neye inanalım?

zukcu

Üye
carft oyun ilk açıldıgında çooooook kolaydı o zmana kasan şimdi ekmegini yiyor
craft kapanmadan önce bu yeni toplayıcılıklar o zaman yoktu dostum. 4 gün önce gelen toplayıcılığa 40 lvl yaptıysa zatne oyunu silelim direkt

Maximiliantr

Üye
abi isyan etmeyin bırakın toplayıcılık yapmayın, craftı belli kişiler yapsın oyun nasılsa uçuşa geçiyor, yönetimde zaten bunlar nasılsa oyunu oynar kafasında. Yapmayın abi crafta harcayacağınız vakti gidin farklı şeylere harcayın en azından kendinize iyilik etmiş olursunuz. Şahsen ben öyle yapıyorum.

zukcu

Üye
Valla ne bug biliyoruz ne bir şey, kasıyoruz ama kasamıyoruz bu şekilde olursa bırakacaz gerçekten. Eğer bug var ve buna göz yumuluyorsa çok yazık

zukcu

Üye
Oyun içerisindeki açığı kullanmak tamamıyla ban sebebidir. Bug kullanmak ban sebebidir, umarım yöneticiler görür. Hatta direkt olarak isim paylaşılabilir. ben şahsen edit olacağını düşünmüyorum

TeryGame

Üye
Craft sorunsuz sekilde acildiginda hersey sifirlanmaliydi herkes esit aekilde baslamaliydi. Yok akilli olanlar onceden toplamismista yok yatirim yapmismista. Yoneticilerin tavri hic hos degl
herkez önceden craft toplayanları söylüyor önceden sana craft açık değilmiydi sende farm atmayım craft kassaydın seni tutan oldumu ? hiç kusura bakma zamanında exp farm atmayacaktın craft yapacaktın sende şimdi ağlamanın faydası yok eski craftçılar içinde silinsin deme şimdi git 1 levelden kas geçmiş olsun sana

kankaz1298

Üye
bug dıyorsunuz paylasın o zaman bılsın herkez kım yapıyorsa el bırlıgıyle report edelım neden saklıyorsunuzo zaman , şuanda sadece tek yaptıgınız oyunu kötulemek oluyor kanıtlı bır sekılde tüm playerları bılgılendırın yada hıc konusmayın bence...

Shrimp

Üye
Arkadaşlar şu önceden craft yapan sevgili oyuncular farm yapmasaydınız craft yapsaydınız yok gb kasmasaydınız malzeme toplasaydınız diyorsunuz ama asıl sorun şu sizin 3 günde yaptığını olayı yeni başlayan insanlar çok uzun sürede yapacaklar fark burada tamam sizin emeğiniz var ortada ama şu anda istenilen tecrübe puanı vs çok fazla bu işin çözümü ilk başta kasan arkadaşlar hangi kolaylık ile yaptılarsa diğerleride o şekilde yapmalı max level crafta 40 olmasında 60 a çıksın ve eski kolaylığa gelsin eskiden kasan adamlarda 60 level olmak için uğraşsın crafta bu şekilde adeletli bir şekilde devam eder . Düşünsene oyunun ilk haftası 3 günde 65 oluyorsun ilk haftasından sonra gelen patch ile 5 ayda 65 oluyorsun . Adelet mi bu ?

BySavas

Üye
ben şahsen yapmıcağım bu meslekleri.
tradeye açık olduğu sürece.

ne zaman tradeye kapanır o zaman başlarım 1 lwlden

TeryGame

Üye
Arkadaşlar şu önceden craft yapan sevgili oyuncular farm yapmasaydınız craft yapsaydınız yok gb kasmasaydınız malzeme toplasaydınız diyorsunuz ama asıl sorun şu sizin 3 günde yaptığını olayı yeni başlayan insanlar çok uzun sürede yapacaklar fark burada tamam sizin emeğiniz var ortada ama şu anda istenilen tecrübe puanı vs çok fazla bu işin çözümü ilk başta kasan arkadaşlar hangi kolaylık ile yaptılarsa diğerleride o şekilde yapmalı max level crafta 40 olmasında 60 a çıksın ve eski kolaylığa gelsin eskiden kasan adamlarda 60 level olmak için uğraşsın crafta bu şekilde adeletli bir şekilde devam eder . Düşünsene oyunun ilk haftası 3 günde 65 oluyorsun ilk haftasından sonra gelen patch ile 5 ayda 65 oluyorsun . Adelet mi bu ?
öncelikle teşekkür ederim ben bu tarz konuşmalara eyvallah ama sıfırlansın silinsin kelimesi olmaz bu bana haksızlık olur düzenleme getirsinler ona eyvallah ama ben kasmışım kastığımın neden silinmesini istiyorlar bende o zaman şunu derim siteye sattığım gb yi oyuna hibe et itemlerini silsinler vs vs desinler düzenleme gelsin kolaylık olsun buna bende destek veririm ama silinsin sıfırlansın kelimesine tilt oluyorum sıfırlansın silinsin diyen arkadaşlar once yaptığı itemi silsin sonra benim kastığım craft silinsin...

Shrimp

Üye
ben şahsen yapmıcağım bu meslekleri.
tradeye açık olduğu sürece.

ne zaman tradeye kapanır o zaman başlarım 1 lwlden
Mantıklı öneri herkes herşeyi craftlayabilse ama trade edilmezse nasıl olur acaba ? craftlanan malzeme sadece craftlayan karakterde kullanılsa

SweetDreams_

Üye
Mantıklı öneri herkes herşeyi craftlayabilse ama trade edilmezse nasıl olur acaba ? craftlanan malzeme sadece craftlayan karakterde kullanılsa
ham maddeler trade için kapalı olsa yeterdi zaten toplayan emeğini veren oluştursun itemini yemeğini ne yapmışsa satsın kullansın ona kalmış ama ham maddeyi pazara düştüğünden yine tl yi basan oturuyor en tepede

Shrimp

Üye
Zaten soulbound sistemi engelleyecek pay to win diye açmıyorlar ben anlamadım o işi gerçekten olan yine emeği ile zar zor birşeyler yapmış adamlara oluyor . Bazı karakterlerde +8 Dual Hatred-+8 War Schyte yine full şekilde geziyor gerçekten düzenlemeler lazım oyuna gidişat hiç iyi değil

bedomazo

Üye
herkes ayri sacmalamis yayindada dendi aceleden dolayi skinning boyle oldu diye burda aglamak yerine herkes kasabilir suan benim 9 lvl suan skinning ama 40 yapan varsada emektir saygi duyarim insanlarin yaptiklarini takip edip baltalamaya calismak yerine kendiniz biseyler yapin herkes icin daha hayirli. oyun yoneticileri kendi lvl 40 car yapamayip boyle carmi kastiriyo icerdekilere sizce :D oyundur oynayin gecin arkadaslar

Toiracsi

Üye
herkes ayri sacmalamis yayindada dendi aceleden dolayi skinning boyle oldu diye burda aglamak yerine herkes kasabilir suan benim 9 lvl suan skinning ama 40 yapan varsada emektir saygi duyarim insanlarin yaptiklarini takip edip baltalamaya calismak yerine kendiniz biseyler yapin herkes icin daha hayirli. oyun yoneticileri kendi lvl 40 car yapamayip boyle carmi kastiriyo icerdekilere sizce :D oyundur oynayin gecin arkadaslar
Açılalı 1 hafta olmuş emektir saygı duyarım diyorsun.Kaynağın bu kadar az olduğu bir zamanda skining arkeoloji 30/40 ne demek haberin var mı ?

MaRaKeSH

Üye
1. cisi yeni açılan mesleklerin (arkeoloji, skinning) 40 olması teknik olarak imkansız bir durum ki olduysa bile muhtemelen hileli bir durumdur olduğunu düşündüğünüz kişileri rapor edelim. Şun anki periyotta toplama işi olsun craft işi olsun bir önceki versiyona göre oldukça zor olmakla birlikte buglu toplayıcılık ve craft yapan arkadaşların şu anda ekmeğini yiyor olması çok üzücü bir durum. Oyun başında mana pot satışından büyük gelir elde oyuncularında oyun açığı denilerek görmezden gelmeside aynı şekilde çok yanlıştı. güzel şeyler oluyor yönetimi kutluyorum ama bir yandan da haksızlıklar olmuyor değil. dengelenmesi adına en azından toplayıcılıkla kraftcılığı ayrı ayrı ele alınması gerektiğini düşünmekteyim. yada toplama itemlerindeki lvl zorunluluğunu kaldırmakta iyi bir hamle olabilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt