Oyun Zorluğu Hk.

Pitou

Üye
Exp aşırı zor olmuş bu gidişle ben kimsenin 1 ay içinde 70 olacağını sanmıyorum.

ROLeveLDesign

Üye
Cogunluk pot yuzunden sikayetci, ama olaya baska acidan da bakabiliriz. Gorevlerde silah gorevleri en fazla 3 tane var gordugum kadariyla. Biri dusuk levelde, digeri 46 olmasi lazim, ve 56 (yada 60). Seviyeler yanlis olabilir hatirlamiyorum. Gorevlerle daha cok silah verilebilirse, oyuna tutunabiliriz diye dusunuyorum, cunku her gorevde yaratiklarin levelleri, hp, ve defleri artmakta. Ekipman olarak biz yerimizde sayiyoruz.

Evet, katılıyorum.
Seviyenize göre yaratıklarda eşya güçlendirmesi yapıp, bir üst tura geçersiniz. Bu oyun türü bu şekilde oynanıyor normalde...
4 temel işlemi bilmeden matematik profesörü olacağım derseniz, batarsınız.

_ Fc_KraL

Üye
pot paraları çok faiş fiyatları damageler çok çok saçma 50 atağı olan silah ile moblara 270 280 vuruyorum 87 atağı olan silah ile 290 300 vuruyorum ayrıca her moba vurduğumuz damageler aynı her mobun defansı aynı olamaz damagede aşırı orantısızlık var moblarsa bize hayvansı vuruyorlar solo kesinlikle oynanacak oyun değil ve sürekli göreve bağlı kalınmış görev yapmayan ne para ne item ne lvl kasamıyor görevleride solo yapamıyoruz şuanki özelliklerle official açılsın kesinlikle oynamam oynanmaz oyun
partice yapılması daha güzel knk ben tek başıma bişe kesmek istemem yanımda sohbet edecek adam olsun ama bu dungeon tarzı olmalı

dungeon varmı knk oyunda, partice girilen zindanları seviyom ben sürekli tıklasak wow gibi 5dkkda bir girsek

_ Fc_KraL

Üye
Merhabalar,

Amacımız zaten oyunu test etmek, oyuncuların zorlandığı kısımların tespit edilmesi ve buna göre düzenlemelerin yapılmasıdır. Bu şekilde mesaj yazarak yardımcı olmuş olmuyorsunuz lütfen üslubunuza dikkat edin. Oyunun test sürecinde olduğunu lütfen unutmayın, konunun devamına anlaşılır bir dille sorunları, zorlukları ve istekleri yazarsanız zaten buna göre güncellemeler gelecektir.

İyi Forumlar.
ooo knkam yeni modsun heralde h.o ilk modlardan çok çektiydik

JohnPlane

Üye
Merhabalar,

Amacımız zaten oyunu test etmek, oyuncuların zorlandığı kısımların tespit edilmesi ve buna göre düzenlemelerin yapılmasıdır. Bu şekilde mesaj yazarak yardımcı olmuş olmuyorsunuz lütfen üslubunuza dikkat edin. Oyunun test sürecinde olduğunu lütfen unutmayın, konunun devamına anlaşılır bir dille sorunları, zorlukları ve istekleri yazarsanız zaten buna göre güncellemeler gelecektir.

İyi Forumlar.
Siz daha yeni mod oldunuz herhalde yada çok başlangıç süresinden itibaren takip etmiyor olabilirsiniz. Ben sürekli discord toplantılarında da varım herşeye katılıyorum. İnsanlar sürekli soruyor bak pot pahalı olucakmı para kasmaya uğraşıcakmıyız sürekli diye. Hatta en son açıklamada Burhan Bey niye bunu soruyorsunuz saçma sapan dedi ve geldiğimiz nokta oyun içerisinde pot para kalmıyor

Üslubum böyle işine geliyorsa.

JohnPlane

Üye
Seviyenize göre yaratıklarda eşya güçlendirmesi yapıp, bir üst tura geçersiniz. Bu oyun türü bu şekilde oynanıyor normalde...
4 temel işlemi bilmeden matematik profesörü olacağım derseniz, batarsınız.
En ucuz upgrade kağıdı 100k. 15 Level da 15m kasıp mı karakter güçlendirmesi yapacağım sayın matematik profesörü =?

Black Vortex

Üye
exp 1 kere kasılıp bırakılan bir olay. Hal böyleyken yıl olmuş 2021; 20 at kes 10 at nalı 5 at bilmemnesi getir gibi şeyler sarmıyor. Amelelik yapılmaz bu saatten sonra. Hele hele 1 ay sonra kapanacak bir şey için.
Bu oyunda (çıktığında)exp 1 kere kasılıp bırakılmayan bir olay olacaksa eğer, söyleyin en başından başlamayalım. Yaşlar gelmiş bir noktaya, e bu oyunun hedef kitlesi de belli.
Herkes kolayca son seviye olur, akşamları yarım saat 1 saat dungeon falan yapılır oralardan item kasılır o ayrı. Ama böyle aylarca exp kasacak adam bulamazsınız artık. Devir değişti. O yıllar 15 sene önceydi. Bakın şuanki popüler oyunlar bile mümkün olduğunca oyun modlarını kısaltmaya gidiyorlar.
Zaman en kıymetli şey. Ben de bırakıyorum expi an itibariyle. Alfa1'deki gibi güzel zaman geçirebileceğim ayarlamalar yapılırsa geri dönerim.
sen kendi adına düşün. ben exp kasmayı seviyorum. oyunun sana ihtiyacı yok zaten.

Siz daha yeni mod oldunuz herhalde yada çok başlangıç süresinden itibaren takip etmiyor olabilirsiniz. Ben sürekli discord toplantılarında da varım herşeye katılıyorum. İnsanlar sürekli soruyor bak pot pahalı olucakmı para kasmaya uğraşıcakmıyız sürekli diye. Hatta en son açıklamada Burhan Bey niye bunu soruyorsunuz saçma sapan dedi ve geldiğimiz nokta oyun içerisinde pot para kalmıyor

seviyesizim diyorsun yani :)

400v

Üye
Wont be getting to 70 when you get rolled back by 5 levels

GRANDEKİNOKS

Üye

Merhaba,

Yeni moderatör olmak veya süreci takip etmek ile, size yazdığım mesajın hiç bir alakası bulunmamaktadır. Yazdığım mesaja dönüp tekrar bir bakın derim. Konuşma tarzınızı işimize gelip gelmemesi olarak değil forum kuralları dahilinde değerlendirip bu çerçevede işlem uyguluyoruz.

İyi Forumlar.

f.can

Üye
Arkadaşlar oyunun test sürecinde olduğunu unutmayın,Test süreci olmasına rağmen oyunun bu kadar akıcı ve oynanabilir olması şaşırtıcı.
süreç ilerledikçe çok çok iyi yerlere geleceğini ve tespit edilen hataların giderileceğini umuyorum.R.O.W ekibine şahsım adına teşekkür ederim uzun zamandır arkadaşlarla sahur vaktine kadar herhangi bir oyunda zaman geçirmemiştik hedeflediğiniz kitleye şu haliyle bile istediğini verdiniz..

JASİUS

Üye
Cogunluk pot yuzunden sikayetci, ama olaya baska acidan da bakabiliriz. Gorevlerde silah gorevleri en fazla 3 tane var gordugum kadariyla. Biri dusuk levelde, digeri 46 olmasi lazim, ve 56 (yada 60). Seviyeler yanlis olabilir hatirlamiyorum. Gorevlerle daha cok silah verilebilirse, oyuna tutunabiliriz diye dusunuyorum, cunku her gorevde yaratiklarin levelleri, hp, ve defleri artmakta. Ekipman olarak biz yerimizde sayiyoruz.
Bende katılıyorum şuan için ne pot parası ne de pk önemli bu süreçte oyunun akışını yaptığımız görevleri dikkate alırsak görevi yapmamız için daha iyi bir sebep olabilir droplar hakkında pek bilgimiz yok fakat görevlerden gelen silah eşya vb. itemlerle solo olarakta bir şeyler yapabilmeliyiz . Exp kasma işine gelirsek 2 günde lwl bitirip sadece karakter dizmeye odaklı veya pk amaçlı olduktan sonra ne anlamı kaldı emek vermenin zamana yaymak en güzelidir.

Lolgamelol2

Üye

Uzun zamandır gözüme çarpıyorsun hiç bir şeyi beğenmeyen sürekli şikayet eden bir yapın var kimse sana oyunu zorla oynatmıyor gidip malum oyunda ayda 280 lira dc pre parası vererek oynayabilirsin

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
exp 1 kere kasılıp bırakılan bir olay. Hal böyleyken yıl olmuş 2021; 20 at kes 10 at nalı 5 at bilmemnesi getir gibi şeyler sarmıyor. Amelelik yapılmaz bu saatten sonra. Hele hele 1 ay sonra kapanacak bir şey için.
Bu oyunda (çıktığında)exp 1 kere kasılıp bırakılmayan bir olay olacaksa eğer, söyleyin en başından başlamayalım. Yaşlar gelmiş bir noktaya, e bu oyunun hedef kitlesi de belli.
Herkes kolayca son seviye olur, akşamları yarım saat 1 saat dungeon falan yapılır oralardan item kasılır o ayrı. Ama böyle aylarca exp kasacak adam bulamazsınız artık. Devir değişti. O yıllar 15 sene önceydi. Bakın şuanki popüler oyunlar bile mümkün olduğunca oyun modlarını kısaltmaya gidiyorlar.
Zaman en kıymetli şey. Ben de bırakıyorum expi an itibariyle. Alfa1'deki gibi güzel zaman geçirebileceğim ayarlamalar yapılırsa geri dönerim.

alfa ne demek biliyormusunuz ?

oyunu test edip bugları bildirmektir.

siz direk eğlenmek pk atmak için geldi iseniz yalnış geldiniz hocam.

bekirdemirr92

Üye
Alfa için gerçekten de zor olmuş. Pot parası kasılmıyor exp kasmak çok zor. Daha bi de 5x olduğu halde böyle. Officala geçince daha zorunu düşünemiyorum. Bu kadar zor olursa ben oynamam açıkçası. Exp ve pot parası kasmak kolay olmalı. Dungeonlar, günlük görevler, etkinlikler, pk... Bunlar exp ve para kasmaktan daha önemli.

platoon0x

Üye
Cidden ne kadar hirbo bir kitle var ya. Bu alfa babanin hayrına açılmadı oyunu tecrübe et buglari bildir diye var. Oturup 2 sc pk at diye değil

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt