İstek Mage - slot

Eren77

Üye
Biz Dv den bahsetmiyoruz 59-70 alanına git magelerin buglayarak ne slotlar dönüyor ondan bahsediyoruz 1 parti mele'nin kesemedikleri yaratıkları buglayarak seri seri kesiyorlar
İyi de dostum ben daha oraya giremedim benim veya mage oynayan, adabı ile oynayan diğer oyuncuların suçu ne?

Cilingirci

Üye
Biz Dv den bahsetmiyoruz 59-70 alanına git magelerin buglayarak ne slotlar dönüyor ondan bahsediyoruz 1 parti mele'nin kesemedikleri yaratıkları buglayarak seri seri kesiyorlar
Dostum bug yapanı ''ss'' alır atarsın mevzu biter oyunun mekaniğini değiştirmek ne ? :D Şakamısın abi :D oyunu temel taşlarıyla oynuyorsun. brainfart

Kwisatz Haderach

Üye
Dostum bug yapanı ''ss'' alır atarsın mevzu biter oyunun mekaniğini değiştirmek ne ? :D Şakamısın abi :D oyunu temel taşlarıyla oynuyorsun. brainfart
Of ingilizce laf soktu gerçektne kral insansın.

TEKRAR YAZIYORUM 10 TANE GÜÇLÜ YARATIĞIN BİR ANDA KESİLİRKEN 1 HASAR ATMAMASI BUGDIR. NE KADAR AĞLARSANIZ AĞLAYIN BUG DÜZELTİLDİ.

Cilingirci

Üye

TEKRAR YAZIYORUM 10 TANE GÜÇLÜ YARATIĞIN BİR ANDA KESİLİRKEN 1 HASAR ATMAMASI BUGDIR. NE KADAR AĞLARSANIZ AĞLAYIN BUG DÜZELTİLDİ.
Dostum mob agrosunun sürekli olarak tekrarlı bir şekilde belirli bir range ile bozulduğunda oluşan hareketten ötürü mageler daha rahat mob kesiyor :D bunun adı bug değil bu mobun agro yönetimi :D sen iflah olmazsın :D

Eren77

Üye

O zaman 1 slotun üzerine gelene kadar 8 okçunun o slotu kesmesi ve direk başka bir slota otomatik olarak gönüp saldırması normalmiydi. Sen başlarda diyorsun ki mageler toplu slot keserken tek tek slot kesiyorum diyorsun. Wr'de toplu bir yetenek olsa git sende kullan.

Lok1

Üye
Arkadaşlar konu saçma sapan yorumlar ile saçma sapan yerlere gidiyor. Tekrar özetlemek istiyorum. Czde magenin hiç bir slotu kalmamıştır. Czde mageye yer yoktur. Cz ye mage yok ise asas da yoktur. warrior priest serverine dönüşmesini istemiyorsanız bir düzenleme gerekmektedir. Bakın eski haline döndürün demiyorum. biz oyuncuyuz siz yönetici, bir düzenleme gerektiğini söylüyorum sadece. Ha diyorsanız ki mageler staff ile melee ile kapışsın, pk atsın o çok ayrı konu :) . iyi oyunlar herkese

Kwisatz Haderach

Üye
Dostum mob agrosunun sürekli olarak tekrarlı bir şekilde belirli bir range ile bozulduğunda oluşan hareketten ötürü mageler daha rahat mob kesiyor :D bunun adı bug değil bu mobun agro yönetimi :D sen iflah olmazsın :D
Hahaha hala agro yönetimi diyor çıldırmamak elde değil yahu :D Agro yönetimi olsaydı yönetim sorunlu görüp düzeltmezdi kardeşim. 12 gündür elde ettiğiniz haksız kazanç yeter size bir durun meleeler de size yetişsin değil mi?

Eren77

Üye
Hahaha hala agro yönetimi diyor çıldırmamak elde değil yahu :D Agro yönetimi olsaydı yönetim sorunlu görüp düzeltmezdi kardeşim. 12 gündür elde ettiğiniz haksız kazanç yeter size bir durun meleeler de size yetişsin değil mi?
Archdemon bug'ının kaldırılması iyi oldu o konuya bende katılıyorum. Lakin siz meleelerde ve archerlarda da çok makro vardı onların haksız kazancını ne yapacağız? Ben görev için slot ararken adam 12 saatten beri Orc slotunda wr ile cirit atıyordu onları ne yapacağız sen onu de bana

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt