Makro kod

mrhit

Üye
Okunmuyor okunmuyor değiştirin artık şunu dost muyuz düşman mıyız biz?

ozy

Üye
İnsanı oyundan soğutuyorlar, amaçları rise online'ı dandik bir pvp serverdan farksız hale getirmek ise evet başarıyorlar. Çünkü oyun güven vermiyor. Her an ne yapacakları belli değil. Oyunu zevk almak için oynuyorum ancak oyundan soğudum son 2 haftadır sadece balık tutuyorum. Sürekli oyundan düşme, sürekli bir problem, stabil yok güven yok.

Colman

Üye
kodu görüp yazana kadar çarlar ölmesin diye elimiz ayağımız birbirine giriyor

fstab

Üye
okuyamıyorsanız yenileyin, bu kadar abartmamak lazım renk körü olan arkadaşlar için bişey diyemem ama diğer türlü çok abartılıyor 3 gündür en fazla 1 kere okuyamadım ondada değiştirip devam ettim

mrhit

Üye
Partydeyken tuvalete gidiyorum diyorum oturuyorum, bi geliyorum makro algılandı diyo. Neyin makrosu acaba? Bir de ceza veriyo. Tuvalete gittim diye oyundan çıkıp tekrar mı gireceğim?

dalek

Üye
ya ben renk körüyüm, resmen sallaya sallaya son saniyelerde yok tutturuyorum ya da olmuyor uyarı yiyorum,değiştirin şunu lütfen

harbi_bicakci

Üye
Bu durum geleli 2,3 gün olacak sanırım ve şimdiye kadar çoktan düzeltilmesi lazımdı. Yani eleştiri olsun diye değil ama bunu yaparken o kadar ekip içerisinde 1 kişi söylemedimi "bunu insanlar nasıl görecek" diye... Ben niye kod yazarken "bakın neden kod yazdığım olayına girmiyorum" zorluk çekmek zorundayım. Lütfen ivedik ile düzeltilmesi gerekilen bir durum.

SELOXER

Üye
bence makro için çok iyi oldu bu caphca tüm makrocular şikayetçi ama süresi çok sık çıkıyor biraz daha az gelse tadından yenmez hemde makrosuz oyuncular rahatlar

CuneytARKIN

Üye
bu doğrulamalar geldikten sonra göz doktoruna randevu aldım. Sanırım renk körüyüm diye endişe ediyordum. Yalnız değilmişim :D

AlexMORGAN

Üye
Bilmiyorum yapımcıların ne kadar umrunda ama gerçekten renk körleri olarak çok sıkıntılı bir durum içersindeyiz, kod çıktıktan sonra mecburen relog atmak gerekiyor bu benim ve partidekilerin oyununu kötü etkiliyor sürekli çık gir parti başkanı bile laf söylüyor. Kod çıktıktan sonra yanına yazıyla yazılabilir ne yazmamız gerektiğimiz çok ne bileyim daha belirgin yazılabilir, kod çıkmasın istemiyoruz zaten

EHTIYAR

Üye
Ben renk körü değilim. Ama yaş itibariyle yakın gözlük kullanıyorum. Normalde gözlüklerle görme konusunda hiçbir sıkıntım yok. Gel gör ki, bu son güncellemeyle gelen kodları çözmekte zorlanıyorum. Çok defa çözemediğim için çıkıp tekrar girmek zorunda kalmışımdır. Bu ise her defasında en az 5 dakika kaybetmek demek.

Diğer taraftan, bunu macro denen şeyi engellemek için yaptıysanız naçizane görüşüm şudur:

Araştırdığım kadarıyla macro denen şey verilen talimatları otomatik olarak uygulayan bir klavye programı. Bunun daha gelişmiş versiyonları da bu şekildeki önlemleri atlatmak için geliştirilmiş nispeten sanal zekaya dayalı uygulamalar.

Ben bu kod çıktığında ilk önce benzetmeye çalışıp birkaç rakam giriyorum. Baktım olmuyor, yenileyip bu defa da yeni kod için yine birkaç denemede bulunuyorum. Velhasıl, verilen süre içerisinde en fazla 3 değişik kodu 2 veya 3 defa deneme fırsatım oluyor. Hele ki o sırada yaratıklarla falan savaşıyorsam bu deneme sayısı daha da az oluyor. Bu esnada "Aman süre bitmeden şunu yapayım da gir-çık yapmama gerek kalmasın" düşüncesiyle yaşadığım panik de cabası...

Netice itibariyle, ben bu halimle en fazla 5-6 deneme yapabiliyorsam, artık son derece gelişmiş olduğunu sandığım macro programları aynı süre içerisinde yüzlerce deneme yapıp önünde sonunda kodu doğrulayabilir. Dolayısıyla, bu renkli kod uygulamasının, macroları engellemekten ziyade biz masum oyuncuları engellediğini düşünüyorum naçizane.

Hoxleepins

Üye
Malesef bugün 2 kere başıma geldi sayıları okuyamıyorum üstelik oyundan çıkıp geri giriyorum oyuna sıkıntı olmasın diye.

soulgrisman

Üye
Ben de şikayetçiyim bu kodlardan. Bugün kaç defa, üstelik defalarca kodu yenilememe rağmen belli belirsiz rakamlar çıkıyor. Yaratıkla mı savaşacağım kodu çözmeye mi çalışacağım belli değil!

Oldu olacak Z tuşunu komple iptal edin de siz de rahatlayın biz de...
katılıyorum.. ama z kullansan da çıkıyor, kullanmasan da. üstüne birde , bazen 1 saat farm vs yapıp town a geçiyorsun, bu sırada bir çay alayım diyorsun ve döndüğünde ekranda yazı , '' makro algılandı ceza bilmem neyi zart zurt oyundan çıkıp tekrar giriş yapmalısınız''..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt