Güzel Şeyler Zaman Alır

BySavas

Üye
oyunu hatalı açacaklarına iyice düzgün bir oyun haline getirip daha sonra alfayı açmaları daha mantıklı
açıldıktan sonra birsürü hata bug sorun olucaksa hiç açmasınlar daha iyi
şuan çok doğru yoldalar en iyi stabil hali oluncaya dek optimizasyon, bakım, hata kontrol ne varsa yapıp test edip en son kullanıcı testlerine geçmeliler.

benim düşüncem erken davranıp büyük sorunlarla karşılaşcaklarına geç davranıp sorunsuz bir oyun deneyimi sunmaları olucaktır.

syrio

Üye
her gün siteye girip onay bekliyor yazısına bakıyorum heyecanla bekliyoruz :(

BySavas

Üye
beyler tarih vermeyin yanlış yönlendirme oluyor
bende diyom niye siliniyormuş mesaj

bırakın adamlar ne zaman açcağını biliyorlar

karagülle52

Üye
Verilen tarihteki heyecan gitti zaten rüzgar gitti şimdi açılmaması pekte bir şey ifade etmiyor. Zaten geciktiği kadar gecikti oyun. Bari adam gibi sorunların çözüldüğü güzel bir alfa olsun. Hile veya bug lag olmasın adam gibi oynayak. Ne zaman açılacağı da belli değil zaten. 2 gün sonra da olabilir 20 gün sonrada olabilir. Bu arada 20 gün sonra galiba 31 aralık tam yeni yıla girerken :D Bakalım ne zaman açılacak bekliyoruz. Yapacak başka bir şey yok.Sitem etmek te fayda etmiyor. Boşuna kimse isyan etmesin :D

semoxer

Üye
ilk açıklamalara göre 20 kasım tarihinde testlere baslanacaktı ancak ünlü büyük üstad Gabriel García Márquez söylediği çok güzel bir söz olan insanlar plan yapar ve Tanrı güler bir kez daha haklı çıkardı. Açıklanan tarihten 20 gün geçti hala problem devam ediyor şöyle bi etkinlik düzenlemek istiyoruz alfa testinin kaç gün sonra başlayacağını doğru tahmin eden üyelere süpriz hediye :)
Hedef 2023 kanka bence 2023'te kesin çıkar :D

akeu

Üye
kanka boşuna uğraşmaya gerek yok açılmıyor işte napalım bekliyoruz öyle ama açılması lazım ben söyleyeyim tabi bi akıllı sen misin derler adama fakat olay bu doğru olanı söylüyoruz. Bilerek bekletiliyorsa ayıp ediliyor benden demesi. Cidden çözülemeyen bir şey varsa neymiş bu arkadaş kaç gündür ses yok. Tabiki de oturduğumuz yerden demesi kolay. Kolaysa sen yap diye bi laf vardır. Ben oyun yapıyorum demedim ama siz dediniz sözünüzde durmalısınız ve verilen tarihe en yakın sürede oyunu açmalısınız :D
kendi kendine tezata düşüp, cevaplamışsın bir çık hava al gel diyeceğim de yasak var ;)

Bu kadar stres yapmayın oyun direk çıkmayacak beklediğiniz olgu zaten sistem ve oyun içi deneme etkinliği gibi bir şey.. Belki çıkıp 1 hafta açık kalıp kapanacak bazı eksiklikler tespit edilip yani bu kadar stres yapmanıza gerek yok. belki yarın çıkacak büyük bir aksaklık çıkacak alfa da diyecekler şu sıkıntıyı bulduk teşekkür ederiz 2. duyuruya kadar girişler kapatıldı diyerek kapatabilirler bu beklediğiniz tarih direk oyun çıkış tarihi değil...

Oyun çıkış tarihine 2021-3. çeyreği deniliyor yani ortalama en az bir sene var oyun oynanabilir statüsüne gelmesi için firmanın öngördüğü ki bu da uzayabilir. yani bize kapalı alfayı açın neden açmadınız demenize gerek yok açıp 1 saat sonra da kapanabilir. bu açılacak durum bir test öğesi olacak oyunda mapler npcler inaktif olacak. belki girip boş boş gezebileceğiniz bir alan olacak yani keyif verici oyun deneyimi verebilecek bir unsur olmayacak sadece firmaya belli istatistik verileri elde etmesine oyuncular olarak destek vereceğiz. Bu kadar Yıpratmayın önümüzde uzun süre var :) Böyle yaparak bütün hevesinizi isteğinizi kaybedersiniz sadece. Bunun Yerine daha moralize edecek konu başlıklar okuyarak oyun ile ilgili daha pozitif düşünceler oluşturacak sohbet konuları bulalım. hem oyun heyecanımızı 1 sene böyle yaşatabiliriz. Tabi benim düşüncem böyle Konu açarak kirletmek yerine yorum olarak buraya bıraktım, biraz uzun oldu yorum. Mazur görün,

İyi Forumlar...

ÇILGINTÜRKLR

Üye
dostum açılması bile mucize diyorum inş ben kazanacam son ayarlamalar netwörk çalısıyor demişler ama bişey oldugu yok kimse umutlanmasın bu kaçıncı söz kaç tanesi tutuldu sen söylesene bana sonra çıkıp ertelenmesi normal diyen adamlar çıkıyor bide onlarla ugraş

EMIRDAGLI

Üye
Arkadaşlar öncelikle söylemek isterimki oyunun stabil şekilde açılmasını en çok yöneticiler istemektedir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt