İstek Kanat olmasın

Ouss

Üye
Kanatları kapatma özelliği gelmeli rakiplerin de dahil olmak üzere. Hem fps az da olsa katkısı olur hem de kozmetikten oyuncu gelir sağlar ve beğenen oyuncular da kullanmaya devam eder.

Mello1993

Üye
Kanat olmasın +.
Kostümler biraz daha farklı ve göze carpan olsun. Kimin hangi job olduğu karışıyor.
Ben kostümleri kullanmıyorum bile

BornKillers

Üye
Kesinlikle Kanat Pathos olmaması gerekiyor karakterin görüntüsünü öldürüyor

Leaden

Üye
Kanatın charın işlevselliğine bir katkısı bulunmadığından olmaması gerekir diye düşünebilirim ama olmasını isteyen kişiye neden istiyorsun diyemem PvP etkisi hiç etkisi olmaması gerekir ve açıp kapatma seçeneği olması gerekir

Muti

Üye
kanat olmasın +1, en azından görüntü ayarlarından kapatabilelim

Felony

Üye
Gördüğünüz bir çok çalışma demo, test olarak oyuna eklenen modeller arkadaşlar. Kanat, glove parlamaları, pelerin gibi eşyalar siz test edin, yorum yapın ya da öneride bulunun diye oyunda sizlere sunuluyor. Kanat kullanmak isteyen kullanıcılar kozmetik olarak kanat kullanabilir, kullanmak istemeyen arkadaşlar bir kaç ayar ile bu kanatları devre dışı bırakabilir. Bu market ürünleri sizlere zaten herhangi bir bonus değer vermeyecek, bunun da bilgisini tekrardan geçelim.
İyi forumlar.
Ayarlardan kapatabilinecekse sıkıntı olmaz kimseye zaten ama sadece kendi görselimizde değil rakiplerimizden takanların da görünmemesi gerekir aksi halde bi mantısı kalmaz gizlemenin

Sebitu

Üye
Takmazsınız olur biter. Kanat zorunlu bir şey değil. Sevmediğiniz her şeyi kaldırın istemiyoruz tavrını bırakın. Ben istiyorum, olsun.

Kurallsiz0012

Üye
Kanattan ziyade kanat olsa bile gizleme butonu gelmeli isteyen gizler isteyen gizlemez ...

Kanat ve diğer kostüm gibi eşyalar isteye bağlı kapatılp açılma ayarı gelicek bi nebze kanattan kurtulcaz…

beylerbeyi

Üye
Alfa 2 videosunda kanatlı okçu gördüm ve karakterin kalitesini görünüşünü bozduğunu düşünüyorum ve çok cocukça duruyor kanatlı karakterler
Karakterin vücut hatlarını görünümündeki o güzelliğini bozduğunu düşünüyorum kanatın olmaması daha güzel olacaktır şahsi fikrim.

Ekli dosyayı görüntüle 1964
Kanat bende sevmiyorum kapalı kullanırım genelde ve bu kanatlarda çok kötü duruyor etrafında dönen şeylerden olsa daha iyi durur bence

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt