dinopawcat
Üye

Özet Kısmını Okuyup Ondan Sonra Tekrar Yorum Yaparsaniz Sevinirim.
Son düzenleme:
* Peki ya neden tuttu bu Ko bukadar?
* Çünkü Oyunu Yapan Yapımcılar Türkiyedeki kullanıcıların hangi pc ye sahip olduklarını araştırdılar ve türkiyedeki pc lerin sistemlerine göre ko tasarlandı.
- Tam olarak bunu okuduktan sonra , gülmeye başladım - birader konu açmadan önce aç bi bak bakalım istek şikayet kısmına git oraya boru gibi konu açmışım"Çünkü Oyunu Yapan Yapımcılar Türkiyedeki kullanıcıların hangi pc ye sahip olduklarını araştırdılar ve türkiyedeki pc lerin sistemlerine göre ko tasarlandı. damağa göre lezzet ..." yazısından sonrasını okumadım, allah akıl fikir versin
KO Dedigin Oyun 2003'te Neyse Hala Öyle Dev Güncelleme Diye Yayınladıkları Şeyde Bir Güncelleme Değildi Biraz Daha Açık Sözlü Olayın Bende Makinası Olamayan OYNAMASIN Sektöre Ayak Uyduramayan Oynamasın. Zaten Oyunun İstediği Sistemler Cok Büyük Paralar Değil O Yüzden Çok Gereksiz YaniBence mantıklı. 2 boyutlu yapabilirlerdi. KO'yu yapan ekip araştırdı ona göre yaptı oyunu. Bunlar da araştırsaydı tetris benzeri grafiklerde yapmaları gerektiğini bilirlerdi.
Anlatmak istediğim Grafikten Daha çok Önemli olan oyun akışkanlığına Ve daha düşük performanslı bilgisayarlarında güzel fps ile oyunu donmadan takılmamdan rahatca oynayabilmesi gerektiğini söylemeye calıstım.Kim grafik istedi ki cümlesinden sonrasını okumadım. Bu yaklaşımda olan birinin eleştirisi de görüşü de çok dikkate alınacak cinsten değildir diye düşündüm. Grafik önemli değilse sizin için. Diğer oyunu oynayabilirsiniz ya da Metin2 sizi bekler.
Ne saçmalıyorsun dostum önce japko filan. 2002 de knight empire diye kore de çıkıyor. Japonya aynı usko gibi yayın hakkını alıp yayınlıyor oyunu. 2004 te usko çıkıyor bizim oynadığımız. Ayrıca japonun ne yaptığı beni zerre ilgilendirmiyor. Ülkemizde unreal engine 4 oyun oynayan pc sayısı çok değildir."* Çünkü Oyunu Yapan Yapımcılar Türkiyedeki kullanıcıların hangi pc ye sahip olduklarını araştırdılar ve türkiyedeki pc lerin sistemlerine göre ko tasarlandı."
Dostum sen tam olarak ne anlatıyorsun? Söylediklerinin küçük bir kısmına katılıyorum gerisi sadece saçmalık. Özellikle şu söylediğin mesajda hiçbir mantık yok. Şu dediğin dönemde çoğu insanın evinde bilgisayar bile yoktu. Olanlar da zaten neredeyse standart parçalardı. Türkiye'deki bilgisayarları araştırmışlar da ona göre tasarlamışlar. Oyun zaten japko olarak çıktı ve sana bilmediğin bir şey daha söyleyeyim, japko'ya Türklerin erişimi yok. Anca vpn tarzı şeylerle girilebiliyordu. Yani oradaki yapımcılar sence oyuna almayacağı insanların mı bilgisayarlarını araştırdılar?Yemin ederim sadece laf olsun diye konuşuyorsunuz başka bir şey değil.
Dostum ben k.o da 2 senedir solo farm atıyordum hyrdır nasıl atılmıyormuş? Rüya falan da görmedim yani. Solo oynayan yada oynamayan herkesin problemi gelen coin,drop ve exp in çok az gelmesi kapişş? anlamadıysan ingilizce de yazabilirim.KO'da solo farm yapabiliyordum diyen varsa rüya görmüştür. Tek haklı olunan nokta görevlerin verdiği düşük xp ödülleri.
Küçük yardımcı programcıklar derken bu ne demek küçük koxpcuklar ya da geniecikler mi
Slot dönüp, farm yapmadan CZ gittiğinde gerçekten eğlenebilecek misin? Ben bu karaktere emek verdim ben bu hale getirdim diye? Komik komik fikirler değişik yani işte bu yüzden ciddiye alamıyorum forumdaki kullanıcıları..
Bende 63 level imaynı zorlukları atlatmışız oyun içerisinde . Upgrade kısmı senin oynadığın bir kumardı o kısma bir şey diyemeyeceğim ama sen kendine ait kumarda bir çok şey söylemişsin
neyse . Dropların düşürüldüğünün hepimiz farkındayız ama benim oyun içerisinde ki ekonomim her gün son hızda ilerlemekte. Ben çok olağan dışı bir şey yapmıyorum oyunda bir farm slotu belirliyoruz ve gidip günde 5 - 10 saat arası ona vuruyoruz çok canımız sıkılınca bu 5-10 saat arası 1 saat sc basıp pk atıyoruz
sonra farma dönüyoruz gün sonunda düşen itemleri satıp pay ediyoruz. Ben hiç gb çekmedim kanka
ben çok iyi bir oyuncuda değilim eğer ben 15-28 fps arası oyun deneyimim ile bir şeyler yapabiliyorsam bunu sizlerin de yapabiliyor olması lazım. Şanssız bir gün geçirdin diye tüm iyi günlerini suçlayamazsın dostum
<3
Kanks sakin ol başka konuda bir abiye cevap veriyordumÇok kafaya takma hemen ilk olumsuz yorumda mentalin dağıldı
Ayrıca yorumumda güzel şeylerden de bahsettim farkındaysan sadece benim tarzım böyle normalde de bu şekilde konuşuyorum o yüzden çok şey yapma
![]()
Exp - Grafik - Para kasma ve bir kaç konuya daha katılıyorum. Özellikle paralar neden yarı yarıya düştü bırakın millet kassın parasını. Haa millet para kasıp sitelere sattı o mu dert oldu size ?? Ha eğer olduysa söyleyim o userin değil sizin hatanız buna engel olmak sizin elinizde. Oyun içi drop oranı düşürerek oyuncunun hevesini kırmak ap ayrı bir mevzu. Defalarca boss kesip 20k para düştüğünemi yanayım, Saatlerce Zombi gibi slot dönüp %10 kastığımamı. Hiç birimiz 17 yaşında delikanlı değiliz artık. Ailemiz işimiz vs var işten gelip 1-2 saat hanımdan izin koparıp oyun oynama peşindeyiz onda da saatlerce zombilik yapıyoruz. Oyunda heyecan bittiği an o oyunda biter. bkz.KO bilmem anlatabildim mi![]()
Koreko veya japko karıştırmış olabilirim sonuç olarak bizim oynadığımız olan ilk usko olmadığı kesin. Ben bunu ülkemizdeki bilgisayarları araştırdılar ettiler dedi diye söyledim. Koreko olsa da farklı değil oraya da erişim yoktu.Ne saçmalıyorsun dostum önce japko filan. 2002 de knight empire diye kore de çıkıyor. Japonya aynı usko gibi yayın hakkını alıp yayınlıyor oyunu. 2004 te usko çıkıyor bizim oynadığımız. Ayrıca japonun ne yaptığı beni zerre ilgilendirmiyor. Ülkemizde unreal engine 4 oyun oynayan pc sayısı çok değildir.
Yorumların mide bulandırıcıÇaldığın vaktimi lütfen geri verGüzel yanları da vardı eğlenceliydi okurken ama o kadar basit yazım hataları kendimi bıçaklamama sebep olacaktı neredeyse.
Kanka yazının çoğu kısmını casual oyunculara hitap ederek yazmışsınörn ; as full knka
ben gidip tüm parti başkanlarına level imi ve class ımı içeren pm i bırakıyordum slotları gezerken veya başka bir şeyle ilgilenirken gel kanka slot boşaldı diye pm atıyorlardı bu çok iQ isteyen bir şey değil ama yapamamak gerçekten bir kusmuk olmakla eşdeğer.
Umarım dert yandığın şeylerin mantıklı kısımlarına el atarlar ve düzeltirler iyi forumlar