Gather ve Craft sisteminin zorluğu!

Majinze

Üye
Sistemin zor olması konusunda şikayetim yok ama yeni tariflerin eklenmesi gerekiyor. Craft sistemi kasabilmek için ya sürekli mısır toplanacak yada supply merchant tan yağ almamız gerekecek ki astarı yüzünden pahalıya denk gelecek. Henüz çoğu crafting konsept aşamasında olabilir ama en azından erken oyun aşaması için bir kaç silah ve zırh tarifi getirilmeli 45 lvl görev eşyaları çok iş görmüyo özellikle asas da 56 ile güç patlaması yaşandığı için altındaki levellerde seviye kasmak eziyet görevlerin exp leri yetersiz.
Ayrıca crafting görevleri gelirse meslek kasmak hem eğlenceli olur hemde aşırı eziyet seviyesinde zor olmaz.

G0SAA

Üye
Herkes tum gun oyun oynayamıyor dostum. Bu sebepten pk yapacak donanıma erişemiyor. Lifeskillden zevk almak istiyor ancak şuankı sistem tek kişinin kısıtlı vakitte zevk alabileceği birşey yapmasını mumkun kılmıyor. Siz 60 kişiyle 2 haftada 1 tane karakteri 13 level yapmışsınız :) Bunu gunde 2 3 saat tek başına oynayan adamın yapması mumkunmu? Az sure online olan adam farmda atamıyor, pkda atamıyor. Bu şekilde eleştirerek kişileri başka oyunlara yönlendirirsiniz, başka bir işe yaramaz konuşmalarınız
Ne kadar mantıksız bir talep değilmi az süre oyuna giriceksin az emek harcicaksın herkes kadar iyi yerlere gelmek istiyorsun.2-3 saat oynayan adamın emegi ile 20 saat oynayan adamın emegı bir olmamalı ki zor olmus.O zaman real hayatta 2-3 saaat calis evine git aynı parayi talep et yada ortalama standartta hayat talep et.Cok mantıksız bakış acısı bence crafting sistemi tüm oyunlarda gayet zor cunku bu meslegi clanca birlik olup yapiliyor hicmi craftlı oyunlar oynamadınız.

kopil

Üye
Ne kadar mantıksız bir talep değilmi az süre oyuna giriceksin az emek harcicaksın herkes kadar iyi yerlere gelmek istiyorsun.2-3 saat oynayan adamın emegi ile 20 saat oynayan adamın emegı bir olmamalı ki zor olmus.O zaman real hayatta 2-3 saaat calis evine git aynı parayi talep et yada ortalama standartta hayat talep et.Cok mantıksız bakış acısı bence crafting sistemi tüm oyunlarda gayet zor cunku bu meslegi clanca birlik olup yapiliyor hicmi craftlı oyunlar oynamadınız.
Arkadaşım sen devam et ekibinle tüm piyasayı manipüle etmeye. Bu adamlar oyuna nasıl tutunacak onu düşünüyormusun? Ne yapsın adam işini bırakıp senin gibi gnde 18 saat oyunmu oynasın? Casual oyuncular için birşeyler getirilmesse kendi kendinize oynasınız diyorum kötü birşey demiyorum. Sen günde 18 saat oynayarak o adamı zaten hertrl geçersin bu kadar endişelenme. SAtarsın gbni yine korkma.. ASDASDASDSA

kaan26

Üye
Bence cok mantıksız konusuyorsun.Cünkü oyun pvp oyunu degil uzun soluklu.Eger cok hizli level almak istiyorsan ya craft işini yapcaksın ya oyun oynicaksın.Craft işinde cok hızlı gelişmek istiyorsanda Oyunculardan malzemeleri alip parasını verip corba yapip satip sistemi döndurceksın.Ben Cookingimi 14 level yaptım 60 kişilik bir ekiple calısıyoruz.Ve bunun icin gunde 20 saat efor harciyorum.Ve sen buna efor harcamadan hemen pes edip cok zor diyorsun.Biraz komedi gibi geldi.G0SAA oyundaki nick.Ekli dosyayı görüntüle 5940
şeyin şeyine denk şeyin trampet çalıo. herkesin 60 kişilik ekibi yok. herkes sen gibi asosyalde degil. senin açından tabiki güzel olacak ve işine gelecektir. kendine müslüman herifsin.efor harcıyormuş.. sanki sırtında çimento 10. kata taşıyor

Son düzenleme:

G0SAA

Üye
şeyin şeyine denk şeyin trampet çalıo. herkesin 60 kişilik ekibi yok. herkes sen gibi asosyalde degil. senin açından tabiki güzel olacak ve işine gelecektir. kendine müslüman herifsin.efor harcıyormuş.. sanki sırtında çimento 10. kata taşıyor
Benımde 60 kisilik ekibim yok oyunda bu işi yapanlarla iş yapmayı ögrendım mallarını aldım ürettim sattım paralarını verdım bu zekaya sahip olsan asosyallesmenede gerek yok kuracagın tek şey network ama sen hayatinda belli paraya belli işi yapan insan oldugun icin düşünmeden plan yapmadan yasayan insan oldugun icin insanları zekasi ile yaptıkları işleri yapamayınca laf sokmaktan baska carenız yok gereksiz tavirlara giriyorsunuz farm yapmak istiyorsan gel topla asparagus günde 100m para veriorm kisi basi ben sende o kadar kas sanada verem

G0SAA

Üye
Arkadaşım sen devam et ekibinle tüm piyasayı manipüle etmeye. Bu adamlar oyuna nasıl tutunacak onu düşünüyormusun? Ne yapsın adam işini bırakıp senin gibi gnde 18 saat oyunmu oynasın? Casual oyuncular için birşeyler getirilmesse kendi kendinize oynasınız diyorum kötü birşey demiyorum. Sen günde 18 saat oynayarak o adamı zaten hertrl geçersin bu kadar endişelenme. SAtarsın gbni yine korkma.. ASDASDASDSA
Arkadaşım sen günde cikip cz de farm atsan pot masrafını cıksan gunde 20-30m para kasıyorsun ben sana craftta imkan sagliyorum bana gunde istedigim malı getir istedigin kadar getir istedigin kdar kazan 3 saat calis 3 saatlik kazan adam gunde 100m lik mal getiriyor sende 40m lik getir demekki bireysellerde para kazanıyor hayiflanmayın bu kadar.

S3RKo

Üye
Uncommon Wood Axe gibi yüksek özellikli araçların kullanılmamasına da bi bahane sunarsınız herhalde?

Şarapçıoğlu

Üye
Anlamadığım bir şekilde 10lvl yemek üretebilenler var piyasada. Yemek yapmak doğru dürüst xp vermiyor, nasıl bir anda bu kadar lvl alabiliyorlar?

S3RKo

Üye
Anlamadığım bir şekilde 10lvl yemek üretebilenler var piyasada. Yemek yapmak doğru dürüst xp vermiyor, nasıl bir anda bu kadar lvl alabiliyorlar?
Önce toplayıcıyı 10 yapıyorlar sonra aşçılık malzemelerini satın alıp birazda topladıklarıyla kasıyorlar

Pardus01

Üye
Herkes tum gun oyun oynayamıyor dostum. Bu sebepten pk yapacak donanıma erişemiyor. Lifeskillden zevk almak istiyor ancak şuankı sistem tek kişinin kısıtlı vakitte zevk alabileceği birşey yapmasını mumkun kılmıyor. Siz 60 kişiyle 2 haftada 1 tane karakteri 13 level yapmışsınız :) Bunu gunde 2 3 saat tek başına oynayan adamın yapması mumkunmu? Az sure online olan adam farmda atamıyor, pkda atamıyor. Bu şekilde eleştirerek kişileri başka oyunlara yönlendirirsiniz, başka bir işe yaramaz konuşmalarınız
çoook doğru dedin gardaşım

Şarapçıoğlu

Üye
KO mantığında çıkmış bir oyun için emek vermeden zevk alamazsın. Yanlış oyundasın. Minecraft önerebilirim sana, seversin.

Witch_King

Üye
Gayet olması gerektiği gibi ilerliyor. Bu oyun herhangi bir PVP serverı değil. Önünde 5-10 yıl mmorpg bayrağını taşıyacak potansiyeli var. Daha bir ay olmadı, emek veren elbet kazanır.
Kolay gelsin.
Aynen öyle. Bu öyle 2 ayda her şeyin en üst seviyeye taşınıp sadece pk atabilecek bir oyun haline gelmemeli. Amaç uzun yıllar devam edilebilirlik sağlamak. Ne kadar zor olursa bence oyun için o kadar iyi ve kalıcı olur.

poxime

Üye
Arkadaşım sen günde cikip cz de farm atsan pot masrafını cıksan gunde 20-30m para kasıyorsun ben sana craftta imkan sagliyorum bana gunde istedigim malı getir istedigin kadar getir istedigin kdar kazan 3 saat calis 3 saatlik kazan adam gunde 100m lik mal getiriyor sende 40m lik getir demekki bireysellerde para kazanıyor hayiflanmayın bu kadar.
dostum sen olayı fabrika olarak oynuyorsun. oyun bu oyun ticarethane değil. Eğlenmek isteyen adam da oynuyor bu oyunu. ayrıca sen gitmiş cooking örnek veriyorsun git başka craft seçeneklerini dene bakayım. hadi cookingde bi şekilde çarkı döndürdünki son levele bu mantıkla gelemeyeceksin. herkes exp kasıyor 1 ay sonra exp kasan sayısı azaldıkça azalacak. ürettiğini satacak adam bulamayacaksın. Diğer kısımlar daha da vahim durumda tek topladığın şeyi craflayıp durucan satcak yerde yok. siz getirin ben yapıp satayım diyemeyeceksin.

mrares

Üye
dostum sen olayı fabrika olarak oynuyorsun. oyun bu oyun ticarethane değil. Eğlenmek isteyen adam da oynuyor bu oyunu. ayrıca sen gitmiş cooking örnek veriyorsun git başka craft seçeneklerini dene bakayım. hadi cookingde bi şekilde çarkı döndürdünki son levele bu mantıkla gelemeyeceksin. herkes exp kasıyor 1 ay sonra exp kasan sayısı azaldıkça azalacak. ürettiğini satacak adam bulamayacaksın. Diğer kısımlar daha da vahim durumda tek topladığın şeyi craflayıp durucan satcak yerde yok. siz getirin ben yapıp satayım diyemeyeceksin.
Ne kadar düz bakıyor olaya :D Arkadaşım 1 ay sonra 70 level capi geldiğinde millet xp sc için cash mi alacak yoksa yemek mi alacak golda? 2-3 ay sonra 75 level cap geldiğinde millet xp sc için cash mi alacak yoksa yemek mi alacak goldla?

poxime

Üye
craft dediğin şey mob keserek düşürmek yerine belli bir zaman emek vererek buna alternatif oluşturmaktır. 1 2 sene debenelipte craft yapacam demez insan gider mobun peşine e o zaman craftı ne demeye koydun oyuna derler. crafta zorluk exp kasmakta değildir craft malzemesi bulmaktaki zorlukla alternatif oluşturursun. 2 günde olmasın lelvelde tabi 2 yıl olamayacağı gibi. craft yaparken özel malzeme istersen arada toplarken düşecek yada 2 3 tane materyalle bastırmassın 100 200 tane istersin toplayıcılık yapan adamada yarar topladığı şeyin kıymeti olur. Mantığı çözmeden yada umursamadan getirilmiş bir sistem. geliştirilmesi gerek değil baştan ele almaları gereken bir özellik.

poxime

Üye
Ne kadar düz bakıyor olaya :D Arkadaşım 1 ay sonra 70 level capi geldiğinde millet xp sc için cash mi alacak yoksa yemek mi alacak golda? 2-3 ay sonra 75 level cap geldiğinde millet xp sc için cash mi alacak yoksa yemek mi alacak goldla?
öncelikle olaya düz bakan sensin envai çeşit mmorpg oyun oynadım ben. yeni oyundaki rekabet ilerleyen zamanlarda aynı düzeyde ilerlemez. istediğin leveli getir. belli başlı 3 5 ekibin eline bakarsın. onun pazarcısı olur senin yüzüne kimse bakmaz. ayrıcı craft dediğin şey sadece yemek değildir. cookingde çark şu anki gibi ilerlemicek ister kabul et ister inkar et. diper craft yerleri ise tamamen ölü çark hiç dönmüyor.

mrares

Üye
öncelikle olaya düz bakan sensin envai çeşit mmorpg oyun oynadım ben. yeni oyundaki rekabet ilerleyen zamanlarda aynı düzeyde ilerlemez. istediğin leveli getir. belli başlı 3 5 ekibin eline bakarsın. onun pazarcısı olur senin yüzüne kimse bakmaz. ayrıcı craft dediğin şey sadece yemek değildir. cookingde çark şu anki gibi ilerlemicek ister kabul et ister inkar et. diper craft yerleri ise tamamen ölü çark hiç dönmüyor.
Craft tabiri ile cooking i kast ettim zaten anlamaman için farklı bir şey olman lazım ki umarım öyle değilsindir. Lost ark Wow BDO gibi oyunlar yıllarca oynadım o yüzden bana Life Skill ve İngilizce anlatma birader.

Son düzenleme:

poxime

Üye
Craft tabiri ile cooking i kast ettim zaten anlamaman için salak olman lazım ki umarım öyle değilsindir. Lost ark Wow BDO gibi oyunlar yıllarca oynadım o yüzden bana Life Skill ve İngilizce anlatma birader. Ki senin onun bunun ne düşündüğü hiç önemli değil o hagardda proteanda dorionda 20 levellik yemekleri satanlar biziz kardeşim sen rahat ol böyle devam et.
konu sadece cooking değil zeka sorunlu kardeşim. genel crafting sistemindeki sorundan bahsediyoruz bizde burda.cooking aksak ağır ilerlesede bi tek o ilerliyor onunda ömrü kısıtlı olanı bile bu halde diğerleri var sen düşün ne halde diye anlatmak için cooking üzerinden örnek veriyoruz. istersen 30 level yap cookingini konuşulan konuyu algılayamayacak kadar zeka sorunlusun ya da olurda değişim olur o kadar öndeyim bi tarafımda patlıcak yaptığım yatırım paniği senin ki. o ndenle ciddiye alıncak adam değilsin.

mrares

Üye
:D Klasik bir anlama yetisine sahip olmayan kişiden beklenecek bir cevap.
konu sadece cooking değil zeka sorunlu kardeşim. genel crafting sistemindeki sorundan bahsediyoruz bizde burda.cooking aksak ağır ilerlesede bi tek o ilerliyor onunda ömrü kısıtlı olanı bile bu halde diğerleri var sen düşün ne halde diye anlatmak için cooking üzerinden örnek veriyoruz. istersen 30 level yap cookingini konuşulan konuyu algılayamayacak kadar zeka sorunlusun ya da olurda değişim olur o kadar öndeyim bi tarafımda patlıcak yaptığım yatırım paniği senin ki. o ndenle ciddiye alıncak adam değilsin.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt