Elimdeki makine Bu oyunua diger aklınıza gelecek oyunlarıda Açabilecek Seviyede bellki hiç biriniz okuduğunuzu Anlayabilecek durumda değilsiniz KONUMDA yazdım ki " biz bu oyunu KNİHTONLİNE dan kurtulmak için tercih edecektik" de demişim amacım belli oynamak isteyip istemediğim belli biri gelmiş yamuk bovunla oyna biri gelmiş farmcısın vs. yav arkadaş siz USKODAKi gibi GENIE tarzı şeylerin olmayacagınımı sanıyosunuz BAL gibide hepsi olmak zorunda Çünkü artık nerdeyse olmayan oyun yok işten gelmişim 10 saat elle slota mu dönecem uğraşacak zaman mı var 15 sene önce desen neyse de artık işi gücü olan insanlarız boş beleş biri olsa o zaten ne alacak 1 ay premium alır pili biter işi gücü olmayan adamın ne işi var oyuna para vermekle bilmem neyle o sebebden illaki GENIE veya alternatifi olacak kandırmayın kendinizi geleim Macroya Neolacak Ben 1200 lira verdim Maus aldım mausun kendinde var macro napacak Oyun beni o model maus kullanıyom die mi banlayacak yoksa her solutun başına GM mi dikecek arkadaşlar kandırmayın kendinizi pls