onurbedirhan
Üye

Buraya boş boş yorum atanların yayın izlemediği belli, adamlar her kanalda olacak demedi zaten, bazı kanallarda oto atak olacak diğerlerinde olmayacak dendi.
Aynen öyle. Çok doğru konuşmuşsun. Gelmesini isteyenler full afk bırakayım para kazanayım kafasıyla istiyorlar. Zannediyorlar ki her yer bot dolunca slot bulabilecekler ya da gb fiyatı yükselecekHer kanala gelse ne gelmese ne. Adam gelmiş burada kaba kaba konuşuyor. Ben diyorum ki neden oto atakla oynamak zorunda hissedeceğim çoktan modası geçmiş 2002 yılından kalma eski bir mmorpg farm modelini takip edelim. Onun yerine elle ve görevlerle daha oynanabilir hale getirilmesi daha akılcı değilmi. Ne kadar çok paranızı harcamaya niyetlisiniz arkadaşlar. Adam geçmiş kendi fikri gibi savunuyor. Level kasmak için pota harcadığın Cash yetmedi bota da harcayıp daha mı mutlu olacaksın arkadaşım. Siz gerçekten mmorpg kültürünü hiç bilmiyorsunuz. Hepsi müstehak elinizi atın cebinize ne diyelim...
Bırakırsan bırak kimin umrunda?Aynen öyle. Çok doğru konuşmuşsun. Gelmesini isteyenler full afk bırakayım para kazanayım kafasıyla istiyorlar. Zannediyorlar ki her yer bot dolunca slot bulabilecekler ya da gb fiyatı yükselecekGeldiği gün bırakırız bu kadar basit.
Bazı insanlar gerçekten beyinlerini hiçe sayıyorlar ve gerçekten üzülüyorum onlara. Umarım bir gün bu insanlar kendilerine bahşedilmiş olan bu beyinleri kullanmayı öğrenebilirler.Bırakırsan bırak kimin umrunda?oto atack gelicek ss aldım yazıcam sana bırakmassan.
Tabi ki gelecek.Bakalım bunca oyuncu istememesine rağmen yinede gelicekmi
forumda mod yok heralde bu arkadaş saçma fikirlerini küfrederek empoze etmeye çalışıyorNe salak adamsın millet zaten mouse sine oto atack'ın aynısını yazabiliyor kafan calısıosa mouse de oto atack gibi z r skil yazıosun anlatabılıyormym o mal kafana mana mili saniyesini 8000 cekıosun bitti gitti zaten oyunda oto kutu var. Priestlerde kozzy denen programı kullanıo oto heal buff atıo. zaten oyunda oto atack var kardesımmm bızlerın derdı kozzy haftalık 20 tl vercegımızee yada mouse ıle rısk alacagımızaaa oyun kazansın! Gelecek olan oto atack para verelım hem bızım ıcımz huzur dolu olsun hemde oto atack dan oyun kazansın x kısıler kazancagına gelen para ilede oyuna yatırım artsın. Anladınmı man kafa. ağlamana gerek yok BON OYONO BOROKOROM BONONO :'( .yani olan birşeyi suan oyunda her farmarın yaptıgını legalleştirmeye çalışıyoruz.! Şuana kadar herkez zaten oto atack sistemi ile farm atıo sadece x kişiler kazanıyor. Bence bundan haberin yoktu sen şimdiden bırak oyunu ağlayıp oto atack zaten varmış haberim yokmuş deyip.
Asıl canımı sıkan nokta küfür de değil gerçi. Böyle bir Türkçe ile cümle yazdığını düşünsene. Yani gerçekten sadece ekmekle büyümüş olması lazım. Özel bir üretim yani bu hiçe saymamak lazım. FARMAR kısmında zaten benim eller titremeye başladı korkudan o da. Böyle bir şeyin bulaşıcı olduğunu düşünseneforumda mod yok heralde bu arkadaş saçma fikirlerini küfrederek empoze etmeye çalışıyor
Hocam işi gücü olmayan, para amaçlı bu oyunu oynamayan insan neden Auto Attack gelmesini istemesin ki? Bu nasıl bir mantıksızlık anlamış değilim. Ki Auto Attack gelecek zaten. "Bişe" bilmiyorsun bu arada evet o konuda sana katılıyorum çünkü böyle bir oyunun rekor kırabilmesi için 5 yıl falan geliştirilmesi lazım herhalde. Öyle işe gidiyorum ailem var oyun oynayacak vaktim yok, karakterimi afk slota bırakayım oradan para kazanayım ek gelir olsun diyenler bu Auto Attack'ın gelmesini isteyenler. Tamam hocam gelsin ben de 50 tane pc ve hesapla tüm slotları doldurayım sen de 3 5 az çok para eden iteminle slota ks atmaya çalış para ve vakit harca. Sonra gel foruma, bütün slotlar dolu abii yaağğ tekelciler internet kafeleri satığğğnn almışşğğ her slot dolu "BİŞE" yapın yağğ deyip ağla, ben de ağlaaaa kardeşim daha çok ağlaaa diyeyim. Olacak olan bu işte bunu göremiyorsanız yapacak bir şey yok. Bugüne kadar gelmemesini savundum, artık gelmesini istiyorum. Gelsin abi hatta 3 aydan fazladır beklediğim Craft'tan önce gelsin milletin forumda ağlamalarını izlemek o kadar zevkli olacak ki her şeyi bırakıp Auto Attack gelmesini destekleyeceğim. Bütün premium özellikleri de alacağım charı da dizip sırf afk duranların harcadığı zaman ve parayı boşa çıkarmak için slot slot gezip milleti delirteceğim. Buradan çıkarman gereken şey, bunu ben yapacağımdan değil, bunu yapmak için can atan insanlar olduğu VE sen bu Auto Attack'ı aldıktan en geç 1 hafta sonra ağlamaya başlayacaksın. Varsa 300 500 binlik charın öyle konuşursun onun da sende var olacağını hiç sanmıyorum. 1 kez makro kullanmadım ama ne hikmetse bu oyuna Auto Attack gelmesin diyenler suçlu olarak görünüyorGülüyorum.. Neye derseniz ..
İşi Gücü olmayan para amaçlı bu oyunu oynayan hayır cevabı veren 230 kişi forumu kullanarak oyunu şekillendiriyor veya şekillendirmeye çalışıyor buna da yönetim kanıyor hayır diyenler ZIRLAYIN DAHA KÖTÜ OLUN ... Yiyorsa çıkarmayın oto atağı 230 kişi de bu oyunu kurtarsın göreyim ... Slotlar bomboş kaldı çıkarırsanız da sizden kötü oyun yok bu alemde çıkarmayın da göreyim eliniz mahkum çıkaracaksınız, oyuncular bunu istiyor çünkü..... Bu nedir ya şu yasak bu yasak yasaksız bir oyun olsun rekor kırmazsa bişe bilmiyorum bizim insanımız yasağı sevmez... ya oto atak çıkacak yada oyun tedavülden kalkacak .... zırlamayın hemen hayırcılar ....![]()