Güncelleme Notu Güncelleme Notu 2.0.0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

exden

Üye
Katılım
19 Nis 2022
Mesajlar
75
Puanları
18
@SunRise Gunluk giris limitinin karakter bazli olmama sebebi nedir? Illa her karakterimizi ayri hesapta mi acmaliyiz? Alt karakter slotlarinin ne anlami var o halde sayin yoneticiler. Aciklamanizi duymak isterim.
 

Hafuj

Üye
Katılım
28 Eki 2021
Mesajlar
67
Puanları
18
War Scythe güncellemesi oldukca saçma olmuş bu itemin atağı ilk cıktıgında yüksek değildi piyasası ona gore belirlendi ve herkez çıkarıp bastığı veya satın aldığı vs vs War Scythe itemini kullanmanın mantıksız oldugunu görüp daha yük ap li ws ws itemleri aldı + olarak war scythe iteminin range 1.8 gösterirken hand axe of mino 1.3 dü sanırım aynı mesafeden atak yapılabiliyordu . demem oki millet itemi ucuzdan sattı başka item aldı ucuzdan alan insanlar simdi bu itemi aldıkları fiyatın çok daha üstüne satacak ve haksız kazanç elde edecek . Bu gösteriyorki gorev iteminden baska item almak büyük kumar bugun taktığın item yarın çöp olabilir aynı şekilde taktığın çöp item cok değerli item olabilir . oyuncuların güvenini sarstığını ve bir çok oyuncuyu mağdur ettiğini düşünüyorum . itemi buff lamak yerine rangesi düzeltilseydi neyse . onun haricinde emeğinize sağlık güzel güncelleme . Yapacağım şey şu oyunu 3-4 ay gorev itemleriyle oynamak Bellimi olur dandik bir canavardan item düşer x axe y sword bilmemne bianda atağı yükselir falan.
WS hakkında katılıyorum, range düzeltilip devam edilebilirdi ucuzdan sattık itemleri düzenleme yerine yeni item gelebilirdi WS2 gibi
 

IFracTure

Üye
Katılım
12 May 2022
Mesajlar
6
Puanları
3
gerçekten muazzam güncellemeler gelmiş, fakat görevlerini yapıp hala 53-54 lvl de kalmış oyunculara bişeyler getirmeniz lazım yeni başlayan insan görevlerle rahatlıkla ilerleyebilecek ama benim gibi günde 1-2 saat oynayan adam hala 56-57 lvl lerde bu biraz adaletsiz olmuş
 

rotute

Üye
Katılım
12 May 2022
Mesajlar
177
Puanları
28
Okçular için bulduğunuz çözüm o kadar komik ki nedeniyle anlatayım çok basit aslında bir analist olmanıza gerek yok . Oyunda poison resist dolu ve siz blue wing tarzı itemlere zehir hasarı eklemişsiniz tebrik ederim artık moblara daha iyi vuruyorum ancak karşı ırka vurduğum hasarda %10- %20 arası gözle görülür bir düşüş var. Bravo !
 

BL4CKJ4CK

Üye
Katılım
16 May 2022
Mesajlar
34
Puanları
8
Okçular için bulduğunuz çözüm o kadar komik ki nedeniyle anlatayım çok basit aslında bir analist olmanıza gerek yok . Oyunda poison resist dolu ve siz blue wing tarzı itemlere zehir hasarı eklemişsiniz tebrik ederim artık moblara daha iyi vuruyorum ancak karşı ırka vurduğum hasarda %10- %20 arası gözle görülür bir düşüş var. Bravo !
Kanka birsonraki güncellemeye kadar yazıyor orda dikkat ettiysen
 

JaxSui

J
1- Death Valley haritasında bulunan Boss'ların drop verme mekaniği değiştirildi. Boss'lara hasar veren her oyuncu partide olsun veya olmasın ne kadar hasar verdiği hesap edilmeksizin aynı şans oranı ile drop elde edebilecek.
Bu çok adaletsiz olmuş. Çünkü 2 hasar verip kenara çekilen adama da drop gidiyor bu haliyle. :)

Ayrıca görevlerin verdiği expler değişti ise bir görev sıfırlama gelmesi gerekiyor diye düşünüyorum.
 

rotute

Üye
Katılım
12 May 2022
Mesajlar
177
Puanları
28
Kanka birsonraki güncellemeye kadar yazıyor orda dikkat ettiysen
Dikkat etsem ne olur bu saate kadar zaten tekli okların tutmama ve 5li 3 lü ok un casting failed sorunu sebebiyle vuramadık bundan sonra vursada karşı ırk a az damage atıyoruz bir sonraki güncellemeye kadar ne yapacağız çok saçma
 

skaebneN

Üye
Katılım
18 Nis 2022
Mesajlar
325
Puanları
43
Okçu casting failed sorunu umarım duzelmistir. Chat platformunu tam anlamıyla sağlıklı kullanabilecek miyiz mesela party chat çok ihtiyaç duyuluyor güncelleme notunda görmedim bunları umarım duzelmistir , haricinde çok güzel güncelleme olmuş arkanizdayiz elinize sağlık.
Maalesef aynı devam ediyor.
 

sekiz

Üye
Katılım
18 Ara 2020
Mesajlar
21
Puanları
3
O zaman burada 2 sorun var.

1.si oyunda olmayan seviyer icin zindan getirilmis. Kisa zamanda bu seviyeler mi acilacak?

2.si 65 sonrasi icin acilacak 1 solo 2 grup zindani var. Bu sayilarin esit olmasini beklerdim.
Bir sistem güncellemesi oyunun şuan ki halinden çok yapılacakların bütününe hitap eder.
Zindanlara zaten belirli koşullarda girilmesi gerek normalde. Şuanda deneme amaçlı böyle yapıyorlar hataları görecekler. Normal şartlarda örneğin, clan zindanına girmen için clanının belirli seviyede yada belirli bir puana sahip olması lazım ki ödül olarak clan zindanına girebilesin. Grup zindanında da benzer olması lazım tıpkı diğer oyundaki JR etkinliği gibi.
 

exden

Üye
Katılım
19 Nis 2022
Mesajlar
75
Puanları
18
Premium aliyorum sadece karaktere geliyor ama zindan giris hakki tum hesaba tanimlaniyor. Bu dogru mu sizce. Temel bir sikinti yok mu bu iste simdi @SunRise ?
 

HeaveN

Üye
Katılım
28 Nis 2022
Mesajlar
1,125
Puanları
83
Güncelleme süper teşekkür ederim TAKSİCİLER yüzünden mute ban yemiştim haksız yere Taksi çözüm gelmesi beni çok mutlu etti dün gece yine saldırı küfür herşey yaptılar
duvar köşeye 3 5 kişi diziyolar sabah kadar taksi yapıyolar bu çözüm bizi mutlu etti.
 

JaxSui

J
25- Minimap küçültüğünde, kanal değiştirme seçenegindeki yazım hatası düzeltildi.

Bu düzeltilmemiş haberiniz olsun.
 

Ekli dosyalar

  • RiseOnline-Win64-Shipping Screenshot 2022.05.19 - 11.04.00.37.png
    RiseOnline-Win64-Shipping Screenshot 2022.05.19 - 11.04.00.37.png
    4.7 MB · Görüntüleme: 81
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt