oto atak gelmeli mi ?

oto atak gelmeli mi ?

• evet

Oy: 89 26.3%
  • hayır

Oy: 250 73.7%

• Kullanılan toplam oy
    339

onurbedirhan

Üye
Buraya boş boş yorum atanların yayın izlemediği belli, adamlar her kanalda olacak demedi zaten, bazı kanallarda oto atak olacak diğerlerinde olmayacak dendi.

AthenSlayeR

Üye
Oto atak gelmemeli. Dungeon geldikten sonra 63 lvl olan insanların exp kasma konusunda zorluk çektiklerini düşünmüyorum.Geleceksede gb kasılamayan ve daha az exp gelen bir haritada 8-10 saat süre sınırı konularak gelebilir.

birol2003

Üye
Oto atak gelmelimi gelmemelimi tartışması kadar boş bir konu yoktur, ortalık zaten para ile satılan makroyu kullananlardan ve/veya donanım makrosu kullananlardan geçilmiyor, oto atak gelirse inanın farkına bile varmazsınız insanlar kalitelisi ve sorunsuzu hangisi ise onu alıp kullanmaya devam edecekler.

ALGHEMIST

Üye
like i said the Admin is way over his head by opening the game way too soon, right at this point player's from Turkey are in control of the game and not the actual Admin and the Management team itself.
i have tested everything and even if i have bad Ping" with the Sxxt i see in game is Ridiculous!
is like most player's have re-written there own game system in the game, BP can attack,cure,duff,duff,heal 2x faster then i can ever do on a BP, not by mentioning the cooldown and the skill itself with a 25 -35rotation systems.
this isn't just what so call MARCO" , MARCO can only help and support your skill and ease out to play an easier game for you but that doesn't mean it can speed you up with the skills that's fixed in the game.
the game itself also have such a huge problem. every feature of the game while you walk pass it is actually further out then looks. then it glitches you or bugs you from walking in and out.

Archdemons"Undeadking"DeathLord' i have seen some bullshit BP in this game can Solo them whille they HITLIKEATRUCK"?
most BP can hit my warrior with 1shot and i am on the ground? i am dead on the ground with out even knowing the damage i toke, player's being duffed or at least to a Warrior it should be able to understand the damage and knowing they have a sec to decent out, but with this game your just on the GROUND! no matter what you do you walk over to a BP your on the GROUND

I mean seriously i am talking about WARRIOR level 65 with decent amount of gear and almost 5k HP ,1K AC.
this goes the same way with some of this WARRIOR in-game(Leg cut 100%) combo 2x faster then i can ever do
Rogue SIN damage doesn't calculate, Archer 5.3 arrow all hit on target while from far.
so much shit i could go on and on all day and still there's problems!
(just to make it even more clear i am running a Brand-new latest up gaming desktop) so for the shit i seen are all nothing but cheat/Marco/Bot

Kemal0122

Üye
Oto atak yapılmaması için birsürü önlem alıp insanları o gözükmeyen kod la her saat çıldırtcak şeyler getirip sonrada biz oto atak çıkaracaz ama para ile demek kadar saçma bişe görmedim

Akc

Üye
Bencede gelmemeli oto atak oyunu yıpratır diye düşünüyorum ben.

Namaleon

Üye
Her kanala gelse ne gelmese ne. Adam gelmiş burada kaba kaba konuşuyor. Ben diyorum ki neden oto atakla oynamak zorunda hissedeceğim çoktan modası geçmiş 2002 yılından kalma eski bir mmorpg farm modelini takip edelim. Onun yerine elle ve görevlerle daha oynanabilir hale getirilmesi daha akılcı değilmi. Ne kadar çok paranızı harcamaya niyetlisiniz arkadaşlar. Adam geçmiş kendi fikri gibi savunuyor. Level kasmak için pota harcadığın Cash yetmedi bota da harcayıp daha mı mutlu olacaksın arkadaşım. Siz gerçekten mmorpg kültürünü hiç bilmiyorsunuz. Hepsi müstehak elinizi atın cebinize ne diyelim...

mrares

Üye
Her kanala gelse ne gelmese ne. Adam gelmiş burada kaba kaba konuşuyor. Ben diyorum ki neden oto atakla oynamak zorunda hissedeceğim çoktan modası geçmiş 2002 yılından kalma eski bir mmorpg farm modelini takip edelim. Onun yerine elle ve görevlerle daha oynanabilir hale getirilmesi daha akılcı değilmi. Ne kadar çok paranızı harcamaya niyetlisiniz arkadaşlar. Adam geçmiş kendi fikri gibi savunuyor. Level kasmak için pota harcadığın Cash yetmedi bota da harcayıp daha mı mutlu olacaksın arkadaşım. Siz gerçekten mmorpg kültürünü hiç bilmiyorsunuz. Hepsi müstehak elinizi atın cebinize ne diyelim...
Aynen öyle. Çok doğru konuşmuşsun. Gelmesini isteyenler full afk bırakayım para kazanayım kafasıyla istiyorlar. Zannediyorlar ki her yer bot dolunca slot bulabilecekler ya da gb fiyatı yükselecek :D Geldiği gün bırakırız bu kadar basit.

iGorDivandakoR

Üye
Aynen öyle. Çok doğru konuşmuşsun. Gelmesini isteyenler full afk bırakayım para kazanayım kafasıyla istiyorlar. Zannediyorlar ki her yer bot dolunca slot bulabilecekler ya da gb fiyatı yükselecek :D Geldiği gün bırakırız bu kadar basit.
Bırakırsan bırak kimin umrunda? :) oto atack gelicek ss aldım yazıcam sana bırakmassan.

mrares

Üye
Bırakırsan bırak kimin umrunda? :) oto atack gelicek ss aldım yazıcam sana bırakmassan.
Bazı insanlar gerçekten beyinlerini hiçe sayıyorlar ve gerçekten üzülüyorum onlara. Umarım bir gün bu insanlar kendilerine bahşedilmiş olan bu beyinleri kullanmayı öğrenebilirler.

Evet senin umurunda olması gerekmiyor zaten, auto attack çıktıktan 2 hafta sonra ağlayarak oyunu bırakacak olan sıkıntılı mahlukatlar yüzünden, ben severek oynadığım oyundan olacağım. Açıkçası ekip de bunu istiyor bazı mahlukatlar da bunu istiyor. İsteyin arkadaşım. Şimdi gelmesin diye ağlayanlar, o gün geldiğinde gelsin diyenlere gülecek bundan emin olabilirsiniz. Gerçi ilk cümlemde belirttiğim duayı geri almak daha doğru olacak sanırım. Kullanamamaları daha iyi gibi ancak böyle kullanabilenler beynin gücünü anlayabiliyorlar :)

Zbam

Üye
Ne salak adamsın millet zaten mouse sine oto atack'ın aynısını yazabiliyor kafan calısıosa mouse de oto atack gibi z r skil yazıosun anlatabılıyormym o mal kafana mana mili saniyesini 8000 cekıosun bitti gitti zaten oyunda oto kutu var. Priestlerde kozzy denen programı kullanıo oto heal buff atıo. zaten oyunda oto atack var kardesımmm bızlerın derdı kozzy haftalık 20 tl vercegımızee yada mouse ıle rısk alacagımızaaa oyun kazansın! Gelecek olan oto atack para verelım hem bızım ıcımz huzur dolu olsun hemde oto atack dan oyun kazansın x kısıler kazancagına gelen para ilede oyuna yatırım artsın. Anladınmı man kafa. ağlamana gerek yok BON OYONO BOROKOROM BONONO :'( .yani olan birşeyi suan oyunda her farmarın yaptıgını legalleştirmeye çalışıyoruz.! Şuana kadar herkez zaten oto atack sistemi ile farm atıo sadece x kişiler kazanıyor. Bence bundan haberin yoktu sen şimdiden bırak oyunu ağlayıp oto atack zaten varmış haberim yokmuş deyip.
forumda mod yok heralde bu arkadaş saçma fikirlerini küfrederek empoze etmeye çalışıyor

mrares

Üye
forumda mod yok heralde bu arkadaş saçma fikirlerini küfrederek empoze etmeye çalışıyor
Asıl canımı sıkan nokta küfür de değil gerçi. Böyle bir Türkçe ile cümle yazdığını düşünsene. Yani gerçekten sadece ekmekle büyümüş olması lazım. Özel bir üretim yani bu hiçe saymamak lazım. FARMAR kısmında zaten benim eller titremeye başladı korkudan o da. Böyle bir şeyin bulaşıcı olduğunu düşünsene :D

JaxSui

J
Umarım sınırlı saatte ve sınırlı özelliklerde olur. Exp vermesi ve gold drop vermemesi gibi....

Moderatör tarafında düzenlendi:

HHB

Üye
Gülüyorum.. Neye derseniz ..
İşi Gücü olmayan para amaçlı bu oyunu oynayan hayır cevabı veren 230 kişi forumu kullanarak oyunu şekillendiriyor veya şekillendirmeye çalışıyor buna da yönetim kanıyor hayır diyenler ZIRLAYIN DAHA KÖTÜ OLUN ... Yiyorsa çıkarmayın oto atağı 230 kişi de bu oyunu kurtarsın göreyim ... Slotlar bomboş kaldı çıkarırsanız da sizden kötü oyun yok bu alemde çıkarmayın da göreyim eliniz mahkum çıkaracaksınız, oyuncular bunu istiyor çünkü..... Bu nedir ya şu yasak bu yasak yasaksız bir oyun olsun rekor kırmazsa bişe bilmiyorum bizim insanımız yasağı sevmez... ya oto atak çıkacak yada oyun tedavülden kalkacak .... zırlamayın hemen hayırcılar .... :)

BySavas

Üye
oto atağa tamamıyla karşıyım.
malum oyun gibi yapmasınlar insanları oyundan soğutmayın.

HHB

Üye
Birde maus ile atak yapanlara bir kod koymuşsunuz mercekle okunmuyor böyle bir saçmalık varmı kodu koyuyorsunuz okunur bişe yapın bari yok yok bence atak yapma komple yasaklanmalı bu oyunda ortalıkta bir sağa bir sola koşulmalı sadece :)) kardeşim benim mausumdan sanane donanım o donanım oyunu zorlaştırmayı siz yönetmek olarak anlıyorsunuz ne yiyip ne içiyorsunuz boş verin zorlaştırın gitsin oyunu o ne öyle pazar kuruyor insanlar kaldırın pazar kurmayı bir item olmuş 4-5 bin tl ışınlanma da neymiş yasaklansın kaldırın gitsin yapın hepsini yapın ....

mrares

Üye
Gülüyorum.. Neye derseniz ..
İşi Gücü olmayan para amaçlı bu oyunu oynayan hayır cevabı veren 230 kişi forumu kullanarak oyunu şekillendiriyor veya şekillendirmeye çalışıyor buna da yönetim kanıyor hayır diyenler ZIRLAYIN DAHA KÖTÜ OLUN ... Yiyorsa çıkarmayın oto atağı 230 kişi de bu oyunu kurtarsın göreyim ... Slotlar bomboş kaldı çıkarırsanız da sizden kötü oyun yok bu alemde çıkarmayın da göreyim eliniz mahkum çıkaracaksınız, oyuncular bunu istiyor çünkü..... Bu nedir ya şu yasak bu yasak yasaksız bir oyun olsun rekor kırmazsa bişe bilmiyorum bizim insanımız yasağı sevmez... ya oto atak çıkacak yada oyun tedavülden kalkacak .... zırlamayın hemen hayırcılar .... :)
Hocam işi gücü olmayan, para amaçlı bu oyunu oynamayan insan neden Auto Attack gelmesini istemesin ki? Bu nasıl bir mantıksızlık anlamış değilim. Ki Auto Attack gelecek zaten. "Bişe" bilmiyorsun bu arada evet o konuda sana katılıyorum çünkü böyle bir oyunun rekor kırabilmesi için 5 yıl falan geliştirilmesi lazım herhalde. Öyle işe gidiyorum ailem var oyun oynayacak vaktim yok, karakterimi afk slota bırakayım oradan para kazanayım ek gelir olsun diyenler bu Auto Attack'ın gelmesini isteyenler. Tamam hocam gelsin ben de 50 tane pc ve hesapla tüm slotları doldurayım sen de 3 5 az çok para eden iteminle slota ks atmaya çalış para ve vakit harca. Sonra gel foruma, bütün slotlar dolu abii yaağğ tekelciler internet kafeleri satığğğnn almışşğğ her slot dolu "BİŞE" yapın yağğ deyip ağla, ben de ağlaaaa kardeşim daha çok ağlaaa diyeyim. Olacak olan bu işte bunu göremiyorsanız yapacak bir şey yok. Bugüne kadar gelmemesini savundum, artık gelmesini istiyorum. Gelsin abi hatta 3 aydan fazladır beklediğim Craft'tan önce gelsin milletin forumda ağlamalarını izlemek o kadar zevkli olacak ki her şeyi bırakıp Auto Attack gelmesini destekleyeceğim. Bütün premium özellikleri de alacağım charı da dizip sırf afk duranların harcadığı zaman ve parayı boşa çıkarmak için slot slot gezip milleti delirteceğim. Buradan çıkarman gereken şey, bunu ben yapacağımdan değil, bunu yapmak için can atan insanlar olduğu VE sen bu Auto Attack'ı aldıktan en geç 1 hafta sonra ağlamaya başlayacaksın. Varsa 300 500 binlik charın öyle konuşursun onun da sende var olacağını hiç sanmıyorum. 1 kez makro kullanmadım ama ne hikmetse bu oyuna Auto Attack gelmesin diyenler suçlu olarak görünüyor :D Çünkü Auto Attack gelmesini isteyenlerin %90'ı paralı botlar kullandılar banlandılar sonra hesapları açıldı sonra tekrar banlandılar, o yüzden burada zırlıyor ezikler. Artık ben de savunuyorum, oyundan yapımcısından ekibinden banane ya! Ben hiçbiriyle uğraşmak tanışmak yardımcı olmak istemiyorum bana Auto Attack getirsinler ben de para kazanayım yoksa malum oyuna giderim ha çıkarım ha. Beyin yapıları bu bir çok kişinin. Emek hırsızlığında Türkiye'den iyisi yok. Gerçekten mükemmel bir emek hırsızı insanlara sahibiz. Adam 10 saat eli kırılana kadar ter döksün drop alınca o mutluluğu yaşasın, diğeri de 24 saat afk bıraksın sabah item düşmüş mü diye baksın sonra bi 24 saat daha bıraksın. Oh oh mükemmel mükemmel.

emrdrc

Üye
Auto atack konuşuluyorda, lag sorunundan, dc sorunundan muzdarip olan playerların sorunları önemsenmiyor..!!!! Oyun stabil değilken böyle saçma yenilik getirmelerinin "tamamen duygusal" olduğunu düşünüyor ve bence olmamalı diyorum... Pazar olan serverlara bile girilmiyorken oto atak olan serverlara nasıl giriş yapılacak merak ediyorum... :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt