Best CommentI'm a knight, not an angel. Thank you
Ayarlardan kapatabilinecekse sıkıntı olmaz kimseye zaten ama sadece kendi görselimizde değil rakiplerimizden takanların da görünmemesi gerekir aksi halde bi mantısı kalmaz gizlemeninGördüğünüz bir çok çalışma demo, test olarak oyuna eklenen modeller arkadaşlar. Kanat, glove parlamaları, pelerin gibi eşyalar siz test edin, yorum yapın ya da öneride bulunun diye oyunda sizlere sunuluyor. Kanat kullanmak isteyen kullanıcılar kozmetik olarak kanat kullanabilir, kullanmak istemeyen arkadaşlar bir kaç ayar ile bu kanatları devre dışı bırakabilir. Bu market ürünleri sizlere zaten herhangi bir bonus değer vermeyecek, bunun da bilgisini tekrardan geçelim.
İyi forumlar.
Kanat bende sevmiyorum kapalı kullanırım genelde ve bu kanatlarda çok kötü duruyor etrafında dönen şeylerden olsa daha iyi durur benceAlfa 2 videosunda kanatlı okçu gördüm ve karakterin kalitesini görünüşünü bozduğunu düşünüyorum ve çok cocukça duruyor kanatlı karakterler
Karakterin vücut hatlarını görünümündeki o güzelliğini bozduğunu düşünüyorum kanatın olmaması daha güzel olacaktır şahsi fikrim.
Ekli dosyayı görüntüle 1964
Kanat olmasın +1ünü bozduğunu düşünüyorum ve çok cocukça duruyor kanatlı karakterler