RickSancheZz
Üye

kesinlikle gelmemeli, oyun ruhunu öldürüyor.
Çalışıyoruz bir bahane değil sıyrılmamız gereken bir durumda değil sana düşüncende katılmıyorum dostum çünkü şuan bütün slotlar zaten mafyalarla dolmuş en azından slotlar ayrılır elle kasanlar bir yerde oto olanlar bir yerde olur böylelikle elle kasanlar oto olmayan yerlerde rahat ederler elbette slotlarda ks olacaktır ama slotların ayırılması konusu olduğu için kesinlikle mantıklıYa çalışan kesim,çalışan kesim. Hepimiz çalışıyoruz dostum. Burda yazanların hepsi,işsiz akşama kadar boş oturan insanlar değil.
Günde 3-4 saat exp kasarak bir ay'da rahatlıkla 65 olunabiliyor.Şu saçma safan ''çalışıyoruz'' bahanesinden bi sıyrılın artık.
Exp kasmak istemiyoruz ama oyunuda oynamak istiyoruz diyin.
Bunun çözümüde otomatik atak değil, karakter satışıdır. Karakter satışı aktif edilsin,hem mevcut oyuncu üzülmesin hemde yeni gelecek olan UBER yoğun,hiç vakti olmayan, Cumhurbaşkanı kitlemiz'de arada boşluk bulduğu 5-10 dakikada pk'sını atsın.
Evet olabilir ama bence bir süre sonra olacaktır. Benim anladığım hem çalışanları korumak için olan bir durum çünkü insanlar bir çok programla saatlerce kastı ve drop ,coin dengesizliği oluştu o yüzden de oto atak için erken atılım geldiğini düşünüyorum.coin ve drop atmayan ''genie camplar'' eklenebilir.
item ve coin için yine kartellerin eline düşsünler diyorsunuz yanicoin ve drop atmayan ''genie camplar'' eklenebilir.
O zaman kamp 1-2-3 de yapılsın ve bu auto attack kullanana exp boost %20 verilsin ve drop açılmasın bu şekilde ancak olur diğer türlü hikaye adamlar çöküp 7/24 slotta duruyor ve malum oyunda çok fazla bu işi yapan varÇalışan insanlar için oto atak yada benzeri olmasında niye endişe duyuyorsunuz, farklı kanallarda müsaade edilecekmiş sizlere ne zararı olacak, gününün tamamını oyun oynayarak geçirmeyenler için yapılan bir uygulama evet ticari bir beklentileri de elbet olacak, buna karşı çıkan bir kısım insan belli ki küpünü doldurmuş oyundan para kazanma derdine düşmüş dışarıdan aynen bu şekilde görünüyor.
Az önce oyuna girdim, exp parti aradım her yer zaten makro kaynıyor, siz neyin derdindesiniz anlamadım. İllegal bir şey kullanmak istemiyorum o nedenle oto atak için talepkarım. Merak eden Lunaskar haritasını turlarsa ne dediğimi anlarsınız.O zaman kamp 1-2-3 de yapılsın ve bu auto attack kullanana exp boost %20 verilsin ve drop açılmasın bu şekilde ancak olur diğer türlü hikaye adamlar çöküp 7/24 slotta duruyor ve malum oyunda çok fazla bu işi yapan var
Makroya engelleme var capchta ve z blok çıkıyormuş makro kullananlarda zaten pc başından ayrılamıyor dostumAz önce oyuna girdim, exp parti aradım her yer zaten makro kaynıyor, siz neyin derdindesiniz anlamadım. İllegal bir şey kullanmak istemiyorum o nedenle oto atak için talepkarım. Merak eden Lunaskar haritasını turlarsa ne dediğimi anlarsınız.
Herkes makro kullaniyor oto atak gelsin demek ne alaka. Yoneticiler caydirici cezalar vermesi gerekir demek varken oto atak gelsin diyorsun. Dusunceye bakAz önce oyuna girdim, exp parti aradım her yer zaten makro kaynıyor, siz neyin derdindesiniz anlamadım. İllegal bir şey kullanmak istemiyorum o nedenle oto atak için talepkarım. Merak eden Lunaskar haritasını turlarsa ne dediğimi anlarsınız.