ECOMI
Üye

İlla söylediğiniz, ağzınızdan çıkan her kelimeyi kaydedip, sonra bak bunu dedin, bunu da dedin, şunu böyle söylemiştin? diye yüzünüze vurmamız mı gerekiyor? Yoksa tek düşündüğünüz para kazanmak mı? Eğer bu OTO ATAK sistemi, tüm oyunculara açık şekilde şeffaf, demokratik bir OYLAMA ile getirilip getirilmeyeceğine karar verilmezse, Rise Online ve yönetimine karşı hiçbir güvenim kalmayacak. Oyunun ilk çıkan videosundan beri takip eden, saatlerce oyunda vakit geçirmiş biri olarak son zamanlarda söylenen her şeyin aksinin yapılmasını görmek beni çok üzdü ve oyundan her geçen gün soğumaya başladım. Artık söylediklerinizin tamamiyle aksini düşünmeye başlayacağımız ve geri alınamaz bir sürece doğru ilerlediğinizi gözlemliyorum. Bu oyunu oynayan insanlar göremediklerini görmek için için geldi. Aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaya değil. Ya oylama yapılacak ŞEFFAF bir şekilde, ya da kazanmayı düşündüğünüz kitleden fazlasını kaybedeceksiniz. Daha sonrasında da itemli BOT KARAKTERLER kendi kendine oynayacak. O tek kanalda çalışacak çözümünüzde, diğer kanallarda kimse kalmayınca çürümüş olacak. Umarım yol yakınken geri dönersiniz.