Her Geçen Gün Denge Dahada Bozuluyor

HKN.01

Üye
Asaslar kalmıyor soyları tükenme aşamasına geldi warriorlar soyları tükenme aşamasına geldi son sırada mageler var onlarında soyu tükenecek okculara acilen bir çare bulun artık. Kill görevlerini kaldırın doğru düzgün okcu kalmaz. Okcu oynayanların yüzde 80 ni kill yap kutuları al kırdır veya sat mantıkları bu kadar basit...

Benbu

Üye
İnfernoda Cristalde partinize okcu geldiğinde suratın bka bakar gibi bakıyorsunuz of genemı okcu geldı yenıldık dıyorsunuz ama buraya dc ye gelince okcu kapatılsın nerflensın dıye anırıyorsunuz yakında herkes warrior olacak adam 2k vurabılırmı yere vurmayla 3 tane yere vurması var bide

2 parti okcu 1 tane priesti cogu zaman kesemiyor bile 1 warrior 3 4 parti okcuyu nasıl tanklayabilir akıl almıyor

3 4 parti warrioru tanklayabilirmyidi * asası? bp priesti ? mageyi?

sırf 3 4 saat gorev ıcın okcuyu mahvettiniz geri kalan 18 20 saatte full item okcular bile 7 ws li 7 gs li 7 archlı adamlara meze oluyor 500 vurmaktan klavye kırıyorlar asıl okcu kalmayacak 7-02 saatlerı arası dısında pk atan kactane okcu goruyorsunuz ? 1 ? 2 ?

GorrTheGodButcher

Üye
İnfernoda Cristalde partinize okcu geldiğinde suratın bka bakar gibi bakıyorsunuz of genemı okcu geldı yenıldık dıyorsunuz ama buraya dc ye gelince okcu kapatılsın nerflensın dıye anırıyorsunuz yakında herkes warrior olacak adam 2k vurabılırmı yere vurmayla 3 tane yere vurması var bide

2 parti okcu 1 tane priesti cogu zaman kesemiyor bile 1 warrior 3 4 parti okcuyu nasıl tanklayabilir akıl almıyor

sırf 3 4 saat gorev ıcın okcuyu mahvettiniz geri kalan 18 20 saatte full item okcular bile 7 ws li 7 gs li 7 archlı adamlara meze oluyor 500 vurmaktan klavye kırıyorlar asıl okcu kalmayacak 7-02 saatlerı arası dısında pk atan kactane okcu goruyorsunuz ? 1 ? 2 ?
okçu kapatılsın nerflensin kanka, 1 warrior 3-4 parti okçuyu tanklayamaz. Basit bir matematikle çözebilirsin bunu, 3 parti okçu en az 18 kişi yapıyor 400 vursalar (85 skilliyle scsiz simitçi okçulardan bahsediyorum 400 diye, critic vuran 3 skillini hesaba katmadım) 7200 damage yapıyor. 85 skillinde cooldown yok. Dolayısıyla abartmayı ve yalan söylemeyi bıraktığın zaman belki tartışabiliriz burada.

Benbu

Üye
okçu kapatılsın nerflensin kanka, 1 warrior 3-4 parti okçuyu tanklayamaz. Basit bir matematikle çözebilirsin bunu, 3 parti okçu en az 18 kişi yapıyor 400 vursalar (85 skilliyle scsiz simitçi okçulardan bahsediyorum 400 diye, critic vuran 3 skillini hesaba katmadım) 7200 damage yapıyor. 85 skillinde cooldown yok. Dolayısıyla abartmayı ve yalan söylemeyi bıraktığın zaman belki tartışabiliriz burada.
Hem oyun bilmiyor Hem matematik
warior 800 luk hp potla mı tanklıyor ? arkasında priest var tabiki fakat arkasında priesto lsa dahi 3 parti mageyi asası warrıoru veya bp priesti tanklayabilirmiydi?

85 skilinin süresi yok demıssın sanki basık tutuyoruz tarıyor skil animasyonu var ve cogu zaman iyice el kalkmadan tekrar basarsan skil vurmuyor hem bilmiyorsun hem sallıyorsun

400 küsür vursalar diyorsun ya böyle öldürüveresim geliyor 400 ü git sen vur 400 mü gördüğünüz hak okcuya ? o kadar item diz para yatır farm yap 500 vur umarım sızn joblarınızda gun gelir aynı seyı yasar

Detour

Üye
Okçuların damagesi düşmesi çözüm değil ne yazık ki. Ben asas oynamayı seviyorum ama akşam z1 pksı atmak 'zorundayım'. Slot darlamak da eğlenceli gelmiyor açıkcası (np lazımsa bi nebze kabul edilebilir). Warriorlar hem az yiyor hem çok vuruyor. Şu an bence sorun 7-2 arası okcuların çok olması sonra warriora da düzenleme gelir (nerf değil).

GorrTheGodButcher

Üye
Hem oyun bilmiyor Hem matematik
warior 800 luk hp potla mı tanklıyor ? arkasında priest var tabiki fakat arkasında priesto lsa dahi 3 parti mageyi asası warrıoru veya bp priesti tanklayabilirmiydi?

85 skilinin süresi yok demıssın sanki basık tutuyoruz tarıyor skil animasyonu var ve cogu zaman iyice el kalkmadan tekrar basarsan skil vurmuyor hem bilmiyorsun hem sallıyorsun

400 küsür vursalar diyorsun ya böyle öldürüveresim geliyor 400 ü git sen vur 400 mü gördüğünüz hak okcuya ? o kadar item diz para yatır farm yap 500 vur umarım sızn joblarınızda gun gelir aynı seyı yasar
Kardeşim yine basit bir matematikle çözebilirsin oyunu, seri seri atılan 7200 damage'i tanklayabilecek herhangi bir karakter, arkasında priest olsa da, yok. Daha önce de "7 golden snakeli assas full itemli okçuyu kesiyo .s.s.s" gibi yalanların da mevcut. Yalan diyorum çünkü bunlarla ilgili kanıt olarak paylaştığın hiçbir video yok. O yüzden söylediklerinin ciddiye alınacak bir tarafı da yok, üzgünüm masanın üzerine çıkıp tepinebilirsin istersen. 400'ü ben hak görmüyorum 600-700 vuruyor desem ağlayacaksın o yüzden swift shooter 7yle vurulan damageden falan hesapladım sen ağlama diye. Seri serii 500 metreden sc basmadan vuruyorsun bu damage'i, kaç vuracaktı okçu kardeşim 1500 mü? Kaça kaça 500 metreden istediğini kessin. Ayrıca critiği 2000-3000 damage vuruyor, 3 tane farklı kritik damage'in var 85 skillinden fazla vuran. Okçu ağacındaki skillerin sayısı tavan yapmış, ice lr atıyosun mantar atıyosun kör ediyosun step backle kaçıyosun, item koyduğunda da (Rionli yayınını izleyebilirsin) 900-1200 arasında damage vuruyosun. Burada utanmadan gelip ağlıyorsun. İtemini koyup damage'den şikayet eden okçu görmedim ben. Hepsi damage gayet iyi ama şunlar şunlar düzeltilebilir diyor, bir sen ağlıyorsun burada.

P.S. Forum moderatörlerinin bu gibi hiçbir kanıt olmadan alenen uydurma bilgilere neden izin verdiğini de anlamış değilim. Birisi x karakter y karakteri kalkanla kesiyo, x job bana 1829371987 damage vurdu, y job 3000 kişiyi tankladı gibi manipülatif bilgileri foruma salabiliyor. Bu kitlenin zaten okuduğunu anlama ve argümanını temellendirme sorunu var. Bir de bunlar insanların kötü niyetiyle birleşince böyle safsatalar ortaya çıkıyor. Aslında olması gereken böyle bir argümanın videoyla kanıtlanması, eğer böyle bir kanıt yoksa da söyleyen kişinin entrysinin silinmesi. Diğer türlü okuma yazması olan geliyor foruma bir şeyler anlatıyor gibi oluyor.

Son düzenleme:

Benbu

Üye
Kardeşim yine basit bir matematikle çözebilirsin oyunu, seri seri atılan 7200 damage'i tanklayabilecek herhangi bir karakter, arkasında priest olsa da, yok. Daha önce de "7 golden snakeli assas full itemli okçuyu kesiyo .s.s.s" gibi yalanların da mevcut. Yalan diyorum çünkü bunlarla ilgili kanıt olarak paylaştığın hiçbir video yok. O yüzden söylediklerinin ciddiye alınacak bir tarafı da yok, üzgünüm masanın üzerine çıkıp tepinebilirsin istersen. 400'ü ben hak görmüyorum 600-700 vuruyor desem ağlayacaksın o yüzden swift shooter 7yle vurulan damageden falan hesapladım sen ağlama diye. Seri serii 500 metreden sc basmadan vuruyorsun bu damage'i, kaç vuracaktı okçu kardeşim 1500 mü? Kaça kaça 500 metreden istediğini kessin. Ayrıca critiği 2000-3000 damage vuruyor, 3 tane farklı kritik damage'in var 85 skillinden fazla vuran. Okçu ağacındaki skillerin sayısı tavan yapmış, ice lr atıyosun mantar atıyosun kör ediyosun step backle kaçıyosun, item koyduğunda da (Rionli yayınını izleyebilirsin) 900-1200 arasında damage vuruyosun. Burada utanmadan gelip ağlıyorsun. İtemini koyup damage'den şikayet eden okçu görmedim ben. Hepsi damage gayet iyi ama şunlar şunlar düzeltilebilir diyor, bir sen ağlıyorsun burada.

P.S. Forum moderatörlerinin bu gibi hiçbir kanıt olmadan alenen uydurma bilgilere neden izin verdiğini de anlamış değilim. Birisi x karakter y karakteri kalkanla kesiyo, x job bana 1829371987 damage vurdu, y job 3000 kişiyi tankladı gibi manipülatif bilgileri foruma salabiliyor. Bu kitlenin zaten okuduğunu anlama ve argümanını temellendirme sorunu var. Bir de bunlar insanların kötü niyetiyle birleşince böyle safsatalar ortaya çıkıyor. Aslında olması gereken böyle bir argümanın videoyla kanıtlanması, eğer böyle bir kanıt yoksa da söyleyen kişinin entrysinin silinmesi. Diğer türlü okuma yazması olan geliyor foruma bir şeyler anlatıyor gibi oluyor.
gerçekten anlamıyorum nasıl boyle duz mantık
her defasında body block yemeyecek her defasında aynı anda tum okcular skil anımasyonunu basarılı bır sekılde getirecek her defasında tasın agacın kalkanın arkasına gecmeyecek yanı tüm olasılıklar okcuaların yonunde olacak ta 3 parti okcu mukemmel nızam ıle warıora vuracak öylemı bunu mu savunarak okcular sılınsın yok olsun nerflensın dıyorsun artık tartısmayacagım bıle tamamıyle menfaatten ıbaretsın 1 parti okcunun adamı dümdüz etmesi gerek 1 parti warıorun ırk kaldırdıgı magenın ırk kaaldırdı asasın ırk kaldırdıgı gıbı bos yapmasın kımse burda 30 gb lık archer adam 500 vuruyor hala aglıyorsunuz 2 gb lık mage 1600 vururken alan ile

örnek verdıgın rionlinin kac gb lık karakterı oldugunu arastır 900 1k vuruyor de gercekten komedısın o statüde bir itemli karakter 900 vurması aglanılacak bır durum umarım tum archerleri silerler de bu defada mageler uzaktan vuruyor 2 gb lik charlarla diye aglamaktan helak olursunuz sonra mageleri silerler warıorlar alan vuruyor dıye aglarsınız sız tam bır kanser kıtlesınız umarım bu oyunan silinir gidersiniz

İNFERNODA CRİSTALDE partinize okcu geldıgınde adamın suratına bka bakar gibi bakıyorsunuz off okcu geldı yenıldık diye ikiyüzlüsünüz sizde biliyorsunuz damagesi olmadıgı leş bir seviyeyeygetirildigini

Son düzenleme:

HKN.01

Üye
Mevzu yanlış anlaşılmış dostlar burda 1 rogue nin vurduğu damage söz konusu değil ama bowla girildiğinde en az 30-40 pt okcu oluyor diğer joblar kafalarını uzatsa sağ taraf kırmızı damageler le doluyor ki bazen kaç okcu vurmuş sayılmayacak kadar fazla oluyor asıl mevzu okcuların sayısı ve sıfır sanıye skıl surelerının olması... 3-5 sıfır sanıye olsun gayet adil ama 60-70-80-85 skilleri sıfır saniye olmamalı en az bi 10 saniye olmalı. 4 skili arka arkaya vursa 2.5 saniye de bir skil eder..

GorrTheGodButcher

Üye
gerçekten anlamıyorum nasıl boyle duz mantık
her defasında body block yemeyecek her defasında aynı anda tum okcular skil anımasyonunu basarılı bır sekılde getirecek her defasında tasın agacın kalkanın arkasına gecmeyecek yanı tüm olasılıklar okcuaların yonunde olacak ta 3 parti okcu mukemmel nızam ıle warıora vuracak öylemı bunu mu savunarak okcular sılınsın yok olsun nerflensın dıyorsun artık tartısmayacagım bıle tamamıyle menfaatten ıbaretsın 1 parti okcunun adamı dümdüz etmesi gerek 1 parti warıorun ırk kaldırdıgı magenın ırk kaaldırdı asasın ırk kaldırdıgı gıbı bos yapmasın kımse burda 30 gb lık archer adam 500 vuruyor hala aglıyorsunuz 2 gb lık mage 1600 vururken alan ile

örnek verdıgın rionlinin kac gb lık karakterı oldugunu arastır 900 1k vuruyor de gercekten komedısın o statüde bir itemli karakter 900 vurması aglanılacak bır durum umarım tum archerleri silerler de bu defada mageler uzaktan vuruyor 2 gb lik charlarla diye aglamaktan helak olursunuz sonra mageleri silerler warıorlar alan vuruyor dıye aglarsınız sız tam bır kanser kıtlesınız umarım bu oyunan silinir gidersiniz

İNFERNODA CRİSTALDE partinize okcu geldıgınde adamın suratına bka bakar gibi bakıyorsunuz off okcu geldı yenıldık diye ikiyüzlüsünüz sizde biliyorsunuz damagesi olmadıgı leş bir seviyeyeygetirildigini
Kardeşim tamam da 1 warrior 3-4 parti okçu tanklıyor, damageleri çok düşük diyen sensin. Okçular skill animasyonunu başarılı bir şekilde gerçekleştiremiyorsa zaten 3-4 parti okçu vurmuyordur adama, taşın ağacın kalkanın arkasına geçiyorsa yine vuramıyordur. Böyle bir örnek verirken daha detaylı açıklaman gerekmiyor mu? Adam taşın kalkanın arkasına geçiyorsa ırkı tanklamış olmuyor ki?

Okçular nerflensin abartı bir ifade, okçuların skill ağacı oldukça çeşitli, çok fazla olanağı var CC üzerinden. Ama siz de okçu çok güçsüz demeyi bırakın lütfen. Ben sürekli solo okçunun bufflanması gerektiğini söylüyorum, ama 500 metre güvenli bir mesafeden sc basmaya bile gerek görmeden pk atan bir jobu "çok güçsüz" diye savunmanıza karşı çıkarım kusura bakmayın. Bu haliyle bile %60'ı falan okçu serverın, çok dezavantajlı bir job muazzam güçsüz ama herkes oynuyor ne hikmetse.

1 parti okçu zaten dümdüz ediyor adamları Rionli'nin yayınlarını izliyorum müthiş oynuyor adamlar, tek başlarına melee partiyi de düşürüyorlar ırkı da sırtlıyorlar. 7 vixenli 7 heavy plate setli 1 parti okçu bunu yapamıyorsa bu job güçsüz olduğu için değildir kardeşim. Assasın ırk kaldırdığı nerede görülmüş ya? Nasıl bir ırk kaldırmaktan bahsediyorsunuz? Mesafeyi kapatana kadar ölüyoruz zaten, hunter'ın süresi 12 saniye savage skillinin 11 saniye, 1 pt okçu içine girince step back atsanız yakalayamıyoruz zaten biraz insaflı davranın daha kaç nerf yemesi gerekiyor assasın, serverda assas kalmadı ya assas, mantis proteanda 2-3 ekip var yalnızca. Diğerleri bowunu çekip z1 z1 pk atmaya döndü şu durumda.

Adam seri seri 900-1200 arasında damage vuruyor. Bunun yanında adamı kilitliyor, slowluyor, mantar atıyor. 3 tane critic vuran skilli var bunlar da 3k'ya yakın damage vuruyor. Kusura bakma da kaç vurması gerekiyor? 2k mı vuracak cool downı olmayan skille? Şaka mısın abicim sen? Ne talep ettiğinin farkında mısın? Okçunun böyle olduğu bir ortamda sen bir okçu olarak dv'de barınabileceğini mi düşünüyorsun? Diğer jobları düşünmüyorsun kendini düşün bari akjsdhfakjlh.

Ben inferno'da okçuya dönüyorum 3-5li seri seri vurduğu için. Adama bka bakar gibi bakmamızın sebebi okçu olması değil, itemsiz olması. Sc bas diyoruz adama cevap bile vermiyor. Sen de bunu okçu vurmadığı için söylediğimizi falan düşünüyorsun yazık valla.

edit: Şu videoya bak, senin anlattıklarına göre 2 assasın bu partinin üzerinden geçmesi gerekiyor ama nedense npt oluyorlar.

Son düzenleme:

HKN.01

Üye
okçuların hanginde item var yüzde 90 nı görev itemleri ellerinde vixen 7 var sadece. ne anlatıyorsun sen... 1 party okcunun z sine gelmemişsin anlaşılan yada en baba itemli bir warriorun okcu z sine yakalandığında sabun gibi eridiğini de izlememişsin okcu nun item yapmasına gerek yok gönül vermiş playerları soğutsunlar yeter onuda iyi yapıyorlar zaten parada harcamasına gerek yok okcu pt ler bu kadar zayıf serverin yarısından fazlası okcu pt hayırdır player aklı ile dalgamı geçiyorsun. Burada hiç bir jobu savunmak için konu açmıyorum yada hiç bir jobu kötülemek için sadece oyunun artık buna bir denge getirmesi gerektiğini düşünüyorum rogue yi sevenler oynasın döner ekmek için açmışlar amaç oyun oynamak değil bowla girip görevleri yapıp kutu almak bumudur oyun oynamak zevk almak. Sayın modaratör sana soruyorum bumudur oyun oynamak zevk almak..

Son düzenleme:

Benbu

Üye
okçuların hanginde item var yüzde 90 nı görev itemleri ellerinde vixen 7 var sadece. ne anlatıyorsun sen... 1 party okcunun z sine gelmemişsin anlaşılan yada en baba itemli bir warriorun okcu z sine yakalandığında sabun gibi eridiğini de izlememişsin okcu nun item yapmasına gerek yok gönül vermiş playerları soğutsunlar yeter onuda iyi yapıyorlar zaten parada harcamasına gerek yok okcu pt ler bu kadar zayıf serverin yarısından fazlası okcu pt hayırdır player aklı ile dalgamı geçiyorsun. Burada hiç bir jobu savunmak için konu açmıyorum yada hiç bir jobu kötülemek için sadece oyunun artık buna bir denge getirmesi gerektiğini düşünüyorum rogue yi sevenler oynasın döner ekmek için açmışlar amaç oyun oynamak değil bowla girip görevleri yapıp kutu almak bumudur oyun oynamak zevk almak. Sayın modaratör sana soruyorum bumudur oyun oynamak zevk almak..
bak bakış açın yanlış diyorsunki okçunun item yapmasına gerek yok ? 19:00 ile 02.00 arasında sırf el kadar alana sıkıstıran yonetım yuzunden bu durumda uzaktan vurdugu ıcın okcu dıyorsunuz okcu olmasa mage dıyeceksınız nasıl erıttı herkes mage 8 stafı 7 paper setı alan cıkıyor dıyeceksınız kactan okcuya vs de kaybettın kac def karsında tek okcu varken bu adam benı keser dıye vs den vazgectın kovalamadın ? 4 5 saatlık gorev saatı dısında kalan 19 20 saatte okcu ne yapıyor nasıl pk atıyor karsı jobların dinamıklerıyle nasıl bas edıyor sanıyorsun ? 500 vurarak mı

sabun gıbı erıyor dıyorsun erımemesı anormal olmazmı ırk gibi okcu vuruyor adama yada ırk gibi mage vuruyor yada ırk gibi varıor vursa sabun gıbı erıyor ühü ühü ühü nerflensın mı dıyecektın ?

bakıs acını okcunun uzerınden çek ve yönetime odakla neden bu saat aralıgında ve neden el kadar alanda yapıyorsunuz dıye ısyan et jobu ağlaya ağlaya mahvettınız ağlaya ağlaya bunu duzelttırın barı

HKN.01

Üye
Mage diyorsun mage novaları vurdu kesemedimi bir şans doğuyor (magelerin novaya çiftlemesi de kalkmalı o ayrı mevzu) çünkü skil sürelerinin dönmesi var okcu da skil süresi yok vur babam vur 85 ile sen le ben bir birimizi anlamıyoruz.. Aslında anlıyorsun ama çıkarına dokunduğu için tersini savunmak zorundasın. Bir salında siz elinizi çekin okcudanda gerçekten okcu oynamayı sevenler oynasın şu oyunu bowl daki kutu kill kalebs kill kalksın okcu pt sayısı yarıya düecektir emin ol..

Son düzenleme:

Mayonez

Yeni Üye

Çünkü okçular tek başına bir cacık yapamıyor inferno vs vs gibi eventlerde pt de tek okçu eksi yazıyor ancak dv de 6-7 pt birleşince oyun oynanmıyor eline 7 vixen alan çatır çatır 0 cd ile sıkıyor aşırı gereksiz ,oynaması mantık ve yetenek istemeyen bir job z ye gelene sık. Okçu kalmayacak diyorsun bence kalmasın zaten

Agaragambi

Üye
Z1 yapana da kızıyorsunuz 3 5 kombo yapana da.. Okcu silinsin gibi uçuk istekler de hiçbir zaman gerçekleşmeyecek biliyoruz... Başka bir çözüm mü bulsak... Yok asas tek attı yok okçu uzaktan vurdu mage sayfa atlattı warrior yere vurdu.. Ona buff buna nerf oyun iyice dengesizleşti.. Lvl kasan insanların karakterleri nerf yüzünden çöp oluyor kasmaktan vazgeçen buff görünce pişman oluyor. Konu parti olarak gezmeleri diyorsunuz ama bu oyunda parti olarak gezen warriorlar townun içinden geçti video çekti demek ki birkaç ay sonra da warrirorlara nerf diye konu açacağız..

Benbu

Üye
Çünkü okçular tek başına bir cacık yapamıyor inferno vs vs gibi eventlerde pt de tek okçu eksi yazıyor ancak dv de 6-7 pt birleşince oyun oynanmıyor eline 7 vixen alan çatır çatır 0 cd ile sıkıyor aşırı gereksiz ,oynaması mantık ve yetenek istemeyen bir job z ye gelene sık. Okçu kalmayacak diyorsun bence kalmasın zaten
6 7 parti mage durmadan tekleme durmadan nova ile ne yapar bowlu ? warrior 6 7 parti sureklı yere vvurs nolur orası ? hala anlamamakta ısrar edıyorsunuz hangı jobu koyarsan koy uzaktan vuran ıcın aglayacaklar zırlayacaklar adamın yanına gidemiyoruz ühüüüü nerfleyın dıyecekler bu 5 saatın dısında sadece dolanıyoz adam mı kesebiliyoruz ne hale getirdiniz aglaya aglaya 30k lık archer 500vuruyor umarım karakterınız ne ıse aynı sekılde nerf yer de bu defa da onun ıcın aglarsınız

GorrTheGodButcher

Üye
6 7 parti mage durmadan tekleme durmadan nova ile ne yapar bowlu ? warrior 6 7 parti sureklı yere vvurs nolur orası ? hala anlamamakta ısrar edıyorsunuz hangı jobu koyarsan koy uzaktan vuran ıcın aglayacaklar zırlayacaklar adamın yanına gidemiyoruz ühüüüü nerfleyın dıyecekler bu 5 saatın dısında sadece dolanıyoz adam mı kesebiliyoruz ne hale getirdiniz aglaya aglaya 30k lık archer 500vuruyor umarım karakterınız ne ıse aynı sekılde nerf yer de bu defa da onun ıcın aglarsınız
Yahu hala yalan söyleyerek insanları manipüle ediyorsun. 30klık okçu kime 500 vuruyor birader? Full antili, 1200 defanslı prieste mi? Yoksa elinde 7 vixen olan okçuya mı? Yoksa kalkanlı warriora mı? Senin 500 vurduğun joba diğer joblar kaç vuruyor? Sen hangi skillinle 500 vuruyorsun? Critic skillerin, ice lr kör critic vuran skillin, mantar skillin, 2 tane alanla kilitleme skillin bunlar hakkında neden hiç yorum yapmıyorsun? 7 gsli assas kesiyor full itemli okçuyu diyosun, sana video atıyorum 2 assasın npt olduğu buna yorum yapmıyorsun kaçıyorsun. Söylediğin her şey yalan, modların buna nasıl hala izin verdiğini aklım almıyor.

Mage dediğin jobun skillerinin cool downı var, sırf manipüle etmek için bunu bile söylemiyorsun yorum yaparken. Mage tüm skillerini kullandığında en azından biliyorsun sana uzaktan alan vuramayacağını. Gerçekten çok tuhaf bir insansın ya, burada herkes ne olduğunu biliyor okçunun bu yüzden anlattıkların o kadar komik geliyor ki insanlar düzgün cevap veremiyor bile sana.

HKN.01

Üye
Aslında çok iyi anlıyorsun ama anlamamazlıktan geliyorsun bir kez daha dip seviye yapıp anlatayım okcunun vurduğu damage sorun teşkil etmiyor.. Okcuların çokluğu sorun yaratıyor nedenmi GorrThe açıklamış bir de ben açıklayayım ortalama itemli bir warriora 1 okcu 800 damage + 2 okcu 1600 damage +3 okcu 2400 damage +4 okcu 3200 damage +5 okcu 4000 damage +6 okcu 4800 damage sadece Z sine geldiğin 1 pt okcu bu bowlda en az 20 pt okcu olduğunu düşün ki her defasında en az 3 pt nin ortasında kalıyorsun toplam 14400 damage 3 pt mageyi veya 1 pt asası veya 1 pt mele nin içinize atlayıp vurduğu damageler hariç bak sadece rogulerden yenen damage anlayabildinmi ....

Pitou

Üye

Sen olayı anlamamışsın olay okçunun güçlü olup olmaması değil. Sürü halinde oynanması Okçu 1 , 1 bile vursa 500 kişi gezdiği için önüne geçen herkesi süpürebiliyor ve diğer joblar oyunda oynanmıyor. Hep kendi jobunuzu ön planda tutma derdindesiniz biraz objektif yorum yapın bencillik yapmayın.
* Okçu 2k 2k vursa sen Okçuların grup halinde gezmeyeceğinimi düşünüyorsun yine gezecekler adamlar sc bile çekmiyor. Boş konuşmayın.

Okçular hepsi değil genel olarak "market ürünleri almıyor , kostüm ,kanat , matta, Scrooll" almıyorlar . Pkya çıkıp ++ ac istiyorlar çoğu karakterin defans skilini kullanıyor. Charlarına item koymuyorlar. Görev yapıp kutuları satıp siteye yaslıyorlar. Bu olay düzelmediği sürece oyundaki pk düzelemez.
Okçular +7 Vixen +8 dex takı set , +7 heavy set yapıp sadece görev yapıp siteye satıyorlar bu adamların oyuna kattığı bir şey yok.

Son düzenleme:

Benbu

Üye
Sen olayı anlamamışsın olay okçunun güçlü olup olmaması değil. Sürü halinde oynanması Okçu 1 , 1 bile vursa 500 kişi gezdiği için önüne geçen herkesi süpürebiliyor ve diğer joblar oyunda oynanmıyor. Hep kendi jobunuzu ön planda tutma derdindesiniz biraz objektif yorum yapın bencillik yapmayın.
* Okçu 2k 2k vursa sen Okçuların grup halinde gezmeyeceğinimi düşünüyorsun yine gezecekler adamlar sc bile çekmiyor. Boş konuşmayın.

Okçular hepsi değil genel olarak "market ürünleri almıyor , kostüm ,kanat , matta, Scrooll" almıyorlar . Pkya çıkıp ++ ac istiyorlar çoğu karakterin defans skilini kullanıyor. Charlarına item koymuyorlar. Görev yapıp kutuları satıp siteye yaslıyorlar. Bu olay düzelmediği sürece oyundaki pk düzelemez.
Okçular +7 Vixen +8 dex takı set , +7 heavy set yapıp sadece görev yapıp siteye satıyorlar bu adamların oyuna kattığı bir şey yok.
okçu hak ettiği damageyi vurmalı
ınsanları 4 sat zaman dılımınde el kadar alana hapsedıpte örgütlenmeye sebep olan yönetimi sorgulayın okcuyu nerfletipte kalan 19 saaatte naptıracaksınız bu playerlere sizin joblarınız el ustun de mı tutulacak ? silin o zaman okcuyu bu defada mageler uzaktan vurdugu ıcın herkes mage olacak herkes bırbırıne nova atacak uzaktan tekleyecek bu defa ne yapacaksınmageler sürü halinde geziyor towndan cıkarmıyor mu dıye aglayacaksın ?

senı goruyorum oyunda 2 bazen 3 parti okcuyu tnklıyorsun utanmadan hala okcu nerflensın sılınsın tarzı okculara karsı yazılar yazıyorsun 2 parti warıoru tankla sonra gel konus herkes sızın ekmegınıze yag surmek zorunda degıl magelerın cogu 2 gb bıle etmeyen charlar ama ırk kaldırıyorlar

Benbu

Üye
Aslında çok iyi anlıyorsun ama anlamamazlıktan geliyorsun bir kez daha dip seviye yapıp anlatayım okcunun vurduğu damage sorun teşkil etmiyor.. Okcuların çokluğu sorun yaratıyor nedenmi GorrThe açıklamış bir de ben açıklayayım ortalama itemli bir warriora 1 okcu 800 damage + 2 okcu 1600 damage +3 okcu 2400 damage +4 okcu 3200 damage +5 okcu 4000 damage +6 okcu 4800 damage sadece Z sine geldiğin 1 pt okcu bu bowlda en az 20 pt okcu olduğunu düşün ki her defasında en az 3 pt nin ortasında kalıyorsun toplam 14400 damage 3 pt mageyi veya 1 pt asası veya 1 pt mele nin içinize atlayıp vurduğu damageler hariç bak sadece rogulerden yenen damage anlayabildinmi ....
güzel kardesım bende dıyorumkı sana 30k lık okcuyum ama 600 vuruyorum aglaya aglaya dusurduler damageyı saat 19:00 02:00 arası pk dan zerre zevk almıyorum cunku haklısın z skıl sadece ama bunun sebebı okcular degıl okcuların toplanmasına sebep olan yonetım ve su an konustugumuz job un okcu olmasının sebebıde uzaktan vurdugu ıcın eger okcu dıye bır karakter hıc var olmamıs olsaydı magelerı konusuyor olacaktık cunku herkes uzaktan vurdugu ıcın pk ya ıtem dızmemek yatırım yapmamak ıcın kolay yolu secıp kutu alıp satma derdınde olacaktı okcuuuuuuuuu diye bagırmak yerıne saatlerı degıstırın tüm güne yayııııın mahvoluyor oyun mahvoluyor pk diye bagırın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt