Exp kasmak işkence. Çok fazla solo oyuncu oyunu bırakmak üzere

Toxic

Üye
1 haftada 63 oluyorsun kanka ama senin oyun sürenle zor. Belki sc vs basarak 65 bile olan vardır iyi oyunlar iyi forumlar düşüncene fikrine saygım var daha fazla uzatmayalım

Toxic

Üye
Bak şu an 2 saatten fazla oldu parti arıyorum bulamadım bekliyorum ekran başında. Solo derken az buçuk solo kasılabilme imkanı olsa gider kafama göre takılırdım. 56 lvl de sıkıştım kaldım
Campları gez kanka bu gün hafta sonu çok yoğun senin gibi bekleyen bir sürü oyuncu olmalı onları topla harpy dön lamia dön yani yeter ki tek bekleyen olmadığının farkına varıp bir atılımda bulun <3

bekirdemirr92

Üye
Aklını kullanıp diğer oyuncularla damage birleştirebilirsin :) warrior isen priest birisni bulup ' yaw kardeş bende damage var sende buff heal , gel ben vuram sen beni tut ' falan diyebiliyorsan aklın çalışıyor demektir kardeşim :)
Bu oyunun yöneticileri de senin gibi ilkel bir zihniyete sahipse yandı solo oyuncular.

Toxic

Üye
Bu oyunun yöneticileri de senin gibi ilkel bir zihniyete sahipse yandı solo oyuncular.
:) bu oyunda über oyun oynayan insanlar var onları bulup ' kardeşim biz nerede yanlış yapıyoruz ' der misin onlar anlatsın size ben bıktım :) onların %1 kadar oynayabilseniz şu oyunu gam yemeyeceğim adamlar susarken sizin caz yapmanız ilginç hayatta başarılar

bekirdemirr92

Üye
:) bu oyunda über oyun oynayan insanlar var onları bulup ' kardeşim biz nerede yanlış yapıyoruz ' der misin onlar anlatsın size ben bıktım :) onların %1 kadar oynayabilseniz şu oyunu gam yemeyeceğim adamlar susarken sizin caz yapmanız ilginç hayatta başarılar
Valla herkese üşenmeden uzun uzun cevaplar yazdığına göre senin hayatta daha çok başarıya ihtiyacın var. Hayatta başarılar. Ben solo oyuncu dostu gw2 oynarım daha iyi.

IWeeLLLs

Üye
Hayır bir de diyor ki hesapladım buff'ım olsa da tek atıyordu diyor. Zaten aldığın hasar maksimum canın kadar olabiliyor, neye göre hesaplıyorsun :D Boş beleş insanlar, sırf eleştirmek için kendi işlerine geleni söylüyorlar.
he boş yapmış ama bencede görevlerin verdiği exp daha fazla olabilir seviye başı görev sayısı arttırılabilir çalışan insan genie tarzı birşey olmadığı için bütün gün slotta exp kasamıyor inşallah ilerleyen zamanlarda düzenleme getirirler

Toxic

Üye
he boş yapmış ama bencede görevlerin verdiği exp daha fazla olabilir seviye başı görev sayısı arttırılabilir çalışan insan genie tarzı birşey olmadığı için bütün gün slotta exp kasamıyor inşallah ilerleyen zamanlarda düzenleme getirirler
görevler az exp veriyor biz bile yapmadık :) ama kanka 2 3 saat oyun süresi ile hatta 6 saat oyun süresi ile bile hiç bir şey değişmeyecek oyunda level almak zor :/

bekirdemirr92

Üye
Kanka ben köpek eğitmeniyim alışkınım sorun yok bazen çok zor insanlarla karşılaşınca işte çalışıyormuş gibi davranıyorum ve karşımdakini ehlileştiriyorum çok işe yarıyor :) Başarı demişken hiç bir şey yapmayayım karnımı doyurup evime baktıktan sonra burada oyun oynayabiliyorsam herhangi bir kimsenin hayatım konusunda başarı nutuğunu takacak kadar aptla değilim :) Sana hayatta başarılar dilerim dostum bu arada kaç levelsin ekonomin ne durumda ne kadar np var xd asdasdasd LOL
Geçmiş olsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt