gerçekten anlamıyorum nasıl boyle duz mantık
her defasında body block yemeyecek her defasında aynı anda tum okcular skil anımasyonunu basarılı bır sekılde getirecek her defasında tasın agacın kalkanın arkasına gecmeyecek yanı tüm olasılıklar okcuaların yonunde olacak ta 3 parti okcu mukemmel nızam ıle warıora vuracak öylemı bunu mu savunarak okcular sılınsın yok olsun nerflensın dıyorsun artık tartısmayacagım bıle tamamıyle menfaatten ıbaretsın 1 parti okcunun adamı dümdüz etmesi gerek 1 parti warıorun ırk kaldırdıgı magenın ırk kaaldırdı asasın ırk kaldırdıgı gıbı bos yapmasın kımse burda 30 gb lık archer adam 500 vuruyor hala aglıyorsunuz 2 gb lık mage 1600 vururken alan ile
örnek verdıgın rionlinin kac gb lık karakterı oldugunu arastır 900 1k vuruyor de gercekten komedısın o statüde bir itemli karakter 900 vurması aglanılacak bır durum umarım tum archerleri silerler de bu defada mageler uzaktan vuruyor 2 gb lik charlarla diye aglamaktan helak olursunuz sonra mageleri silerler warıorlar alan vuruyor dıye aglarsınız sız tam bır kanser kıtlesınız umarım bu oyunan silinir gidersiniz
İNFERNODA CRİSTALDE partinize okcu geldıgınde adamın suratına bka bakar gibi bakıyorsunuz off okcu geldı yenıldık diye ikiyüzlüsünüz sizde biliyorsunuz damagesi olmadıgı leş bir seviyeyeygetirildigini
Kardeşim tamam da 1 warrior 3-4 parti okçu tanklıyor, damageleri çok düşük diyen sensin. Okçular skill animasyonunu başarılı bir şekilde gerçekleştiremiyorsa zaten 3-4 parti okçu vurmuyordur adama, taşın ağacın kalkanın arkasına geçiyorsa yine vuramıyordur. Böyle bir örnek verirken daha detaylı açıklaman gerekmiyor mu? Adam taşın kalkanın arkasına geçiyorsa ırkı tanklamış olmuyor ki?
Okçular nerflensin abartı bir ifade, okçuların skill ağacı oldukça çeşitli, çok fazla olanağı var CC üzerinden. Ama siz de okçu çok güçsüz demeyi bırakın lütfen. Ben sürekli solo okçunun bufflanması gerektiğini söylüyorum, ama 500 metre güvenli bir mesafeden sc basmaya bile gerek görmeden pk atan bir jobu "çok güçsüz" diye savunmanıza karşı çıkarım kusura bakmayın. Bu haliyle bile %60'ı falan okçu serverın, çok dezavantajlı bir job muazzam güçsüz ama herkes oynuyor ne hikmetse.
1 parti okçu zaten dümdüz ediyor adamları Rionli'nin yayınlarını izliyorum müthiş oynuyor adamlar, tek başlarına melee partiyi de düşürüyorlar ırkı da sırtlıyorlar. 7 vixenli 7 heavy plate setli 1 parti okçu bunu yapamıyorsa bu job güçsüz olduğu için değildir kardeşim. Assasın ırk kaldırdığı nerede görülmüş ya? Nasıl bir ırk kaldırmaktan bahsediyorsunuz? Mesafeyi kapatana kadar ölüyoruz zaten, hunter'ın süresi 12 saniye savage skillinin 11 saniye, 1 pt okçu içine girince step back atsanız yakalayamıyoruz zaten biraz insaflı davranın daha kaç nerf yemesi gerekiyor assasın, serverda assas kalmadı ya assas, mantis proteanda 2-3 ekip var yalnızca. Diğerleri bowunu çekip z1 z1 pk atmaya döndü şu durumda.
Adam seri seri 900-1200 arasında damage vuruyor. Bunun yanında adamı kilitliyor, slowluyor, mantar atıyor. 3 tane critic vuran skilli var bunlar da 3k'ya yakın damage vuruyor. Kusura bakma da kaç vurması gerekiyor? 2k mı vuracak cool downı olmayan skille? Şaka mısın abicim sen? Ne talep ettiğinin farkında mısın? Okçunun böyle olduğu bir ortamda sen bir okçu olarak dv'de barınabileceğini mi düşünüyorsun? Diğer jobları düşünmüyorsun kendini düşün bari akjsdhfakjlh.
Ben inferno'da okçuya dönüyorum 3-5li seri seri vurduğu için. Adama bka bakar gibi bakmamızın sebebi okçu olması değil, itemsiz olması. Sc bas diyoruz adama cevap bile vermiyor. Sen de bunu okçu vurmadığı için söylediğimizi falan düşünüyorsun yazık valla.
edit: Şu videoya bak, senin anlattıklarına göre 2 assasın bu partinin üzerinden geçmesi gerekiyor ama nedense npt oluyorlar.