oto atak gelmeli mi ?

oto atak gelmeli mi ?

• evet

Oy: 89 26.3%
  • hayır

Oy: 250 73.7%

• Kullanılan toplam oy
    339

ECOMI

Üye
İlla söylediğiniz, ağzınızdan çıkan her kelimeyi kaydedip, sonra bak bunu dedin, bunu da dedin, şunu böyle söylemiştin? diye yüzünüze vurmamız mı gerekiyor? Yoksa tek düşündüğünüz para kazanmak mı? Eğer bu OTO ATAK sistemi, tüm oyunculara açık şekilde şeffaf, demokratik bir OYLAMA ile getirilip getirilmeyeceğine karar verilmezse, Rise Online ve yönetimine karşı hiçbir güvenim kalmayacak. Oyunun ilk çıkan videosundan beri takip eden, saatlerce oyunda vakit geçirmiş biri olarak son zamanlarda söylenen her şeyin aksinin yapılmasını görmek beni çok üzdü ve oyundan her geçen gün soğumaya başladım. Artık söylediklerinizin tamamiyle aksini düşünmeye başlayacağımız ve geri alınamaz bir sürece doğru ilerlediğinizi gözlemliyorum. Bu oyunu oynayan insanlar göremediklerini görmek için için geldi. Aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaya değil. Ya oylama yapılacak ŞEFFAF bir şekilde, ya da kazanmayı düşündüğünüz kitleden fazlasını kaybedeceksiniz. Daha sonrasında da itemli BOT KARAKTERLER kendi kendine oynayacak. O tek kanalda çalışacak çözümünüzde, diğer kanallarda kimse kalmayınca çürümüş olacak. Umarım yol yakınken geri dönersiniz.

kopil

Üye
Gelmemeli. Ben bu oyunu solo oynuyorum eğleniyorum bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama oto atak gelirse o kızdığınız, uğruna captchalar z blocklar getirdiğiniz koxptan farkı ne olacak? Slota çökecekler hep.
Farkı şu :) şirkete pot parası yetmemiş demek. Bundan da satalım demek. Kimse istemezken bunu gündeme getirip hazırlamışlar bile. Koskoca bir hayal kırıklığı

Aziz

Üye
Anlamadığım husus, gelmeyecek denilmiştir. Ancak gelecek olan otomatik saldırının ben çok kapsamlı bir şey olacağını düşünmüyorum. Spotlar iyice oto saldırı yapan oyuncularla dolacaktır. Düşük seviye karakterlere inat spotları ele geçiren yüksek seviye oyuncuları görmeyi hazır olun. Haydi geçmiş olsun.

kopil

Üye
Yayında herkes istemiyoruz diyor. Hiçbirine cevap verilmiyor da kostüm falan sorularına cevap veriliyor. Pek bizim ne istediğimizin önemi yok gibi duruyor.

muuc

Üye
Kesinlikle gelmemeli Çalışanlar exp kasamıyor die bişe yok ben vardiyalı çalışıyorum kastım emek verince oluyor.Çok istiyorsanız günlük exp görewleri yapın grup dungeon seviyesini düşürün iyi exp geliyor böylece exp problemi kalkar

Jigglypuff

Üye
yağmurdan kaçarken doluya yakalanacağız sanırım arkadaşlar , bizleri yolunacak kaz olarak gören yatırımcıların para kazanma hırsı böyle devam ederse eğer oyunda yakında kimse kalmaz.

mrares

Üye
Early Access:

Yönetim; 1 Ay Önce
Otomasyona dair herhangi bir şey gelmeyecek, üstüne basarak söylüyoruz!

Early Access:

Yönetim; Şimdi
Auto Attack gelebilir.

------------------------
Early Access:

Craft bir sonraki patch'de açılacaktır.
Craft çalışmalarımız devam etmektedir.
(1 ay geçmiştir.)
Gathering zorlaştırılmıştır ve notlara eklenmemiştir.
Craft açılmamıştır ve 0'lanma konusu aktif bir şekilde Community arasında konuşulmaya devam etmektedir.

Ortada herhangi bir itham da bulunmamaktadır. Sadece Official olan yazılan ve bildirilen şeylerdir.

Yönetim sanki Craft işiyle uğraşanlara karşı bir engel çıkarıyormuş gibi hissediliyor. Herhangi bir admin'i herhangi bir şekilde itham altında bırakmıyorum. Ancak ortaya atılan değişimler Craft işiyle uğraşanların hep aksine olmaktadır.
Mükemmel bir gidişat cidden. Böyle devam!

Son düzenleme:

Paris

Üye
Foruma üye olan her kullanıcı Forum Kuralları'nı okumuş ve kabul etmiş sayılır. Kuralları ihlal etmeden her üye eleştiri & yorum hakkına sahiptir. Bu kuralları ihlal etmeden, uygun dil ve mesaj içeriği kullanarak eleştirilerinizi yapabilirsiniz.

Grady

Üye
Lag
Offline merchant
Auction house
Dungeon sorunları
Makro
Craft malzemeleri map altında kalıyor
Moblar kesik kesik yürüyor aşağ düşüyor
Itemlardaki dengesizlikler hala devam ediyor.

Alfada olan şeyler oyuna yeni ekleniyor bazıları hala eklenmiyor.
Evet arkadaslar oto kutu oto atak getirdik oyun açıldıgından beri. :D

Evet arkadaşlar yeni dungeonlar etkinlikler geliyor ama sadece level design olarak :D

Oyuna içerik eklemek yada olan sorunları çözmek yerine devam oyun içi zorluk cıkarıp oyuncuları satış yapın,mob kolaylıklarını yada görevleri daha etkili eğlenceli yapmak çok mu zor ?

Yav madem en başında aynı oyun olacağız deseydiniz bu kadar insana :D

Soulbound açma eşyası ne zaman ?

Son kez yazayım bari
Gelişim süreçlerinde pve ve casual oyuncu topluluğu önemsenmeli denildi herkes tarafından bu ayarlamaları doğru yapsaydınız bu kadar oyuncu kaybetmezdiniz hardcore pvp oyuncusu kime ne kazandirmıs bugüne kadar?

Bu kadar potansiyel varken kitleyi 1 ay bile tutamadınız hamleleriniz yüzünden

Siz casual oyuncuya veya tüm oyunculara karakter gelişimini,güçlenmesini hissettirmezseniz niye oyuna devamlılık saglasın adamlar bu yaptığınız rng drop sistemi ve pot harcatma mekaniği nedir?

Yaptığınız sadece GB ve item borsası oluşturmak insanları niye tl harcamaya itiyorsunuz aracı sitelere?

Hem exp i bu kadar zor ve makroya yönelik yapıyorsunuz hem upgrade hemde rng drop

İnsanlara gelişim olanağı vermiyorsunuz,oyuna giriş amacı vermiyorsunuz.

Farmer,casual,balina ve hardcore oyuncuyu tutmak için gerekli yolları hiç mi bilmiyorsunuz farming simulator oluşturdunuz.

Ama vallahi tebrik ediyorum güzel hayaller satıldı gelişim aşamalarındaki CM ve Game Designerınıza bir daha teşekkür edin iyi idare ettiler açılışa kadar.

Birde CM'ı bearfact yapın bari en başından buralardaydı,en azından daha iyi yapar

Discord vardı noldu?
Bol şans.

Son düzenleme:

onurbedirhan

Üye
Oto attacka hayır diyorsunuz fakat tüm slotlarda macro dolu? Sebep? Hepiniz sözde konuşuyorsunuz, aslında hepiniz bunu istiyorsunuz açık ve net. Ayrıca adamlar her chde olmayacağını söyledi. İsteyen girer manuel slotunda kasar isteyen oto kasar işine gücüne gideceğinde.

GençAtsız

Üye
Farklı bir konu açarak fikrimi belirtmiştim Buraya yazılan 30 40 mesajın geneli yansıtmadığı kanısındayım zaten zamanı olmayan bir çok kişi oyuna başlamadı bile çünkü level kasmak acayip zor . bu istemezukçu tayfa bilmiyormu maus makro hiç bi şekilde engellenemez yapan yine yapıyor yani bu söylediklerim inandırıcı gelmiyorsa eğer shotsayar , tekli harpy gibi MELE partilerin olduğu alana gidin %80 i makro ile oynuyor zaten legal oluncamı sıkıntı sizin için anlamıyorum ..
İnce bi düzenlemeyle gelebilir şayet farm amaçlı olmayacaksa KESİNLİKLE GELMELİ ..

Uruviel

Üye
Gelmemesi taraftarıyım bir oyuncu olarak. Fakat ısrarla gelsin diyenler için 2 adet camp aktif edilsin sadece exp gelsin Coins gelmesin böylelikle AFK farm olayı olmaz oyunun düzeni bozulmaz. Fakat Coins gelirse oyunda gb fiyatı düşer sadece exp gelecek coins gelmeyecek slotlar olursa mantıklı olur . Böylelikle exp kasacak arkadaşlar exp kasar vakti olmayanlar için
Başkan, aşırı mükemmel bir fikir sunmuşsun. Hayran kalmamak mümkün değil ! Madem milletin derdi " aga ya işteyim, exp kasamıyorum geri kalıyoruz " vs. Yapsınlar böyle bir şey. Bakalım gerçekten dertleri " aga ya işteyim, exp kasamıyorum, geri kalıyorum" mu olacak. Elbette amaçları bu değil. slotlara çökmekten başka bir şeyi düşünmüyorlar. Vardır elbet 2-3 kişi, gerçekten exp düşünen.

Lonarad

Üye
Güncel olan pek çok oyunda bu şekilde bir AFK kasma bulunuyor. Mevcut slotlardan uzak farklı bir harita oluşturulursa ve bu oto atak sadece o haritada açılırsa, sadece exp kasma amaçlı herhangi bir coin/drop atmadığı sürece iki tarafı da mutlu edecektir.

Barljix1912

Üye
Güncel olan pek çok oyunda bu şekilde bir AFK kasma bulunuyor. Mevcut slotlardan uzak farklı bir harita oluşturulursa ve bu oto atak sadece o haritada açılırsa, sadece exp kasma amaçlı herhangi bir coin/drop atmadığı sürece iki tarafı da mutlu edecektir.
bana bir kaç oyunu örnek gösterir misin ?

Harley

Üye
Zamanın da knight genie geldi oyunu bıraktık herkez ticarete dökmül full itemli ler slot kapatmıiş oyun bota dönmüştü ve o gün bütün itemlerimi yaktım alt f4 sildim buraya da gelirse yine aynısını yapıcam emek hep çöp oluyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt