Campları gez kanka bu gün hafta sonu çok yoğun senin gibi bekleyen bir sürü oyuncu olmalı onları topla harpy dön lamia dön yani yeter ki tek bekleyen olmadığının farkına varıp bir atılımda bulun <3Bak şu an 2 saatten fazla oldu parti arıyorum bulamadım bekliyorum ekran başında. Solo derken az buçuk solo kasılabilme imkanı olsa gider kafama göre takılırdım. 56 lvl de sıkıştım kaldım
Bu oyunun yöneticileri de senin gibi ilkel bir zihniyete sahipse yandı solo oyuncular.Aklını kullanıp diğer oyuncularla damage birleştirebilirsinwarrior isen priest birisni bulup ' yaw kardeş bende damage var sende buff heal , gel ben vuram sen beni tut ' falan diyebiliyorsan aklın çalışıyor demektir kardeşim
![]()
Bu oyunun yöneticileri de senin gibi ilkel bir zihniyete sahipse yandı solo oyuncular.
Valla herkese üşenmeden uzun uzun cevaplar yazdığına göre senin hayatta daha çok başarıya ihtiyacın var. Hayatta başarılar. Ben solo oyuncu dostu gw2 oynarım daha iyi.bu oyunda über oyun oynayan insanlar var onları bulup ' kardeşim biz nerede yanlış yapıyoruz ' der misin onlar anlatsın size ben bıktım
onların %1 kadar oynayabilseniz şu oyunu gam yemeyeceğim adamlar susarken sizin caz yapmanız ilginç hayatta başarılar
he boş yapmış ama bencede görevlerin verdiği exp daha fazla olabilir seviye başı görev sayısı arttırılabilir çalışan insan genie tarzı birşey olmadığı için bütün gün slotta exp kasamıyor inşallah ilerleyen zamanlarda düzenleme getirirlerHayır bir de diyor ki hesapladım buff'ım olsa da tek atıyordu diyor. Zaten aldığın hasar maksimum canın kadar olabiliyor, neye göre hesaplıyorsunBoş beleş insanlar, sırf eleştirmek için kendi işlerine geleni söylüyorlar.
görevler az exp veriyor biz bile yapmadıkhe boş yapmış ama bencede görevlerin verdiği exp daha fazla olabilir seviye başı görev sayısı arttırılabilir çalışan insan genie tarzı birşey olmadığı için bütün gün slotta exp kasamıyor inşallah ilerleyen zamanlarda düzenleme getirirler
Geçmiş olsunKanka ben köpek eğitmeniyim alışkınım sorun yok bazen çok zor insanlarla karşılaşınca işte çalışıyormuş gibi davranıyorum ve karşımdakini ehlileştiriyorum çok işe yarıyorBaşarı demişken hiç bir şey yapmayayım karnımı doyurup evime baktıktan sonra burada oyun oynayabiliyorsam herhangi bir kimsenin hayatım konusunda başarı nutuğunu takacak kadar aptla değilim
Sana hayatta başarılar dilerim dostum bu arada kaç levelsin ekonomin ne durumda ne kadar np var xd asdasdasd LOL