Güzel kardeşim zaten bu oyundaki en büyük kazanç kapısı Death Valley Ve Narungard buralarda çalışmadığı sürece zaten büyük bi etkisi olmaz.
Senin değidiğin şey bazı oyunlarda LV Jump olarak adlandırılan bi item PUS ürünü olarak satılmaktadır, ki buda gelmeli bence'de yeni başlayan veya başlıcak olan insanlar için yukarda bahsettiğim 2 map haricinde oto atak ile kasmaları oyunu etkilemeyecektir. Oto atack kullanan bir kullanıcının Dorion , Protean ve ya Lunaskar da yapacağı farm ile oyun dengesi bozulmaz. (Oto atakla gidip 70 72 Lv mob farmlayacak halleri yok insanların ki Para eden farm piyasayı etkiliyecek farm Death Valley de yapılıyor zaten oradada bu oto atak çalışmadıktan sonra sıkıntı nedir oto atakla ilgili anlayamıyorum
Fikrinize Saygı duyuyorum, Yanlış birşey yazdıysam yada kıracak birşey lütfen kusura bakamyınız.
Ben de sizin fikrinize saygı duyuyorum.
Aslında ikimiz de aynı şeyi savunuyoruz fakat taleplerimiz farklı.
Şahsen ben evliyim, ikimiz de çalışan insanlarız ve akşamları eşimle oynuyoruz bu oyunu. Arkadaş çevremiz mevcut ve burada geçirdiğimiz vakitten keyif alıyoruz.
X bir oyun, örneğin LOL, otomatik bir şey yapıp seviye atlıyor mu insanlar? Hayır.
Giriyor, oynuyor, yavaş yavaş vs geçirdiği vakite göre deneyim puanı kazanıyor ve ilerliyor.
Yok mu firmanın bu süreci kolaylaştırmak için yaptığı bir şey? Var tabiki. Kazanılan maç başına daha fazla deneyim puanı elde edilecek eklenti paketleri.
Otomatik başka bir şey mevcut mu? Hayır.
Peki bu oyun bir LOL değil, türü farklı vs. Otomatik atak diye adlandırılan şey, malum oyundan görülen bir şey ve hatta talep edenler malum oyundaki adıyla talep ediyor.
Gerek var mı?
Ben kazançtan filan bahsetmiyorum, gerek var mı?
Oyun olarak oynasın herkes, vakti kadar ilerlesin? Neden vakti çok olan, parası çok olan tarafından yakalanacak?
Premium alsın, alan herkes eşit şekilde puan kazanıyor oyundan zaten?
Pay to win olmayacak bir oyun değil mi bu? Öyle değil mi? Otomatik atak mağazadan TL ile alınabilecek bir ürün olarak gelmeyecek mi? Nasıl Pay to win olmayacak o iş?
Bir kesim oyunda vakit geçirerek belirli bir seviyeye gelecek, bir kesim otomatik [A]way[F]rom[K]eyboard olarak adlandırdığımız şekilde belirli bir seviyeye gelecek.
Diyorum ki, parası olan, para ile bir yere gelmek isteyen kişiler varsa, ki var ve her zaman da olacaktır; o zaman "Experience Point Bottle" önerim her türlü daha mantıklı.
Çünkü, o zaman o para ile otomatik atak alarak bir şeyler elde etmek isteyen insanlar, gene seviyelerini ilerletmiş olacaklar.
Para vermeden, oyunu oynayarak o deneyim puanı elde edenler de, oyunda geçirdikleri vakit karşılığında oyun içerisinde bir şeyler kazanmış olacak.
Win-Win. Kazan-Kazan.
Uzun lafın kısası, ikimiz de aynı şeyi farklı açılardan farklı şekillerde talep ediyoruz.
Dikkate alınır, alınmaz bilemem.
Fikrimi belirttim.
Hepsi bu.