Tekitekurin
Üye

kanat iyidir.
ya bana kalsa bende olmasın derimde alfa 2 videosunda bi kanat gördüm özenilmiş yani güzel yapılmış hoşuma gitti ona benzer 1-2 tane kanat olsa oyunda yeterli fazlasına gerek yok. ama işte bu biraz tartışılabilir FPS düşürürse kaldırlsın aga derim. FPs i etkilemiyorsa kalsın derim yani.Eğer sadece kozmetik eşyası olarak kullanılacak ve ben istediğim zaman ayarlardan kanatların gözükmesini açıp kapayabileceksem olsun arkadaş. Ben sevmesem de bir sürü seveni var sonuçta.
Arkadaşım ben olmasın mı demişim, okuduğunu anlamıyor musun? Ayrıca fps'i etkilemiyorsa kalsın derim demişsin de zaten hem o ihtimali hem de kanat sevmeyenleri düşünerek "ayarlardan kanatların gözükmesini açıp kapatabileceksem olsun" demişim.ya bana kalsa bende olmasın derimde alfa 2 videosunda bi kanat gördüm özenilmiş yani güzel yapılmış hoşuma gitti ona benzer 1-2 tane kanat olsa oyunda yeterli fazlasına gerek yok. ama işte bu biraz tartışılabilir FPS düşürürse kaldırlsın aga derim. FPs i etkilemiyorsa kalsın derim yani.
ya kardeş ben konuya dayalı fikrimi belirttim seni ne gerdi bu kadar.Arkadaşım ben olmasın mı demişim, okuduğunu anlamıyor musun? Ayrıca fps'i etkilemiyorsa kalsın derim demişsin de zaten hem o ihtimali hem de kanat sevmeyenleri düşünerek "ayarlardan kanatların gözükmesini açıp kapatabileceksem olsun" demişim.
ne güzel söyledin her yerde var burada olmasın .Kanat her mmorpg de var artık günümüz deki güzel uyarlanırsa güzel olabilir.
Merhabalar,Alfa 2 videosunda kanatlı okçu gördüm ve karakterin kalitesini görünüşünü bozduğunu düşünüyorum ve çok cocukça duruyor kanatlı karakterler
Karakterin vücut hatlarını görünümündeki o güzelliğini bozduğunu düşünüyorum kanatın olmaması daha güzel olacaktır şahsi fikrim.
Ekli dosyayı görüntüle 1964
Alfa 2 videosunda kanatlı okçu gördüm ve karakterin kalitesini görünüşünü bozduğunu düşünüyorum ve çok cocukça duruyor kanatlı karakterler
Karakterin vücut hatlarını görünümündeki o güzelliğini bozduğunu düşünüyorum kanatın olmaması daha güzel olacaktır şahsi fikrim.
bu kanatı oyuna derleyemezler fps drobu yaşayabiliriz o yüzden en basitten başlanılması daha mantıklı olacaktır.Kanatlar hakkında düşüncem; ekranı büyük oranda kaplayacak kadar çok büyük olmamalı ve istenildiği takdirde oyun ayarlarından kanatların görünümünü açıp-kapatabilme özelliğinin olmasıdır.
Bu tarz kanatlar oldukça hoşuma gidiyor;
![]()
Elbette direkt olarak böyle bir kanat olsun istemiyorum. Şuan Alfa sürecinde olduğumuzu unutmamak lazım. Bu dönem, önerilerimizin en değerli olduğu dönem. FPS drop konusuna gelirsek, herhangi bir şeklin büyüklüğünden veya animasyonundan dolayı doğrudan FPS drop almazsınız. Oyun motoru ve grafik optimizasyonundan kaynaklanan bir problemdir. Geliştiricilerin, videolarda da söylediği gibi optimizasyon; yaptık-bitti denilecek bir şey değildir, oyun yayın hayatında olduğu sürece optimizasyon çalışmaları yapılması gerekmektedir.bu kanatı oyuna derleyemezler fps drobu yaşayabiliriz o yüzden en basitten başlanılması daha mantıklı olacaktır.
Dostum her zaman bir şeyler eksiktir ya da fazladır. Alıp kullanmazsın olur biter kapatma açma olacakmış zatenne güzel söyledin her yerde var burada olmasın .