İstek Kanat olmasın

hzljoepr

Üye
Alfa 2.0 videosunda bi kanat gördüm o kanat çok güzeldi. eğer onun gibi olacaksa kanatlar bence olsun.

pinkishorange

Üye
Eğer sadece kozmetik eşyası olarak kullanılacak ve ben istediğim zaman ayarlardan kanatların gözükmesini açıp kapayabileceksem olsun arkadaş. Ben sevmesem de bir sürü seveni var sonuçta.

hzljoepr

Üye
Eğer sadece kozmetik eşyası olarak kullanılacak ve ben istediğim zaman ayarlardan kanatların gözükmesini açıp kapayabileceksem olsun arkadaş. Ben sevmesem de bir sürü seveni var sonuçta.
ya bana kalsa bende olmasın derimde alfa 2 videosunda bi kanat gördüm özenilmiş yani güzel yapılmış hoşuma gitti ona benzer 1-2 tane kanat olsa oyunda yeterli fazlasına gerek yok. ama işte bu biraz tartışılabilir FPS düşürürse kaldırlsın aga derim. FPs i etkilemiyorsa kalsın derim yani.

pinkishorange

Üye
ya bana kalsa bende olmasın derimde alfa 2 videosunda bi kanat gördüm özenilmiş yani güzel yapılmış hoşuma gitti ona benzer 1-2 tane kanat olsa oyunda yeterli fazlasına gerek yok. ama işte bu biraz tartışılabilir FPS düşürürse kaldırlsın aga derim. FPs i etkilemiyorsa kalsın derim yani.
Arkadaşım ben olmasın mı demişim, okuduğunu anlamıyor musun? Ayrıca fps'i etkilemiyorsa kalsın derim demişsin de zaten hem o ihtimali hem de kanat sevmeyenleri düşünerek "ayarlardan kanatların gözükmesini açıp kapatabileceksem olsun" demişim.

hzljoepr

Üye
Arkadaşım ben olmasın mı demişim, okuduğunu anlamıyor musun? Ayrıca fps'i etkilemiyorsa kalsın derim demişsin de zaten hem o ihtimali hem de kanat sevmeyenleri düşünerek "ayarlardan kanatların gözükmesini açıp kapatabileceksem olsun" demişim.
ya kardeş ben konuya dayalı fikrimi belirttim seni ne gerdi bu kadar.

Shikato

Üye
Kanat her mmorpg de var artık günümüz deki güzel uyarlanırsa güzel olabilir.

Uçan Zürafa

Üye
İsteyen taksın istemeyen takmasın. Gayet basit bir durum. Bu konu bu kadar neden uzadı ki? Takmak istemeyen adam neden komple kaldırılmasını istiyor anlamış değilim.

draz81forza

Üye
Bence bu özellik kişiye bırakılmaı. İsteyen kanadını açar isteyen kanadını kapatır kendi görüntüsünden. Diğer oyuncuların efektlerini kapatma olayıda gelmeli diye düşünüyorum performans açısından.

As a Machine

Üye
Alfa 2 videosunda kanatlı okçu gördüm ve karakterin kalitesini görünüşünü bozduğunu düşünüyorum ve çok cocukça duruyor kanatlı karakterler
Karakterin vücut hatlarını görünümündeki o güzelliğini bozduğunu düşünüyorum kanatın olmaması daha güzel olacaktır şahsi fikrim.

Ekli dosyayı görüntüle 1964
Merhabalar,
Öncelikle tamamen oyunun işleyişi ve oyunun genel hikayesi ve karakterlerin duruşuna baktığımda "kanat görselinin" itemlerle, zırhlarla, bineklerle genel oyun grafiği ile iyi olmadığı (bir bütünü oluşturacak parça gibiden daha çok o bütüne ait değilmiş gibi olduğu) kanaatindeyim. Günümüzde bir çok oyunda evet, kanat var. Kendi şahsi yorumum kanat görselini en iyi işleyen oyulardan birisi de Aion, bu oyun dahi kanatı yürüyen bir karaktere monte etmemiştir, uçmak için kullanılmıştır. Ancak biz kanat değil bu özgün temanın pelerin ve yürüyen insan ve orcların olduğu; ROW dediğimiz oyunun bi özgünlüğü bir farklılığı olarak olmamasının daha tatlı olacağını düşünüyoruz. Kanat hem görsel açıdan ekranı ve karakteri yoran bir olay hem de pelerin ve itemlarla çok da duruş kalitesi olamayan bir fantezi. Tamamen oyuncuların dikkatini çekmeye yönelik bir varlık. Sözüm meclis dışına, uçmayan kanat??? savaşçıdan çok tavuk gibi gezinen karakterler Xd mevzu bence bundan ileri gitmez. Özgün olarak bi sınıf olur mesele işte priest; karakter oluşturma ekranında dahil edilebilir yada işte bir buff olur buff verince çıkabilir; ama böyle olayan hadi kanatı al ak biraz oyunun genel ruhuna aykırı.
Yazdığım her şey buradaki arkadaşlarım ve benim şahsi düşüncemdir, kanat olmalı mı? şart mı? bence olmamalı, yapmayın derim ama taktir ekibin ve oyunu oynayacak diğer saygın arkadaşlarımın.

Dikkatiniz ve emeğiniz için teşekkür ederim.

hzljoepr

Üye
Alfa 2 videosunda kanatlı okçu gördüm ve karakterin kalitesini görünüşünü bozduğunu düşünüyorum ve çok cocukça duruyor kanatlı karakterler
Karakterin vücut hatlarını görünümündeki o güzelliğini bozduğunu düşünüyorum kanatın olmaması daha güzel olacaktır şahsi fikrim.

Ben tam tersi kanatın oyuna yakıştığını düşünüyorum. bunun kanaatine nerden vardın derseniz. Alpha 2.0 videosunu izlediğimde offline merchant kurarken yada upgrade yaparken kanatın güzel durduğunu düşünüyorum. yani en azından alphası çıkmamış bir oyun için güzel çalışılmış yani. kanatın olması oyuna zarar vermez aynı zamanda bu adamlarda para kazanıcak yani. kanat olmasın diyorsunuz 'da bu adamlar oyuna ne eklicek o zaman para kazanmaları için yani biraz mantıklı düşünmek lazım.

Fischer

Üye
Kanatlar hakkında düşüncem; ekranı büyük oranda kaplayacak kadar çok büyük olmamalı ve istenildiği takdirde oyun ayarlarından kanatların görünümünü açıp-kapatabilme özelliğinin olmasıdır.

Bu tarz kanatlar oldukça hoşuma gidiyor;
BlazingWings02.jpg

hzljoepr

Üye
Kanatlar hakkında düşüncem; ekranı büyük oranda kaplayacak kadar çok büyük olmamalı ve istenildiği takdirde oyun ayarlarından kanatların görünümünü açıp-kapatabilme özelliğinin olmasıdır.

Bu tarz kanatlar oldukça hoşuma gidiyor;
BlazingWings02.jpg
bu kanatı oyuna derleyemezler fps drobu yaşayabiliriz o yüzden en basitten başlanılması daha mantıklı olacaktır.

Fischer

Üye
bu kanatı oyuna derleyemezler fps drobu yaşayabiliriz o yüzden en basitten başlanılması daha mantıklı olacaktır.
Elbette direkt olarak böyle bir kanat olsun istemiyorum. Şuan Alfa sürecinde olduğumuzu unutmamak lazım. Bu dönem, önerilerimizin en değerli olduğu dönem. FPS drop konusuna gelirsek, herhangi bir şeklin büyüklüğünden veya animasyonundan dolayı doğrudan FPS drop almazsınız. Oyun motoru ve grafik optimizasyonundan kaynaklanan bir problemdir. Geliştiricilerin, videolarda da söylediği gibi optimizasyon; yaptık-bitti denilecek bir şey değildir, oyun yayın hayatında olduğu sürece optimizasyon çalışmaları yapılması gerekmektedir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt