Oyun Zorluğu Hk.

JohnPlane

Üye
kardeşim 1 ay da kasıp pwp yapmak değil mesele, 3 ay da kas ama bu şekil de olursa kasılmaz pot olmadan napacaksın öpücük mü atacaksın , insanlar burada hataları şikayetleri dile getiriyor bu da bi şikayet işte neyi anlamak istemiyorsunuz
Rokosoft un da mı trolleri var neden bu coin olayına bu kadar saldırganlık yapılıyor ?
İnsanların şikayeti oyun ileride de böyle olursa item basmayı bırak pota para bulamayız şirketin amacı bize para satmak mı ?
Şimdi bunu dile getiriyoruz iş işten geçince anlamı yok,
Kaldı ki bu pwp tabanlı bir oyun , pwe si afedersin şey gibi pwe istesem tera online falan oynarım ya da yakında Blue protocol cıkacak boş boş konuşmayın
Kraldan çok kralcı insan var.

Black Vortex

Üye
Millet mal ya pot zorluğu iyi diyor :D potsuz öyle mal gibi kalıyorsun para dayanmıyor amele gibi saatlerce farm yapıp pot parası kasmak istiyorlar anlam veremiyorum.
millete mal diyip hakaret ediyorsun sen nesin acaba merak ediyorum :) zora gelince hakaret edip şikayet eden insan tipi ...

GastroGavad

Üye
Kraldan çok kralcı insan var.
hayır bir de arkadaşlar 400 IQ olduğundan end game e gelip para kasıp satacaksınız falan diyorlar , a be akılsız kardeşlerim para bir oyun da ne kadar zor kasılırsa o kadar çok tl karşılığı olur. Ekonomik okur yazarlığı bırak en basitinden arz talep dengesinden bir haber olan insanlar boş yapıyor
Malum oyun nun 2008 dönemini falan bilmeyenler için ozaman oyun parasının tl ile satıldığını dahi bilmezdim çünkü hiç ihtiyaç duymadım oyun parasına.
Bir de şimdi bakın oyuna para vermeden oynamak mümkün değil. Bizim amacımız tam tersine coin rahat kasılsın ki insanlar tl ile almak zorunda kalmasın

JohnPlane

Üye
hayır bir de arkadaşlar 400 IQ olduğundan end game e gelip para kasıp satacaksınız falan diyorlar , a be akılsız kardeşlerim para bir oyun da ne kadar zor kasılırsa o kadar çok tl karşılığı olur. Ekonomik okur yazarlığı bırak en basitinden arz talep dengesinden bir haber olan insanlar boş yapıyor
Malum oyun nun 2008 dönemini falan bilmeyenler için ozaman oyun parasının tl ile satıldığını dahi bilmezdim çünkü hiç ihtiyaç duymadım oyun parasına.
Bir de şimdi bakın oyuna para vermeden oynamak mümkün değil. Bizim amacımız tam tersine coin rahat kasılsın ki insanlar tl ile almak zorunda kalmasın
Aynen öyle, yetmezmiş gibi biraz kolaylaşsın diyenleri farmcı ve gb satıcı ilan ediyorlar :D

hellxy

Üye
Millet mal ya pot zorluğu iyi diyor :D potsuz öyle mal gibi kalıyorsun para dayanmıyor amele gibi saatlerce farm yapıp pot parası kasmak istiyorlar anlam veremiyorum.
öyle mal diye falan da konuşamazsın. edep öğrenemediysen şayet sıfırdan başla eğitimine. anana babana yazık. eğitim seviyen anaokulunu geçmediyse sokaklarda köpeklerden farkınız olmaz. onlar da her gelen geçene havlıyor. aradaki fark sen insansan edebinle duracaksın.

JohnPlane

Üye
öyle mal diye falan da konuşamazsın. edep öğrenemediysen şayet sıfırdan başla eğitimine. anana babana yazık. eğitim seviyen anaokulunu geçmediyse sokaklarda köpeklerden farkınız olmaz. onlar da her gelen geçene havlıyor. aradaki fark sen insansan edebinle duracaksın.
Ne anası Babası çocuğum işine bak sen oyununu oyna. Büyüklerinin işine karışma.

MachuPicchu

Üye
Oyun Alpha sürecinde olduğu için kısıtli zaman oynanabilecek. Şuan oyun modu resmen Emek server kıvamında Pot parası bulamıyoruz level kasamiyoruz. Oyunun en az 10x Kolay drop ve Exp olması lazım ki 3-5 günde Exp den çıkıp İtemlerimizi yapmaya ve PK moduna girmek lazım.Daha fazla oyun deneyimi için. Aksi taktirde Alpha bitmeden 70 olmak imkansız.
Biraz daha zorlanacakmış oyun açıldığında twitch yayınlarında açıklanmıştı.

draz81forza

Üye
exp 1 kere kasılıp bırakılan bir olay. Hal böyleyken yıl olmuş 2021; 20 at kes 10 at nalı 5 at bilmemnesi getir gibi şeyler sarmıyor. Amelelik yapılmaz bu saatten sonra. Hele hele 1 ay sonra kapanacak bir şey için.
Bu oyunda (çıktığında)exp 1 kere kasılıp bırakılmayan bir olay olacaksa eğer, söyleyin en başından başlamayalım. Yaşlar gelmiş bir noktaya, e bu oyunun hedef kitlesi de belli.
Herkes kolayca son seviye olur, akşamları yarım saat 1 saat dungeon falan yapılır oralardan item kasılır o ayrı. Ama böyle aylarca exp kasacak adam bulamazsınız artık. Devir değişti. O yıllar 15 sene önceydi. Bakın şuanki popüler oyunlar bile mümkün olduğunca oyun modlarını kısaltmaya gidiyorlar.
Zaman en kıymetli şey. Ben de bırakıyorum expi an itibariyle. Alfa1'deki gibi güzel zaman geçirebileceğim ayarlamalar yapılırsa geri dönerim.
kesinlikle katılmıyorum devir değişti artık herkes anında son level olmamalı oyun açıldıktan 1 ay sonra her yerde 70 lvl görmek ne kadar zevkli ? levelin hiç bir önemi olmuyor herkes son level olduğu zaman 50lvla kadar herkes kassın rahatça 50 ve 70 arasıda emğe ve sabıra bağlı olsun illa herkes 1-2 ayda max level olucak diye bir şey yok oyun benim oyunum olsaydı 1 yıl boyunca kimsenin max levela ulaşmasını istemezdim çünkü level basit bir şey değil bunda da rekabet olması lazım bakın mesela bdoya max lvl 66 ama geçen seneye kadar herkes maksimum 61-62 lvldı oyunun 2018 ve 2019 zamanlarıda en güzel zamanlarıydı her şey zordu 60 lvl olan seviniyordu oyun ilk açıldığı zamanalrda ise 56 lvl olan en babaydı sonradan exp evetlerini abarttılar oyunu iyice yeni oyuncu kazanıp parasını alma oyununa çevirdiler o gün bugündür bdo bitti zaten daha da oynamıyorum rise da eğer böyle olursa her şeye rahatça ulaşılırsa zevki kalmıyor bu oyun knight değil knightda yaptım ben kastım levelimi bir de burada mı uğraşıcam be değil bu yeni bir oyun yeni bir sistem umuyorum ki zamanla combat sistemide değişecektir ufak da olsa çünkü artık bu oyunun şu çöp ko dan ciddi ciddi sıyrılması lazım insanlar her şeyi o oyunla aynı olmasını istiyor çünkü ve rekabet 0 sadece istediğiniz herkes max lvl olsun itemleri dizelim sabah akşam pk bu iş böyle olmaz rise ı da 1 sene canlı tutamazsınız rise ı da topluluk böyle olursa yönetimde salar oyunu ve rise ın da malum çöp oyundan farkı kalmaz bu apayrı bir oyun hocam benim düşünceme göre her şeyde rekabet olmalı adam deseben 51 lvlım sen 1 aydır oynayıp 45 lvl oldusyan ooo adam yapmış dersin yeni işin zevki bir ayrı olur. İkinci dediğin şeye ise yani görevler konusundaki düşünce de kesinlikle katılıyorum yıl olmuş 2021 , 7-8 ay sonra 2022 olucak zaten rise da 2021 sonlarına doğru belki çıkar böyle bir görev sistemi olmaz ben görev yapmak istemiyorum rise da çünkü bayıyor aşırı saçma görevler umarım ana hikayede böyle olmaz ya görevleri yapın witcher 3 gibi herkes ana hikayeyi sıkılmadan oynasın yani git 50-60 slot kes bu ilerideki görevlerde artıyor bir de ve üstüne partiyle kes sonrada milyonda bir görev itemi düşür ya tamamen oyuncuyu sıkıyor ve yoruyor yani güçlü slotları 2-3 kişiyle zor kesiyorsun solo hiç kesemezsin 5-6-7 kişilik partilerde de görev itemi düşmüyor robot gibi o mobdan bu moba koşuyorsun eğer böyle olcuaksa lütfen görev koymayın ya

Karuckos02

Üye
Ya karsınızda ko yok arkadaşlar 4 günde 70 olack 1 ay sürecek bir oyun açılmıyor adamlar yıllar sürecek vir proje ile geliyorlar lütfen direk olarak pk ya çıkıp np birincisi olmaya çalışmasın önce zamanlar alavak level kasmamız zamanlar alacak item yapmamız ve meyvesini tabikide pk da alacağız 1 ay süren oyunlar ile karıştırmayın burası ko değil bırası row pk istiyorsanız gidin 70/1 ko serverlerde oynayın ben burda alfa sürecinde de olsa level ve item kasmak zevk veriyor artı basmak zevk veriyor row ailesine teşekkür ederim başarılı eksikler tabikide var bildiriliyor bikdiriyorum teşekkrler kolay gelsin

Psychiatrist

Üye
Oyundaki drop rate oranları çok düşük zannedersem, görev eşyalarını çıkartırken bile zorlanıyorum.

Masterclown

Üye
Merhabalar,

Amacımız zaten oyunu test etmek, oyuncuların zorlandığı kısımların tespit edilmesi ve buna göre düzenlemelerin yapılmasıdır. Bu şekilde mesaj yazarak yardımcı olmuş olmuyorsunuz lütfen üslubunuza dikkat edin. Oyunun test sürecinde olduğunu lütfen unutmayın, konunun devamına anlaşılır bir dille sorunları, zorlukları ve istekleri yazarsanız zaten buna göre güncellemeler gelecektir.

İyi Forumlar.

Bu üslubun ne yanlışı var acaba ? Adam fikrini belirtmiş, küfür yok, hakaret yok. Üslup takıntısını bırakıp oyuncunun isyanını iletirseniz seviniriz. Oyunun test sürecinde olduğunu herkes biliyor zaten. Alpha sürecine bu kadar oyuncu bulmuşsunuz, şükredeceğinize verdiğiniz cevap da cabası.

Oyunlar test sürecinde bile olsalar, sonuçta ortada bir geliştirme var ve sizler oyun dengelerini kurarken bunları üzerine hiç düşünmeden koymuyorsunuzdur herhalde. Bizler de oyuncular olarak gördüğümüz oyun dengelerinin sizler tarafından 3 aşağı 5 yukarı gördüğümüz şekilde dizayn edildiğini düşünüyoruz.

Midyekolik

Üye
En iyi oyun deneyimi almak cidden pk atmaklamı oluyor? Şahsen ben şu anki halinden memnunum hali hazırda oyun açılınca ne kadar az şey değişse benim için o kadar iyi. Şu an pvp serverde gibi oynamak isteyenler pvp serverde oynayabilirler nasıl olsa oyun resmi olarak açılınca en baştan başlayacağız hepimiz ancak ben bu kısıtlı süreyi oyun hakkında veri toplamak, hata bulmak (oyun yapımcılarına bildirmek için tabiki) , drop ve xp oranlarını öğrenmek için kullanıyorum. Şu an oyunun bu hali ne kadar fark etmeseniz de bize verilmiş bir nimettir ve alfada gayret eden, zamanını boşa harcamayan insanlar oyun açılınca 1-0 önde başlayacaklar.

Ronnen

Üye
I think difficulty was intended by developers so people would take more time into questing / mobs to catch bugs / glitches. Imagine just going straight up to lvl 70/80 without actually trying out the NPCs, mobs, maps, etc.
The main difficulty in any mmorpg is to keep a balance answering the question "this player has been in this level range for X amount of time, what content do I offer for him / her?". In KO for example, it's all about math: paramuns all day long. So people would camp those sites just macroing or just grinding for hours for like 5% EXP a day. Painful and that's not content. It's just straightforward math. Time/EXP per minute. So basically all other mobs, quests, etc. were not touched or experienced. There was no reward in it.
Some people really like that style of grinding, I always thought it was kinda weak. I did it tho, I did lvl 83 old school. It took me one year and a half. Some players were more efficient at it, or had more time. Now, what I understand from developers is that they don't want this grinding style but neither want people to just go straight to a pvp map without having experienced the pve aspect.
This is alpha guys. Do not panic that much. Just keep catching those bugs.

JohnPlane

Üye
I think difficulty was intended by developers so people would take more time into questing / mobs to catch bugs / glitches. Imagine just going straight up to lvl 70/80 without actually trying out the NPCs, mobs, maps, etc.
The main difficulty in any mmorpg is to keep a balance answering the question "this player has been in this level range for X amount of time, what content do I offer for him / her?". In KO for example, it's all about math: paramuns all day long. So people would camp those sites just macroing or just grinding for hours for like 5% EXP a day. Painful and that's not content. It's just straightforward math. Time/EXP per minute. So basically all other mobs, quests, etc. were not touched or experienced. There was no reward in it.
Some people really like that style of grinding, I always thought it was kinda weak. I did it tho, I did lvl 83 old school. It took me one year and a half. Some players were more efficient at it, or had more time. Now, what I understand from developers is that they don't want this grinding style but neither want people to just go straight to a pvp map without having experienced the pve aspect.
This is alpha guys. Do not panic that much. Just keep catching those bugs.
We know its alpha. We have to say we dont want like that game at official. Exp grinding same slots so boring.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt