arkadaşım hayrına çalışıyomuş gibi davranma karşılığında para kazanıyosun çalışmanın. Bahsettiğim olayı anlamıyosun dediğim illa oto attack lazım değil diyorum günlük görev olsun yap görevi %20%50 neyse exp al ben oyunda bot görmek istemiyorum afk afk slotları dolduran botlardan hoşlanmıyorum insanların exp kasmasını kolaylaştırmak için başka yöntemler var neden bunlar yerine oto attack diyorum.
adam botu al a-f-k kal demiyor ki nasıl macro kontrolünde pc basına sık sık geliyorsun aynısı olacak açıklamaları bir dinleyin. Günlük görev yap yap diyorsun kaç kere yapabileceksin ? şuana kadar ki exp ne kadar hiç hesapladın mı

levellerin explerine göre o görevleri kaç kere yapman lazım senin baktın mı

hadi her şeyi geçtim yönetimin ekmek kapısı bu oyun senin benim düşündüğümüzün 2 katını düşünüyordur emin ol

hadi onuda geçtim hilaladam gibi bir kişi bu işin içindeyse oyun KO'ya dönmesine kimse izin vermez sen gönlünü rahat tut oyununa bak sadece. kimse kimseyi de zorla tutmuyor bota döner diyorsan illa KO açık kardeşim gidin 72 piksel oyununuza

bu oyun daha erken erişimde bunu unutuyorsunuz. böyle 3-5 kişi çıkıp orayı burayı ağlama duvarına çevirince bırakırız gideriz, priest var , okcu damage azaldı , drop yok ,annnneeeeeeee oto atack geliyor vs ile bu oyuna hiç bişi olmaz merak etmeyin