oto atak gelmeli mi ?

oto atak gelmeli mi ?

• evet

Oy: 89 26.3%
  • hayır

Oy: 250 73.7%

• Kullanılan toplam oy
    339

dgnarslan55

Üye
Ya çalışan kesim,çalışan kesim. Hepimiz çalışıyoruz dostum. Burda yazanların hepsi,işsiz akşama kadar boş oturan insanlar değil.
Günde 3-4 saat exp kasarak bir ay'da rahatlıkla 65 olunabiliyor.Şu saçma safan ''çalışıyoruz'' bahanesinden bi sıyrılın artık.
Exp kasmak istemiyoruz ama oyunuda oynamak istiyoruz diyin.
Bunun çözümüde otomatik atak değil, karakter satışıdır. Karakter satışı aktif edilsin,hem mevcut oyuncu üzülmesin hemde yeni gelecek olan UBER yoğun,hiç vakti olmayan, Cumhurbaşkanı kitlemiz'de arada boşluk bulduğu 5-10 dakikada pk'sını atsın.
Çalışıyoruz bir bahane değil sıyrılmamız gereken bir durumda değil sana düşüncende katılmıyorum dostum çünkü şuan bütün slotlar zaten mafyalarla dolmuş en azından slotlar ayrılır elle kasanlar bir yerde oto olanlar bir yerde olur böylelikle elle kasanlar oto olmayan yerlerde rahat ederler elbette slotlarda ks olacaktır ama slotların ayırılması konusu olduğu için kesinlikle mantıklı

dgnarslan55

Üye
coin ve drop atmayan ''genie camplar'' eklenebilir.
Evet olabilir ama bence bir süre sonra olacaktır. Benim anladığım hem çalışanları korumak için olan bir durum çünkü insanlar bir çok programla saatlerce kastı ve drop ,coin dengesizliği oluştu o yüzden de oto atak için erken atılım geldiğini düşünüyorum.

Doggyz

Üye
Oto atak nedir ya biz akşam 3-4 saat oynaya oynaya 1.5-2 ayda 65 olduk çok büyük haksızlık zaten 65 oldum 2 ahftadır oyuna girmiyorum iyice soğutmasınlar yani 70-80 cap gelmeden oto atak gelmemeli kesinlikle

Mitraileusse

Üye
Xp kasmak zor olabilir ama 70 levelin en az 1 senesi olduğunu düşünüyorum e o zaman neden bu acele? Biz elimizle boşamı kastık ??

Gerçekten Gold ve item atmayan slotlar yapılacaksa GELMELİ Yok Eğer her slota her moba dalıcaklarsa KESİNLİKLE GELMEMELİ!!!

Pitou

Üye
Ben önceden karşıydım ama drop sistemi böyle olacaksa gelmesi mantıklı . Oyundaki droplardaki şans olayı çok sıkıntılı 8 saat farm yapan kişi hiç bir şey alamıyor 15 dk farm yapan kişi 2x drop alabiliyor. Böyle kalacağını düşünürsek kesin gelmeli . En azından farm yapan arkadaşlar daha az üzülecektir.

KuzeyRuzgari

Üye
Çalışan insanlar için oto atak yada benzeri olmasında niye endişe duyuyorsunuz, farklı kanallarda müsaade edilecekmiş sizlere ne zararı olacak, gününün tamamını oyun oynayarak geçirmeyenler için yapılan bir uygulama evet ticari bir beklentileri de elbet olacak, buna karşı çıkan bir kısım insan belli ki küpünü doldurmuş oyundan para kazanma derdine düşmüş dışarıdan aynen bu şekilde görünüyor.
O zaman kamp 1-2-3 de yapılsın ve bu auto attack kullanana exp boost %20 verilsin ve drop açılmasın bu şekilde ancak olur diğer türlü hikaye adamlar çöküp 7/24 slotta duruyor ve malum oyunda çok fazla bu işi yapan var

Tanerrr

Üye
Oto atak gelmemeli kesinlikle. Gelen gideni aratacak gibi gorunuyor ve oto atagi getirecekler diye dusunuyorm

birol2003

Üye
O zaman kamp 1-2-3 de yapılsın ve bu auto attack kullanana exp boost %20 verilsin ve drop açılmasın bu şekilde ancak olur diğer türlü hikaye adamlar çöküp 7/24 slotta duruyor ve malum oyunda çok fazla bu işi yapan var
Az önce oyuna girdim, exp parti aradım her yer zaten makro kaynıyor, siz neyin derdindesiniz anlamadım. İllegal bir şey kullanmak istemiyorum o nedenle oto atak için talepkarım. Merak eden Lunaskar haritasını turlarsa ne dediğimi anlarsınız.

DontWorry

Üye
Hani kesinlikle düşünmüyorlardı şimdi ne değişti oyunda afk farm yapan oyuncular görmek istemiyorum emeğimizle bir yerlere gelmeye çalıştıkça oyuna yenilik diye saçma sapan malum oyunun benzeri sistemleri yavaş yavaş getirmeye başladınız böyle yenilik değişiklik olmaz.

KuzeyRuzgari

Üye
Az önce oyuna girdim, exp parti aradım her yer zaten makro kaynıyor, siz neyin derdindesiniz anlamadım. İllegal bir şey kullanmak istemiyorum o nedenle oto atak için talepkarım. Merak eden Lunaskar haritasını turlarsa ne dediğimi anlarsınız.
Makroya engelleme var capchta ve z blok çıkıyormuş makro kullananlarda zaten pc başından ayrılamıyor dostum

Szchull

Üye
Oto atak sistemi illa gelecekse sadece exp'e yönelik olarak gelmeli. Yani oto atağı kullanan bir kişiye Eşya ve coin gelmemeli.

Tanerrr

Üye
Herkes makro kullaniyor oto atak gelsin demek ne alaka. Yoneticiler caydirici cezalar vermesi gerekir demek varken oto atak gelsin diyorsun. Dusunceye bak

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt