oto atak gelmeli mi ?

oto atak gelmeli mi ?

• evet

Oy: 89 26.3%
  • hayır

Oy: 250 73.7%

• Kullanılan toplam oy
    339

mrares

Üye
Auto atack konuşuluyorda, lag sorunundan, dc sorunundan muzdarip olan playerların sorunları önemsenmiyor..!!!! Oyun stabil değilken böyle saçma yenilik getirmelerinin "tamamen duygusal" olduğunu düşünüyor ve bence olmamalı diyorum... Pazar olan serverlara bile girilmiyorken oto atak olan serverlara nasıl giriş yapılacak merak ediyorum... :D
Boşver hocam ya ne takıyorsun yeter ki Auto Attack gelsin o gelince her şey çözülecek oyun mükemmel olacak düşünseneeğğ afk bırakacaksın charı üff. Gireriz serverlara orayı şe etme sen önemli olan auto attack. (Temsili)

HHB

Üye
Oto atağı istemeyenler neden istemez çünkü oto atak çıkarsa gb fiyatları oldukça düşer alım gücü yükselir istenmemesinin ana nedeni bu, zaten gb fiyatlarının ve itemlerin yüksekliğinden oyuna başlayanlar kısa sürede geri bırakıyor devam edemiyor.
Diğer bir önemli konu oyun kurucunun ilk amacı oyuncuları değil de oyuncuların avatarlarını oyunda uzun süre tutabilmek olmalı ben veya sen pc başında oturmuşsun oturmamışsın oyun kurucunun umurunda olmamalı.
Zırlayanların ilk söylediklerinden biri pc başında playerları tutmak gibi söylemler oyun kurucu playerları pc başında tutmayı düşünürse kaybeder oyuncuların avatarlarını aktif bir şekilde oyunda tutarsa kazanır akşam işten geliyor veya esnaf kardeşim en fazla 1 saat ve 45 dk oyuna giriyor sonra kapatmak zorunda kalıyor.
Yönetici olmak ben yaptım oldu işte mantığı ile olmamalı malesef şuan bu oyunun yöneticilerinin yaptığı bu neden böyle diyorum çıkardıkları oto atak maus atak için koydukları koddan okunmuyor bile bunu yaparken mantık şuydu eminim zaten oto atak yapıyorlar okumasınlar güzel kardeşim senin paraya ihtiyacın yoksa neden oyunu yaptın playerlara kaç gün zorluk çıkartabilirsin tabi senin zorluk çıkarmadaki asıl amacın nedir ben bilemem ben yaptım oldu işte, olmadı kardeşim her gün kötüye gidiyor azalıyoruz nedeni nedir yukarıda belirttiğim playerları pc başında tutmak halbuki avatarları oyunda tutmak olmalı amaç..
Zırlayan kesim oto atak çıkarsa sözünüzün arkasında durun oto atak açmayın kardeşim size zorla oto atak açtıranmı var ama bu kadar sözünüzün eriyseniz oyundaki nicklerinizi mesajların altına yazınki sizi de görelim diyelim ki harbi şu playerlar oto atak açmıyor helal olsun böyle oynamaktan zevk alıyorlar diyelim takdir edelim..
Zorla bir şey yok kardeşim açma sende oto atak elle oyna atak yaptıktan sonra seni kimse pt den atmaz...

mrares

Üye
Oto atağı istemeyenler neden istemez çünkü oto atak çıkarsa gb fiyatları oldukça düşer alım gücü yükselir istenmemesinin ana nedeni bu, zaten gb fiyatlarının ve itemlerin yüksekliğinden oyuna başlayanlar kısa sürede geri bırakıyor devam edemiyor.
Diğer bir önemli konu oyun kurucunun ilk amacı oyuncuları değil de oyuncuların avatarlarını oyunda uzun süre tutabilmek olmalı ben veya sen pc başında oturmuşsun oturmamışsın oyun kurucunun umurunda olmamalı.
Zırlayanların ilk söylediklerinden biri pc başında playerları tutmak gibi söylemler oyun kurucu playerları pc başında tutmayı düşünürse kaybeder oyuncuların avatarlarını aktif bir şekilde oyunda tutarsa kazanır akşam işten geliyor veya esnaf kardeşim en fazla 1 saat ve 45 dk oyuna giriyor sonra kapatmak zorunda kalıyor.
Yönetici olmak ben yaptım oldu işte mantığı ile olmamalı malesef şuan bu oyunun yöneticilerinin yaptığı bu neden böyle diyorum çıkardıkları oto atak maus atak için koydukları koddan okunmuyor bile bunu yaparken mantık şuydu eminim zaten oto atak yapıyorlar okumasınlar güzel kardeşim senin paraya ihtiyacın yoksa neden oyunu yaptın playerlara kaç gün zorluk çıkartabilirsin tabi senin zorluk çıkarmadaki asıl amacın nedir ben bilemem ben yaptım oldu işte, olmadı kardeşim her gün kötüye gidiyor azalıyoruz nedeni nedir yukarıda belirttiğim playerları pc başında tutmak halbuki avatarları oyunda tutmak olmalı amaç..
Zırlayan kesim oto atak çıkarsa sözünüzün arkasında durun oto atak açmayın kardeşim size zorla oto atak açtıranmı var ama bu kadar sözünüzün eriyseniz oyundaki nicklerinizi mesajların altına yazınki sizi de görelim diyelim ki harbi şu playerlar oto atak açmıyor helal olsun böyle oynamaktan zevk alıyorlar diyelim takdir edelim..
Zorla bir şey yok kardeşim açma sende oto atak elle oyna atak yaptıktan sonra seni kimse pt den atmaz...
Gelsin hocam Auto Attack katılıyorum %100 sana, geldiği gün internet kafe sahipleri ya da balinalar yüzünden slot bulabilirsek yan yana koyarız charları. Tabii Auto Attack'a verilen paraları geri alabilirsek :D Daha gelmeden pot masrafını çıkarmıyor slotlar diyorlar, gelince forumda neler neler olacak iyi izle :D

Zbam

Üye
Sen aklın nasıl çalışıyor anlamıyorum ne alakası var gbyle oto gelince asıl gb kasanlar 5 10 pc ile slotlara oturup slot kapatıcak

Lady

Üye
Bu bir oyun oyun. Eğer otomatik olacaksa oyun oynamanın ne anlamı var? :mad: Oyun otomatik olacaksa oyun olmaktan çıkar zaten. Bence çözüm bu olmamalı.

HHB

Üye
( Sen aklın nasıl çalışıyor anlamıyorum ne alakası var gbyle oto gelince asıl gb kasanlar 5 10 pc ile slotlara oturup slot kapatıcak )

Ben bu kadar tane tane açıklama yaparak yazdıktan sonra bu cevabı veren arkadaş şuan beni gelecekle ilgili çok endişeli düşünceler aldı ki sorma, halen düşünüyorum kahkahayla da gülüyorum bir yandan :ROFLMAO:

mrares

Üye
Vallahi kimin neyi çıkarıp çıkaramadığı beni alakadar etmez. Ben bu söz üzerine geldim "Farklı olacağız." ki uzun süredir malum oyunun suratına bakmadım fakat burada ben herhangi bir farklılık göremiyorum, sanki yan sanayi oyunundaymışım gibi. Craft'ı bekliyorum ki tek farklı adam gibi olan şey bu, eğer ki geldiğinde bir ton bug olur ve uzunca süre çözülemezse ya da yine gathering yapılacak şeyler haritadan kaldırıldı craft kapatıldı vesaire olursa, Auto Attack'ın gelmesi bahane olur sadece. Ben zaten charları xp kasmaya ya da item düşürmeye bırakmıyorum ki. Bazı zarganalar sabah akşam elle item düşürdüğümü falan sanıyorlar. Yok oğlum öyle bir şey, 3 buçuk aydır balık adam oldu charlar balık tutuyorlar sadece. Oyunun sistemini batıracak diye söylüyorum Auto Attack gelmesin diye. Ben her türlü kazanacağım ki? Siz gelip her türlü benden o yemekleri o itemleri o balıkları alacaksınız. Ben niye gidip charı auto attack'a bırakayım boş yere. Zaten pot masrafı çıkmıyor bir de auto attack parası mı vereceğim haha :D

HHB

Üye
Ben yaptım oldu yöneticileri sözüm yine size olsun oyunda pk çıkılabilecek itemler çok pahalı mevcut itemleri koruyun ancak drop oranlarını ve slotlarını yükseltin ki fiyatlar rayına otursun bu şekilde giderse mevcut itemler den parası çok olan artı sekiz itemli 8 veya 10 kişi pk atar zevk alır gerisi kaçar saklanır kesilir kısa müddet sonra sıkılır oyundan artı sekiz itemlerin fiyatı 4 veya 5 bin lira civarında buyur sen alda oyna daha pazarı kontrol altına alamıyorsunuz gb fiyatlarını kontrol altına alamıyorsunuz anlatıyoruz onu da anlamıyorsunuz ..... Siz en iyisi itemlerede yasak koyun gitsin oyunda ne işi var playerların itemlerle ..

Yaw çocuklar s..ç..m..y..a gidecek izinle gidiyorlar yemek yiyecekler izinle gidiyorlar kafalarında acaba pt den attılarmı sorusu yazık bu çocuklara....... Eziyet ediyorsunuz playerlara ama unutmayın her zaman her playerın oturaklı ve sessizden bir cevabı olur size oda oyunu bırakmak.....

Kardeşim şu oyunu mantıklı yönetin mantıklı ....

Şu oyunda 10 tane GM yi toplasan akıllı mantıklı zeki 1 GM etmez ..... Sözlerim işinize gelirse buyrun .......

Son düzenleme:

enginbrcn

Üye
Auto Attack, oyunu bir anda çöp etmenin en kısa yolu. Oyun bırakma sebebim olur. Kesinlikle öyle saçma sapan uygulamalar yapmayın. Oyun eğlencesine oynanır, emek verir karşılığını alırsın. Para vererek karşılık almaya başladığınızda asıl oyuncular oyundan uzaklaşacaktır, benim gibi. Daha makro muhabbetini çözememişken bir de böyle bir özellik gelirse oyun yükselmeden çöküşe geçer, ortalık farmcı çöplüğüne döner.

mrares

Üye
Auto Attack, oyunu bir anda çöp etmenin en kısa yolu. Oyun bırakma sebebim olur. Kesinlikle öyle saçma sapan uygulamalar yapmayın. Oyun eğlencesine oynanır, emek verir karşılığını alırsın. Para vererek karşılık almaya başladığınızda asıl oyuncular oyundan uzaklaşacaktır, benim gibi. Daha makro muhabbetini çözememişken bir de böyle bir özellik gelirse oyun yükselmeden çöküşe geçer, ortalık farmcı çöplüğüne döner.
Yaşadığımız evrende emek verip karşılık alamıyoruz ki burada alalım...

enginbrcn

Üye
Yaşadığımız evrende emek verip karşılık alamıyoruz ki burada alalım...
Sen de haklısın dostum :) ama evrene bireysel olarak yapabileceğimiz pek bir şey yok. Oyunda, bunu sağlamak mümkün olduğu için, yorumumu belirttim. Hatta bence oyun, yaşadığımız hayattan daha adil şuanda. Ben de, bunu otomatize edip, işi paraya veya ticarete dökerek emeğimizi çalmayın demeye çalıştım bir nevi.

Son düzenleme:

mrares

Üye
Sen de haklısın dostum :) ama evrene bireysel olarak yapabileceğimiz pek bir şey yok. Oyunda, bunu sağlamanın imkanı olduğunu olduğu için yorumumu belirttim. Hatta bence oyun yaşadığımız hayattan daha adil şuanda. Ben de bunu otomatize edip, işi paraya veya ticarete dökerek emeğimizi çalmayın demeye çalıştım bir nevi.
Benim de isteğim o zaten hocam.

birol2003

Üye
Şu an oyuncuların neredeyse %90 ın kullandığı makrolar ile oto atağın arasındaki fark nedir bu işi bilen birisi anlatabilirmi ?

MaRaKeSH

Üye
Bir deli kuyuya bir taş atmış atasözünü hatırlatıyosunuz bana. Oto atack gelse bile bunu sadece exp için getirecez dedi adamlar. adam oto atack başladığında toplamayı mı kapatamayacak. fikir vereceğinize eleştiri yapıyosunuz. az mantıklı şeyler söyleyin mesela oto atack gelecekse belirli channellarda çalışsın yada oto atack gelirse kutu toplama olmasın bu kadar basit insanlar bu forumu bir fikir de siz verin diye tutuyolar.

mrares

Üye
Şu an oyuncuların neredeyse %90 ın kullandığı makrolar ile oto atağın arasındaki fark nedir bu işi bilen birisi anlatabilirmi ?
Makronun milisaniyesi daha düşüktür ve daha kolay özelleştirilebilir. Malum oyundan örnek vermek gerekirse, genie denen auto attack'ı alıp onun altında makroya bırakırlar çünkü okçular özellikle daha hızlı attack yapabilirler genie'ye göre. Bu nedenle Auto Attack gelse bile çok yüksek ihtimal yine makro kullanan karaktersizler olacaktır tabii ki. Genie altında Makro kullanmalarının ana sebebi de it dalaşı yapan sakatlar olursa slotta birbirlerine karşı üstünlük sağlayabilmeleri için. Legal ya da Illegal olarak, Auto Attack'ın herhangi bir şekilde aktif olması demek, o oyunu oyun olmaktan çıkarıp para kazanma sistemi haline gelmesi demektir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt