WS hakkında katılıyorum, range düzeltilip devam edilebilirdi ucuzdan sattık itemleri düzenleme yerine yeni item gelebilirdi WS2 gibiWar Scythe güncellemesi oldukca saçma olmuş bu itemin atağı ilk cıktıgında yüksek değildi piyasası ona gore belirlendi ve herkez çıkarıp bastığı veya satın aldığı vs vs War Scythe itemini kullanmanın mantıksız oldugunu görüp daha yük ap li ws ws itemleri aldı + olarak war scythe iteminin range 1.8 gösterirken hand axe of mino 1.3 dü sanırım aynı mesafeden atak yapılabiliyordu . demem oki millet itemi ucuzdan sattı başka item aldı ucuzdan alan insanlar simdi bu itemi aldıkları fiyatın çok daha üstüne satacak ve haksız kazanç elde edecek . Bu gösteriyorki gorev iteminden baska item almak büyük kumar bugun taktığın item yarın çöp olabilir aynı şekilde taktığın çöp item cok değerli item olabilir . oyuncuların güvenini sarstığını ve bir çok oyuncuyu mağdur ettiğini düşünüyorum . itemi buff lamak yerine rangesi düzeltilseydi neyse . onun haricinde emeğinize sağlık güzel güncelleme . Yapacağım şey şu oyunu 3-4 ay gorev itemleriyle oynamak Bellimi olur dandik bir canavardan item düşer x axe y sword bilmemne bianda atağı yükselir falan.
Kanka birsonraki güncellemeye kadar yazıyor orda dikkat ettiysenOkçular için bulduğunuz çözüm o kadar komik ki nedeniyle anlatayım çok basit aslında bir analist olmanıza gerek yok . Oyunda poison resist dolu ve siz blue wing tarzı itemlere zehir hasarı eklemişsiniz tebrik ederim artık moblara daha iyi vuruyorum ancak karşı ırka vurduğum hasarda %10- %20 arası gözle görülür bir düşüş var. Bravo !
Dikkat etsem ne olur bu saate kadar zaten tekli okların tutmama ve 5li 3 lü ok un casting failed sorunu sebebiyle vuramadık bundan sonra vursada karşı ırk a az damage atıyoruz bir sonraki güncellemeye kadar ne yapacağız çok saçmaKanka birsonraki güncellemeye kadar yazıyor orda dikkat ettiysen
Maalesef aynı devam ediyor.Okçu casting failed sorunu umarım duzelmistir. Chat platformunu tam anlamıyla sağlıklı kullanabilecek miyiz mesela party chat çok ihtiyaç duyuluyor güncelleme notunda görmedim bunları umarım duzelmistir , haricinde çok güzel güncelleme olmuş arkanizdayiz elinize sağlık.
Bir sistem güncellemesi oyunun şuan ki halinden çok yapılacakların bütününe hitap eder.O zaman burada 2 sorun var.
1.si oyunda olmayan seviyer icin zindan getirilmis. Kisa zamanda bu seviyeler mi acilacak?
2.si 65 sonrasi icin acilacak 1 solo 2 grup zindani var. Bu sayilarin esit olmasini beklerdim.
Enflasyon burayı da vurmuş vay be. Normal pazar dışında çalışan pazar sistemi var mı peki?70- Normal pazar ile sattığınız ürünlerden %3 vergi kesimi yapılacaktır.