Sanki oyundaki tüm dertler bitti oto attack kaldı :ddd
Alın ben size biraz olan dertleri yanayım
@SunRise
1- Silahlar arası dengesizlik çok fazla, oyundaki fahiş fiyatlı silahların bile görev itemiyle arasında 100 dmg fark oynuyor. Bu durum oyuncuların item almasını engelliyor. Silahların hasar farkı olmalı kimse başlangıç itemiyle farm atmak istemez.
2- Dungeonların amorti ödülünün bulunmaması veyahut drop oranının ayarlanamamış olması. İnsanlar oraya günlük emeğini veriyorsa az da olsa birşeyler alabilmeli. Aksi takdirde yakında kimse uğraşmayacak yapmakla. Çünkü insanlar bir hayli yılmış görünüyor.
3- Auction House ve Offline Pazar sisteminin olmayışı ticareti etkiliyor. Aktif edilip ticaretin canlandırılması gerek. Sırf pazar kurma limiti vs curcunasına itemleri kurmuyorlar.
4- Oyundaki karakterlerin HP-MP dengesizliği 70 cap gelmediği için mi böyle bilmiyorum betaları oynamadım. Ama buna bir çözüm getirilmeli oyun şu an ilk yumruğu atan kazanır mantığında ve bu oyuna mekanik katmıyor. Taban HP-MP arttırımına gidilebilir developer kardeşlerin uygun gördüğü miktarlarda.
5- Sadece günün belirli saatlerinde aktif olan insanların toplu katılıp ödül alabileceği tarzda bir etkinlik getirilmeli. Knight'daki Juraid gibi veyahut Lost Arktaki Chaos Gate vs gibi her şekilde amorti bile olsa bir kazanç elde edilebilen.
6- Oyunun farm mantığı alışılagelmişin dışında kimi zaman 1 saatte 200m kasarken kimi zaman 4 gün 10m bile kasamıyorsun. Bu kumarı yok edip geliri ortalamak gerek. Developer kardeşlerim iyice matematiğini yapıp bunu ayarlasın. Günlük kafa hesabı ortalama bir şey kazanabilelim.İnsanlar FARM yapsın DEĞERLİ VAKTİYLE KUMAR OYNAMASIN. Kumar Demircide oynanır. Farm spotunda DEĞİL!
7- Mağazadaki mattalar, pelerinler, kanatlar özellik versin. Parayı oto attacktan kovalayacağınıza şunu koysanız. Maraş dondurmacısı gibi gezen bpler, tüm yönetim kadronuza New York'tan birer Penthouse alır. İş para kazanmaksa binlerce seçenekten sadece biri bu.
8- 70 capin artık gelmesi oyunun biraz fast mode alınması gerek. P2E dediğiniz için burada olan bir kitle var ve bunu yavaş yavaş elden kaybediyorsunuz. Oyuna yatırım yapan kitle, oyundan gelir amaçlayıp sürekli yaratıklarla cebelleşen insanları keserek ego tatmin ediyor. Ve o kurban kitle gittiği an yatırımcı kitleyi de kaybedersiniz.
9- + basma oranlarını insan gibi yazın. Bunun sır olması bir şeyi etkilemiyor. Sırf bu yüzden upgrade yapamayan insanlar var. Soru işaretlerini giderebildiğiniz düzeyde giderin.
10- Oyun içerisine koyduğunuz contentleri aktifleştirin. Craft, Klan Güçlendirmeleri, Klan Zindanı vs vs. New World'de Orichalcum kazmaktan Soma Madencisine dönen ben burda tek bir taşa kazma vurmadım.Çünkü getirisi yok. Farm yapmak istemeyen Life Skill ile geçimini sürdürebilsin. Ne kadar erken aktif edilirse o kadar faydalı.
Daha madde çıkar ama 10 dan fazla olmasın öncelikler az buçuk belirlensin.
Kısaca MMORPG kitlesini kaybetmeyin. Çünkü başka bir MMORPG oyuna emek veren insan orada harcadığı değerli vakti hiçe sayıp geri gelmez. İnsanlar size değer verip güvenip geldi. Kaybedip herşeyinizi heba etmeyin. Düzeniniz tıkırında işliyor ufaktan da olsa. Oto attackla vs bunu berbat etmeyin. Derdiniz para kazanmaksa daha farklı yollar bulunabilir. Arayın bulun.
SON OLARAK; RISE ONLINE DENEN BU OYUN KOCAMAN BİR KUMARHANE VE BİZ VAKTİMİZLE JETON ALIP, SLOT MAKİNESİ ÇEVİRMEK ZORUNDA DEĞİLİZ.... İYİ FORUMLAR
ha bide şu etşekırın tipini değişin abi. tasarımı yapanı da kovun.