Oyuncular Ne istiyordu Ne istiyor ?

dinopawcat

Üye

Elimizi taşın altına koyup dürüst ve Gerçekçi Olalım Lütfen ?

1-) Oyun Yeni Açıldı ve bukadar öncelikli düzeltilmesi gereken çok daha ciddi hatalar ve eksiklikler var iken,,,,
2-) Oyunun Exp kasılan slotlarında çoğunluk makro kullanmaktır.(herkezin bildiği ve çoğunluğun kullanıldığı gibi) :cool:
3-) Saatlerce Exp slotlarında kasılma dayatmasının altında oyuncu bunaldıktan sonra yoruluyor açıyor makroyu.
4-) Zaten az exp geliyor char kasılmıyor üstüne item upgrade bukadar zor drop yok.
5-) Solo gitse yaratık zor kesiyor kasılamıyor (zaten forumlarda bir sürü konusu oldu solo oyuncu ile ilgili fazla detayına girme gereği yok)
7-) Eğer böyle devam edilerse tarih veriyorum 2 ay içerisinde çok ciddi bir user kaybına gidecektir. (Görünen köy klavuz istemez )
:cool: Siz Oyun yöneticiler kitleyi tanımadıklarınızın fikrindeyim.

Ortaya Bir ''OTCHIWA'' Heykeli Lütfen.

Peki ya Kim bu Rise Online Kitlesi?

9-) Türkiyedeki hayat pahalılığından bırak Pc almayı millet ekmek kuyrugunda sırf bi kac kurusa daha ucuza alırım diye saatlerce kuyrukta bekliyor.
10-) Hal böyleyken bu sistem gereksinimleri İstenen bir oyun tasarlarken insan kime tasarladıgını biraz araştırmazmı yada düşünmezmi ?
11-) Kim grafik istediki. Ortadaki makineler belli oyuncu kitlesi belli hangi oyundan geleceği belli. neden herşey birbirine karıştırıldı?
12-) Peki ortada grafik var gerçekten güzel görünüyor eywallah emek var. peki soruyorum kaç kişi max grafik ayarlarında oynuyabiliyor ?
13-) bu biraz şeye benziyor ferrari alıpta tüp takmaya benziyor :)
14-) ben şahsen orta ayarlarda ve bazen en düşük ayarlara oynamama rağmen pc den duman çıkıyor neredeyse :D ne gereği vardıki bukadar kasmanın ;)
15-) Oyuna gelen kitle grafiği içinmi yoksa oyunun argoritmasi içinmi geliyor bu soruyu sordunuzmu ?
16-) Oysaki herşey okadar basitki pk çıkarsın z ye gelene skil r combo hepsi bu oyuna başlayan tayfa bunu istiyor hepsi bu ( tıpki knightta olduğu gibi) .
17-) Ve bunu yaparken lag, bug vs... bunlardan etkilenmek istemez!!! .
1:cool: item dengesi ister.
19-) joblar arası denge ister.
20-) farm slotları ister.
21-) solo farm ister.
22-) exp kasarken yararlancak ufak yardımcı uygulamaları ister
23-) görevlerle yüksek lvle gelmeyi ister.
24-) gb satışı istemez!!! ( zenginleri ayrı tutuyorum ) onlar üstüne alınmasın lütfen :D

Rise Online Global Hayat :

Rise Online 1. Gün :

Hello türkish guys I love lahmacun . kebap

Rise Online 2. Gün :

Please dont ks. I need lvl up

Rise Online 3 Gün :

slotta gruplasmayı gören solo oyuncumuz(global) party please Tutunmaya calısıyor :confused:
1= as fll
2= as suan full kardo
3= as hos geldin biraz bekle pri cıkacak
4= was sc bitsin gidicem
5= ben rpr
6= as
7= ben yemekteyim 5 dakkaya gelirim.
8 = +1 cleaver alınır +1 rogue heaven alınır
Global: Fuc.... :mad:

Aslında herşey çok basitti . Oyuncular Ne istiyordu Ne istiyor ?

13-) Eski knight nostalji tadını versin ama oradaki hatalar buglar fixlensin ve bazı yeniliklerle süslensin isteniliyordu.
14-) halbuki Temel argoritma kusursuz çalışdıktan sonra bazi süslemeler ve yenilikler fazlasıyla yeterde artardı ...
15-) ve en önemlisi hak yemiyen kulak veren yönetici ve oynu paraya cevrilmeyen bir sistem istediler.
16-) Ama siz ne yaptınız globala açılıcaz. :) . tamam açılalım ama biraz yavaş yavaş açılalim. nedenmi ?
17-) Globale acılmak ciddi tecrübeli yıllarını vermiş ve deneyimli kadro ister.
1:cool: para ister. onu ister bunu ister birsürü şey ister..
19-) siz daha ilk oyundan daha elinizdeki kadronun gücünü ve oyuncularınızın isteklerini ve pc lerini bile tanımadan böyle vitesi 1 den 5 e at bas gaza bas . amac neydiki ?
20-) hayaller paris hayatlar somali somali.
21-) (her nekadarda çoğu oyunda paytowin olduğu gibi bu oyundada olup öne geçilse bile bunu min. seviyesine indirilebilmesini istediler).

Peki ya Sonuç nemi oldu ?

22-) bir sürü sitede gb ve İtem satışları yapılıyor.
23-) Rise online Twitch yayıncılarına sponsor olmuş. bu güzel bu olması gerektiği gibi ama şimdi buradaki olaya bakın şimdi :D
24-) O yayıncılar'da gb satısı yapan sitelerin reklamını ve sponsorlugunu almışlar bu olay nasıl oluyor ? :)

Bahçıvan şoföre, şofor aşçıya, aşçı uşağa sonra hepsi usere.​

25-) Rise Online Duyuru: Gb Satışı yasak
26-) Rise Online: biz yayıncılara destek verelim.
27-) Verin tabi güzel tamam oyuncu getirsin

Ama?

26-) yayıncı: bende gb satan sitelere destek verem. para kazanam. ???
27-) gb satan siteler: bende para kazanam komisyonun bende merak etmeyin siz bana gönderin . ???
2:cool: o iş bizde rahat ol.
29-) şaka gibi banka gibi olmuş

Alış : ₺6,00​

Oturum Aç

Satış : ₺7,50​

30-) Peki ya item satışları buna ne demeli ?

Exp Kasmada oyuncuyu 2003 senelerindeki ergenle karıştırmak... Görememezlik:

31-) o 13 yasındaki 15 yasindaki 18 yasındaki genc yok artık . o kacardı okuldan girerdi oyuna ve deru yada apostle partisine girdiğinde dünyalar onun olurdu.
32-) saatlerce eli ilen zevkle kasardı. ve cz yi hayal ederdi aldırdı 2 cleaver herkeze hava atardı :D . ..
33-) şuan hayat şartları ne 2003 ne biz 2003'üz ne teknoloji ne piskolojimiz ve daha bir sürü nedenler ve yaş farkı o kişiyi değiştirdi .
34-) 30 yaşındayız artık ve çoğunluğun eskisi gibi saatlerce aynı moba robot gibi zr1 yapacak ne vakti nede keyfi var.
35-) ( üstelik 2022 senesinde bir çıkmış oyun bukadar sıkıcı olmak zorunda değil
36-) yada knightın userini çekelim kaybetmiylim bize yeter korkusuna yada tribine girilmesinede gerek duyulmasınada gerek yok.
37-) bakin her gün geçtikce oyuna yeni başlıyan user azalıcak ve 2 ay içinde oyun bir bumeranga gidicek bu gidişattan memnun olmuyan oyuncular bunalıp oyunu bırakıcaklar.
3:cool: beli bir kitle kalıcak ve güclenicek aralarında pvp atıcaklar . onlarda bi yere kadar kalıcaklardır...
39-) şuanki user durumuna bakıp gaza gelmemenizi tavsiye ediyorum.
40-) Millet oyunun bukadar zorluğunda (her lvl için milyon milyon istenen exp) zorla oyunda tutunmaya çalışırken
41-) Malum herkezin ekibi yok ve zaten solo oyuncunun yapabileceği malesef pek birşeyde yok.
42-) Ve oyun Bukadar Solo düşmanı ve Partiylen bile kasılmaz iken . oyunculara elle vurun lo sabaha kadar zr1 dayatmasını anlamış değilim.
43-) Eni sonu herkez 65 lvl olucak neyin engellemesi bu ? kime ne faydası var ? ( bu süre zarfında oyuncu kaybetmeye değermi ?)
44-) Mage gibi slotlara gidip rahat kesemiyorlar.
45-) adam ne yapsın işi kari yok sabaha kadar mobmu kessin.
46-) lvl atlamak için milyon milyon expler toplaması gerekiyor bide.
47-) cz yede gidemiyor ordada tek yiyor .
4:cool: gidip solo kasilim diyicek ordada moblardan tek yiyicek.
49-) en son gidip alt f4 cekicek
50-) oyun zor olmasından anlaşılan oyunun oynanamaz hale doğru gitmesiyse bu yanlıştan nekadar erken dönülse okadar kardır..

Öneri:

Ekibinizden birisi 65 lvl ekadar bir job acsın ve mümkün oldugunca canlı yayında görelim nasıl kastıgını . Usere dokununki kazanasınız.
saatlerimi verdim bu texti hazırlamak için umarım ufacıkta olsa bi yararım dokunmussa mutluluk duyarım...

Son olarak : Köklü değişiklikler Gelmeli .

Hayatta korkulabilecek hiç bir şey yoktur, anlaşılması gereken şeyler vardır.​

MARIE CURI​

Özet :

1-) Oyunda daha öncelikli yapılması gereken şeyler var iken. coğunlugun faydalanabilecegi maus klavye makro gibi yazılımların önene gecilecek zamanlamanın yanlış olduğu fikrindeyim.
2-) Görevlerin yeterli ve Düşük exp vermesinden çoğu oyuncunun şikayetçi olması
3-) Solo oyuncunun Mob keserken aşırı zorlanması ve karşılığını alamaması ( solo mob getirilebilir örnekleri diablo 3 . wow da vardır.)
4-) Gidişatın kesinlikle yanlış ve oyunda ciddi user kaybına yol açacağı uyarısı
6-) Oyun yöneticiler kitleyi yeterince tanımaya çalışmadıkları . Oyunculardan kopmaları
7-) Türkiyedeki bilgisayarların çok üstünde istenilen sistem özellikleri .
:cool: Türkiyedeki bilgisayar ne demek müşterin demek. müşterin userin demek.
userin bu oyuna rahatlıkla girebiliyormu bunun araştırılmasının yapılmaması yada umursanmaması.
üstelik yüksek sistemli oyun bilgisayarlarına sahip olanların bile pc sinin aşırı derecede güç tükettiğinden şikayetçi olması
9-) Oyunun Grafiklerinden Çok Oyunun Oynanabilecek En yüksek performans için Geliştirilmesi Gerektiği.

Bir oyuncu Sizce Ne ister ? .
Sanırım :

10-) İtem Dengesi İster
11-) Joblar arası denge ister.
12-) farm slotları ister.
13-) oyunun solo ve partili şekilde oynanabilecek seviyede olmasını ister
14-) exp kasarken yararlancak ufak yardımcı uygulamaları ister (kimi genie kimi mause kimi klavye ) çünkü exp kasmak aşırı dercede zor ve sıkıcı ve oyuncun hemde vakti yok.
15-) Gb satışı istemez!!! ( zenginleri ayrı tutuyorum ) Onlar üstüne alınmasın lütfen :D
16-) Oyun Vaat edilenin dışına çıkması.( PY2 Win) Gittikçe Fark açılıyor . UYARI !!!
17-) Gb ve item satışında çelişki. Hem yasak denilip hemde neredeyse tüm sitelerde kolayca nasıl ulaşılabiliniyor bunun için herhangi bir önlem varmı ?
1:cool: Exp kasmada neredeyse 20 yıl önceki eski ve sıkıcı metodların dayatılması
19-) Knight'ın userini çekelim kaybetmeyelim bize yeter korkusu Yüzünden Oyundaki köklü değişimlere girilememesi Ve Oyunun Gelişimine Engel olunması
20-) Knight Tecrübesi Olmayanların Ki bu kitle genelde bir çok Mmoprg oyunları oynadığını tahmin ederekten. Oyunun onlar için Pek Anlaşıldığını Ve Heyecan Verdiğini Düşünmüyorum.
20-) Her geçen Gün Yeni başlıyan userin azalması ve gelecekteki endişe ve uyarı ...
21-) Ekipsiz oyuncunun slotlarda ve oyundan dışlanması ve oyunun bu mekanizması solo oyuncuyu oyundan uzaklaştırması
22-) Önerilerin Yeterince Dikkate Alınmaması

Not: Herkes Herşeye Katılmak Zorunda Zaten değildir . Bunlar Benim Şahsi Görüşüm Ve Oyunda Hissettiğim eksiklier.
( Amaç oyunu kesinlikle kötülemek değildir malesef bu cümleyide kurmak zorunda hissettim ).
sebebi Eleştiriye Yada Fikirlere Yada düşüncelere Saygılı Olmayı Henüz Tam Öğrenemediğimizi düşünüyorum.
Halbuki Düşünceler Fikirler Eleştiriler İnsanı güçlendirir (saygı çerçevesi ve hakaret edici boyutta olmadığı sürece)

BiZ neden tartışamıyoruz yada fikirlerimizi birbirimize iletmekte bukadar zorlanıyoruz yada öfkeleniyoruz ?

Fikirleriniz Değerlidir Ama lütfen Önce okuyup analiiz edelim ve yanlış gördüğünüz maddeleri aşşağıda geliştirmek adına yorumda bulunabilir ve yeni maddeler ekliyebiliriz .
böyle olursa daha iyi olur dediğiniz. önerilerinizi lütfen yazın. Oyuna katkı verelim .

Son düzenleme:

Toxic

Üye
Çaldığın vaktimi lütfen geri ver :D Güzel yanları da vardı eğlenceliydi okurken ama o kadar basit yazım hataları kendimi bıçaklamama sebep olacaktı neredeyse.

Kanka yazının çoğu kısmını casual oyunculara hitap ederek yazmışsın :) örn ; as full knka :) ben gidip tüm parti başkanlarına level imi ve class ımı içeren pm i bırakıyordum slotları gezerken veya başka bir şeyle ilgilenirken gel kanka slot boşaldı diye pm atıyorlardı bu çok iQ isteyen bir şey değil ama yapamamak gerçekten bir kusmuk olmakla eşdeğer.

Umarım dert yandığın şeylerin mantıklı kısımlarına el atarlar ve düzeltirler iyi forumlar

dinopawcat

Üye
Çaldığın vaktimi lütfen geri ver :D Güzel yanları da vardı eğlenceliydi okurken ama o kadar basit yazım hataları kendimi bıçaklamama sebep olacaktı neredeyse.

Kanka yazının çoğu kısmını casual oyunculara hitap ederek yazmışsın :) örn ; as full knka :) ben gidip tüm parti başkanlarına level imi ve class ımı içeren pm i bırakıyordum slotları gezerken veya başka bir şeyle ilgilenirken gel kanka slot boşaldı diye pm atıyorlardı bu çok iQ isteyen bir şey değil ama yapamamak gerçekten bir kusmuk olmakla eşdeğer.

Umarım dert yandığın şeylerin mantıklı kısımlarına el atarlar ve düzeltirler iyi forumlar
yazim hatalari için üzgünüm . sonuçta türkçe ana dilim değil sonradan öğrendiğim bir dil. ve suan yeni diller öreniyorum . gramerler birbirine karışabiliyor. misal almanca öğreniyorum burda fiiller 2. pozisyona bazende cümlenin sonuna bazende ortasına gidior. ) kafamı karıstırıyor. malum uzun text yazdım çok fazla yazım hataları olabilir. ama ne bir dil öğretmeniyim nede c2 seviyesinde türkce yazma gerekliliği hisseettim elimden geldiğince anlasılır bir şekilde yazmaya çalıştım. casual (gündelik) oyuncu derken ? ben oradaki 8 kislik party sohbetinin yabancı oyuncu gözüyle similasyonunu yaptım. :) üzücü anlamaman .odaklanman gereken benim yazım hatalarım değil. neticede ne sen dil öğretmenisin nede ben senin öğrencinim sınavı verecek öğrencin :). burada odaklanman gereken şey text teki fikirlerdi. katılırsın katılmassın hepsi kiymetlidir . hakaret etmediğin sürece... kusmuk ıq filan terimlerini neden kullanma ihtiyacı duydugun isminden kaynaklı olsa gerek :) . 3 saatten fazla vaktimi alan bir yazı ve sonuç: türkçe öğretmenim : toxid: kendimi bıçaklayacağım yazım kuralları ihlali.

kaan26

Üye

senın bizden caldıgın vakitler ne olacak

Toxic

Üye
xd bu kadar takılacağını bilsem yazmazdım . casual kısmına gelince Neuling tip oyuncuları kastettim :) Hee dil konusuna gelince uzun süredir yabancı dil değmemişti kanka sağol

derler677

Üye
bunu yazana saldıranlar kusura bkamayında siz oyun oynamaktan anlamıyosunz adam 10 nurma konulara değinmiş slotlarda gunde 4 5 m kasıyorduk en azından skil vurmaya korkmuyorduk dedikki guzel yapmışlar bu olayı pat yarı yarıya duştu paralar, bunu kimin kafasına uyarak yaptılar bilmem ama cok yanlış yaptılar şimdi 20m le indim 3 5 silah buldum dedim basarım 5 6, 5 silahtan 1 tanesi +5 geçti 4 du yandı hadi eyw dedimki geçer bastım 6 yandı elde ne kaldı pot parası bile kalmadı team yok soloyum nerde para kasıcam slotlardan para gelmiyor solo farm yapma olayı yok nolcak bide bole duşunun oyunda 3 5m kasmak için bitarafımı yırtıyorrum milelt zengin gene gb çekiyor gene zevk onun gariban gene alt f4 devam amk macronun kalkması iimni oldu kotumu bilmem ama sizin bu yaptıgınızı sizce knght onlne yapamıyormuyduda engellemedi.d bu z olayını :d akıllı olun azcık oyunda anlık onlneların % 35 ,% 40 macro slotlardan kaynaklı oldugu için engellenmedi macroyuda desteklemiyorum orasıda ayrı bidurum elle 62 kadar kastım bunaldım artık ex bıraktım parada yok .d nolcak solo farmda yok dungenı beklyorum beklentileri karşılamazsa yapacak bşyyok zevk almadıgım oyuna nden devam ediyim..

Son düzenleme:

Toxic

Üye
bunu yazana saldıranlar kusura bkamayında siz oyun oynamaktan anlamıyosunz adam 10 nurma konulara değinmiş slotlarda gunde 4 5 m kasıyorduk en azından skil vurmaya korkmuyorduk dedikki guzel yapmışlar bu olayı pat yarı yarıda duştu paralar bunu kimn kafasına uyarak yaptılar bilmem ama cok yanlış yaptılar şimdi 20m le indim 3 5 silah buldum dedim basarım 5 6 5 silahtan 1 tanesi +5 geçti 4 du yandı hadi eyw dedimki geçer amk bastım 6 yandı elde ne kaldı pot parası bile kalmadı team yok soloyum nerde para kasıcam slotlardan para gelmiyor solo farm yapma oalyı yok nolcak bide bole duşunn oyunda 3 5m kasmak için gotunu yırtıyor milelt zengin gene gb çekiyor gene skiyor gariban gene alt f4 devam amk macronun kalkması iimni oldu kotumu bilmem ama sizin bu yaptıgınızı sizde knght onlne yapamıyormuyduda engellemedi.d bu z olayını :d akıllı olun azcık oyunda anlık onlneların % 35 ,% 40 macro slotlardan kaynaklı oldugu için engellenmedi macroyuda desteklemiyorum orasıda ayrı biduuzm elle 62 kadar kastım bunaldımm amk artık ex bıraktım parada yok .d nolcak solo farmda yok dungenı beklyorum beklentileri karşılamazsa yapacak bşyyok zevk almadıgım oyuna nden devam ediyim..
Kaç level siniz ?

Toxic

Üye
Bende 63 level im :) aynı zorlukları atlatmışız oyun içerisinde . Upgrade kısmı senin oynadığın bir kumardı o kısma bir şey diyemeyeceğim ama sen kendine ait kumarda bir çok şey söylemişsin :) neyse . Dropların düşürüldüğünün hepimiz farkındayız ama benim oyun içerisinde ki ekonomim her gün son hızda ilerlemekte. Ben çok olağan dışı bir şey yapmıyorum oyunda bir farm slotu belirliyoruz ve gidip günde 5 - 10 saat arası ona vuruyoruz çok canımız sıkılınca bu 5-10 saat arası 1 saat sc basıp pk atıyoruz :) sonra farma dönüyoruz gün sonunda düşen itemleri satıp pay ediyoruz. Ben hiç gb çekmedim kanka :) ben çok iyi bir oyuncuda değilim eğer ben 15-28 fps arası oyun deneyimim ile bir şeyler yapabiliyorsam bunu sizlerin de yapabiliyor olması lazım. Şanssız bir gün geçirdin diye tüm iyi günlerini suçlayamazsın dostum :) <3
62 yazmış ya toxid bey yazilari okumuyormusunuz yoksa :D
Kanks sakin ol başka konuda bir abiye cevap veriyordum :) Çok kafaya takma hemen ilk olumsuz yorumda mentalin dağıldı :) Ayrıca yorumumda güzel şeylerden de bahsettim farkındaysan sadece benim tarzım böyle normalde de bu şekilde konuşuyorum o yüzden çok şey yapma :D

JaxSui

J
Oyun tam anlamıyla açılmış gibi konuşuyorsunuz ya burada ona ifrit oluyorum. Solo oyuncuyum ben de. Evet zor solo için. Ben de toplayıcılık yapıyorum. Craft açılınca göreceğiz. Zindanlar gelince göreceğiz. Bir bakalım ne olacak. Siz şu durumda exp de kasmayın. Full market çekin bari yönetime katkınız olsun. Ufak ufak bir şeyler deneyin oyunda. Slot deneyin. Toplayıcılık deneyin vs vs.
Umduğumu ben de bulamadım henüz ama oyunun ERKEN ERİŞİM olduğunu da unutmadım.

Toxic

Üye
Oyun tam anlamıyla açılmış gibi konuşuyorsunuz ya burada ona ifrit oluyorum. Solo oyuncuyum ben de. Evet zor solo için. Ben de toplayıcılık yapıyorum. Craft açılınca göreceğiz. Zindanlar gelince göreceğiz. Bir bakalım ne olacak. Siz şu durumda exp de kasmayın. Full market çekin bari yönetime katkınız olsun. Ufak ufak bir şeyler deneyin oyunda. Slot deneyin. Toplayıcılık deneyin vs vs.
Erken erişim kısmı dışında her söylediğine katılıyorum :) erken çıkmış bir oyun ama hala umut vaad ediyor <3

JaxSui

J
Her şeyi bir anda entegre edip insanları boğmak da istemiyor olabilirler. Ben şu an etkinlikten önce saçma hataların düzeltilmesi taraftarıyım. Betada iki güne bir gelen güncellemenin en azından burada 3 güne bir gelmesini bekliyordum. Alfa 2 den beri reportladığım hataların hala var olması da beni üzüyor. Ama kabul etmeliyim optimizasyonda çok fark var. Demek ki bunun üzerine kafa yoruyorlar. Haritalar değişmiş mesela. Bunlar da önemli. Olacak gibi bir şeyler. Bir de keşke toplulukla daha çok haşır neşir olsalar.

Ah Mergen üzümlü kekim…

Şarapçıoğlu

Üye
KO'da solo farm yapabiliyordum diyen varsa rüya görmüştür. Tek haklı olunan nokta görevlerin verdiği düşük xp ödülleri.
Küçük yardımcı programcıklar derken bu ne demek küçük koxpcuklar ya da geniecikler mi :D
Slot dönüp, farm yapmadan CZ gittiğinde gerçekten eğlenebilecek misin? Ben bu karaktere emek verdim ben bu hale getirdim diye? Komik komik fikirler değişik yani işte bu yüzden ciddiye alamıyorum forumdaki kullanıcıları..

CarperPeynir

Üye
Market alışverişine açılan bir oyun resmi olarak açılmıştır kardeşim :) o zaman tüm herşey rayına oturana kadar test serverinda oynasaydık :) 1 haftadır oynamıyorum birazda olsa düzelmiştir umuduyla foruma girdim hala tırt :)

Nodar

Üye
"Çünkü Oyunu Yapan Yapımcılar Türkiyedeki kullanıcıların hangi pc ye sahip olduklarını araştırdılar ve türkiyedeki pc lerin sistemlerine göre ko tasarlandı. damağa göre lezzet ..." yazısından sonrasını okumadım, allah akıl fikir versin

Porteur

Üye
Herşeyi kendine göre düşünüp yazmışsın.
Bir süre sonra okumayı bıraktım.

Rhino

Üye
Eline Sağlık Çok Güzel Yazmışsın Lakin Sistem Konusu Bence Olması Gerektiği Gibi Evet Haklısın Piyasanın Hali Ortada Ama 2022 Yılında Grafik siz Bir Oyun Geliştirmek Şirket Açısından Çokta Mantıklı Bir Olay Değil.

Şarapçıoğlu

Üye
Eline Sağlık Çok Güzel Yazmışsın Lakin Sistem Konusu Bence Olması Gerektiği Gibi Evet Haklısın Piyasanın Hali Ortada Ama 2022 Yılında Grafik siz Bir Oyun Geliştirmek Şirket Açısından Çokta Mantıklı Bir Olay Değil.
Bence mantıklı. 2 boyutlu yapabilirlerdi. KO'yu yapan ekip araştırdı ona göre yaptı oyunu. Bunlar da araştırsaydı tetris benzeri grafiklerde yapmaları gerektiğini bilirlerdi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt