Maden ve Ağaç Levelleri Sıfırlanmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bradypodidae

Üye
Oyun da sizin aylık 90 tl nizle ayakta duruyor zaten.
valla toplama yapanların %90 lık kesiminin premium bile çektiğini sanmıyorum ... adamlar pk da atmıyor ki hani oyunun pvp sini şenlendirsin. sadece ortalıkta karınca gibi dolanan bir kesim. velhasıl oyunu bıraksalar da hiç bir değişiklik olmaz yönetim için de diğer oyuncular için de :D

JaxSui

J
valla toplama yapanların %90 lık kesiminin premium bile çektiğini sanmıyorum ... adamlar pk da atmıyor ki hani oyunun pvp sini şenlendirsin. sadece ortalıkta karınca gibi dolanan bir kesim. velhasıl oyunu bıraksalar da hiç bir değişiklik olmaz yönetim için de diğer oyuncular için de :D
Yani öyle demeyelim de hani adamlar bırakır giderim oyun batar vs vs garip laflar bunlar.

Rhae

Üye
hani senin toplayıcılıklar 37ydi :)

bradypodidae

Üye
Yani öyle demeyelim de hani adamlar bırakır giderim oyun batar vs vs garip laflar bunlar.
ya ama hani şu pk atanlar, oyuna deli gibi para yatıranlar dese bir nebze "acaba oyun bundan zarar eder mi?" diye düşünürüm de, sabah akşam toplama yapan adam "ben gidersem oyun batar" demesi biraz komik geliyor :D

Rhae

Üye
evet maden 37 ağaç 36 taş 24 mü 25 mi ne öyle bişi... önceki yazdıklarımla çelişen bişey mi var anlamadım ?
dediğin seviyeleri yapmak kolay değil görece uzun süre istiyor ve sen kendi emeğine karınca gibi ortada dolanıp oyuna katkısı yok gibi saçma laflar ediyorsan seninle daha muhattap olmaya gerek yok :)

bradypodidae

Üye
3 gün toplama yaptım sadece :D istersen dene diyecem de bu haliyle tabi zor 37 olman. ama eski haliyle her madenden 960 geliyordu (rare kullanıyordum) emin ol günde 4-5 saat toplama yaparak 4 günde hadi taş çatlasın 5 günde 37 olursun =)

arquradze

Üye
Bu oyunda adelet yok beyler. Birileri birilerine haber uçuruyor. her güncelleme öncesi insanlar aniden bişeye yoğunlaşıyor. Sonra güncelleme geliyor ve artık o iş çok zor oluyor. Bunun haberini birileri alıyor ki. O güncelleme gelmeden önce işi gücü bırakıp ona yoğunlaşıyorlar. Oyununa başında herkes mısır topluyordu. bir anda herkes ağaç bakır felan toplamaya başladı. şimdi gelde topla.tespitlerimden birisi bu. sonra bir insan 40 level aşçılık nasıl yapar. ben 3 level olamadım. taş mısır felan satımı engellensın. parayla kral olmasın artık kimse

bradypodidae

Üye
dediğin seviyeleri yapmak kolay değil görece uzun süre istiyor ve sen kendi emeğine karınca gibi ortada dolanıp oyuna katkısı yok gibi saçma laflar ediyorsan seninle daha muhattap olmaya gerek yok :)
3 gün toplama yaptım sadece :D istersen dene diyecem de bu haliyle tabi zor 37 olman. ama eski haliyle her madenden 960 geliyordu (rare kullanıyordum) emin ol günde 4-5 saat toplama yaparak 4 günde hadi taş çatlasın 5 günde 37 olursun =) 5 gün de sanırım çok abartılacak bir zaman değil di mi ? ve evet oyuna bir katkısı olmuyor toplamacı adamın, var mı sence ? ne katkısı var açıklar mısın? ben toplamacıları aşağılamak için demiyorum, ben de toplama yapabilirdim, yapsam bile açık açık söylerdim yani oyuna bir katkım yok diye :D

Rhae

Üye
3 gün toplama yaptım sadece :D istersen dene diyecem de bu haliyle tabi zor 37 olman. ama eski haliyle her madenden 960 geliyordu (rare kullanıyordum) emin ol günde 4-5 saat toplama yaparak 4 günde hadi taş çatlasın 5 günde 37 olursun =) 5 gün de sanırım çok abartılacak bir zaman değil di mi ? ve evet oyuna bir katkısı olmuyor toplamacı adamın, var mı sence ? ne katkısı var açıklar mısın? ben toplamacıları aşağılamak için demiyorum, ben de toplama yapabilirdim, yapsam bile açık açık söylerdim yani oyuna bir katkım yok diye :D
günde 4 saat ile haddarda 4 günde o seviyeye getiremezsin

bradypodidae

Üye
dostum niye iddialaşıyorsun ki... ben öyle yaptım işte... iki gün boyunca 10 saat falan kastım... iki gün de böyle 5-6 saat... sonra sıkıldım ara verdim... işte 37 levelim. niye boş boş iddialaşıyorsun ki benle? hadi bana inanmıyorsun gir craftwork klanın discorduna onlara sor. bir insanın sadece steel toplayarak 40 level olması kaç gün sürer diye

SesliBilgilerTR

Üye
bence burada şu önemli olan kısmı henüz ilk resmi sunucudayız herkese bir şekilde etki eden güncellemeler veya yenilikler gelebilir, bence bu tip şeylere burada pek takılmamak gerekir oyun tam olarak full olduğu ve 2. sunucu illaki geldiği vakit herşey kalıbına oturmuş olacaktır bence

bradypodidae

Üye
bence burada şu önemli olan kısmı henüz ilk resmi sunucudayız herkese bir şekilde etki eden güncellemeler veya yenilikler gelebilir, bence bu tip şeylere burada pek takılmamak gerekir oyun tam olarak full olduğu ve 2. sunucu illaki geldiği vakit herşey kalıbına oturmuş olacaktır bence
doğru diyorsun ama ilk sunucuda da mantıklı şeyler yapılmasını beklemeyez miyiz? toplamacılığın şu şekliyle bir meslek kasmak 1 sene sürer bence. mantıklı olanı bu mu? mantıklı olanı bulmaları için 2. sunucuyu beklemek zorunda mıyız? e hiç girmeseydik madem bu sunucuya, boşuna sinir harbi yaşamasaydık her güncelleme ile...

Rhae

Üye
doğru diyorsun ama ilk sunucuda da mantıklı şeyler yapılmasını beklemeyez miyiz? toplamacılığın şu şekliyle bir meslek kasmak 1 sene sürer bence. mantıklı olanı bu mu? mantıklı olanı bulmaları için 2. sunucuyu beklemek zorunda mıyız? e hiç girmeseydik madem bu sunucuya, boşuna sinir harbi yaşamasaydık her güncelleme ile...
4 günde 90k hammadde kasmışsın.Herkesin 1 yılda olduğunu sen bu azimle 1 haftaya olursun. :)

bradypodidae

Üye
sadece 21 k titanyum ve 14k maple wood kendim topladım. diğer geri kalanını satın aldım. hani bilgisi olmayıp da fikri olan , boş boş iddialaşan insanlar vardır ya, onlara mükemmel bir örneksin =)
4 günde 90k hammadde kasmışsın.Herkesin 1 yılda olduğunu sen bu azimle 1 haftaya olursun. :)

Rhae

Üye
sadece 21 k titanyum ve 14k maple wood kendim topladım. diğer geri kalanını satın aldım. hani bilgisi olmayıp da fikri olan , boş boş iddialaşan insanlar vardır ya, onlara mükemmel bir örneksin =)
4 günde 35k hammadde.Günde 9k hammadde.Günde ortalama 4-5 saat.Saatte 2k hammadde.Aynen adamım.Sensin.Eski sistemde 40 saniye 8 parça alıyordun hadi hiç es verme ya hiç ve önüne hep titanyum çıksın farzettim saatte 500 tane topluyosun.Bana 2 değil saatte 1k hammadde getir.Sana tüm hammaddelerimi vericem

bayc

Üye
Hepimiz bir şekilde etkileniyoruz, fakat oyunun henüz erken aşamalarda olduğunu, birçok şeyin bir anda değişebileceğini unutmadan oynamak iyi olur

Nodar

Üye
Her meslekle ilgili toplayıcılığım (fishing hariç) 35. seviye. Ama bence sıfırlanmalı.

CuneytARKIN

Üye
Dostum ne kadar çok toxic adam var forumda..

Benim önceden toplayanlara emek verenlere söz söylediğim yok.Nerf gelmeden Craft bugün açılsaydı eğer bende 1,5 ay kasıp toplardım.Ama şimdi toplamak önceden toplamış olanlara göre daha zor anlatmak istediğim bu

Yani ben 65 oldum diyelim.Güncelleme geldi ve Exp kasarken her level için gereken exp puanı 3 kat artarsa benden sonra kasanlara haksızlık olmaz mı ?
toplasaydın sana toplama diyen mi oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt