Okçu damage azalması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KAYBERENN

Üye
bana gelen cevap bu :) böyle bir sorun varsa düzeltiriz demediler [
Merhaba Savaşçı!

Rise Online World evrenine gösterdiğin ilgi ve alaka için teşekkür ederiz. Geliştirme ekibimize konu ile ilgili şikayetinizi iletiyoruz böyle bir durum bizlerede iletilmedi var ise ki böyle bir güncelleme yama notlarımıza eklenecektir.

Aarvad topraklarında iyi eğlenceler dileriz. Kendine çok iyi bak. ]

hani bunun düzeltilmesi gerekirken yama notuna şimdi okçu damage güncellendi yazacaklar bu kadar basit mi :) böyle bir şey yok derken bilmiyorum umarım düzeltirler moba vurmuyor pk geçtim 40 50 damage düşmesi ne demek okcuda direk 250 damage az vuruyorsun demek 250 damage ya direk sil karakteri daha iyi

UNDERT0KER

Üye
biz ne diyoruz sen ne diyorsun kardeş önce bi okuduğunu anla algıla ondan sonra yaz
SANA MI KALDI KARDEŞ NE YAZACAĞIM BEN OKUDUM ANLADIM VE KONUYU YAZAN ARKADAŞA CEVAP OLARAK YAZDIM KONUYU AÇMAMIŞSIN BİŞEY YAPMAMIŞSIN SANANE İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAZAR SENDEN İZİN Mİ ALACAĞIZ UTANMAZ.

CaesaR

Üye
Damagelerin düşürülmesi yetmemiş gibi lr ve ice tutma oranı da düşürülmüş gibi duruyor net bir şekilde.

Blader06

Üye
Bu db ile oynayan arkadaş veya arkadaşlar görünürde test serverleri var büyük ihtimal orada çalışma yapıyorsunuz.int chitin takan bir priest görev silahı ile nasıl atak bir class olan rogueden okçudan fazla dps veriyor veya aynı sekilde tek el bi priest warriordan fazla dps çıkıyor.okçunun zaten büyük bi dez avantajı tamiri tedarigi çabuk patlıyor bide üstüne int priden az vuran bi classı kim oynasın ?

fstab

Üye
107 yorum ve 3.7 bin görüntülenme olan konuda bitane yetkili açıklaması yok ise boş yere uğrasmaya gerek yok, yaptılar bir şeyler ve sümen altı ediliyor, posion damagede bir düzenleme olduysa bunu bile yama notlarına yazmamaları ayrı bir ironi

STONKS

Üye
Zehir hasarında güncelleme yapıldıysa bile bu okçuyu diğer joblardan çok daha fazla etkiledi. Zaten atağımız azdı şuan resmen exp pt lerine bile almak istemiyor insanlar haklı olarak. Bununla ilgili bir çözüm bekliyoruz, okçunun atağının arttırılması gerekli.

KAYBERENN

Üye
Zehir hasarında güncelleme yapıldıysa bile bu okçuyu diğer joblardan çok daha fazla etkiledi. Zaten atağımız azdı şuan resmen exp pt lerine bile almak istemiyor insanlar haklı olarak. Bununla ilgili bir çözüm bekliyoruz, okçunun atağının arttırılması gerekli.
ya bence farkında değiller ne oldugunun hayır açıklamada yok sorun o ya direk çöp ettiler karakteri mob kesmek zorlaştı o kadar item var şaka gibi hani bir şekilde bir yerden karakterlerin oyuna tutunması gerekiyor her oyunda okcu denilen karakter diğer karakterlkere göre seri kesim yapması lazım suanda itemli okcu itemsiz bp den kötü hale geldi

N3v3N

Üye
Erken erişimde olduğumuz için heran herşey değişebilir. Tam sürüm çıkana kadar hasarlarda çok oynama olur.

KAYBERENN

Üye
Erken erişimde olduğumuz için heran herşey değişebilir. Tam sürüm çıkana kadar hasarlarda çok oynama olur.
problem oynanması değil haberleri olmaması ticket cevabı ve canlı yayında böyle bir şey yok diyorlar ama alenen ortada saçma olan bu madem böyle düzeltilsin bu kadar basit biz bunu anlatmaya çalısıyoruz aslında

STONKS

Üye
Ne güzel demi bir akşam ansızın nerf yedik üstüne birde günlerdir muhatap bulamıyoruz. Öyle birşey yok deyip geçiştirme, zehir hasarında güncelleme oldu deyip geçiştirme. Geçiştirmeyin işte artık bir Allahın kuluda yardımcı olsun okçu çöp oldu gitti.

N3v3N

Üye
Üzerine bir bardak soğuk su içip okçu oynamayi bıraktım. Warrior kasacam :D

Blader06

Üye
Okçunun zaten oku dert,3lü 5lii de vurunca rpr 15 20dk da pert bide üstüne nerf yedi ekip bizi sıkıntıdan kurtardı farkında değilsiniz. Bırakın oynanırmı böyle diyor :D

KAYBERENN

Üye
Okçunun zaten oku dert,3lü 5lii de vurunca rpr 15 20dk da pert bide üstüne nerf yedi ekip bizi sıkıntıdan kurtardı farkında değilsiniz. Bırakın oynanırmı böyle diyor :D
sorma ya vallahi saçmalık hep erken erişim bahane sunuyorlar abi kendiniz diyorsunuz böyle bir şey yok olmadı haberiniz yok bide yazmıslar böyle şeyler olabilir daha oturmadı dengeler yav sen bilerek yapmadım diyip sonra bunu diyorsdun niye üzüyorsun bizleri yapma etmee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt