dinopawcat
Üye

Elimizi taşın altına koyup dürüst ve Gerçekçi Olalım Lütfen ?
1-) Oyun Yeni Açıldı ve bukadar öncelikli düzeltilmesi gereken çok daha ciddi hatalar ve eksiklikler var iken,,,,
2-) Oyunun Exp kasılan slotlarında çoğunluk makro kullanmaktır.(herkezin bildiği ve çoğunluğun kullanıldığı gibi)
3-) Saatlerce Exp slotlarında kasılma dayatmasının altında oyuncu bunaldıktan sonra yoruluyor açıyor makroyu.
4-) Zaten az exp geliyor char kasılmıyor üstüne item upgrade bukadar zor drop yok.
5-) Solo gitse yaratık zor kesiyor kasılamıyor (zaten forumlarda bir sürü konusu oldu solo oyuncu ile ilgili fazla detayına girme gereği yok)
7-) Eğer böyle devam edilerse tarih veriyorum 2 ay içerisinde çok ciddi bir user kaybına gidecektir. (Görünen köy klavuz istemez )
Ortaya Bir ''OTCHIWA'' Heykeli Lütfen.
Peki ya Kim bu Rise Online Kitlesi?
9-) Türkiyedeki hayat pahalılığından bırak Pc almayı millet ekmek kuyrugunda sırf bi kac kurusa daha ucuza alırım diye saatlerce kuyrukta bekliyor.
10-) Hal böyleyken bu sistem gereksinimleri İstenen bir oyun tasarlarken insan kime tasarladıgını biraz araştırmazmı yada düşünmezmi ?
11-) Kim grafik istediki. Ortadaki makineler belli oyuncu kitlesi belli hangi oyundan geleceği belli. neden herşey birbirine karıştırıldı?
12-) Peki ortada grafik var gerçekten güzel görünüyor eywallah emek var. peki soruyorum kaç kişi max grafik ayarlarında oynuyabiliyor ?
13-) bu biraz şeye benziyor ferrari alıpta tüp takmaya benziyor
14-) ben şahsen orta ayarlarda ve bazen en düşük ayarlara oynamama rağmen pc den duman çıkıyor neredeyse
15-) Oyuna gelen kitle grafiği içinmi yoksa oyunun argoritmasi içinmi geliyor bu soruyu sordunuzmu ?
16-) Oysaki herşey okadar basitki pk çıkarsın z ye gelene skil r combo hepsi bu oyuna başlayan tayfa bunu istiyor hepsi bu ( tıpki knightta olduğu gibi) .
17-) Ve bunu yaparken lag, bug vs... bunlardan etkilenmek istemez!!! .
1
19-) joblar arası denge ister.
20-) farm slotları ister.
21-) solo farm ister.
22-) exp kasarken yararlancak ufak yardımcı uygulamaları ister
23-) görevlerle yüksek lvle gelmeyi ister.
24-) gb satışı istemez!!! ( zenginleri ayrı tutuyorum ) onlar üstüne alınmasın lütfen
Rise Online Global Hayat :
Rise Online 1. Gün :
Hello türkish guys I love lahmacun . kebap
Rise Online 2. Gün :
Please dont ks. I need lvl up
Rise Online 3 Gün :
slotta gruplasmayı gören solo oyuncumuz(global) party please Tutunmaya calısıyor1= as fll
2= as suan full kardo
3= as hos geldin biraz bekle pri cıkacak
4= was sc bitsin gidicem
5= ben rpr
6= as
7= ben yemekteyim 5 dakkaya gelirim.
8 = +1 cleaver alınır +1 rogue heaven alınır
Global: Fuc....
Aslında herşey çok basitti . Oyuncular Ne istiyordu Ne istiyor ?
13-) Eski knight nostalji tadını versin ama oradaki hatalar buglar fixlensin ve bazı yeniliklerle süslensin isteniliyordu.
14-) halbuki Temel argoritma kusursuz çalışdıktan sonra bazi süslemeler ve yenilikler fazlasıyla yeterde artardı ...
15-) ve en önemlisi hak yemiyen kulak veren yönetici ve oynu paraya cevrilmeyen bir sistem istediler.
16-) Ama siz ne yaptınız globala açılıcaz.
17-) Globale acılmak ciddi tecrübeli yıllarını vermiş ve deneyimli kadro ister.
1
19-) siz daha ilk oyundan daha elinizdeki kadronun gücünü ve oyuncularınızın isteklerini ve pc lerini bile tanımadan böyle vitesi 1 den 5 e at bas gaza bas . amac neydiki ?
20-) hayaller paris hayatlar somali somali.
21-) (her nekadarda çoğu oyunda paytowin olduğu gibi bu oyundada olup öne geçilse bile bunu min. seviyesine indirilebilmesini istediler).
Peki ya Sonuç nemi oldu ?
22-) bir sürü sitede gb ve İtem satışları yapılıyor.
23-) Rise online Twitch yayıncılarına sponsor olmuş. bu güzel bu olması gerektiği gibi ama şimdi buradaki olaya bakın şimdi
24-) O yayıncılar'da gb satısı yapan sitelerin reklamını ve sponsorlugunu almışlar bu olay nasıl oluyor ?
Bahçıvan şoföre, şofor aşçıya, aşçı uşağa sonra hepsi usere.
25-) Rise Online Duyuru: Gb Satışı yasak
26-) Rise Online: biz yayıncılara destek verelim.
27-) Verin tabi güzel tamam oyuncu getirsin
Ama?
26-) yayıncı: bende gb satan sitelere destek verem. para kazanam. ???
27-) gb satan siteler: bende para kazanam komisyonun bende merak etmeyin siz bana gönderin . ???
2
29-) şaka gibi banka gibi olmuş
Alış : ₺6,00
Oturum AçSatış : ₺7,50
30-) Peki ya item satışları buna ne demeli ?
Exp Kasmada oyuncuyu 2003 senelerindeki ergenle karıştırmak... Görememezlik:
31-) o 13 yasındaki 15 yasindaki 18 yasındaki genc yok artık . o kacardı okuldan girerdi oyuna ve deru yada apostle partisine girdiğinde dünyalar onun olurdu.
32-) saatlerce eli ilen zevkle kasardı. ve cz yi hayal ederdi aldırdı 2 cleaver herkeze hava atardı
33-) şuan hayat şartları ne 2003 ne biz 2003'üz ne teknoloji ne piskolojimiz ve daha bir sürü nedenler ve yaş farkı o kişiyi değiştirdi .
34-) 30 yaşındayız artık ve çoğunluğun eskisi gibi saatlerce aynı moba robot gibi zr1 yapacak ne vakti nede keyfi var.
35-) ( üstelik 2022 senesinde bir çıkmış oyun bukadar sıkıcı olmak zorunda değil
36-) yada knightın userini çekelim kaybetmiylim bize yeter korkusuna yada tribine girilmesinede gerek duyulmasınada gerek yok.
37-) bakin her gün geçtikce oyuna yeni başlıyan user azalıcak ve 2 ay içinde oyun bir bumeranga gidicek bu gidişattan memnun olmuyan oyuncular bunalıp oyunu bırakıcaklar.
3
39-) şuanki user durumuna bakıp gaza gelmemenizi tavsiye ediyorum.
40-) Millet oyunun bukadar zorluğunda (her lvl için milyon milyon istenen exp) zorla oyunda tutunmaya çalışırken
41-) Malum herkezin ekibi yok ve zaten solo oyuncunun yapabileceği malesef pek birşeyde yok.
42-) Ve oyun Bukadar Solo düşmanı ve Partiylen bile kasılmaz iken . oyunculara elle vurun lo sabaha kadar zr1 dayatmasını anlamış değilim.
43-) Eni sonu herkez 65 lvl olucak neyin engellemesi bu ? kime ne faydası var ? ( bu süre zarfında oyuncu kaybetmeye değermi ?)
44-) Mage gibi slotlara gidip rahat kesemiyorlar.
45-) adam ne yapsın işi kari yok sabaha kadar mobmu kessin.
46-) lvl atlamak için milyon milyon expler toplaması gerekiyor bide.
47-) cz yede gidemiyor ordada tek yiyor .
4
49-) en son gidip alt f4 cekicek
50-) oyun zor olmasından anlaşılan oyunun oynanamaz hale doğru gitmesiyse bu yanlıştan nekadar erken dönülse okadar kardır..
Öneri:
Ekibinizden birisi 65 lvl ekadar bir job acsın ve mümkün oldugunca canlı yayında görelim nasıl kastıgını . Usere dokununki kazanasınız.saatlerimi verdim bu texti hazırlamak için umarım ufacıkta olsa bi yararım dokunmussa mutluluk duyarım...
Son olarak : Köklü değişiklikler Gelmeli .
Hayatta korkulabilecek hiç bir şey yoktur, anlaşılması gereken şeyler vardır.
MARIE CURI
Özet :1-) Oyunda daha öncelikli yapılması gereken şeyler var iken. coğunlugun faydalanabilecegi maus klavye makro gibi yazılımların önene gecilecek zamanlamanın yanlış olduğu fikrindeyim.
2-) Görevlerin yeterli ve Düşük exp vermesinden çoğu oyuncunun şikayetçi olması
3-) Solo oyuncunun Mob keserken aşırı zorlanması ve karşılığını alamaması ( solo mob getirilebilir örnekleri diablo 3 . wow da vardır.)
4-) Gidişatın kesinlikle yanlış ve oyunda ciddi user kaybına yol açacağı uyarısı
6-) Oyun yöneticiler kitleyi yeterince tanımaya çalışmadıkları . Oyunculardan kopmaları
7-) Türkiyedeki bilgisayarların çok üstünde istenilen sistem özellikleri .
userin bu oyuna rahatlıkla girebiliyormu bunun araştırılmasının yapılmaması yada umursanmaması.
üstelik yüksek sistemli oyun bilgisayarlarına sahip olanların bile pc sinin aşırı derecede güç tükettiğinden şikayetçi olması
9-) Oyunun Grafiklerinden Çok Oyunun Oynanabilecek En yüksek performans için Geliştirilmesi Gerektiği.
Bir oyuncu Sizce Ne ister ? .
Sanırım :
10-) İtem Dengesi İster
11-) Joblar arası denge ister.
12-) farm slotları ister.
13-) oyunun solo ve partili şekilde oynanabilecek seviyede olmasını ister
14-) exp kasarken yararlancak ufak yardımcı uygulamaları ister (kimi genie kimi mause kimi klavye ) çünkü exp kasmak aşırı dercede zor ve sıkıcı ve oyuncun hemde vakti yok.
15-) Gb satışı istemez!!! ( zenginleri ayrı tutuyorum ) Onlar üstüne alınmasın lütfen
16-) Oyun Vaat edilenin dışına çıkması.( PY2 Win) Gittikçe Fark açılıyor . UYARI !!!
17-) Gb ve item satışında çelişki. Hem yasak denilip hemde neredeyse tüm sitelerde kolayca nasıl ulaşılabiliniyor bunun için herhangi bir önlem varmı ?
1
19-) Knight'ın userini çekelim kaybetmeyelim bize yeter korkusu Yüzünden Oyundaki köklü değişimlere girilememesi Ve Oyunun Gelişimine Engel olunması
20-) Knight Tecrübesi Olmayanların Ki bu kitle genelde bir çok Mmoprg oyunları oynadığını tahmin ederekten. Oyunun onlar için Pek Anlaşıldığını Ve Heyecan Verdiğini Düşünmüyorum.
20-) Her geçen Gün Yeni başlıyan userin azalması ve gelecekteki endişe ve uyarı ...
21-) Ekipsiz oyuncunun slotlarda ve oyundan dışlanması ve oyunun bu mekanizması solo oyuncuyu oyundan uzaklaştırması
22-) Önerilerin Yeterince Dikkate Alınmaması
Not: Herkes Herşeye Katılmak Zorunda Zaten değildir . Bunlar Benim Şahsi Görüşüm Ve Oyunda Hissettiğim eksiklier.
( Amaç oyunu kesinlikle kötülemek değildir malesef bu cümleyide kurmak zorunda hissettim ).
sebebi Eleştiriye Yada Fikirlere Yada düşüncelere Saygılı Olmayı Henüz Tam Öğrenemediğimizi düşünüyorum.
Halbuki Düşünceler Fikirler Eleştiriler İnsanı güçlendirir (saygı çerçevesi ve hakaret edici boyutta olmadığı sürece)
BiZ neden tartışamıyoruz yada fikirlerimizi birbirimize iletmekte bukadar zorlanıyoruz yada öfkeleniyoruz ?
Fikirleriniz Değerlidir Ama lütfen Önce okuyup analiiz edelim ve yanlış gördüğünüz maddeleri aşşağıda geliştirmek adına yorumda bulunabilir ve yeni maddeler ekliyebiliriz .
böyle olursa daha iyi olur dediğiniz. önerilerinizi lütfen yazın. Oyuna katkı verelim .
Son düzenleme: