oto atak gelmeli mi ?

oto atak gelmeli mi ?

• evet

Oy: 89 26.3%
  • hayır

Oy: 250 73.7%

• Kullanılan toplam oy
    339

Marakesh2

Üye
Kiminin üzüntüsü kiminin sevinci sözünü yineler gibi durum. oyun açıldı açılalı 3 kere premium aldım ki ihtiyacım olmamasına rağmen ama oyunun yüzde 20 si premium alıyor (birçok klanda tanıdıklarımdan biliyorum kimse atlamasın yorum bu) gelse ne olur. yok slot mafyaları gelecekmişde, yok botlar çoğalacakmış da. kaç kere pk ya çıktınız kaç kere slot bastınız. yok diyenlerin 100/80 oto atackı alacak geri kalan 100/20 side oto atack pt ye girecek kimse birbirini kandırmasın. pk da adım atılacak yer olmayan bir oyunda bir dorion 1 e tıklanamıyorsa her telden insan oynuyor demektir. itiraz edenler slot mafyaları zaten. 1m lik itemi olmayıpta farm yapmaya çalışan. daha güçlüsü gelince ks yaptın diye ağlayan insanlar.
bu oyun güç ve denge oyunu arkadaşlar güçlü olan kazanacak. yada güçlü olanın yanında olan kazanacak. güçsüzsen gücüne göre takılacaksın haddini bileceksin. bp priesti bahane et magenin gate skilini bahane et okçunun 3 5 ini bahne et şimdide oto atackı bahane et beğenmeyen oynamasın. sonuçta bunu alan para verip alacak sende al oynatma. o bırakıyosa sende bırak 3 aydır beraber oynayıpta hala 61 lvl olan adamlar adamın ne farmla işi ne başka bişeyle. ortalık zibil mage belki bir kaçtane mele çıkar ortaya da kurtuluruz diyenler de var unutmayın.

belirli camplerde olmasından yanayım. oto toplama yapılmaması çok doğru bir hamle olacaktır ki bölece taksi olayları hortlamasın. oto atack sadece exp için çalışacaksa tebrik ediyor ve alkışlıyorum.

rapaic

Üye
İnsanlar daha kolay level kassın, pk'ya odakalansın farm atsın oyunun keyfini çıkarsın => NO
Eziyet çektirelim 65 olana kadar oyundan soğusun ama oto atak satalım => YES

Yayında bütün internet kafelere oyun gelecek diyosunuz. Oyunu internet kafede oynayan adam level kasmak için mi para verecek. Hesap satışı olmasın diyorsunuz ama insanları buna yönlendiriyorsunuz.

birol2003

Üye
Herkes makro kullaniyor oto atak gelsin demek ne alaka. Yoneticiler caydirici cezalar vermesi gerekir demek varken oto atak gelsin diyorsun. Dusunceye bak
Caydırıcı ceza gelse de bu işi gelir kapısı görenler yeni hesap açıp yapmaya devam edecekler, benim sizler kadar oynayacak vaktim yok, ki vaktim olsa da çoğunlukla solo olduğum için parti bulamıyorum, dün yayında bazı kanallarda kullanımı olacak oto atak gelmek üzere dediler, oto atak istiyorum diye yanlışmı düşünmüş oluyorum. Yani ya bizdensin yada düşüncesizmisin demek istiyorsun.

Doggyz

Üye
Bence gelmeli,oyun sadece bp priest ve mage oyunu oldu......Siz hiç okçu görüyormusunuz slotlarda,ama unutmayın ki her biriniz okçuların makrosu sayesinde 65 oldunuz
sen okçu ol kur slota 7/24 farm at exp slotlarınada çökülsün ya ne uyanıksınız wariorum hiçte bir okçu sayesinde 65 olmadım oturdum benimi kastı okçular aynı işi yaptık aynı expi bölüştük kendinizi ne zannediyonuz

aykutbrt4

Üye
Bu oyun yönetiminden hiç birşey olmaz kimse kusura bakmasın başta çok sevdim yönetimi gün geçtikçe para yüzü mü gördüler ne oldu iyice salmaya başladılar oyun gg arkadaşlar bu saatten sonra çöküşe başlamıştır

Tanerrr

Üye
Caydırıcı ceza gelse de bu işi gelir kapısı görenler yeni hesap açıp yapmaya devam edecekler, benim sizler kadar oynayacak vaktim yok, ki vaktim olsa da çoğunlukla solo olduğum için parti bulamıyorum, dün yayında bazı kanallarda kullanımı olacak oto atak gelmek üzere dediler, oto atak istiyorum diye yanlışmı düşünmüş oluyorum. Yani ya bizdensin yada düşüncesizmisin demek istiyorsun.
Kardesim oto atak oyunun dengesini bozar. Yonetim makroyu istese bitirir. Sadece exp icin bile oto atak gelse gece gunduz uyumadan exp kasan adamlarin hakkina gireceksiniz. Sadece exp icin gelse bazilari 63 kasip dungeon girmek icin char kasacak olanlar var. Su an kesinlikle gelmemesi lazim

Sercio

Üye
Oto atak sadece exp odaklı ve mümkünse kukla alanlarında olmalı, hayırcıların %90 ı gb piyasası düşecek diye dertli.

psikolog

Üye
zor lvl kasılıyorsa lvl için gereken expi azaltırsın zindandan gelen expi arttırırsın ha para kazanayım diye direk exp de satabilirsiniz tl ile sorun çözülür oyunun dengesini de bozmaz bir karakter direk 65 olsa ne olur para felan kasmadıysa item yapmadıysa hiçbirşey bu tarz parayla lvl aldıran çok da olmayacağından hesaplarını düzenli takip edersiniz ki orantısız bir itemlenme paralanma olmasın yani tl ile alışveriş yapmasın ama asla yapmamanız gereken ve oyunun dengesini değiştirip oyuncuları kaçıracak şey item satmaktır asla onu yapmayın gerisinde bir sıkıntı olmaz.

birol2003

Üye
İnsanlar daha kolay level kassın, pk'ya odakalansın farm atsın oyunun keyfini çıkarsın => NO
Eziyet çektirelim 65 olana kadar oyundan soğusun ama oto atak satalım => YES

Yayında bütün internet kafelere oyun gelecek diyosunuz. Oyunu internet kafede oynayan adam level kasmak için mi para verecek. Hesap satışı olmasın diyorsunuz ama insanları buna yönlendiriyorsunuz.
Bir oyunun değerli olabilmesi, pazar ekonomisi ile doğru orantılıdır bunu yazılı olarak hiç bir firma ne beyan eder nede açık platformlarda söyler ama bu değişmez bir gerçektir, yeterki uluorta bu işlemler yapılmasın yakalandığınız an cezayı alırsınız. Safe oynamak istiyorsanız legal her türlü özelliğe açıksınız demektir. Oto atak hem exp kasmaya vakti olamayanları çekecektir (benim gibi) hem piyasada item ve gold hareketini artıracaktır. Gold'un TL karşısındaki değerinin düşmesi zerre kadar umurumda olmadığı için isterse yerin dibini boylasın sıkıntı olmaz şahsım için. Vaktim yok lvl ve para kasmak benim için işkence şu anda ama oto bir tool her daim caziptir hele ki legal bir şeyse daha daha caziptir itiraz etmeniz ne kadar doğal bir eylemse istemekte o derece doğaldır. Oyundan para kazanıp geçimimi sağlamıyorum şükür işim gücüm var, oyun içi aktiviteler içinde ekonomi yapmak benim tarzıma ters oynuyorsam eğer pot ihtiyacım varsa misal olarak param varsa npc den alırım yoksa mağazadan alır geçerim dert etmem yani. Bunlar küçük şeyler eğlencenize bakın ve yine bir örnek vereyim bu konudan alakasız oyuna şöyle bir baktım BP şuan popüler açtım BP oynuyorum yarın nerf gelirse hangisi polülerse açar onu oynarım amaç eğlence çünkü, hiç bir kararterle duygusal bağım yok.

HeaveN

Üye
Oto atak gelceni sanmıyorum suan z bloke var o olmasın die ilerde haliba gelebilir erken şuan

G_R_E_E_N

Üye
Oto atak gelmemesi taraftarıyım ölü bir oyun istemiyorum. Selamın sabahın bittiği yerde oyunun da bittiği anlamına gelir. İlla herkezi 65 lvl yapacağız diyorsanız açın %100 %1000 exp eventini o exp kasamıyoruz diyenlerin saatine denk gelecek şekil de herkez anlık yararlansın. Zaten lvl kasmak zor değil artık. Görevler x2 exp veriyor moblar parti ile iyi exp veriyor ve zindanlar grup+solo günlük %7 ila %10 veriyor.

rapaic

Üye
Bir oyunun değerli olabilmesi, pazar ekonomisi ile doğru orantılıdır bunu yazılı olarak hiç bir firma ne beyan eder nede açık platformlarda söyler ama bu değişmez bir gerçektir, yeterki uluorta bu işlemler yapılmasın yakalandığınız an cezayı alırsınız. Safe oynamak istiyorsanız legal her türlü özelliğe açıksınız demektir. Oto atak hem exp kasmaya vakti olamayanları çekecektir (benim gibi) hem piyasada item ve gold hareketini artıracaktır. Gold'un TL karşısındaki değerinin düşmesi zerre kadar umurumda olmadığı için isterse yerin dibini boylasın sıkıntı olmaz şahsım için. Vaktim yok lvl ve para kasmak benim için işkence şu anda ama oto bir tool her daim caziptir hele ki legal bir şeyse daha daha caziptir itiraz etmeniz ne kadar doğal bir eylemse istemekte o derece doğaldır. Oyundan para kazanıp geçimimi sağlamıyorum şükür işim gücüm var, oyun içi aktiviteler içinde ekonomi yapmak benim tarzıma ters oynuyorsam eğer pot ihtiyacım varsa misal olarak param varsa npc den alırım yoksa mağazadan alır geçerim dert etmem yani. Bunlar küçük şeyler eğlencenize bakın ve yine bir örnek vereyim bu konudan alakasız oyuna şöyle bir baktım BP şuan popüler açtım BP oynuyorum yarın nerf gelirse hangisi polülerse açar onu oynarım amaç eğlence çünkü, hiç bir kararterle duygusal bağım yok.
yanlş anlamışsın benim derdim zaten vakti olmayan insanların oyundan daha hızlı keyif almasını sağlayabilmesini sağlamaktı. Günde 12 saat oto atağa bıraktığında bile 65 olabilmek çok uzun bir süreç. Güncel oyunlarda artık grind sistemi terkedilmeye başlandı. 60levelden önceki görevler nerdeyse tamamen zaman kaybı. Şuanda herkes soothsayer-oracleda level kasıyor. Görevleri daha işlevsel hale getirerek oyuncuları haritanın başka moblarınıda kesmeye yönlendirmeleri lazım diye düşünüyorum.

rotute

Üye
Auto atack gelirse oyunun dengesi gold bar bazında baya bozulacaktır. Her slotta 7/24 kasan okçu ve str priest partileri görüyor olacağız .Örnek vermek gerekirse x elemanın 3 bilgisayarı var 3 str priestle 7/24 poisonus rockta kasacaktır.

Kısacası itemler değersizleşecektir, goldbar ın değeri ve fiyatı düşecektir.Herkes tembele bağlayacaktır . Yani gelmesi oyunun yöneticisi olarak size zarar fazla auto atack materyalı satacağım diye oyundan olacaksanız .

Zasa

Üye
insanlar emek verdikleri şeylerden vazgeçmekte zorlanırlar, o şeye aidiyet duyarlar, siz gün geçtikçe daha az emek gerektiren bir oyun planı tasarlıyorsunuz başka söze gerek yok

ASUNAYUUKI

Üye
Oto atak yerine görev explerinin biraz daha güncellenmesini görev takibiyle son levele ulaşmayı isteyebilirsin. Solo oynayan biri için bence oto ataktan daha iyi bir istek sonuçta oto atak geldiğinde yinee parti bulamayacaksın bu perhiz bu ne lahana turşusu ? İsteklerinizle amaçlarınız hiç uyuşmuyor. Tabi ki zamanını ayıran biri senden üstün olacak vaktinin olmaması sadece seni ilgilendiren bir durum burada.

Yahtemil

Üye
bunun satılması değilde nasıl göreve giderken otomatik gidiyor onun gibi bedava olması gerekiyor. İnsanlar oyunu zevk almak için oynuyor eziyet çekmek için değil. Ama bu oyunda da bunu beklemek saçmalık olur p2w oyunların tümünde böyle bir şey yapmazlar. ceplerine girecek paraya bakarlar oyunda her ne varsa pot mot herşeyden tüm geliri kendilerine aktarmaya çalişirlar npc den almak bile saçma durumda hissettirilir. bilerek tüm skillerin manası vs fazla oldurulur ki kullanıcılar sürekli potu pustan alabilmek için para yatirsinlar. Yani diğer benzer oyunda ki saçmalık ayni şekilde devam eder ki ediyorda.. diğer oyunda item satişi olduğu gibi gibi tüm saçmalıklar bu oyunda da devam ediyor.
Bizim çocuklar yapti hevesi doğmuştu herkesin içine ama bu hevesinde kendimce boşa olduğunu görüyorum.

saintx

Üye
Ya kardeşim direk top seviye yapan bi pot cıkarın satında sizde paraya doyun bizde kurtulalım
Oyun gelmiş kacıncı ayına emek veren adam hayatsız gibi top seviyeye kasmıs exp boost satın almıs yemege para harcamış.
Ondan sonra zırt pırt exp event ile adaletsizlik yaptıgınız yetmiyormuş gibi birde oto attackmış.
Sevgili bonkor rise yonetimi sizleri : market ogelerinde bonkor olmaya davet ediyorum oyunun dengesini bozacak boss eventler exp eventlerden ziyade birazda yigit er meydanında belli olsun @Justice @SunRise

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt