İki Aşamalı Doğrulama Kurulumu ve Zamanlama Hatası

Jeremias

Üye
suan düzeldi arada kopmalar olabilir arkadaslar yogunluktan dolayı

SACREDRELIC

Üye
arkadaşlar sıkıntı cekmiyorsanız güvenlikten üyeliğe girip ikili dogrulamayı kaldırabilir ve tekrar girişte sormadan girebiliyorsunuz.

Horrus

Üye
Hello,
You add your account to the Authenticator program you downloaded for Android or IOS by scanning the qr code after the membership verification or with the code below.

Subsequently, all transactions continue with the verification code here.
If you get a time mismatch error, delete the application and install it again. Refresh your page and match your new code with your account.

You are now ready. In the meantime, do not forget to take a screenshot of your recovery code. Because if you lose you can say goodbye to your account.

This level of manage cooperation with english community is just not serious...
I had exactly this problem that you describe and only find out this solution by accident.

Webside isn't translated at all ... Choose the language option should be available before make registration open. You want to appear as a professional company and make zero preparation for the global community? Seriously?
The error handling topic as this one should be translated at first place ... It make people frustrated even before the game itself begins.

captainlami

Üye
sıkıntı hala devam ediyor maile gelen onay linkine tıklıyorum auth açıyorum qr kodu tarıyorum gelen kodu ekrana girip "kurulumu gerçekleştir" dediğinde girmiş olduğunuz kod doğrulanamadı kırmızı yazı çkıyor. herşeyi yaptım, app sildim tekrar kurdum reset attım telefon fakat faya vermedi. iphone5 kullanıcısıyım.

Tekitekurin

Üye
sıkıntı hala devam ediyor maile gelen onay linkine tıklıyorum auth açıyorum qr kodu tarıyorum gelen kodu ekrana girip "kurulumu gerçekleştir" dediğinde girmiş olduğunuz kod doğrulanamadı kırmızı yazı çkıyor. herşeyi yaptım, app sildim tekrar kurdum reset attım telefon fakat faya vermedi. iphone5 kullanıcısıyım.
Sistemsel bir problem olduğunu söylemişlerdi. Biraz sabır etmek gerekiyor sanırım şu aşamada. Yazdığımız yöntem sonuç vermediyse.

ilhannergis

Üye
Selamlar,
Problem hala devam ediyor mu. Authanticatoru kurup kodu girdiğimde; 'Girmiş olduğunuz kod doğrulamadı, lütfen telefonunuzun güncel saatini kontrol ediniz ve Ayarlar » Kodlar için zaman düzeltme alanına giderek "Google Authenticator" saatinin güncelliğini sağlayınız. Sorun devam ediyorsa lütfen bizimle iletişime geçiniz. ' hatasını almaya devam ediyorum.

Merdo

Üye
Hala aynı saat ile ilgili hata devam ediyor. malesf bir düzelme yok.

Kara

Üye
Selamlar,
Problem hala devam ediyor mu. Authanticatoru kurup kodu girdiğimde; 'Girmiş olduğunuz kod doğrulamadı, lütfen telefonunuzun güncel saatini kontrol ediniz ve Ayarlar » Kodlar için zaman düzeltme alanına giderek "Google Authenticator" saatinin güncelliğini sağlayınız. Sorun devam ediyorsa lütfen bizimle iletişime geçiniz. ' hatasını almaya devam ediyorum.
Aynı sorun bende de mevcut, bir sürü işlem denedim, 2 uygulamayı da denedim, ikisinde de olmadı, yazdığın hatayı alıyorum. Yönetim bununla alakalı açıklama yapar herhalde.

Vision

Senior Moderatör
2 adımlı doğrulama alfa sürecinde hesaplarınıza etki etmeyecek. İlerleyen süreçte bu sistem sıfırlanabilir, düzeltilebilir, kaldırılabilir ya da farklı bir uygulamaya geçilebilir. Şu an kayıt oluşturduysanız alfa ile ilgili herhangi bir probleminiz kalmamış demektir.

cancolus

Üye
2 adımlı doğrulama alfa sürecinde hesaplarınıza etki etmeyecek. İlerleyen süreçte bu sistem sıfırlanabilir, düzeltilebilir, kaldırılabilir ya da farklı bir uygulamaya geçilebilir. Şu an kayıt oluşturduysanız alfa ile ilgili herhangi bir probleminiz kalmamış demektir.
Mod gerekli açıklamayı yapmış paniğe lüzum yok etkilemiyormuş işte.

captainlami

Üye
Şu anda kaydı tamamladım. Anladığım kadarıyla dün gece sıkıntılıymış. Kayıt olan arkadaşlar o qr kodun altındaki uzun kodu almayı unutmasın yoksa çok sıkıntı :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt