oto atak gelmeli mi ?

oto atak gelmeli mi ?

• evet

Oy: 89 26.3%
  • hayır

Oy: 250 73.7%

• Kullanılan toplam oy
    339

Relapse

Üye
Arkadaşlar, oyunun şuanlık sorunu oto atak değil. Açıklayayım. Oto atak muhabbetinin eksi yönleri - oyunun şu hali itibariyle - çok. Hatta artı yönü neredeyse yok. Bu sarsıntının nedeni bizim hiçbir şekilde drop alamıyor, item dizemiyor tabiri caizse "büyüyemiyor" oluşumuz. Her şey o kadar çok kısıtlı ki, oyundan zevk almak yerine neredeyse stres çekiyoruz - hatta benim çoğu zaman başım ağrıyor artık - oyuna günlük görevler gelsin, drop oranları artsın, insanlar gönlüne göre item dizebilsin, emin olun oto atak o kadar umurunuzda olmayacak ki. Düşünün istediğiniz itemleri almışsınız, artık pk döneceksiniz bu arada 70 capine hazırsınız, adamlar orda sabahtan akşama kadar farmlasa ne olur farmlamasa ne olur. Bunlar sayesinde GB de düşer mis gibi. swh* Bana kalırsa bu biraz sosyalizm gibi düşünebilirsiniz. Şuan bir tiranlığa bu otomasyon kesinlikle çok kötü bir fikir. Oto atak olabilir ama şuan değil.

WoxHades

Üye
%74lük bir kesim istemiyor en azından bir yetkili gelip açıklama yapsa konu ile ilgili.

cebraaa

Üye
oto atak gelirse , doğal olarak z block ve captcha yı kaldırmaları gerekecek
- ben oto atağa para verdim chara captcha geldi ?- 12.dakikada atak durdu. Böyle bir saçma hareket yapılamaz zaten
-Oyüzden oto atak gelsin 12 adet pc var elimizde boşuna balık tutuyor charlar :D para kasar iyi olür.

feya

Üye
oto atak gelirse , doğal olarak z block ve captcha yı kaldırmaları gerekecek
- ben oto atağa para verdim chara captcha geldi ?- 12.dakikada atak durdu. Böyle bir saçma hareket yapılamaz zaten
-Oyüzden oto atak gelsin 12 adet pc var elimizde boşuna balık tutuyor charlar :D para kasar
Yönetimi mi korkutuyon,yoksa oynayanları mı kışkırtıyon

Magnuss

Üye
Hep Şunu Yazmışlar AMANNN OTO ATAK GELMESİN GB DÜŞER !

Lan düşerse düşsün sanene :D Oyunu TL kuru için mi oynuyon keyif aldığın için mi :D düşerse daha çok item alır dizersin charına

Kardeşim Rise Online Ekibi o GB yi ERİTEMİYORSA oyun içerisinde zaten o GB fiyatı 4 Ay sonra dibe vuracak demektir.
Oyunun %75 Benim gibi çalışan insanlar Geri Kalan %25 Yayıncılar ve Zombi tayfa yani işi gücü olan adam zaten tutunamıyor oyunda (PARA BASMAZSA)
Kimse kusura bakmasın ben günde Max 8 saat yaptığım farmla :D Adamın Uniq +6 Sword'unu anca 6 ay sonra falan elde ederim :D

Oto Atak Kesinlikle Gelmeli
Oto Atack Gelmesin Diyen ADAMCIKLAR YA ZOMBİ FARMER YADA YAYINCILARDIR.

1 - Günde Max 8 Saat Oynayan adamlar (çalışan kesim) ile ZF (Farmer Zombiler) Arasındaki Exp / Coins Ucurumu Kapanır .

2- Oyunu oyun olduğu için oynıyan hiç kimseye koymaz bu durum hatta işine gelir !
3- Normal insanların İtem (Basit) Farmı kolaylaşır Genile ile ARCHDEMON kesecek halleri yok!
4- İnsanların SOSYALLEŞMEYE vakti olur !
5- Oyunu bir kazanç kaynağı gören TİPLER'den kurtulunur !
6 - Oyuna yeni başlayan user ile önce başlayanlar arasındaki fark daha nezaketli bir hal alır.

FORUMDAKİ KONUŞARIN %80 TL MUHABBETİ OYUN BENİM ELEKTRİK PARAMI KARŞILASIN OYUN BENİM SU PARAMI KARŞILASIN YOK BİRAMI SİGARAMI KARŞILASIN
KARDEŞİM GİT Bİ YERDE İŞE GİRİN HEPSİNİ KARŞILAR MAAŞINIZ :D
BİDE BEN 5 SAAT FARM YAPTIM ÇIKANLAR MANA CAN POTUMU KARŞILAMADICILAR VAR TABİ ONLAR AYRI Bİ CUMHURİYET.

OTO ATAKTA ÖZELLİKLE TEK Bİ KİRİTER OLMALI Death Valley Ve Narungard'da ÇALIŞMAMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM

- EĞER Rise Online OYUN OYNAMAK İÇİNSE OTO ATAK GELMELİ -

Son düzenleme:

SandraB

Üye
herkes 10 20 30 pc diyorda engellemesi dolay dostlar bu kadar yormayın kendinizi vpn proxy falan kullanılsa bile yinede engellenmesi kolay :D

Digna Nyx

Üye
Arkadaşlar, 10 sayfa yazı, hepsini okumadım fakat şahsi fikrimi belirtmek istiyorum.
Otomatik atak gelmemeli. Bunu inceleyelim.

Otomatik atak neden talep ediliyor?
-Vakti olmayan ve çok da geri düşmek istemeyen çalışan/evli arkadaşlarımızın karakterlerini geliştirebilmesi için ihtiyaç duydukları ürün.

Peki, bu ürünü sadece karakterlerinin seviyelerini geliştirmek için istediklerini varsayıyorum.

Oyunda 65. seviyeye gelmiş %100 olan arkadaşların sayısı epey bi fazla, hayır 70 level cap açıldığında da 70 %100 olacakların sayısı fazla olacak, her türlü bir %100 sorunsalı mevcut. Her ne kadar seviye kasması zor olsa da, bazı kişiler bu tür oyunlarda gerçekten iyiler ve vakitleri bol, bu sebeple %100 olmaları gerçekten kısa sürüyor.

Çözüm önerim nedir?

Experience Point Bottle - Düz google translate çevirisi. "Deneyim Puanı Şişesi"

Nedir bu "Experience Point Bottle"?
Oyun içerisinde, oyun parası karşılığında belirli bir algoritmaya göre, oyuncuların kastıkları deneyim puanlarını benim şişe olarak adlandırdığım X bir ürünün içine tıkması ve paketlemesi olarak tanımlanabilir.
Bunun otomatik atak talep edenlere karşı ne gibi bir faydası var?

Genel olarak "Experience Point Bottle" mantığının faydasını anlatmak istiyorum.

1-)Bu işlemi gerçekleştirebilmek için belirli bir miktarda oyun parası talep edilebilir bu da, oyun içinden oyun parasının silinmesini sağlar.
2-)Vakti olmayan fakat karakterlerinin deneyim puanı açısından geri kalmasını istemeyen arkadaşlar, bu ürünlerden alarak karakterlerini geliştirebilecekler.
3-)Vakti olan ve sürekli olarak deneyim puanı kasan, farm yapan insanlar bu emeklerini oyun içi bir paraya dönüştürebilecekler.
4-)"Experience Point Bottle" olarak adlandırmayı seçtiğim ürünü oyun yapımcısı marketten alınan bir ürün olarak piyasaya sunabilir, bu da firmaya ayrı bir kazanç sağlar.

Bu fikirdir, yapılır yapılmaz.
Çeşitli mecralarda dile getirdim, düşünülmemektedir diye geri dönüş aldım.
Otomatik atak yerine bunun getirilmesi çoğu oyuncu için daha cazip ve tercih edilir bir şeydir.

Magnuss

Üye
Arkadaşlar, 10 sayfa yazı, hepsini okumadım fakat şahsi fikrimi belirtmek istiyorum.

-Vakti olmayan ve çok da geri düşmek istemeyen çalışan/evli arkadaşlarımızın karakterlerini geliştirebilmesi için ihtiyaç duydukları ürün.

Peki, bu ürünü sadece karakterlerinin seviyelerini geliştirmek için istediklerini varsayıyorum.

Oyunda 65. seviyeye gelmiş %100 olan arkadaşların sayısı epey bi fazla, hayır 70 level cap açıldığında da 70 %100 olacakların sayısı fazla olacak, her türlü bir %100 sorunsalı mevcut. Her ne kadar seviye kasması zor olsa da, bazı kişiler bu tür oyunlarda gerçekten iyiler ve vakitleri bol, bu sebeple %100 olmaları gerçekten kısa sürüyor.

Çözüm önerim nedir?

Oyun içerisinde, oyun parası karşılığında belirli bir algoritmaya göre, oyuncuların kastıkları deneyim puanlarını benim şişe olarak adlandırdığım X bir ürünün içine tıkması ve paketlemesi olarak tanımlanabilir.

1-)Bu işlemi gerçekleştirebilmek için belirli bir miktarda oyun parası talep edilebilir bu da, oyun içinden oyun parasının silinmesini sağlar.
2-)Vakti olmayan fakat karakterlerinin deneyim puanı açısından geri kalmasını istemeyen arkadaşlar, bu ürünlerden alarak karakterlerini geliştirebilecekler.
3-)Vakti olan ve sürekli olarak deneyim puanı kasan, farm yapan insanlar bu emeklerini oyun içi bir paraya dönüştürebilecekler.
4-)"Experience Point Bottle" olarak adlandırmayı seçtiğim ürünü oyun yapımcısı marketten alınan bir ürün olarak piyasaya sunabilir, bu da firmaya ayrı bir kazanç sağlar.

Otomatik atak yerine bunun getirilmesi çoğu oyuncu için daha cazip ve tercih edilir bir şeydir.
Kardeşim Oyun oynamak bir meslek değildir.

Meslek İstiyorsan Git Yayıncı Ol / İçerik Editörü Ol / Grafiker Ol

1 PC nin tükettiği elektrik miktarı (belli bir % den sonra artık fatura 2 katına cıkıyor) Hangi Akıla Hizmet 10 20 PC açacak bu adam
Rise Online İsmini vermek istemediğim başka bir oyuna benzemio arkadaşlar hem elektrik sarfiyatı hemde grafiksel olarak yüksek özellikli PC lerde oynanıyor.

Bırakın gelsin oto atak (genie) zaten basit slotlarda ancak farm atılabilecek bir uygulama olacağı için oyna etkiside düşündüğünüz kadar büyük olmayaktır.​

Digna Nyx

Üye
Kardeşim Oyun oynamak bir meslek değildir.

Meslek İstiyorsan Git Yayıncı Ol / İçerik Editörü Ol / Grafiker Ol

1 PC nin tükettiği elektrik miktarı (belli bir % den sonra artık fatura 2 katına cıkıyor) Hangi Akıla Hizmet 10 20 PC açacak bu adam
Rise Online İsmini vermek istemediğim başka bir oyuna benzemio arkadaşlar hem elektrik sarfiyatı hemde grafiksel olarak yüksek özellikli PC lerde oynanıyor.

Bırakın gelsin oto atak (genie) zaten basit slotlarda ancak farm atılabilecek bir uygulama olacağı için oyna etkiside düşündüğünüz kadar büyük olmayaktır.​
Benim savunduğum argümanla bana gelmiş olman, gerçekten sevindirici benim adıma.
Beni yanlış yorumladığını düşünüyorum, bu sebeple açıklama yapıyorum.
Oyun, oyun oynamak içindir. Sayfalarca yazı yazdım bu konu hakkında. Konularda bu fikri savundum hep.
Çok şükür mesleğim mevcut, geçimimi sağladığım bir işim mevcut.
Benim buradaki önerim, hem vakti olan hem vakti olmayan oyuncuyu hem de oyun yapımcısını memnun edecek bir öneri.

Eğer ki oyun oynamak bir meslek değildir fikrini savunuyorsanız, otomatik atak gelmesini savunmanız kendinizle çeliştiğinizi düşünmeme sebep olmaktadır.
Oyunu oyun olarak gören kişi, insanlardan geri kaldım, vaktim yok, otomatik bir şey yapmadan seviye atlamak istiyorum diye isyanlarda/isteklerde bulunmaz.
Girer yavaş yavaş, eğlene eğlene, keyif ala ala, seviyesini de kasar oyununu da oynar, vakti olduğu sürece.
Rekabete bulaşmaz, çünkü rekabet edecek kadar oyuna vakit ayıracak biri değildir.

Lütfen tekrar oku yazdıklarımı.

Magnuss

Üye
Benim savunduğum argümanla bana gelmiş olman, gerçekten sevindirici benim adıma.
Beni yanlış yorumladığını düşünüyorum, bu sebeple açıklama yapıyorum.
Oyun, oyun oynamak içindir. Sayfalarca yazı yazdım bu konu hakkında. Konularda bu fikri savundum hep.
Çok şükür mesleğim mevcut, geçimimi sağladığım bir işim mevcut.
Benim buradaki önerim, hem vakti olan hem vakti olmayan oyuncuyu hem de oyun yapımcısını memnun edecek bir öneri.

Eğer ki oyun oynamak bir meslek değildir fikrini savunuyorsanız, otomatik atak gelmesini savunmanız kendinizle çeliştiğinizi düşünmeme sebep olmaktadır.
Oyunu oyun olarak gören kişi, insanlardan geri kaldım, vaktim yok, otomatik bir şey yapmadan seviye atlamak istiyorum diye isyanlarda/isteklerde bulunmaz.
Girer yavaş yavaş, eğlene eğlene, keyif ala ala, seviyesini de kasar oyununu da oynar, vakti olduğu sürece.
Rekabete bulaşmaz, çünkü rekabet edecek kadar oyuna vakit ayıracak biri değildir.

Lütfen tekrar oku yazdıklarımı.
Güzel kardeşim zaten bu oyundaki en büyük kazanç kapısı Death Valley Ve Narungard buralarda çalışmadığı sürece zaten büyük bi etkisi olmaz.
Senin değidiğin şey bazı oyunlarda LV Jump olarak adlandırılan bi item PUS ürünü olarak satılmaktadır, ki buda gelmeli bence'de yeni başlayan veya başlıcak olan insanlar için yukarda bahsettiğim 2 map haricinde oto atak ile kasmaları oyunu etkilemeyecektir. Oto atack kullanan bir kullanıcının Dorion , Protean ve ya Lunaskar da yapacağı farm ile oyun dengesi bozulmaz. (Oto atakla gidip 70 72 Lv mob farmlayacak halleri yok insanların ki Para eden farm piyasayı etkiliyecek farm Death Valley de yapılıyor zaten oradada bu oto atak çalışmadıktan sonra sıkıntı nedir oto atakla ilgili anlayamıyorum :)

Fikrinize Saygı duyuyorum, Yanlış birşey yazdıysam yada kıracak birşey lütfen kusura bakamyınız.

Digna Nyx

Üye
Güzel kardeşim zaten bu oyundaki en büyük kazanç kapısı Death Valley Ve Narungard buralarda çalışmadığı sürece zaten büyük bi etkisi olmaz.
Senin değidiğin şey bazı oyunlarda LV Jump olarak adlandırılan bi item PUS ürünü olarak satılmaktadır, ki buda gelmeli bence'de yeni başlayan veya başlıcak olan insanlar için yukarda bahsettiğim 2 map haricinde oto atak ile kasmaları oyunu etkilemeyecektir. Oto atack kullanan bir kullanıcının Dorion , Protean ve ya Lunaskar da yapacağı farm ile oyun dengesi bozulmaz. (Oto atakla gidip 70 72 Lv mob farmlayacak halleri yok insanların ki Para eden farm piyasayı etkiliyecek farm Death Valley de yapılıyor zaten oradada bu oto atak çalışmadıktan sonra sıkıntı nedir oto atakla ilgili anlayamıyorum :)

Fikrinize Saygı duyuyorum, Yanlış birşey yazdıysam yada kıracak birşey lütfen kusura bakamyınız.
Ben de sizin fikrinize saygı duyuyorum.
Aslında ikimiz de aynı şeyi savunuyoruz fakat taleplerimiz farklı.
Şahsen ben evliyim, ikimiz de çalışan insanlarız ve akşamları eşimle oynuyoruz bu oyunu. Arkadaş çevremiz mevcut ve burada geçirdiğimiz vakitten keyif alıyoruz.

X bir oyun, örneğin LOL, otomatik bir şey yapıp seviye atlıyor mu insanlar? Hayır.
Giriyor, oynuyor, yavaş yavaş vs geçirdiği vakite göre deneyim puanı kazanıyor ve ilerliyor.
Yok mu firmanın bu süreci kolaylaştırmak için yaptığı bir şey? Var tabiki. Kazanılan maç başına daha fazla deneyim puanı elde edilecek eklenti paketleri.
Otomatik başka bir şey mevcut mu? Hayır.

Peki bu oyun bir LOL değil, türü farklı vs. Otomatik atak diye adlandırılan şey, malum oyundan görülen bir şey ve hatta talep edenler malum oyundaki adıyla talep ediyor.
Gerek var mı?
Ben kazançtan filan bahsetmiyorum, gerek var mı?
Oyun olarak oynasın herkes, vakti kadar ilerlesin? Neden vakti çok olan, parası çok olan tarafından yakalanacak?
Premium alsın, alan herkes eşit şekilde puan kazanıyor oyundan zaten?
Pay to win olmayacak bir oyun değil mi bu? Öyle değil mi? Otomatik atak mağazadan TL ile alınabilecek bir ürün olarak gelmeyecek mi? Nasıl Pay to win olmayacak o iş?
Bir kesim oyunda vakit geçirerek belirli bir seviyeye gelecek, bir kesim otomatik [A]way[F]rom[K]eyboard olarak adlandırdığımız şekilde belirli bir seviyeye gelecek.
Diyorum ki, parası olan, para ile bir yere gelmek isteyen kişiler varsa, ki var ve her zaman da olacaktır; o zaman "Experience Point Bottle" önerim her türlü daha mantıklı.
Çünkü, o zaman o para ile otomatik atak alarak bir şeyler elde etmek isteyen insanlar, gene seviyelerini ilerletmiş olacaklar.
Para vermeden, oyunu oynayarak o deneyim puanı elde edenler de, oyunda geçirdikleri vakit karşılığında oyun içerisinde bir şeyler kazanmış olacak.
Win-Win. Kazan-Kazan.

Uzun lafın kısası, ikimiz de aynı şeyi farklı açılardan farklı şekillerde talep ediyoruz.
Dikkate alınır, alınmaz bilemem.
Fikrimi belirttim.
Hepsi bu.

Son düzenleme:

Enternasyonal

Üye
amacına uygun şekilde gelecekse kesinlikle gelmeli vakti olmayan oyuncular için faydalı bir sistem ama suistimal edilmeyecek şekilde olması gerekiyor exp kasmak için gelecekse mana hp masrafını göze alıp slotlardan oto atakla sadece exp alınacak şekilde kullanılması için bir duzenleme yapılmalı afk şekilde oyuna coin & drop sokulması hiç mantıklı değil bu şekilde sadece vakti olmayanlar Lvl bazında diğer oyunculara yetişsin diye gelmesi gerekiyor bu şekilde amacına hizmet edecek şekilde gelirse vakti olmayan oyuncular için gayet faydalı bir sistem

zodyaq321

Üye
Oto atak kesinlikle gelmemeli. Eğer gelecekse coin ve drop atmayan ayrı bir harita veya slot eklenip sadece orada çalışacak şekilde kısıtlanmalı. Aksi halde bütün slotlar 8 bilgisayar ile oto atak açan kişilerle dolup taşar.

Saat kısıtlaması kesinlikle mantıksız bir çözüm önerisi. 8 pc satın alabilen insan 16 tane hesapta açar. Günün ilk yarısında ilk 8 hesap ile oynar, günün ikinci yarısında diğer 8 hesap ile bırakarak 24 saat kasabilir.

Digna Nyx

Üye
amacına uygun şekilde gelecekse kesinlikle gelmeli vakti olmayan oyuncular için faydalı bir sistem ama suistimal edilmeyecek şekilde olması gerekiyor exp kasmak için gelecekse mana hp masrafını göze alıp slotlardan oto atakla sadece exp alınacak şekilde kullanılması için bir duzenleme yapılmalı afk şekilde oyuna coin & drop sokulması hiç mantıklı değil bu şekilde sadece vakti olmayanlar Lvl bazında diğer oyunculara yetişsin diye gelmesi gerekiyor bu şekilde amacına hizmet edecek şekilde gelirse vakti olmayan oyuncular için gayet faydalı bir sistem
Bu şekilde olacaksa %100 desteklerim.
Farklı versiyonu, exp şişesi önerim.

ShaddowOfGoldmoon

Üye
Kesinlikle gelmesin,

Oto Attack Kadar saçma bir sistem yok, player kazanacağız diye player kaybetmeyin arkadaşlar kendi ayağınıza sıkmayın o kurşunu

Klausnicky

Üye
Gelsin tabi ki de, günde 8 saat çalışıyorum, oyuna 3-4 saat vakit ayırabiliyorum. Level kasmak ölü gibi zor olmuş napayım şimdi. başkasına yetişmek için istifa mı edeyim. Ailem var, kız arkadaşım , hiç birine vakit ayırmıyım mı? O zaman oyun oynama diyenler olucaktır.
Fazlasıyla saçma. Ayrıca burada gelmemeli diyenlerin %90’ı macro kullanıyor ve karşı gelenlerin çoğu da sadece farm atıp, reel para kazanma derdinde.

Oyunu oynayan bazı kitleler paraya bağımlı olduğu için 7/24 oynuyor.

KARLIGAN

Üye

Çözüm önerim nedir?

ayni oneri icin konu açmiştim bu foruma. ve sen daha cok para kazan diye exp tupu mu gelsin minvalinde sacma sacma yorumlarla linc edildim. cok guzel aciklamissiniz destekliyorum. madem amac seriden exp kasmak ise , oto atak yerine exp tupu gelmeli.

Sercio

Üye
Günde 2-3 saat oyun oynamaya vaktim var, oto atak sadece exp amaçlı gelse yeterli olur bence ve bu haritadaki farm slotlarında olmak zorunda değil eğitim kuklalarında da olabilir.

ShaddowOfGoldmoon

Üye

Çözüm önerim nedir?

Mantıklı, hatta şöyle birşeyde olabilir,

Madem craft sistemimiz var, kolay olmamakla birlikte craft karakterlerin tüm craft skillerini kullanarak yapabilecekleri bir sistem geliştirilebilir,

Öğrneğin 3 craft skill i varsa , 3 skilldende 1 materiyal yapıp, tüm materyalleri bir NPC ye vereilip birleştirilebilir böylece ortaya Experiance Booster tarzı brişey çıkar, kullanımı tek sefer duration 1-2 saatlik %si X miktarda ayarlanabilir böylece insanlar deliler gibi farm yada exp kasmak yerine craft içinde koştururlar, yapılan booster, satılabilir, kullanılabilir vs. vs.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt