oto atak gelmeli mi ?

oto atak gelmeli mi ?

• evet

Oy: 89 26.3%
  • hayır

Oy: 250 73.7%

• Kullanılan toplam oy
    339

Digna Nyx

Üye
ayni oneri icin konu açmiştim bu foruma. ve sen daha cok para kazan diye exp tupu mu gelsin minvalinde sacma sacma yorumlarla linc edildim. cok guzel aciklamissiniz destekliyorum. madem amac seriden exp kasmak ise , oto atak yerine exp tupu gelmeli.
Desteğiniz için teşekkür ederim, derdimi anlatabilmek için elimden geleni yapıyorum. Çeşitli şekilde linç edilmek istensem de, pes etmeyeceğim. :)

Digna Nyx

Üye
Mantıklı, hatta şöyle birşeyde olabilir,

Madem craft sistemimiz var, kolay olmamakla birlikte craft karakterlerin tüm craft skillerini kullanarak yapabilecekleri bir sistem geliştirilebilir,

Öğrneğin 3 craft skill i varsa , 3 skilldende 1 materiyal yapıp, tüm materyalleri bir NPC ye vereilip birleştirilebilir böylece ortaya Experiance Booster tarzı brişey çıkar, kullanımı tek sefer duration 1-2 saatlik %si X miktarda ayarlanabilir böylece insanlar deliler gibi farm yada exp kasmak yerine craft içinde koştururlar, yapılan booster, satılabilir, kullanılabilir vs. vs.
Çeşitli varyasyonları olabilir, fikir geliştirilebilir. Her halükarda, otomatik ataktan iyidir.

SandraB

Üye
ayni oneri icin konu açmiştim bu foruma. ve sen daha cok para kazan diye exp tupu mu gelsin minvalinde sacma sacma yorumlarla linc edildim. cok guzel aciklamissiniz destekliyorum. madem amac seriden exp kasmak ise , oto atak yerine exp tupu gelmeli.
tüp olayı iyi hoşta o zamanda tl yatıranlar öne geciyor hani pay to win olmayacaktı diyenler cıkacak ortaya onları napacaz?
Biz exp kasıyoruz ugrasıyoruz adam 1 günde 70 oluyor denildiginde ne cevap verilecek :D
İlerde olurda 70 80 lvl ler geldiginde yönetim exp premium tarzı birsey cıkarmayı düsünürse o zaman tüpleri kaldırmaları gerekicek.
Exp tüpü yerine direk 65 lvl karakter satmaları daha mantıklı ve parasal acıdan daha karlı degil mi :D
Exp tüpü sonucta oyundan para silmeyecek.

KARLIGAN

Üye
tüp olayı iyi hoşta o zamanda tl yatıranlar öne geciyor hani pay to win olmayacaktı diyenler cıkacak ortaya onları napacaz?
Biz exp kasıyoruz ugrasıyoruz adam 1 günde 70 oluyor denildiginde ne cevap verilecek :D
İlerde olurda 70 80 lvl ler geldiginde yönetim exp premium tarzı birsey cıkarmayı düsünürse o zaman tüpleri kaldırmaları gerekicek.
Exp tüpü yerine direk 65 lvl karakter satmaları daha mantıklı ve parasal acıdan daha karlı degil mi :D
karakter satisi , oto atak ve exp tupu hepsi p2wine giriyor zaten ha tl ile cash cekmis oto atak almis , char almis , ha tl ile gb cekip pazardan tup almis. karakter satisi da makul tup yerine bu da olabilir yeterki oto atak olmasin

Digna Nyx

Üye
Otomatik atak ne ile alınacak? TL ile aman Rise Cash ile mağazada satılmayacak mı? Pay to win olmayacak mı? Peki, bilgisayar başında fazla süre geçiren oyuncunun bundan bir kârı var mı? Yok.

Ben de diyorum ki, abicim yapın exp tüpü türevi bir şey, bunu yapmak için oyundan para silinsin belirli bir miktarda, ve oyuncular kendileri belirlesin ve pazarda oyun parası karşılığında bu experience pointlerini satsın.

Exp kasmaya vakti olmayan vatandaş, exp tüpünü alır, seviyesini kasar.
Fazla vakti olan ve exp kasan vatandaş, fazladan kastığı expi satar, bir şey elde eder, oyuna harcadığı fazla vakitten oyun içi gelir elde eder ve oyundaki karakterini geliştirir.
Diğer para babası olan, oyuna para basarım ben aga diyen vatadaş da, gene parasını basar itemini alır ve yoluna bakar. Egosunu tatmin etmeye devam eder.

Yani exp tüpü, o otomatik atak isteyenlerin işini zorlaştırmıyor, sadece emek harcayanlara da bir şeyler kazandırıyor.

Yani yazıyorsun exp tüpü oyundan para silmeyecek diye, otomatik atak mı silecek anlamadım ne demek istediğini.

Son düzenleme:

SandraB

Üye
karakter satisi , oto atak ve exp tupu hepsi p2wine giriyor zaten ha tl ile cash cekmis oto atak almis , char almis , ha tl ile gb cekip pazardan tup almis. karakter satisi da makul tup yerine bu da olabilir yeterki oto atak olmasin
ben arkadaşların bakış acısına göre söyledim parayla satın aldıgın herşey pay to wine giriyor zaten orası dogru.
Ama exp tüp olayı günde sınırlı sayıda basılacak sekilde yapılsa bile haksız rakabete giriyor her koşulda.
Karakter satısıda oyundaki popülasyonu tek bir yerde toplar exp kasmak demek insanları oyalamak demek isin bu yüzüde var.

Bu arada oyunda oto atak var zaten :D

SandraB

Üye
Otomatik atak ne ile alınacak? TL ile aman Rise Cash ile mağazada satılmayacak mı? Pay to win olmayacak mı? Peki, bilgisayar başında fazla süre geçiren oyuncunun bundan bir kârı var mı? Yok.

Ben de diyorum ki, abicim yapın exp tüpü türevi bir şey, bunu yapmak için oyundan para silinsin belirli bir miktarda, ve oyuncular kendileri belirlesin ve pazarda oyun parası karşılığında bu experience pointlerini satsın.

Exp kasmaya vakti olmayan vatandaş, exp tüpünü alır, seviyesini kasar.
Fazla vakti olan ve exp kasan vatandaş, fazladan kastığı expi satar, bir şey elde eder, oyuna harcadığı fazla vakitten oyun içi gelir elde eder ve oyundaki karakterini geliştirir.
Diğer para babası olan, oyuna para basarım ben aga diyen vatadaş da, gene parasını basar itemini alır ve yoluna bakar. Egosunu tatmin etmeye devam eder.

Yani exp tüpü, o otomatik atak isteyenlerin işini zorlaştırmıyor, sadece emek harcayanlara da bir şeyler kazandırıyor.

Yani yazıyorsun exp tüpü oyundan para silmeyecek diye, otomatik atak mı silecek anlamadım ne demek istediğini.
cok güzel düsünüyosunda uygulamaya döktügünde isler öyle olmuyor malesef hadi tüpü craftla falan yaptın maliyeti 1m olsun 5m olursa kimse almaz ee bu kasılan expinde bir degeri olacak oda en az 5m kafadan toplam 6m etti atıyorum 100m explik tüp bununda fiyatı yüksek olursa yine satılmaz cok düserse de kimse ugrasmaz bunun dengesini saglamak bile baslı basına ugras gerektiyor kaldı ki ortaya buglar falan cıkabilir bi ton iş, olay ne gerek vara cıkıyor :D

oto atak rise online yönetimine para kazandırır exp tüpü kazandırmaz oyundan gb de silmez dedim oto atak en azından gelir saglar bunu söyledim.

bir diger olayda exp tüpü mmorpg mantıga ters düşüyor bence ekiple beraber exp kasmakta güzel bir etklinlik bazı kitle için.

Digna Nyx

Üye
cok güzel düsünüyosunda uygulamaya döktügünde isler öyle olmuyor malesef hadi tüpü craftla falan yaptın maliyeti 1m olsun 5m olursa kimse almaz ee bu kasılan expinde bir degeri olacak oda en az 5m kafadan toplam 6m etti atıyorum 100m explik tüp bununda fiyatı yüksek olursa yine satılmaz cok düserse de kimse ugrasmaz bunun dengesini saglamak bile baslı basına ugras gerektiyor kaldı ki ortaya buglar falan cıkabilir bi ton iş, olay ne gerek vara cıkıyor :D

oto atak rise online yönetimine para kazandırır exp tüpü kazandırmaz oyundan gb de silmez dedim oto atak en azından gelir saglar bunu söyledim.

bir diger olayda exp tüpü mmorpg mantıga ters düşüyor bence ekiple beraber exp kasmakta güzel bir etklinlik bazı kitle için.
Benim dediğim olayda da o exp tüpünü ister craftla yaptırır, ister rise cash ile satar, hem firma kazanır, hem vakti olan kazanır, hem de vakti olmayanın işi görülür.

Uğraş gerektiriyor, buglar çıkabilir vs. evet haklısın, uğraşılsın zaten. Uğraşılsın ve güzel bir şey çıksın ortaya.
Malum oyundan alıntı şekilde otomatik atak vs getirerek, olmaz bu iş.

Ha ille de otomatik atak getireceklerse, çoğu insanın dediği gibi, otomatik atağa bırakılan karaktere gerekirse %10-20-30 neyse fazla exp versin fakat coin, drop vs herhangi bir item vermesin ki oyuna gereksiz ne coin girsin ne de item. "Burada da diyecekler neden aga biz elle kastık oto atak yoktu bize az exp geldi onlara fazla geldi vs. . ."
Exp kasamıyoruz biz çalışan insanlarız diyenler istiyor di mi otomatik atak gelmesini? Buyrun bu şekilde kassınlar explerini.

Aksi şekilde gelen otomatik atak, kendi ayağına ateş etmekle eşdeğerdir.

Magnuss

Üye
amacına uygun şekilde gelecekse kesinlikle gelmeli vakti olmayan oyuncular için faydalı bir sistem ama suistimal edilmeyecek şekilde olması gerekiyor exp kasmak için gelecekse mana hp masrafını göze alıp slotlardan oto atakla sadece exp alınacak şekilde kullanılması için bir duzenleme yapılmalı afk şekilde oyuna coin & drop sokulması hiç mantıklı değil bu şekilde sadece vakti olmayanlar Lvl bazında diğer oyunculara yetişsin diye gelmesi gerekiyor bu şekilde amacına hizmet edecek şekilde gelirse vakti olmayan oyuncular için gayet faydalı bir sistem
Oto atak kesinlikle gelmemeli. Eğer gelecekse coin ve drop atmayan ayrı bir harita veya slot eklenip sadece orada çalışacak şekilde kısıtlanmalı. Aksi halde bütün slotlar 8 bilgisayar ile oto atak açan kişilerle dolup taşar.

Saat kısıtlaması kesinlikle mantıksız bir çözüm önerisi. 8 pc satın alabilen insan 16 tane hesapta açar. Günün ilk yarısında ilk 8 hesap ile oynar, günün ikinci yarısında diğer 8 hesap ile bırakarak 24 saat kasabilir.
OTO ATAKTA ÖZELLİKLE TEK Bİ KİRİTER OLMALI Death Valley Ve Narungard'da ÇALIŞMAMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM

sonuçta insanlar oto atağa zaten bi ücret ödeyecek slotlardan cıkan golden bow cart curt ezik itemler piyasayı etkilemez.

zekiumutege9991

Üye
Oto atak gelse bile sadece exp için gelmeli farm odaklı olursa çok user kaybı olur örneğin exp kasan adamın exp artmalı coin ve item drop diger oyunculara göre düşürülmeli diğer türlü çok kötü olur yani

SandraB

Üye
OTO ATAKTA ÖZELLİKLE TEK Bİ KİRİTER OLMALI Death Valley Ve Narungard'da ÇALIŞMAMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM

sonuçta insanlar oto atağa zaten bi ücret ödeyecek slotlardan cıkan golden bow cart curt ezik itemler piyasayı etkilemez.
death valleyde oto atak acıp kasabilen varsa bırak kassın zaten :D devriye geziyolar

suremtr

Üye
oto atak acılınca kişiye drop düşmesin.
Sadece exp alsın.

Zbam

Üye
Ağzı olan konuşuyor oto atak ne ya bir sürü exp kasma alternatifi yapılabilir hala çağdışı oto atak konuşuluyor

feya

Üye
Olur olur,tüpte gelir size her slottan değerli item de gelir. Ya siz bu kadar uyanıktınızda neden gelip burda oyun oynuyorsunuz,gidin iş adamı olun..Genie gelirse coin atmasın,item atmasın ama tüp gelsinde biz hem item kasalım hem kastığımız ex pi satalım...Yani siz çift dikiş atacaksınız,ama diğerlerine gelince oyunun dengesini bozar

DevilRai

Üye
gelsede bıraksak kurtulsak..

boss event yapıyo sinirden klavyeyi kırdım , bugün size yarın onlara diye açıklama geliyor
exp event yapıyor.Sc alıp basıyorsun 1 2 saat sonra kanal kapatıyorlar ks den geçilmiyor , exp eventte cash ile aldğımız scler de çöp oluyoı
1 aydır dungeon giriyon item atmıyor
1 aydır hergün 2 soloya giriyon item atmıyor
+ basmaya gidiyon +3 yanıyor
5 saat mob kesiyosun drop atmıyor
3 çar 65 elle kasıyorsun , oto atack kesinlikle gelmeyecek dedikten sonra müjdeli haber gibi '' oto atack geliyor '' diyorlar
Chat bozuk , partyden yazıyon görmüyorlar , genelden yazıyon çıkmıyor , çıksada 2. cümleyi yazamıyorsun '' Bloke ''
Hadgara geçiyorsun crash atıyor 7 + 8 dk bekle diyor
Dungeon giriyosun bugda kalıyosun , günnceleme geliyor diyorlar yalan oluyor hakkın vs
Albion Online gibi basit bi oyunda bile Actuion House sistemi çatır çatır çalışıyor.Bizim AH pazarda kim ne satıyor onu gösteriyor

Ne bilim ya daraldım çok

Digna Nyx

Üye
Olur olur,tüpte gelir size her slottan değerli item de gelir. Ya siz bu kadar uyanıktınızda neden gelip burda oyun oynuyorsunuz,gidin iş adamı olun..Genie gelirse coin atmasın,item atmasın ama tüp gelsinde biz hem item kasalım hem kastığımız ex pi satalım...Yani siz çift dikiş atacaksınız,ama diğerlerine gelince oyunun dengesini bozar
"Olur olur,tüpte gelir size" "tüp de" şeklinde ayrı yazılması gerekiyor. Virgülden sonra boşluk bırakılması gerekiyor.
"Ya siz bu kadar uyanıktınızda" kısmında "uyanıktınız da" ayrı yazılması gerekiyor.

Neyse, yazım hatalarınızla daha fazla uğraşmayacağım.

Öncelikle belirtmek isterim ki, "Genie" diye bir şey yoktur. Başka bir oyunda otomatik atak şeklinde sunulan hizmete "Genie" denildi diye, bu hizmetin adı "Genie" değildir. Altını üstünü çizerim bilginiz olsun.

Bu arada, siz diye sınıflandırdığınız kişiler de kim? "Oyuna parayı basayım, karakterim otomatik kendi kendine güçlensin, parayı basarım itemi de alırım, zaten kimse bir şey yapamaz" kafasında olmayan kişileri mi sınıflandırıyorsunuz, "iş adamı" olun diye?
Bırakın da, bilgisayar başında vakit geçirerek bir şeyler elde eden insanlar, bir zahmet sizden ileri seviyede olsun.

"OTOMATİK ATAK" mı istiyorsunuz? "EXP" için mi istiyorsunuz?
Tamam, sadece exp gelsin otomatik atak kullanacak olan kişilere.
Madem paranız var ve vaktiniz yok.
Madem sadece bu oyunda güçlü bir karaktere sahip olup herkes ile eşit şekilde eğlenmek istiyorsunuz fakat bunu elde edecek vaktiniz yok.
Madem para ile işiniz yok, sadece karakterinizin seviyesini atlatabilmek için böyle bir şey istiyorsunuz.
Exp tüpü tavsiyesi neden zorunuza gidiyor?
Otomatik atak gelecekse, bunu kullananlara oyun parası ya da item gitmesin sadece exp gitsin hatta gerekirse %20-30-40 fazla exp gitsin tavsiyesi, sizin neden zorunuza gidiyor?

Açıklama yapabilecek kapasitede yorum yazma kabiliyetiniz olduğuna inanmak istiyorum.
Hodri meydan.

Digna Nyx

Üye
KESİNLİKLE GELMELİ ! SADECE BELLİ MAPLARDA ÇALIŞMAMALI ZATEN HERKES BÖLGESİNİ PARSELLEMİŞ EKMEĞİNE BAKIYOR
PARSELCİLERİN EKMEĞİ AZALACAK DİYE GELMESİN! HESABI YAPILIYOR ! Protean ve Lunaskar 'da ki coins miktarları %80 düşürülsün !
Kimsenin bölge parselleyip ekmeğine baktığı yok.
Gelsin, gelmesin demiyoruz.
Hangi amaçla isteniyor ise o amaca uygun olarak gelsin.
Exp kasamıyorum vaktim yok diyen adam mı istiyor otomatik atak yapmayı, tamam coin ve item atmasın o slot ona. Gerekirse %20-30 fazla exp alsın ve amacına ulaşsın.
Böyle öneri yapıldığında karşı çıkıyorsa biri, farklı bir amacı vardır.
Olay bundan ibaret.

Zbam

Üye
Exp kasmak için bile gelmesi saçma neyi anlamıyosunuz ki bir sürü alternatifi var exp sc gelsin stora basana %50 exp versin günde 3 4 kere kullanılabilsin belli bir miktarda coin versin mesela ben açıkçası grim reaperda 8 bilgisayarı olan adamın 8 charla 12 saat oto farm atmasını istemiyorum oyunda böyle şeyler görmek moralimi bozuyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt