oto atak gelmeli mi ?

oto atak gelmeli mi ?

• evet

Oy: 89 26.3%
  • hayır

Oy: 250 73.7%

• Kullanılan toplam oy
    339

WoxHades

Üye
Arkadaşlar hala exp ıvır zıvır yok vaktim az öteki diyor yok ben zamanında emek verdim.Olay emek exp ıvır zıvır değil oto atak geldiğinde GB fiyatı düşücek o yüzden insanlar hayır diyor.Çok expi düşünüyorsanız oto atak yerine aldığınızda belli bir sürede afk şekilde SADECE EXP veren bir sistem getirebilirsiniz.Coin ve item gelmemesi lazım.

dscimhere

Üye
2 dungeon giriyorsunuz çok pot gidiyor diye ağlıyorsunuz allah bilir çoğunuz pre bile çekmiyor tek harcadığınız pot onunda fazlasını oyundan çıkarmak istiyorsunuz gb düşecek diye ağlıyorsunuz sonra oto atak gelmesin tamam gelmesin de herkes sw açılır açılmaz işsiz gibi günde 15-20 saat char mı kasacak yeni biri niye başlasın şuan oyuna ? multi farm atanlar şuan yok sanıyorsanız da komiksiniz yapan her türlü yapar pre bile çekmeyen adamlar pot çok diye ağlıyor burada kaliteli sunucu kiralarından haberiniz var mı ? oyun çok yoğunken akışkanlık gidiyor diyenler herşeyin en iyisini en ucuza istiyorsunuz özellikle burada ki tayfaya diyorum yazan 100 kişi varsa gerçekten oyuna para kazandıran 2 belki 3 çünkü oyuna para veren adam siz gibi burada ağlamaz gelir oynar zevkini alır kafasına yatarsa devam yatmazsa yakar satar çıkar gider yazan kaç kişi varsa en fazla 3 kişi aranızda pot parasını çıkarmak için it gibi farm atmayan noldu enflasyon gb düşüşü drop düşüşü derken canınız yandı galiba gelip birde player ayakları yapıyorsunuz ya şaka gibisiniz günde 2-3 saat oynayan bir insan 70 e nasıl kasacak gelin açıklayın aq görevler ve ödülleri artsa kasma kolaylaşıncada pc başında geçirdiği saatler boşa giden arkadaşlar ağlamaya devam şöyle kastım böyle çıktım indim tuttum la oyun bu oyun oynayın sadece çoğunuz istiyorki pot param çıksın elektrik param çıksın sigara param çıksın bira param çıksın çıksın çıksın da akan giden hayat var farkındasınız dimi ?

saintx

Üye
2 dungeon giriyorsunuz çok pot gidiyor diye ağlıyorsunuz allah bilir çoğunuz pre bile çekmiyor tek harcadığınız pot onunda fazlasını oyundan çıkarmak istiyorsunuz gb düşecek diye ağlıyorsunuz sonra oto atak gelmesin tamam gelmesin de herkes sw açılır açılmaz işsiz gibi günde 15-20 saat char mı kasacak yeni biri niye başlasın şuan oyuna ? multi farm atanlar şuan yok sanıyorsanız da komiksiniz yapan her türlü yapar pre bile çekmeyen adamlar pot çok diye ağlıyor burada kaliteli sunucu kiralarından haberiniz var mı ? oyun çok yoğunken akışkanlık gidiyor diyenler herşeyin en iyisini en ucuza istiyorsunuz özellikle burada ki tayfaya diyorum yazan 100 kişi varsa gerçekten oyuna para kazandıran 2 belki 3 çünkü oyuna para veren adam siz gibi burada ağlamaz gelir oynar zevkini alır kafasına yatarsa devam yatmazsa yakar satar çıkar gider yazan kaç kişi varsa en fazla 3 kişi aranızda pot parasını çıkarmak için it gibi farm atmayan noldu enflasyon gb düşüşü drop düşüşü derken canınız yandı galiba gelip birde player ayakları yapıyorsunuz ya şaka gibisiniz günde 2-3 saat oynayan bir insan 70 e nasıl kasacak gelin açıklayın aq görevler ve ödülleri artsa kasma kolaylaşıncada pc başında geçirdiği saatler boşa giden arkadaşlar ağlamaya devam şöyle kastım böyle çıktım indim tuttum la oyun bu oyun oynayın sadece çoğunuz istiyorki pot param çıksın elektrik param çıksın sigara param çıksın bira param çıksın çıksın çıksın da akan giden hayat var farkındasınız dimi ?
Kasmasın kardeşim günde 3-4 saati olan 70'e gitsin hayat akışına daha uygun bir oyun oynasın bu mmorpg oyunu hayatı zorlaştırması ozünde var.
Toplamda 30 bin kadar kc cektim kullandım belirteyim. Gb'nin düşmesi farmerden cok playerin canını yakar farmer dedigin adam boxtan cıkan gold'u farmlamıyor ki itemi farmlıyor gb fiyatı düşerse itemi pahalıya satıyor fark eden bir şey yok. 2-3 saatin varsa günde hobine ayırablecegin git başka tarzda bi oyun oyna. Ki benim acımdan direk 70 level yapan scrool satmalarında bile bir sakınca yok ama mevzu farmsa ben millet ile slot kavgası etmeyecegim saatlerde 2-3 saat farm atmaktan keyif alıyorum oto atak denen sacmalık gelirse bununda olamayacagını bildigimden sonuna kadar karsıyım.

UNDERT0KER

Üye
ben oto atak falan istemiyorum, çok baskı var deniliyor, ben baskı veren birini görmedim şahsen.... oyun çok rezil bir hal alır gelir ise....
Bütün işi gücü Bıraktık bir oto atack kalmıştı ne oto atağı kardeşim zaten oto atağı engellemek için yapılıyor bütün çalışmalar.

WoxHades

Üye

Günde 2-3 saat kasan adam 70e kasıp ne yapıcak onu da merak ediyorum.Şuan exp kasamıyoruz diye ağlıyor 2 saat oynayanlar exp kolaylaşsa farm yapamıyoruz diye ağlıcaklar.2-3 saatin varsa 2-3 saatini ayırabildiğinin bilincinde oyna.Bak ben 8 günde 65 level oldum çünkü online oldum sen 28 günde 65 ol çünkü online olmuyorsun.Ayrıca çok zevk keyif offf playerim oyun moyun diyosan takılma pot parasına gb fiyatına item fiyatına boşgeç sen zaten keyif için oynuyorsun gb yükselmesi düşmesi seni etkilemez.Ama senin gibi adamlar için illa expe birşey gelicekse oto atak yerine SADECE EXP veren 1 coin bile çıkmayan slotlar yapılabilir afk şekilde.Ayrıca oyun oyuncuya para kazandırdığı sürece oyuncu oyuna para kazandırır bunu da unutma.

Babalarınbabası

Üye
Exp kasmak oyunun bir sosyalleşme ve güçlenme aktivitesi. 8 kişi bir arada kös kös yaratık keseceğinize sohbet edin, gülün şakalaşın. Aynı zamanda mmorpg de exp kasmayıp ne yapacağız? Farm, upgrade ile zaman geçmez. Oyundan zevk değil de para kazanmaya çalışırız. Bence doğru bir yol değil.

14batu

Üye
oyunun buyuk kismi macro kullaniyor, bence gelmeli, aciklamaya gore zaten surekli kullanilamayacak ve belirli bir sure (2saat gibi) ucretsiz olacak diye soylenmisti. Bunun oyuncu olarak yeni baslayanlarinda olacagini dusunuyorum.

Adv3NN

Üye
gelsin gelsin 30 tane 56 level car kasip dungeon farmına gecelim birbirimizi görmeyelim farmcılar olarak :D oto attack candır üşeniyordum dungeon carları kasmaya

WoxHades

Üye
asdjk ıudhasduıh asıud hasıud has oyun oyuncuya para kazandırdığı sürece para kazanır ha :D tamam abisi sen sefil karnını doyurmak için ek gelir yapmak için yada her ne haltsa artık yırtın dur :) andaval ya ne oyun bilirsiniz ne dünyayı bilirsiniz saçma sapan tipler bide yaptığı yoruma bak ya helal olsun paşası. ADAM HAKLI YÖNETİM PARA KAZANDIRACAKSIN SEFİLLERE .

Sizin fikrinizin karşıtı birini görmek neden bu kadar canınızı acıtıyor?

Magnuss

Üye
OTO ATAK GELMELİ KESİNLİKLE !
Geçen 4 okçu Hem sohbet ediyoruz hemde pencere modunda mino kasıoyoruz belli aralıklarla 2 priest geldi 65 LV adamlar aynı kişiymiş sonradan öğrendik, bize macrocular yazıo hepmizde arada adama (Tirrik :D falan 2le edik ufak bi muhabbet oldu) bi saat sonrada bi priest daha geldi oda video alıp şikayet etmiş. Edebilirler sıkıntı yok.
Olayın Acı Tarafı 2 gün atak blok yedik (atak bloklarıda 10 dk mola verdik slota atak yapmıyorken yiyoruz bu arada) :D
2 Kişi yani kardeşim ve benim 3(2 Okçu 1 Pri) char sokuyoruz diye çoklu char sokmaktan 2 kat çok atak ban yemişisiz :D
Oyundan atar atmaz oyuna girdik ticket attık kardeşim bak biz pc başındayız DC den yazdık arkadaşlarla topluca :D Muhattap yok yediğimiz ban kar kaldı yanımıza.
Şimdi kimse kusra bakmasın 2 tane 61Lv tirrek priest (2side aynı kişinin) Macro ile slot birleştirip kasacak diye PC başındayken biz ban yiyoruz.
Yöneticiler kullandığımız G300 mouseyi bile macro olarak görüyorken bizim günahımız ne kardeşim

Bu Kxper Priestler Yada Macro Artık ne kullanıolarsa Oto Buff Oto Atack Oto heal Her Şey var bide :D elle farm yapan insanaları macro diye banlayıorlar ya helal olsun :D
(Ban Sebebi Basit Macro :D )

Dip Not : Genie gelmesini istemyenler 2 gruba AYRILIYORLAR
1 Grup İşi günü olamyan ZOMBİ kesim :D
2 Grup RS script gibi (kxp) kullanan arkadaşların işine gelmiyor bu durum (Haftalık 25$ Ödüyor Tabi Adamlara)

Oyundan Kazanacakları Para Düşecek Diye Ağlıyorlar Kimse Kusura Bakmasın Babanızın Çiftliği Değil Bu Oyun
Oyuna Para Yatıran Kesimde Çalışan Kesim Bizim Gibi

Son düzenleme:

birol2003

Üye
Şu an oyunda gördüğüm tablo biraz şirketler büyürken yaşanılan sorunları andırıyor, 10 kişilik bir şirket iş hacmini büyütünce personel sayısının artması doğaldır ama eskiler yenilere hep bi soğuk bakarlar, şirketin büyümesi paralelinde kurumsal bir takım yenilikler getirir, eskiler bu yeniliklere karşı çıkalar yada bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu diye serzenişte bulunurlar, şu an oyunda aynen buna benzer olaylar dönüyor, biri diyor biz emeğimizle item kastık şimdi boss event geliyor herkes beleşe item yapacak, bir gurup bizim elimiz nasır tuttu tuşlara basmaktan oto atakta neyin nesi, bir gurup biz silahlarımızı yatırım amaçlı aldık ilerde satıp yükseltecez bu bound neyin nesi.
Arkadaşlar sizin bu mantığınızla ki haleti ruhiyeniz bu şekilde, biz ilk geldik kral bizim para bizde item bizde biz ne dersek o olur, sizin mantığınıza göre oyuna yeni başlayan insanlar benim gibiler oyunda sizlerle rekabet edebilmek için içinizdeki tüccarlardan para karşılığı item satın alıp size katılmalıyım, eğer param yoksa sizin köleniz olmalıyım veya oyuna hiç başlamamalıyım. Peki sizin bu tekelci mantığınıza göre şu anki oyuncular sizin egonuzu tatmin etmek için yeterli, firmanın iş gelişimi için yeterlimi ? Yeni gelen oyuncuları dansöz tutup mu ikna edecekler bu oyuna başlamak için, içinizde bir kaçınız samimisiniz bunu biliyorum ama pek çoğunuz blokladığız slotlarda verilen Allah'ın selamını bile almaktan aciz durumdasınız. Kusura bakmayın global olarak start veren bu oyun sizin isteklerinize göre değil güncel şartlara göre firmanın yönetim kurulunun alacağı kararlara göre şekillenir, sizin keseniz dolacak diye boş tehditlere kulak asmazlar. Oto atak gelmelimi evet gelmeli hemde öyle kuklada v.s. değil bildiğin kutuda açılmalı goldta gelmeli, karakterin sadece lvl i yetmez itemde lazım, 60-65 lvl boş karakterle yine kapınıza gelip size köle olmamızı istiyorsunuz, ağlamalarınız sızlanmalarınız hep bu tabloyu koyuyor insanların önüne.

Harley

Üye
Bence gelmeli,oyun sadece bp priest ve mage oyunu oldu......Siz hiç okçu görüyormusunuz slotlarda,ama unutmayın ki her biriniz okçuların makrosu sayesinde 65 oldunuz
Gelse şahsım için diyorum slota okçuyu koyarım aksam gelirim bi bakarım kutu alamamışım bp pri gelmiş ks ye oda koymuş kutu hep onda slotlarda kasıyom bp pri gelince town atıyorum artık uğraşamıyorum

HighPlayer420

Üye
Ben hiç gb alıp satmadım, Oyundaki hiç bir itemin ve gb nin benim gözümde gerçek hayatta bir değeri yoktur, ama yine de oto atack gelmemelidir.Mafyalaşma , 20pc ile para kasan internet kafeciler veya evinde 5 pc ile acıp farm yapan arkadaslar, bu adamlar cebini daha da cok doldurmak için , oyunu normal oynayan senin benim gibi adamlara asla huzur vermeyecektir. Level kasmak zor degil, 3-4. hafta 65 olduk zaten yan charım var onuda 60 a getirdim ve günde toplasan 4-5 saat oynuyorum,İşimiz gücümüz hepimizin var ancak bu oyun bir mmoprg , her şey zaman alacak, 3 günde 65 olayım, 5 günde item dizeyim , böyle bir şey yok arkadaşlar, emin olun bu oyun p2w olmasaydı ve hiç bir şekilde item takası ve satışı olmasaydı, oyun coook daha zevkli olacaktı, herkes hala ezik ezik dolaşıyor olacaktı.belki 10-15 kisinin eli parlıyor olacaktı.Yazık ettiler bence.

Sercio

Üye
Günde 15 saat oynuyorum vay benim emeğim diyenler ; Oyun her gün daha da kolaylaşacak, kasmış kanırtmış olman, para harcamış vakit harcamış olman umurunda değildir yayıncının, gelecek olan yeni gelen oyuncudur hedef.

Solyd

Üye
Yayında oto ataktan bahsettiler GB bir anda düştü. Herkes GB'leri elden çıkardı. Çünkü biliyor millet oto atak gelirse GB'nin değersiz olacağını.

Barljix1912

Üye
Konuyu açan kişi olarak konuşuyorum, anket ile birlikte yorumlara bakaraktan çoğunluğun istemediğini görüyorum.

oyun yöneticilerinin söylediği şey şuydu '' çok fazla baskı var çok isteniyor '' denildi.

Bizim kalkıpta boşu boşuna Oto atak ilgili bir gündem olmamasına rağmen oto atak istemiyoruz gibi bir ticket mı beklediler bilmiyorum, görüldüğü gibi oto atak istenmiyor.

Bunun yanı sıra eğer ki oto atak gelir ise büyük bir tepki toplayacaktır ve sorunlara yol açıcaktır, sevgiler.

abuzer

Üye
"Oyuncu isteği" hayır yönünde bakalım ne olucak.
zaten aylık 1250 tl pus veriyoruz pot parası. o yetmiyor demek ki free2play olacağı söylenen o şekilde ilgi çeken oyun daha ne koparırım derdinde önce dv de oto kutu toplama getirdi 80 tl ye, şimdi genie hammer genie getirecek. ki bunun asla gelmeyeceği söylenmişti. sürekli asla dedikleri şeyler geliyor. bu yolun sonu belli. zaten başka bir yerde görüyoruz. global olmak isteyen bir oyun vizyonu göremiyoruz son güncellemelerde.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt