Cogunluk pot yuzunden sikayetci, ama olaya baska acidan da bakabiliriz. Gorevlerde silah gorevleri en fazla 3 tane var gordugum kadariyla. Biri dusuk levelde, digeri 46 olmasi lazim, ve 56 (yada 60). Seviyeler yanlis olabilir hatirlamiyorum. Gorevlerle daha cok silah verilebilirse, oyuna tutunabiliriz diye dusunuyorum, cunku her gorevde yaratiklarin levelleri, hp, ve defleri artmakta. Ekipman olarak biz yerimizde sayiyoruz.
Seviyenize göre yaratıklarda eşya güçlendirmesi yapıp, bir üst tura geçersiniz. Bu oyun türü bu şekilde oynanıyor normalde...Evet, katılıyorum.
pot paraları çok faiş fiyatları damageler çok çok saçma 50 atağı olan silah ile moblara 270 280 vuruyorum 87 atağı olan silah ile 290 300 vuruyorum ayrıca her moba vurduğumuz damageler aynı her mobun defansı aynı olamaz damagede aşırı orantısızlık var moblarsa bize hayvansı vuruyorlar solo kesinlikle oynanacak oyun değil ve sürekli göreve bağlı kalınmış görev yapmayan ne para ne item ne lvl kasamıyor görevleride solo yapamıyoruz şuanki özelliklerle official açılsın kesinlikle oynamam oynanmaz oyun
partice yapılması daha güzel knk ben tek başıma bişe kesmek istemem yanımda sohbet edecek adam olsun ama bu dungeon tarzı olmalı
ooo knkam yeni modsun heralde h.o ilk modlardan çok çektiydikMerhabalar,
Amacımız zaten oyunu test etmek, oyuncuların zorlandığı kısımların tespit edilmesi ve buna göre düzenlemelerin yapılmasıdır. Bu şekilde mesaj yazarak yardımcı olmuş olmuyorsunuz lütfen üslubunuza dikkat edin. Oyunun test sürecinde olduğunu lütfen unutmayın, konunun devamına anlaşılır bir dille sorunları, zorlukları ve istekleri yazarsanız zaten buna göre güncellemeler gelecektir.
İyi Forumlar.
Siz daha yeni mod oldunuz herhalde yada çok başlangıç süresinden itibaren takip etmiyor olabilirsiniz. Ben sürekli discord toplantılarında da varım herşeye katılıyorum. İnsanlar sürekli soruyor bak pot pahalı olucakmı para kasmaya uğraşıcakmıyız sürekli diye. Hatta en son açıklamada Burhan Bey niye bunu soruyorsunuz saçma sapan dedi ve geldiğimiz nokta oyun içerisinde pot para kalmıyorMerhabalar,
Amacımız zaten oyunu test etmek, oyuncuların zorlandığı kısımların tespit edilmesi ve buna göre düzenlemelerin yapılmasıdır. Bu şekilde mesaj yazarak yardımcı olmuş olmuyorsunuz lütfen üslubunuza dikkat edin. Oyunun test sürecinde olduğunu lütfen unutmayın, konunun devamına anlaşılır bir dille sorunları, zorlukları ve istekleri yazarsanız zaten buna göre güncellemeler gelecektir.
İyi Forumlar.
senin bahsettiğin alfa 1 deydi. alfa 2 de öyle bir dünya yok. alfa 2 hataları bulma.ben direk 70 olup pk atıcaz sandım, 1 ay için hiç ex kasamam townda oturup muhabbete girerim arada
En ucuz upgrade kağıdı 100k. 15 Level da 15m kasıp mı karakter güçlendirmesi yapacağım sayın matematik profesörü =?Seviyenize göre yaratıklarda eşya güçlendirmesi yapıp, bir üst tura geçersiniz. Bu oyun türü bu şekilde oynanıyor normalde...
4 temel işlemi bilmeden matematik profesörü olacağım derseniz, batarsınız.
sen kendi adına düşün. ben exp kasmayı seviyorum. oyunun sana ihtiyacı yok zaten.exp 1 kere kasılıp bırakılan bir olay. Hal böyleyken yıl olmuş 2021; 20 at kes 10 at nalı 5 at bilmemnesi getir gibi şeyler sarmıyor. Amelelik yapılmaz bu saatten sonra. Hele hele 1 ay sonra kapanacak bir şey için.
Bu oyunda (çıktığında)exp 1 kere kasılıp bırakılmayan bir olay olacaksa eğer, söyleyin en başından başlamayalım. Yaşlar gelmiş bir noktaya, e bu oyunun hedef kitlesi de belli.
Herkes kolayca son seviye olur, akşamları yarım saat 1 saat dungeon falan yapılır oralardan item kasılır o ayrı. Ama böyle aylarca exp kasacak adam bulamazsınız artık. Devir değişti. O yıllar 15 sene önceydi. Bakın şuanki popüler oyunlar bile mümkün olduğunca oyun modlarını kısaltmaya gidiyorlar.
Zaman en kıymetli şey. Ben de bırakıyorum expi an itibariyle. Alfa1'deki gibi güzel zaman geçirebileceğim ayarlamalar yapılırsa geri dönerim.
seviyesizim diyorsun yaniSiz daha yeni mod oldunuz herhalde yada çok başlangıç süresinden itibaren takip etmiyor olabilirsiniz. Ben sürekli discord toplantılarında da varım herşeye katılıyorum. İnsanlar sürekli soruyor bak pot pahalı olucakmı para kasmaya uğraşıcakmıyız sürekli diye. Hatta en son açıklamada Burhan Bey niye bunu soruyorsunuz saçma sapan dedi ve geldiğimiz nokta oyun içerisinde pot para kalmıyor
Üslubum böyle işine geliyorsa.
Dostum Ultima oynayacak babayiğit az bulunurSiz sakın Ultima Online oynamayın.
senin gibilere hak ettiğini veriyorum yani anlarsa işte.seviyesizim diyorsun yani![]()
senin gibilere hak ettiğini veriyorum yani anlarsa işte.
Merhaba,Siz daha yeni mod oldunuz herhalde yada çok başlangıç süresinden itibaren takip etmiyor olabilirsiniz. Ben sürekli discord toplantılarında da varım herşeye katılıyorum. İnsanlar sürekli soruyor bak pot pahalı olucakmı para kasmaya uğraşıcakmıyız sürekli diye. Hatta en son açıklamada Burhan Bey niye bunu soruyorsunuz saçma sapan dedi ve geldiğimiz nokta oyun içerisinde pot para kalmıyor
Bende katılıyorum şuan için ne pot parası ne de pk önemli bu süreçte oyunun akışını yaptığımız görevleri dikkate alırsak görevi yapmamız için daha iyi bir sebep olabilir droplar hakkında pek bilgimiz yok fakat görevlerden gelen silah eşya vb. itemlerle solo olarakta bir şeyler yapabilmeliyiz . Exp kasma işine gelirsek 2 günde lwl bitirip sadece karakter dizmeye odaklı veya pk amaçlı olduktan sonra ne anlamı kaldı emek vermenin zamana yaymak en güzelidir.Cogunluk pot yuzunden sikayetci, ama olaya baska acidan da bakabiliriz. Gorevlerde silah gorevleri en fazla 3 tane var gordugum kadariyla. Biri dusuk levelde, digeri 46 olmasi lazim, ve 56 (yada 60). Seviyeler yanlis olabilir hatirlamiyorum. Gorevlerle daha cok silah verilebilirse, oyuna tutunabiliriz diye dusunuyorum, cunku her gorevde yaratiklarin levelleri, hp, ve defleri artmakta. Ekipman olarak biz yerimizde sayiyoruz.
Uzun zamandır gözüme çarpıyorsun hiç bir şeyi beğenmeyen sürekli şikayet eden bir yapın var kimse sana oyunu zorla oynatmıyor gidip malum oyunda ayda 280 lira dc pre parası vererek oynayabilirsinSiz daha yeni mod oldunuz herhalde yada çok başlangıç süresinden itibaren takip etmiyor olabilirsiniz. Ben sürekli discord toplantılarında da varım herşeye katılıyorum. İnsanlar sürekli soruyor bak pot pahalı olucakmı para kasmaya uğraşıcakmıyız sürekli diye. Hatta en son açıklamada Burhan Bey niye bunu soruyorsunuz saçma sapan dedi ve geldiğimiz nokta oyun içerisinde pot para kalmıyor
exp 1 kere kasılıp bırakılan bir olay. Hal böyleyken yıl olmuş 2021; 20 at kes 10 at nalı 5 at bilmemnesi getir gibi şeyler sarmıyor. Amelelik yapılmaz bu saatten sonra. Hele hele 1 ay sonra kapanacak bir şey için.
Bu oyunda (çıktığında)exp 1 kere kasılıp bırakılmayan bir olay olacaksa eğer, söyleyin en başından başlamayalım. Yaşlar gelmiş bir noktaya, e bu oyunun hedef kitlesi de belli.
Herkes kolayca son seviye olur, akşamları yarım saat 1 saat dungeon falan yapılır oralardan item kasılır o ayrı. Ama böyle aylarca exp kasacak adam bulamazsınız artık. Devir değişti. O yıllar 15 sene önceydi. Bakın şuanki popüler oyunlar bile mümkün olduğunca oyun modlarını kısaltmaya gidiyorlar.
Zaman en kıymetli şey. Ben de bırakıyorum expi an itibariyle. Alfa1'deki gibi güzel zaman geçirebileceğim ayarlamalar yapılırsa geri dönerim.