Okçu damage azalması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xEnes

Üye
@Paris dünkü yayının chatinde forumda yardimcı oluruz diyordunuz da, acaba bir cevap alabilecekmiyiz dört sayfalık konu altında?

KARLIGAN

Üye
kesinlikle damagelerde düşme var. ben son videomda 10 saatlik flame rock videosu çektim. 5 saatini güncelleme öncesi 5 saatini ise ertesi gün güncelleme sonrası kestim. ayni level , ayni item , ayni ap okçumla. arada 1 gün var. ok başina 30-40 damage kaybı var. kanıt olarak videosuda elimde var. bununla ilgili ticket atacağım. sizler de ticket atın dikkate alacaklardır diye düşünuyorum.

sanne2

Üye
kesinlikle damagelerde düşme var. ben son videomda 10 saatlik flame rock videosu çektim. 5 saatini güncelleme öncesi 5 saatini ise ertesi gün güncelleme sonrası kestim. ayni level , ayni item , ayni ap okçumla. arada 1 gün var. ok başina 30-40 damage kaybı var. kanıt olarak videosuda elimde var. bununla ilgili ticket atacağım. sizler de ticket atın dikkate alacaklardır diye düşünuyorum.
direkt video olarak atsan burada canlı tutarız.

KAYBERENN

Üye
videom burada. dakika 2.30 gibi guncelleme oncesi damageleri gorebilirsiniz 245-240 civari vuruyorum. dakika 13.10 da ise guncelleme sonrasi ayni bow ile 210-211 civari vuruyorum.
düzeltme : guncelleme sonrası 203 lere kadar düşmüş damage

ticket atıyorum sürekli inanmıyorlar dünkü canlı yayında da öyle bir şey yok diyorlar alenen ortada hala kabul etmıyorlar tekrar ticket attım sizin yorumunuz ve videonuz ile okcu zaten metada değil iyice cöp etme peşindeler

KARLIGAN

Üye
ticket atıyorum sürekli inanmıyorlar dünkü canlı yayında da öyle bir şey yok diyorlar alenen ortada hala kabul etmıyorlar tekrar ticket attım sizin yorumunuz ve videonuz ile okcu zaten metada değil iyice cöp etme peşindeler
ben de biraz önce bu video lınkı ıle tıcket attım umarım kısa surede eskı haline döner

frobzen

Üye
bu durumu sizin videonuzda farketmiştim ama item değişikliği vs diye düşünüp yorum yazmamıştım. hemen ardından denedim ve doğruladım o günden beri oyuna girmiyorum. bu sorun düzeltilene kadar da girmeyi düşünmüyorum.

STONKS

Üye
Damageler eski haline çevrilmezse şuan kullandığım premium ve diğer market eşyalarını günleri dolunca yenilemeyeceğim. Yeter ya biz sorunlarımızdan bahsettik çözüm istedik ama her seferinde göz ardı edildik.
Üstüne birde damagelerimiz kısıldı ve bizimle alay edercesine öyle birşey yok deniliyor.
Öyle birşey yoksa bundan sonra siz oyuncuya hak ettiği değeri verene kadar bizden de size para vermek diye birşey yok.

UNDERT0KER

Üye
okçu dmg gayet iyi ben bp pri ile cz de black mumy keseyim dedim okçunun teki slotu dönerken ben bp ile slotu dönemedim. başka bir slotta ise okçu çift slot dönerken hızlı hızlı koşarken biz tek slotu kesip 2.ye zor gidiyoruz daha ne istiyorsunuz.

fstab

Üye
okçu dmg gayet iyi ben bp pri ile cz de black mumy keseyim dedim okçunun teki slotu dönerken ben bp ile slotu dönemedim. başka bir slotta ise okçu çift slot dönerken hızlı hızlı koşarken biz tek slotu kesip 2.ye zor gidiyoruz daha ne istiyorsunuz.
biz ne diyoruz sen ne diyorsun kardeş önce bi okuduğunu anla algıla ondan sonra yaz

ALPTEKİN

Üye
"diğer online" oyununda mouse ile 3-5 kombo yapabiliyordum. Burada yapamıyorum. Sorun bende mi acaba ? Çok kötü bir sistemim yok. 11.Nesil i7 1050ti 16gb ram

xEnes

Üye
Konu o değil, Archer kaşla göz arası nerf yiyor, oyun yönetimin ya haberi yok yada dalga geciyorlar Playerbase ile. Patchnotes da olsa eyvallah tartışırız ama nerf hem patchnotes da yok hemde yetkilli ağızlardan yalanlandı. Anladın mı?

rotute

Üye
videom burada. dakika 2.30 gibi guncelleme oncesi damageleri gorebilirsiniz 245-240 civari vuruyorum. dakika 13.10 da ise guncelleme sonrasi ayni bow ile 210-211 civari vuruyorum.
düzeltme : guncelleme sonrası 203 lere kadar düşmüş damage
Direkt videolu kanıt var damage düşmesi ile alakalı bundan sonra nasıl bir açıklama yapacaklar merak ediyorum. Canlı yayında sunrise okçuların damagesinde azalma olmadığını söyledi . Ben inanmıyorum buna kesinlikle bariz damage azalması var.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Emin değilim ama bence zehir hasarını düşürdüler,bu düşüşde ordan kaynaklanıyor.Özellikle r vuruşlar düştü,diğer karakterlerin r aralığı açık ,zaten çokda fazla r vuran yok,fark etmedik, bu okçuda çok belli oldu.Bu benim fikrim.

Son düzenleme:

KAYBERENN

Üye
Direkt videolu kanıt var damage düşmesi ile alakalı bundan sonra nasıl bir açıklama yapacaklar merak ediyorum. Canlı yayında sunrise okçuların damagesinde azalma olmadığını söyledi . Ben inanmıyorum buna kesinlikle bariz damage azalması var.
ben ticket attım kanıt olarakta bu video sundum bakın :D yayıncı da bile ortaya cıkıyor diye öyle bir şey den bilgimiz yok eğer böyle bir durum varsa yama notlarına eklenir yazdılar :D düzeltiriz yazmadılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt