Oyun Yapımcılarına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MMORG

Üye
Elimdeki makine Bu oyunua diger aklınıza gelecek oyunlarıda Açabilecek Seviyede bellki hiç biriniz okuduğunuzu Anlayabilecek durumda değilsiniz KONUMDA yazdım ki " biz bu oyunu KNİHTONLİNE dan kurtulmak için tercih edecektik" de demişim amacım belli oynamak isteyip istemediğim belli biri gelmiş yamuk bovunla oyna biri gelmiş farmcısın vs. yav arkadaş siz USKODAKi gibi GENIE tarzı şeylerin olmayacagınımı sanıyosunuz BAL gibide hepsi olmak zorunda Çünkü artık nerdeyse olmayan oyun yok işten gelmişim 10 saat elle slota mu dönecem uğraşacak zaman mı var 15 sene önce desen neyse de artık işi gücü olan insanlarız boş beleş biri olsa o zaten ne alacak 1 ay premium alır pili biter işi gücü olmayan adamın ne işi var oyuna para vermekle bilmem neyle o sebebden illaki GENIE veya alternatifi olacak kandırmayın kendinizi geleim Macroya Neolacak Ben 1200 lira verdim Maus aldım mausun kendinde var macro napacak Oyun beni o model maus kullanıyom die mi banlayacak yoksa her solutun başına GM mi dikecek arkadaşlar kandırmayın kendinizi pls

MMORG

Üye
Adam Kingdom Online'ye KO2 dedi la, ben afk
Kingdom Online Çıkmadan önce K2 network (gamefisrt) Knightonline 2 e tanıtıyodu herkez KO 2 gelecek die bekliyodu sen bilmessin o zamanları Yaşın genç daha belli benzer politika Rise Online da şuan

AnilVural

Üye
nasıl pazarladığı beni ilgilendirmiyor. bu oyunun yapımcıları "rise online ko2 dostlar koşun çıkın çıkın gelin" demiyor kaldı ki kingdom online'nin alakası dahi yoktu ko2 ile. ko'nun farmdan ev kirası ödeyen kitlesi buralara geldiğine göre oyunun huzurunu ve işleyişini bozacak kişiler belli oldu. inşallah bu oyunu oynamazsın çok mutlu olurum

MMORG

Üye
nasıl pazarladığı beni ilgilendirmiyor. bu oyunun yapımcıları "rise online ko2 dostlar koşun çıkın çıkın gelin" demiyor kaldı ki kingdom online'nin alakası dahi yoktu ko2 ile. ko'nun farmdan ev kirası ödeyen kitlesi buralara geldiğine göre oyunun huzurunu ve işleyişini bozacak kişiler belli oldu. inşallah bu oyunu oynamazsın çok mutlu olurum
OK FANBOY

May Payne

Üye
Elimdeki makine Bu oyunua diger aklınıza gelecek oyunlarıda Açabilecek Seviyede bellki hiç biriniz okuduğunuzu Anlayabilecek durumda değilsiniz KONUMDA yazdım ki " biz bu oyunu KNİHTONLİNE dan kurtulmak için tercih edecektik" de demişim amacım belli oynamak isteyip istemediğim belli biri gelmiş yamuk bovunla oyna biri gelmiş farmcısın vs. yav arkadaş siz USKODAKi gibi GENIE tarzı şeylerin olmayacagınımı sanıyosunuz BAL gibide hepsi olmak zorunda Çünkü artık nerdeyse olmayan oyun yok işten gelmişim 10 saat elle slota mu dönecem uğraşacak zaman mı var 15 sene önce desen neyse de artık işi gücü olan insanlarız boş beleş biri olsa o zaten ne alacak 1 ay premium alır pili biter işi gücü olmayan adamın ne işi var oyuna para vermekle bilmem neyle o sebebden illaki GENIE veya alternatifi olacak kandırmayın kendinizi geleim Macroya Neolacak Ben 1200 lira verdim Maus aldım mausun kendinde var macro napacak Oyun beni o model maus kullanıyom die mi banlayacak yoksa her solutun başına GM mi dikecek arkadaşlar kandırmayın kendinizi pls
Makro kullananlar kendileri bilir. Kullanmayan da kullanmaz. Gelelim vakit işine. Vaktin yok ise MMORPG oynamayacaksın hocam kusura bakma. MOBA veya FPS/TPS oyunlarına yönelebilirsin. İşin gücün olması güzel. En azından hayat ile mücadelenin farkındasın. Üretimin var ise gelirin de var demektir. Anlatmak istediğim oyunlarda da (özellikle mmorpg) emek vereceksin ki oyunlarda hak ettiğin yerlere gelebilesin. Her kesimden insanın maddi durumu aynı değildir. Bazılarının durumu iyi değildir mecburen aç karnını doyurmak için çalışmak zorundadır. Bazıları ise çalışmak zorunda değildir. Çalışırsa da ortam olsun diye çalışır. Parayla işi yoktur yani. İş adamı falan oynuyorsa zaten anca ayda yılda bir giriyordur oyunlara yoğunluktan. Asgari ücretle çalışıp akşamları 2-3 saatini oyunlara ayıranların yaptığı harcamalar onları kurtuluşa erdirmez bilmem anlatabildim mi.

Pitou

Üye
Arkadaşlar ben size diyorum ki KNİGHT ONLİNE kullanıcıları bu oyunu seçmez ise max 1000 userlerle oynanır bu oyun neden biliyomusunuz skilleri sistemler tanıtımlar VS . Hepsi KNİGHTONLİNE üstüne kurulu anlayamıyormusunuz :) adamlar tanıtım videosunda octavia üzerinden reklam yaptı octavia kim BDO oyuncusumu WOW oyuncusumu git Knightonline oyuncusu hariç birine octavia kim die sor bilecekmi Bu oyundaki amaç USKO Playerlarını Çekmekti ama Görünen o ki USKOCU lar tercih etmeyecek yeni kitle istiyorsa ozaman da USKO oynanışı üzerinden olmayacakti kendine özgün farklı bişey olacaktı Anlatabildim UMARIM ?
Uskocuların ne yapıp ne yapmayacağına sen mi karar veriyorsun sen nerden biliyorsun insanların ne yapıp yapmayacağını konuşmalarından belli oluyoki Ko daki pazarcılardansın yuvana geri dön burada insanları daha fazla rahatsız etme hadi.

MMORG

Üye
Makro kullananlar kendileri bilir. Kullanmayan da kullanmaz. Gelelim vakit işine. Vaktin yok ise MMORPG oynamayacaksın hocam kusura bakma. MOBA veya FPS/TPS oyunlarına yönelebilirsin. İşin gücün olması güzel. En azından hayat ile mücadelenin farkındasın. Üretimin var ise gelirin de var demektir. Anlatmak istediğim oyunlarda da (özellikle mmorpg) emek vereceksin ki oyunlarda hak ettiğin yerlere gelebilesin. Her kesimden insanın maddi durumu aynı değildir. Bazılarının durumu iyi değildir mecburen aç karnını doyurmak için çalışmak zorundadır. Bazıları ise çalışmak zorunda değildir. Çalışırsa da ortam olsun diye çalışır. Parayla işi yoktur yani. İş adamı falan oynuyorsa zaten anca ayda yılda bir giriyordur oyunlara yoğunluktan. Asgari ücretle çalışıp akşamları 2-3 saatini oyunlara ayıranların yaptığı harcamalar onları kurtuluşa erdirmez bilmem anlatabildim mi.
Güzel demişşşin
Ama diyorum ki bizde akşamları USKODA takılan guruplardık Rise çıkınca geçeriz diyoduk biz geçip heryerde oynayabiliriz BDO WOW DIABLO vs hepsinde oynayabiliriz. Hani USKODA farm yapıp geçimini saglayana da eyvallah kimseyi küçük görmeyizde herkez bi şekilde yolunu bulacak benim dediğim sıkıntı Knightcılar için olmamış bu düzen ha diyodurki yapımcı ben knight oyuncularını istemiyorum onada eyvallahta Tüm tanıtım fragmanları KO cular içindi ortaya çıkan uymamış milleti bi ateş sarmış Aha Bu Riseonline hakkında ters bişey söyledi saldırın cinsinden :) Hayal Kırıklığından Mütevellit Sitem bizimkisi yoksa kim ne isterse oynar :)

MMORG

Üye
Uskocuların ne yapıp ne yapmayacağına sen mi karar veriyorsun sen nerden biliyorsun insanların ne yapıp yapmayacağını konuşmalarından belli oluyoki Ko daki pazarcılardansın yuvana geri dön burada insanları daha fazla rahatsız etme hadi.
OK FANBOY

Resquection

Üye
Yıl 2020 be dostum. Kafanı kaldır ve oyun alemine bir bak. Üzücü fakat bu bir gerçek. Sistemlerin en aşağı 1050Ti , İ5 7 ve üstü nesil 16 ramı olması lazım. Bahsettiğim sistemde hani ortalama bir grafik ayarında oynarsın.

ALX

Üye
Doğru söylenmiş , Sistem gereksinimleri Knight Online ile alakası yok. Ciddi bir bilgisayar gereksinimi var ileride neler olur bilemeyiz tabi.

Black Vortex

Üye
2021 yapımı bir oyun ise herkes bilgisayarını geliştirecek. 10 yıllık pc ile oynamak istiyorsanız yapacak birşey yok. pubg ye 8gb ram yetiyor cod warzone ne dedi min. 12 olcak. cod warzone oynamak isteyenler olur mu öyle birşey biz şimdi gidip ram mi alıcaz dedi? dediyse noldu? herkes ram aldı. sanırım anlatabildiğimi düşünüyorum.

May Payne

Üye
Ekran kartsız Rise Online'ı açacak mı göreceğim bakalım. :D Unreal Engine 4 sonuçta. İyi bir sistem gerektiriyor. Millet hâlâ daha 2000 yılından kalma pclerle açmaya çalışıyor oyunu. Trajikomedik bir durum. :D

Not: Bu arada tabiki de optimizasyon şart ama düşük pclerde de çalışsın diye grafiklerde herhangi bir düşürülme olmasına karşıyım. Gülü seven, dikenini eline batıracak. ;)

Nart

Üye
Bahsettiğin malum oyunun toxic kitlesinin gelmemesi daha faydalı olur bence. Hayatında sadece KO oyunun bilenler zaten gelirse de çamur atmaya gelecek. Hiç bir şeyi beğenmeyecek.

PC'si iyi olanlar başka oyunları deneyimlemiş ve o oyunun toxic kitlesinden sıyrılmış zeki insanlardır bir çoğu.

MMORG

Üye
Bu işin internet cafede oynayanı var güçsüz bilgisayarı olanı var var da var. işi PC özelikleri Saglam olan oynayabilsin digerleride naparsa yapsın diyen MMORPG nin nasıl oynandığından zere kadar fikri olmayan lara diyeccem yaratık kesemek için satlerce Parti bulamadığınızda ne demek istediği anlayacaksınız :D KNİGHTONLİNE dışındaki oyunlardan bu oyuna gelen olmayacak nerdeyse Çünkü diyecelerler KO kitlesi uzak durmak lazım KO Kitleside sistemi yetmeyecek vb. sorunlarla kopacak alsana boşuna zaman ve emek kaybı olacak Misal senide görecem quest yapmak için Adam ayarıyıpda bulamadıgında
COD kitlesi ayrı BF kitlesi Ayrı PUPG ayrı hepsi ayrı kitleler

May Payne

Üye
İnternette malum sıfır/2. el alım-satım yapılan sitelerden birinde gezinirken 0 km Ferrari 812 Superfast model bir araca denk geldim. 12.350.000 TL fiyat biçilmiş idi. Şimdi ben bu aracı alamam diye Ferrari sahibinin yada sahiplerinin her hangi bir zarar edeceğine mi üzülsem yoksa o araca ulaşamayacağımın derdine mi yansam? Bilemedim ki şimdi. :unsure:

Nazzy

Üye
Bu işin internet cafede oynayanı var güçsüz bilgisayarı olanı var var da var. işi PC özelikleri Saglam olan oynayabilsin digerleride naparsa yapsın diyen MMORPG nin nasıl oynandığından zere kadar fikri olmayan lara diyeccem yaratık kesemek için satlerce Parti bulamadığınızda ne demek istediği anlayacaksınız :D KNİGHTONLİNE dışındaki oyunlardan bu oyuna gelen olmayacak nerdeyse Çünkü diyecelerler KO kitlesi uzak durmak lazım KO Kitleside sistemi yetmeyecek vb. sorunlarla kopacak alsana boşuna zaman ve emek kaybı olacak Misal senide görecem quest yapmak için Adam ayarıyıpda bulamadıgında
COD kitlesi ayrı BF kitlesi Ayrı PUPG ayrı hepsi ayrı kitleler
abi bi wolfteam ne bilim lol yada pubg vs değilki bu çok zaman alan bir oyun kafede oynanabilecek bir oyun değil ha oynanır nasıl olur pk atarsın flan

MMORG

Üye
abi bi wolfteam ne bilim lol yada pubg vs değilki bu çok zaman alan bir oyun kafede oynanabilecek bir oyun değil ha oynanır nasıl olur pk atarsın flan
Reis İşte bu durum knight kitlesini zora sokar diger kitle oyuncularından gelenler olur ama oda tatmin etmez takımları sonuçta Bu oyunun hitap etiği 1 numaralı kitle knightonline tayfası o tayfadanda saglamlar gelse ezikler kalsa yine olmuyo çünkü KO kitlesi için mühim olan Sadelik Hile olmasın Bug olmasın Dupe yapılmasın ( yapılsada anında rolback gelsin) NPT vb. şeyler olmasın kasmasın Combo mekanikleri aşırı farklı olmasın alışılandan geri kalan wormun tipi neymiş TROLÜN şekli nasılmış çalı nasıl hareket ediyomuş ağaçların şekli nasılmış mühim deil diger MMORPG oyuncuları için grafikde önplandadır ama KOcular için hiç bi anlamı yok gibi bişey NT de kasmasın yeter :D
Bu mantıkla oyuna 50-100 bin uyatıran aylık 1000-1500 pus harcıyan kitle için sistem gereksinimleri çok mühim deil bende dahil oynayacak kişilerin sistemleri zaten açar oyunu sorun yeterli playere ulaşılamayacak olması adam olmadıkdan sonra ben 4 k 60 FPS oynamışım ne oynanamışım ne +10 raptor almışım ne almamışım ne değilmi
Knight kitlesi diger oyuncu kitleleleri gibi deil basitlik sadelik takım oyunu arar Şatafat şaşa umursamaz adam nova yedimmi kasıyomu kasmıyomu ona bakar novanın efecti mühim deil o adama zaten % 80 miniz 1080 li makinelerde ya 1024*768 yada 1280*1024 de oynuyoz alışılmışlık gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt