kayahomee94
Üye

çok geçikti keşke gecikmeseydi 
Hedef 2023 kanka bence 2023'te kesin çıkarilk açıklamalara göre 20 kasım tarihinde testlere baslanacaktı ancak ünlü büyük üstad Gabriel García Márquez söylediği çok güzel bir söz olan insanlar plan yapar ve Tanrı güler bir kez daha haklı çıkardı. Açıklanan tarihten 20 gün geçti hala problem devam ediyor şöyle bi etkinlik düzenlemek istiyoruz alfa testinin kaç gün sonra başlayacağını doğru tahmin eden üyelere süpriz hediye![]()
kendi kendine tezata düşüp, cevaplamışsın bir çık hava al gel diyeceğim de yasak varkanka boşuna uğraşmaya gerek yok açılmıyor işte napalım bekliyoruz öyle ama açılması lazım ben söyleyeyim tabi bi akıllı sen misin derler adama fakat olay bu doğru olanı söylüyoruz. Bilerek bekletiliyorsa ayıp ediliyor benden demesi. Cidden çözülemeyen bir şey varsa neymiş bu arkadaş kaç gündür ses yok. Tabiki de oturduğumuz yerden demesi kolay. Kolaysa sen yap diye bi laf vardır. Ben oyun yapıyorum demedim ama siz dediniz sözünüzde durmalısınız ve verilen tarihe en yakın sürede oyunu açmalısınız![]()