Rica ederiz.Teşekkür ederim yardımlarınız için benimde düzeldi.
Hayırlı olsun dostum sağol.hayırlı olsun herkes için
Hello,
You add your account to the Authenticator program you downloaded for Android or IOS by scanning the qr code after the membership verification or with the code below.
Subsequently, all transactions continue with the verification code here.
If you get a time mismatch error, delete the application and install it again. Refresh your page and match your new code with your account.
You are now ready. In the meantime, do not forget to take a screenshot of your recovery code. Because if you lose you can say goodbye to your account.
Sistemsel bir problem olduğunu söylemişlerdi. Biraz sabır etmek gerekiyor sanırım şu aşamada. Yazdığımız yöntem sonuç vermediyse.sıkıntı hala devam ediyor maile gelen onay linkine tıklıyorum auth açıyorum qr kodu tarıyorum gelen kodu ekrana girip "kurulumu gerçekleştir" dediğinde girmiş olduğunuz kod doğrulanamadı kırmızı yazı çkıyor. herşeyi yaptım, app sildim tekrar kurdum reset attım telefon fakat faya vermedi. iphone5 kullanıcısıyım.
Aynı sorun bende de mevcut, bir sürü işlem denedim, 2 uygulamayı da denedim, ikisinde de olmadı, yazdığın hatayı alıyorum. Yönetim bununla alakalı açıklama yapar herhalde.Selamlar,
Problem hala devam ediyor mu. Authanticatoru kurup kodu girdiğimde; 'Girmiş olduğunuz kod doğrulamadı, lütfen telefonunuzun güncel saatini kontrol ediniz ve Ayarlar » Kodlar için zaman düzeltme alanına giderek "Google Authenticator" saatinin güncelliğini sağlayınız. Sorun devam ediyorsa lütfen bizimle iletişime geçiniz. ' hatasını almaya devam ediyorum.
Mod gerekli açıklamayı yapmış paniğe lüzum yok etkilemiyormuş işte.2 adımlı doğrulama alfa sürecinde hesaplarınıza etki etmeyecek. İlerleyen süreçte bu sistem sıfırlanabilir, düzeltilebilir, kaldırılabilir ya da farklı bir uygulamaya geçilebilir. Şu an kayıt oluşturduysanız alfa ile ilgili herhangi bir probleminiz kalmamış demektir.
Yani öncelik olarak tabiki ilk kayıt olanlara verilecekmiş.oyuna ilk gun girebilecek 1500 kisi bu kayit yapanlar icindenmi secilecek?
Kayıt olmana engel değilmiş dostum. Yine de illaki olsun istiyorsan, mobilden ve farklı tarayıcıdan da dene.Hala aynı saat ile ilgili hata devam ediyor. malesf bir düzelme yok.
Şu anda kaydı tamamladım. Anladığım kadarıyla dün gece sıkıntılıymış. Kayıt olan arkadaşlar o qr kodun altındaki uzun kodu almayı unutmasın yoksa çok sıkıntısıkıntı hala devam ediyor maile gelen onay linkine tıklıyorum auth açıyorum qr kodu tarıyorum gelen kodu ekrana girip "kurulumu gerçekleştir" dediğinde girmiş olduğunuz kod doğrulanamadı kırmızı yazı çkıyor. herşeyi yaptım, app sildim tekrar kurdum reset attım telefon fakat faya vermedi. iphone5 kullanıcısıyım.