İstek Mage - slot

xPradaox

Üye
Eminim oyledir :) dedigin gibi olsa zaten boyle sacma boyle yorum yazmazdin. 7 sene oynadiysan mage bilirsin ki once farmini yaparsin itemini dizersin sonra melee ni acarsin oynarsin. 7 yilda bunu ogrenemediyseniz mmo oyunlari birakabilirsiniz.
Kardeşim MMORPG'lerin hepsinde Mage kırılgan, az hp oranına sahip yüksek damage oranı olan bir karakter sen 7 yıl mage oynamış olsan bu kadar melee karakter savunması yapmaz, yapamaz hatta yapman dahi teklif edemezsin :D :D

Eren77

Üye
Gerçekten sıkılmaya başladım. Kaç yaşındasınız kaç MMO oynadınız da benim diğer MMO'ları bilmediğimi ya da Elementalist sınıfına hakim olmadığımı düşünüyorsunuz? Benim magelerin slot kesmesiyle ilgili bir problemim yok siz mage olduğunuz için zorunuza gidiyor doğruları söylemiyorsunuz ama siz de adınız gibi biliyorsunuz 75 level olup meleeye tek atan yaratıkları bile 2-3 slot birleştirip hasar almadan kesmeniz bir bugdı ve güncellendi. Bu kadar basit.
Yaşla alakalı bir durum yok azda olsa çokta olsa oynayan bilir. Oyun ismi vermek istemiyorum başka bir oyunun form sitesinde ki az çok hangi oyunlardan bahsettiğimi bilirsin mage olan bir klas slotları toplu keser bu işin kuralı bu. Slotun dibine girmez. İnt bir karakterin hpsi zaten her zaman düşük olur ve slotun dibine girmez. Ne yapayım ben şimdi mage klası ile slotları tek tek mi keseyim? Klasın yetenekleri buna el veriyorsa ben o slotu toplu keserim neden tek keseyim ki. Sen 7 sene mage oynarken bu şekilde mi oynadın yani slotları tek tek mi kastın?

Kwisatz Haderach

Üye
Eminim oyledir :) dedigin gibi olsa zaten boyle sacma boyle yorum yazmazdin. 7 sene oynadiysan mage bilirsin ki once farmini yaparsin itemini dizersin sonra melee ni acarsin oynarsin. 7 yilda bunu ogrenemediyseniz mmo oyunlari birakabilirsiniz.
Yani sen şimdi melee oynamak için güçlü ve bug kullanan bir joba ihtiyacın olduğu ve yönetimin bu bugı kaldırdığı için suçlu olduğunu mu iddia ediyorsun?

PLuTOOOOO

Üye
hem mobların atack range attırıp hem aggro düzenlemek magenin 60+ levelde exp alamaması demektir. mage ptler mob tanklayamaz lurelemek magenin olmazsa olmazıdır sadece harpy de nereye kadar kasılabilir kaldı ki raven slotlarında dahi melee partiler oturmakta. umarım konuyla ilgili bir düzenleme gelir oyundan soğuduk

DragneL

Üye
Slotları buglayarak 10 gün de 65 oldu mageler gelmiş düzenleme diyor milletin hakkına girerken niye sesiniz cıkmadı slotları buglayarak kesiyoruz düzenleyin demediniz

rasulalkan

Üye
Zaten bir hafta daha bu güncelleme gecikseydi oyun gg olacaktı. Mageler Exp nin de paranın da drobunda a.koydular oyunu çökertecek duruma getirmişlerdi. Şimdi biraz toparlanır yine.

Cilingirci

Üye
Slotları buglayarak 10 gün de 65 oldu mageler gelmiş düzenleme diyor milletin hakkına girerken niye sesiniz cıkmadı slotları buglayarak kesiyoruz düzenleyin demediniz
ben niye 57 yim ? 15 saat harpy döndüm falan ? millet pre çekmiş mısır kemirmiş 24 saat oturmuş pc, kasmış yapmış. Sen 5 saat oynayarak yapamadıysan bizim suçumuz ne ?

Eren77

Üye
Dostum ben niye 58im ve ben efor harcayarak 58 e gelmeme kadar makro olan biri nasıl 61 olur hiç pc başında durmadan bana bunu da açıklar mısın? Şimdi dersin sende bug kullanıp 65 olsaydın diye. Nerede bug var bana söyler misin? Toplu slot kesmek bug'mı onu anlamadım. Makroda sorun yoktu da mage klasın toplu slot kesmesinde mi sorun oldu şimdi?

Kwisatz Haderach

Üye
Yaşla alakalı bir durum yok azda olsa çokta olsa oynayan bilir. Oyun ismi vermek istemiyorum başka bir oyunun form sitesinde ki az çok hangi oyunlardan bahsettiğimi bilirsin mage olan bir klas slotları toplu keser bu işin kuralı bu. Slotun dibine girmez. İnt bir karakterin hpsi zaten her zaman düşük olur ve slotun dibine girmez. Ne yapayım ben şimdi mage klası ile slotları tek tek mi keseyim? Klasın yetenekleri buna el veriyorsa ben o slotu toplu keserim neden tek keseyim ki. Sen 7 sene mage oynarken bu şekilde mi oynadın yani slotları tek tek mi kastın?
İşte ben sadece senin o aklına gelen oyuna göre konuşmuyorum. Sen slotları buglayarak kestin yönetim bugı kaldırdı bu olay bu kadar basit. Dünyadaki herhangi bir oyunda en yüksek yaratıktan 10 tanesinin bir arada kesilirken 1 dmg bile atmaması durumunu göremezsin kolay kolay. Çünkü bu bir BUG.

DragneL

Üye
ben niye 57 yim ? 15 saat harpy döndüm falan ? millet pre çekmiş mısır kemirmiş 24 saat oturmuş pc, kasmış yapmış. Sen 5 saat oynayarak yapamadıysan bizim suçumuz ne ?
61 lwl mageyim saatlerce harpy dönüyorum sen ezik kalmışsın slot gayet güzel bir şekil de dönüyor ne bug yaparak bir slot döndüm nede milletin hakkına girdim gayet güzel bir şekil de exp kasıyorum bir şikayetim de yok gayet başarılı bir güncelleme olmuş

Eren77

Üye
Zaten bir hafta daha bu güncelleme gecikseydi oyun gg olacaktı. Mageler Exp nin de paranın da drobunda a.koydular oyunu çökertecek duruma getirmişlerdi. Şimdi biraz toparlanır yine.
Makrocular getirmedi ama dimi? Biz 2 akşam görev yapamadık makro ptler yüzünden kime ne anlatıyorsun kardeşim sen?

xPradaox

Üye
Oyun zaten "GG" ! Açıldığı ilk günden itibaren hiç bir muhatap, ilgili personel, bir geri dönüş, telafi vs yok... Herkes "Türk Yapımı Oyun" duyarı kasıyor ama o kadar beta vs çalışması derken yapabilecekleri en rezil şeyi yapıp oyuncuya çöp sunmaları oldu...

Kwisatz Haderach

Üye
Dostum ben niye 58im ve ben efor harcayarak 58 e gelmeme kadar makro olan biri nasıl 61 olur hiç pc başında durmadan bana bunu da açıklar mısın? Şimdi dersin sende bug kullanıp 65 olsaydın diye. Nerede bug var bana söyler misin? Toplu slot kesmek bug'mı onu anlamadım. Makroda sorun yoktu da mage klasın toplu slot kesmesinde mi sorun oldu şimdi?
Kimse toplu slot kesmenizin bug olduğunu söylemedi oyundaki en yüksek hasara sahip yaratıkları bile tek hasar almadan kesmeniz bugdı sağolsun yönetim bunu düzeltti. Hadi şimdi gidip kesin hocam artık bug yok slotlarda.

Cilingirci

Üye
61 lwl mageyim saatlerce harpy dönüyorum sen ezik kalmışsın slot gayet güzel bir şekil de dönüyor ne bug yaparak bir slot döndüm nede milletin hakkına girdim gayet güzel bir şekil de exp kasıyorum bir şikayetim de yok gayet başarılı bir güncelleme olmuş
Death Valey'e gidip bi demon çekermisin ya :D

Eren77

Üye
İşte ben sadece senin o aklına gelen oyuna göre konuşmuyorum. Sen slotları buglayarak kestin yönetim bugı kaldırdı bu olay bu kadar basit. Dünyadaki herhangi bir oyunda en yüksek yaratıktan 10 tanesinin bir arada kesilirken 1 dmg bile atmaması durumunu göremezsin kolay kolay. Çünkü bu bir BUG.
DV'de ki bug'ı diyorsan bi o var zaten başka bir şey yokki.

Detrau

Üye
arch demon buglaya buglaya keserken iyiydi şimdide şikayet etmeyin

Rocketman

Üye
Reis buglayanlar varsa tespit edilsin banlansın o zaman, ben 56 yım ben napacam şimdi çoğu slot range leri arttırılmış haldeyken nereye gideyim. Şimdi herkes diyor ki harpy dönün e şimdi mageler orayı dolduracak bize de slot kalmayacak biz napalım. Şuan melee parti de macro kullanmıyor olsa bile yine birşeyler kullanıyor reis onlar hala ayakta oto kasmalarında bu söylediğim genelleme değil. Daha demin gördüm 3 warrior slot bitince duvara doğru koşuyor. Kimisi "y" tuşuna basıp yavaşlatıp uzağa gitmemek için birşeyler yapıyor. Onlar şuan oto kasmadalar artık kullandıkları her neyse. Bu durum bi bizemi vurdu ben anlamadım şimdi napalım int mage yapıp staff mı sallayayım novasız.

Cilingirci

Üye
Slotların buga sokup kesilmesine oyuncular olarak bizde karşıyız kimse beni buna taraftar görmesin. Fakat sen mob'un agrosunu son skill atandan alıp nasıl bir mekaniğine çevirdiysen moblar kontrol edilebilir olmuyor bundan ötürü slowda atsan damage de atsan hakim olamıyorsun moba. Bizim temel sıkıntımız bu. Harici olarak oyuna giydirmeye başlasam desync lag delay saçma hatalar uzar gider.

DragneL

Üye
DV'de ki bug'ı diyorsan bi o var zaten başka bir şey yokki.
Biz Dv den bahsetmiyoruz 59-70 alanına git magelerin buglayarak ne slotlar dönüyor ondan bahsediyoruz 1 parti mele'nin kesemedikleri yaratıkları buglayarak seri seri kesiyorlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt