İstek Kanat olmasın

osmanyeginoglu

Üye
eğer ayarlardan kanat görseli kişiye özel kapatılıyorsa sorun yok.illa olacaksa warriorda assasda magede olmasın priestte olsun ona yakışır görevi icabı.ben warrior oynayan birisi olarak kanat değilde şöyle havalı dalgalanan pelerinin daha çok yakışacağını düşünüyorum.

Mykocu

Üye
Kanatı kapatanlar herkesin kanadını kapatabilmeli görmek istemeyen görmez. bencede sadeliği bozuyomuş gibi geliyo bana.

Bekbya61

Üye
Ben kanatları çok beğendim animasyon eklenip kanat animasyonlu hareket ettirilmeli cafcafdan kaçınılmış sade güzel tasarımlar çok beğendim bu şekilde biraz hareket ekleyip kullanılmalı

montana255

Üye
Aşırı abartmışsınız, kanat gayet güzel duruyor. Ekstra kapama özelliği getirilerek

tatar889

Üye
Kanat su oyunda en nefret ettigim sey bunu niye koyarlar anlamis degilim para ile satacaksaniz baska bisey satin su ucube kanatlari kaldirin yada en azindan bana kanat gormeme secenegi verin sirf bu yuzden bile oynamam ciddiyim

koraytwow

Üye
Kanat ille de olacaksa kapatma şeçeneği olması gerekir. İsteyen görsün istemeyen tek bir kanat dahil görmesin. Hatta aynı şey skin içinde geçerli olmalı.

Emoles

Üye
Statlara etki etmediği sürece isteyen takar isteyen takmaz bu şekilde olması daha iyi

tenfinger

Üye
Eğer kanat olacaksa anlamlı olsun uçabilelim :)
Öteki türlü tavuk gibi ne öyle :D

Ayarlardan Kanat, Pelerin vs tamamen kapatılabilirse sorun olmaz bende.

Yabgu

Üye
Kanat isteyende var arkadaslar. Eğer efsunu olucaksa kanatı takınca görünüp görünmeyeceğine karar verebileceğimiz kapatma butonu olsun bence

Mute

Üye
İsteyenin de takamaması için uğraşıyoruz dostum. +1000 olmasın
Yanlış bir yaklaşım. Şahsen ben de daha efektli daha göz alıcı kanatların da eklenmesini isterim. Ama kanat görmek istemeyenlerin kanat kapatma tuşu olmasını da isterim. Buna biz SAYGI diyoruz.

tatar889

Üye
ben kapattıgımda başkalarının kanatını gormuceksem hiç sıkıntı deil boşa göz yorma karısıklık fps
kesinlikle katiliyorum isteyen taksin kanat seven var sevmeyen var ama kanati komple kapatma secenegi gelmesi herkesi memnun eder bence kanat isteyen taksin istemeyen de hic kanat gormemek icin bir ayar tiklasin olur biter.

Felony

Üye
Kesinlikle ya olmasın yara şu sadece yürüyünce açılan olsun ve istediğimizde gizlenebilir olsun

tojara33

Üye
Diğer taraftada sevmezdim zaten kanat saçmalığını. İllaki bir eşya olacaksa silahın görüntüsünü değiştiren birşeyler olabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt