İstek Kanat olmasın

Black Vortex

Üye
ayarlardan kanatları gizleyebiliyorsunuz. istemezseniz almaz takmazsınız, karşınızdaki kişilerin kanatlarını da gizlersiniz...

presto_86

Üye
Kesinlikle olmamalı grafikleri etkiliyor FPS kaybı yapıyor ve dalgalı dalgalı göz yoruyor oyunun ciddiyetini etkiliyor pelerinin güzelligini yok ediyor kanat OLMASIN+1

TheBaker

Üye
Kanat istemeyenler için ayarlarda seçeneği mevcutmuş. Çok da endişeye gerek yok. Ben de sevmiyorum açıkçası, ayarlardan kapatır oyunuma devam ederim.

Slarent

Üye
Kanat olmamasına +1. Her ne kadar oyunda gizlenebilse bile, başlı başına oyunun havasını kaçırıyor

BySavas

Üye
Gördüğünüz bir çok çalışma demo, test olarak oyuna eklenen modeller arkadaşlar. Kanat, glove parlamaları, pelerin gibi eşyalar siz test edin, yorum yapın ya da öneride bulunun diye oyunda sizlere sunuluyor. Kanat kullanmak isteyen kullanıcılar kozmetik olarak kanat kullanabilir, kullanmak istemeyen arkadaşlar bir kaç ayar ile bu kanatları devre dışı bırakabilir. Bu market ürünleri sizlere zaten herhangi bir bonus değer vermeyecek, bunun da bilgisini tekrardan geçelim.
İyi forumlar.
kanat gizleme var settingste
silah efecktlerini kapatmada varmı ?

anil

Üye
Çoğunluk kanat istememesine rağmen neden getirdiler anlamıyorum. Parayla bir şey satilacaksa kanat yerine başka bir şey konulsaydi. Ayarlardan gizleme olsa bile sonuçta oyunda var olan bir özellik ve gerçekten kötü gözüküyorlar

Decrt

Üye
Kanat istemeyenler varsa satın almaya bilirler. Arkadaşların dediği gibi ayarları varsa kapatırsanız. Zaten pvp yi etkilemiyor

HARMESYA

Üye
Kanat istemeyenler haklı, abuk subuk semboller kanatların olmaması daha iyi olur.

HazyShade

Üye
Yahu adamlar seçenek koymuş, istersen seçeneklerden kapatıp sen görmezsin. Başkalarının zevkine neden karışıyorsun. Kanat isteyen varsa kullanır.

Dilefruz

Üye
Merhaba,
Kanat istemeyen kadar isteyende olacaktır. Zamanla yeni güncellemeler geldikçe görüntü optizasyonları iyileşecektir. Envanterde kanat görünsün/görünmesin seçeneği ile bir nebzede olsa görmek istemeyen arkadaşlara yardımcı olur. Bigjest arkadaşımızın dediği gibi herhangi bir bonus vermeyecektir.

Lasrok

Üye
Bu isteği çok tuhaf buldum açıp kapatabiliyorsunuz zaten, isteyenler de var istemeyenler de. İsteyenler açık tutsun istemeyenler kapalı tutsun bu özelliği, çözüm gayet kolay bence.

Ulf

Üye
Katılıyorum, warrior kanat ile gezmesi kadar garip birşey yok :D çikin, yeşil, iri bir varlık kanat takıyor.

tigger

Üye
Kanat olayına bence de bir çözüm bulunmalı, aşırı sırıtıyor, estetik durmuyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt