direkt video olarak atsan burada canlı tutarız.kesinlikle damagelerde düşme var. ben son videomda 10 saatlik flame rock videosu çektim. 5 saatini güncelleme öncesi 5 saatini ise ertesi gün güncelleme sonrası kestim. ayni level , ayni item , ayni ap okçumla. arada 1 gün var. ok başina 30-40 damage kaybı var. kanıt olarak videosuda elimde var. bununla ilgili ticket atacağım. sizler de ticket atın dikkate alacaklardır diye düşünuyorum.
direkt video olarak atsan burada canlı tutarız.
videom burada. dakika 2.30 gibi guncelleme oncesi damageleri gorebilirsiniz 245-240 civari vuruyorum. dakika 13.10 da ise guncelleme sonrasi ayni bow ile 210-211 civari vuruyorum.
düzeltme : guncelleme sonrası 203 lere kadar düşmüş damage
ben de biraz önce bu video lınkı ıle tıcket attım umarım kısa surede eskı haline dönerticket atıyorum sürekli inanmıyorlar dünkü canlı yayında da öyle bir şey yok diyorlar alenen ortada hala kabul etmıyorlar tekrar ticket attım sizin yorumunuz ve videonuz ile okcu zaten metada değil iyice cöp etme peşindeler
biz ne diyoruz sen ne diyorsun kardeş önce bi okuduğunu anla algıla ondan sonra yazokçu dmg gayet iyi ben bp pri ile cz de black mumy keseyim dedim okçunun teki slotu dönerken ben bp ile slotu dönemedim. başka bir slotta ise okçu çift slot dönerken hızlı hızlı koşarken biz tek slotu kesip 2.ye zor gidiyoruz daha ne istiyorsunuz.
ilk mage nerf yedi.mageler hariç herşeye nerf getiriyorlar mageler her geçen gün katlanarak daha da güçleniyorlar 70 level sınır gelince mageleri görün dead valleyi esir alacaklar
Konu o değil, Archer kaşla göz arası nerf yiyor, oyun yönetimin ya haberi yok yada dalga geciyorlar Playerbase ile. Patchnotes da olsa eyvallah tartışırız ama nerf hem patchnotes da yok hemde yetkilli ağızlardan yalanlandı. Anladın mı?okçu dmg gayet iyi ben bp pri ile cz de black mumy keseyim dedim okçunun teki slotu dönerken ben bp ile slotu dönemedim. başka bir slotta ise okçu çift slot dönerken hızlı hızlı koşarken biz tek slotu kesip 2.ye zor gidiyoruz daha ne istiyorsunuz.
Direkt videolu kanıt var damage düşmesi ile alakalı bundan sonra nasıl bir açıklama yapacaklar merak ediyorum. Canlı yayında sunrise okçuların damagesinde azalma olmadığını söyledi . Ben inanmıyorum buna kesinlikle bariz damage azalması var.videom burada. dakika 2.30 gibi guncelleme oncesi damageleri gorebilirsiniz 245-240 civari vuruyorum. dakika 13.10 da ise guncelleme sonrasi ayni bow ile 210-211 civari vuruyorum.
düzeltme : guncelleme sonrası 203 lere kadar düşmüş damage
ben ticket attım kanıt olarakta bu video sundum bakınDirekt videolu kanıt var damage düşmesi ile alakalı bundan sonra nasıl bir açıklama yapacaklar merak ediyorum. Canlı yayında sunrise okçuların damagesinde azalma olmadığını söyledi . Ben inanmıyorum buna kesinlikle bariz damage azalması var.