oto atak gelmeli mi ?

oto atak gelmeli mi ?

• evet

Oy: 89 26.3%
  • hayır

Oy: 250 73.7%

• Kullanılan toplam oy
    339

DevilRai

Üye
günde 14 saat vardiyalı çalışıyorum ben 65 e kastım çok zorlandım ama kastım eğer drop alınmayan ve sadece tek serverda geçerli olan oto exp kasmak için bir sistem gelseydi uykumdan daha az feragat ederdim kardeşim kimse benden ağır işte de çalışamaz buna eminim
+1 9 günde 65 karakter kastım oto gelsin bırakabilirim

Zbam

Üye
günde 14 saat vardiyalı çalışıyorum ben 65 e kastım çok zorlandım ama kastım eğer drop alınmayan ve sadece tek serverda geçerli olan oto exp kasmak için bir sistem gelseydi uykumdan daha az feragat ederdim kardeşim kimse benden ağır işte de çalışamaz buna eminim
arkadaşım hayrına çalışıyomuş gibi davranma karşılığında para kazanıyosun çalışmanın. Bahsettiğim olayı anlamıyosun dediğim illa oto attack lazım değil diyorum günlük görev olsun yap görevi %20%50 neyse exp al ben oyunda bot görmek istemiyorum afk afk slotları dolduran botlardan hoşlanmıyorum insanların exp kasmasını kolaylaştırmak için başka yöntemler var neden bunlar yerine oto attack diyorum.

DendroctonuS

Üye
arkadaşım hayrına çalışıyomuş gibi davranma karşılığında para kazanıyosun çalışmanın. Bahsettiğim olayı anlamıyosun dediğim illa oto attack lazım değil diyorum günlük görev olsun yap görevi %20%50 neyse exp al ben oyunda bot görmek istemiyorum afk afk slotları dolduran botlardan hoşlanmıyorum insanların exp kasmasını kolaylaştırmak için başka yöntemler var neden bunlar yerine oto attack diyorum.
adam botu al a-f-k kal demiyor ki nasıl macro kontrolünde pc basına sık sık geliyorsun aynısı olacak açıklamaları bir dinleyin. Günlük görev yap yap diyorsun kaç kere yapabileceksin ? şuana kadar ki exp ne kadar hiç hesapladın mı :D levellerin explerine göre o görevleri kaç kere yapman lazım senin baktın mı :D hadi her şeyi geçtim yönetimin ekmek kapısı bu oyun senin benim düşündüğümüzün 2 katını düşünüyordur emin ol :D hadi onuda geçtim hilaladam gibi bir kişi bu işin içindeyse oyun KO'ya dönmesine kimse izin vermez sen gönlünü rahat tut oyununa bak sadece. kimse kimseyi de zorla tutmuyor bota döner diyorsan illa KO açık kardeşim gidin 72 piksel oyununuza :D bu oyun daha erken erişimde bunu unutuyorsunuz. böyle 3-5 kişi çıkıp orayı burayı ağlama duvarına çevirince bırakırız gideriz, priest var , okcu damage azaldı , drop yok ,annnneeeeeeee oto atack geliyor vs ile bu oyuna hiç bişi olmaz merak etmeyin

Xaron43

Üye
Gelmeli ama sadece exp için. Oto atak açıldığı anda drop ve altın kazanılamayacak bir oto atak sisteminin hiçkimseye zararı olmaz

Roronoa Zoro

Üye
Gelmesini isterim ancak koşullarla, yoksa dümdüz her slotta oto atak açtıktan sonra bir anlammı kalmayacak çoklu pc'lerle yönetilen bir slot-oyun görmek istemiyorum bir oyuncu olarak. Varsın olsun özel slotlar ya da özel campler. Ne bileyim madem kendi kesmeyecek emek vermeyecek, pc başında durmayacak ilgilenmeyecek o halde ne diye benim emek vererek üstüne düştüğüm farmdan daha çok kazanacak ? Bir oyuncu olarak gelişmek öne geçmek için yırtınırken 5 pc ile uyurken benim 2 günde attığım farmdan fazla farm + exp kasmasın. Drop almasını hiç istemem oto atak ile vuranın + coinsi bile düşük olmalı eğer coins koyulacaksa o slotlara.

birol2003

Üye
Gelmesini isterim ancak koşullarla, yoksa dümdüz her slotta oto atak açtıktan sonra bir anlammı kalmayacak çoklu pc'lerle yönetilen bir slot-oyun görmek istemiyorum bir oyuncu olarak. Varsın olsun özel slotlar ya da özel campler. Ne bileyim madem kendi kesmeyecek emek vermeyecek, pc başında durmayacak ilgilenmeyecek o halde ne diye benim emek vererek üstüne düştüğüm farmdan daha çok kazanacak ? Bir oyuncu olarak gelişmek öne geçmek için yırtınırken 5 pc ile uyurken benim 2 günde attığım farmdan fazla farm + exp kasmasın. Drop almasını hiç istemem oto atak ile vuranın + coinsi bile düşük olmalı eğer coins koyulacaksa o slotlara.
Emek görecelidir

Vioneeraa

Üye
Oto atak gelecek calismasi yapiliyor 100lerce kez soylendi rahat bu konuda 100 tane foruma biseyler yazilmistir.
Gidin bari biraz youtube videosu izleyin ya gundem takibi icin

orcunonat91

Üye
Sadece Level kasma ile sınırlı olacaksa olabilir oto atak açan drop alamaz gibi bir durum bence polemikleri çözer.

beylerbeyi

Üye
Kesinlikle gelmemeli oyunu berbat eder oto atak getirmesinler ben yalnız oynuyorum amacım keyifle takılmak farm vb yapmak oyunu 5 ay oynamasam da devam ettiğimde aynı şekilde oynamak ama oto atak geldimi slotlar kapatılacak o lanet oyuna dönecek ortam

feya

Üye
Kesinlikle gelmemeli oyunu berbat eder oto atak getirmesinler ben yalnız oynuyorum amacım keyifle takılmak farm vb yapmak oyunu 5 ay oynamasam da devam ettiğimde aynı şekilde oynamak ama oto atak geldimi slotlar kapatılacak o lanet oyuna dönecek ortam
Sayenizde o lanet oyundan bi farkı kalmadı oyunun,sen yalnız oynuyorsun tabi çökmüşsün bi slota tek başına bp olarak şimdi tek korkun okçulara kaptırırım slotu diye.Oto atak kesinlikle gelmeli,zaten oyun bp priestlerin elinde ve bunların her biri koxp kullanıyor.Şu yüzde 74 hayır diyenlerin tamamı bp priest

Zbam

Üye
Sayenizde o lanet oyundan bi farkı kalmadı oyunun,sen yalnız oynuyorsun tabi çökmüşsün bi slota tek başına bp olarak şimdi tek korkun okçulara kaptırırım slotu diye.Oto atak kesinlikle gelmeli,zaten oyun bp priestlerin elinde ve bunların her biri koxp kullanıyor.Şu yüzde 74 hayır diyenlerin tamamı bp priest
he he ağzı olan konuşuyo

JaxSui

J
Oto atak gelince slotlarda 7/24 kasarlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

mrares

Üye
Bearfact: "Oto Atak kısmının zaten geleceğini duyurmuştuk, testleri devam ediyor şu an için. Bunun için hazırda topluluğun oluşturduğu bir konu mevcut, o konu üzerinden isterseniz devam edebilirsiniz." https://forum.riseonlineworld.com/konular/oyuna-magaza-urunu-oto-atack-lazim.12986/#post-87141

Arkadaşlar biz boşuna tartışıyormuşuz anlaşılan o ki oto attack %100 gelecek. Ne oylamanın bir anlamı var ne de bizi dinliyorlar. İkisi de fos gibi duruyor. "Oto Atak kısmının zaten geleceğini duyurmuştuk, testleri devam ediyor şu an için." şu cümlenin üzerine herhangi bir şey demenin bir anlamı yok sanıyorum. Geldiği gün rahatlarsınız balinalarla beraber slotlarda xp kasıp item düşürürsünüz... Craft muhabbetlerinde sadece 1 kez olsun Justice için o da ümitlenmiştim. Görünen o ki onun da yapabileceği pek bir şey kalmadı. Aman ya başka P2E oyun oynanır sanki tek piyasada... En azından beni dinleyen bir ekibin oyununu değerlendiririm... AFK Gaming'de iyi şanslar. Geldiği gün eşyaları satar bırakırım.

Barljix1912

Üye
ben bu konuyu neden açtım o zaman? bu konuyu görmüyorlar mı ? ben de açıyım o zaman ( mağazaya oto atak lazım değil ) diye. Sonra oraya yönlendirsinler 222 HAYIR 78 EVET oyu var, bunlar boşa mı ? son dediklerine de katılıyorum....
Bearfact: "Oto Atak kısmının zaten geleceğini duyurmuştuk, testleri devam ediyor şu an için. Bunun için hazırda topluluğun oluşturduğu bir konu mevcut, o konu üzerinden isterseniz devam edebilirsiniz." https://forum.riseonlineworld.com/konular/oyuna-magaza-urunu-oto-atack-lazim.12986/#post-87141

Arkadaşlar biz boşuna tartışıyormuşuz anlaşılan o ki oto attack %100 gelecek. Ne oylamanın bir anlamı var ne de bizi dinliyorlar. İkisi de fos gibi duruyor. "Oto Atak kısmının zaten geleceğini duyurmuştuk, testleri devam ediyor şu an için." şu cümlenin üzerine herhangi bir şey demenin bir anlamı yok sanıyorum. Geldiği gün rahatlarsınız balinalarla beraber slotlarda xp kasıp item düşürürsünüz... Craft muhabbetlerinde sadece 1 kez olsun Justice için o da ümitlenmiştim. Görünen o ki onun da yapabileceği pek bir şey kalmadı. Aman ya başka P2E oyun oynanır sanki tek piyasada... En azından beni dinleyen bir ekibin oyununu değerlendiririm... AFK Gaming'de iyi şanslar. Geldiği gün eşyaları satar bırakırım.

bysistem3

Üye
Oto atakla sadece level kasılabilmeli. Sadece exp veren drop atmayan belirli bir harita olmalı ama herkese yetebilecek kadar.

Barljix1912

Üye
Oto atakla sadece level kasılabilmeli. Sadece exp veren drop atmayan belirli bir harita olmalı ama herkese yetebilecek kadar.
buna tamam derim, hem oyun kazanır hem de zamanı olmayan insanlar bi nebze xp kasar eder... ama bunu oyun yönetimine sorarsan '' hayır herkes oto atak istiyor çok baskı var '' derler. Mobil oyunlarda var bu gibi uygulamalar. Ben önceki oyundan buraya değişiklikler olur diye gelmiştim şahsen.

Nodar

Üye
Oyuna geri dönüş yapmıştım bu hafta. Oto atak geldiği gibi tekrar bırakacağım gibi duruyor.

Namaleon

Üye
Ben oyunu yıllarca ilk çıkış hikayesinden betasına geliştirilmesine kadar tüm aşamalarında hevesle takip ettim. Çıktığı ilk ay sonunda dayanamayarak bıraktım herşey oturana kadar da tekrar oynamacağım sadece forumu takip ediyorum arada sırada bakıyorum. Oto atak kesinlikle eklenmemesi gereken bir özellik. Kripto ve oto atak tam mobil oyun profiline uyuyor. Arkadaşlar ben oyunun başında oturup oynayabilmeliyim. Neden oto atak kullanarak afk takılayım. Bu oyun oynamak olmuyor. Oyunu optimize edip elle oynanabilir hale getirmek yerine neden para kazanmak için oto atak getiriliyor. Oto atak gelince tüm para kazandıran slotlara 8 li tekel partiler çökmeyecekmi sanıyorsunuz. Oyun zaten çok oyuncu kaybetti buda son darbe olur. Bakın gerçekten kendi elinizle emek ettiğiniz hala geliştirilebilir durumdaki oyunu bitirirsiniz. Benim oyuna başladığım tüm arkadaşlarım ben dahil oyunu bıraktık. Çünkü ben bu durumda oyunu oynamak zorunda değilim ve oynamıyorum da. Tarih tekerrürden ibaret olmak zorunda değil. Mmorpg kültürü geçmişi en az 20 yıllık bir mazi. Tarihte kaç oyunda oto atak getirildi oyunlar ne duruma geldi gerçekten bunları takip etmiyor musunuz. Bu oyunu belirli bir kitleyi hedef alarak çıkardığınızı anlıyorum fakat bizim gibi gerçek oyuncuları kaybettiniz. Şuanda kalabalık yapan toplulukta son gelişmelerle eriyip gittiğinde ne yaparsanız yapın ilk çıkıştaki heyecanı yakalamanız imkansız olacak. Gerçekten bu kadar emeğe yazık ben gidişatı takip ettikçe üzülüyorum. Oyuna yazık ediyorsunuz. Dostlara selam iyi forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt