Şu an oyunda gördüğüm tablo biraz şirketler büyürken yaşanılan sorunları andırıyor, 10 kişilik bir şirket iş hacmini büyütünce personel sayısının artması doğaldır ama eskiler yenilere hep bi soğuk bakarlar, şirketin büyümesi paralelinde kurumsal bir takım yenilikler getirir, eskiler bu yeniliklere karşı çıkalar yada bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu diye serzenişte bulunurlar, şu an oyunda aynen buna benzer olaylar dönüyor, biri diyor biz emeğimizle item kastık şimdi boss event geliyor herkes beleşe item yapacak, bir gurup bizim elimiz nasır tuttu tuşlara basmaktan oto atakta neyin nesi, bir gurup biz silahlarımızı yatırım amaçlı aldık ilerde satıp yükseltecez bu bound neyin nesi.
Arkadaşlar sizin bu mantığınızla ki haleti ruhiyeniz bu şekilde, biz ilk geldik kral bizim para bizde item bizde biz ne dersek o olur, sizin mantığınıza göre oyuna yeni başlayan insanlar benim gibiler oyunda sizlerle rekabet edebilmek için içinizdeki tüccarlardan para karşılığı item satın alıp size katılmalıyım, eğer param yoksa sizin köleniz olmalıyım veya oyuna hiç başlamamalıyım. Peki sizin bu tekelci mantığınıza göre şu anki oyuncular sizin egonuzu tatmin etmek için yeterli, firmanın iş gelişimi için yeterlimi ? Yeni gelen oyuncuları dansöz tutup mu ikna edecekler bu oyuna başlamak için, içinizde bir kaçınız samimisiniz bunu biliyorum ama pek çoğunuz blokladığız slotlarda verilen Allah'ın selamını bile almaktan aciz durumdasınız. Kusura bakmayın global olarak start veren bu oyun sizin isteklerinize göre değil güncel şartlara göre firmanın yönetim kurulunun alacağı kararlara göre şekillenir, sizin keseniz dolacak diye boş tehditlere kulak asmazlar. Oto atak gelmelimi evet gelmeli hemde öyle kuklada v.s. değil bildiğin kutuda açılmalı goldta gelmeli, karakterin sadece lvl i yetmez itemde lazım, 60-65 lvl boş karakterle yine kapınıza gelip size köle olmamızı istiyorsunuz, ağlamalarınız sızlanmalarınız hep bu tabloyu koyuyor insanların önüne.