Oyuncular Ne istiyordu Ne istiyor ?

dinopawcat

Üye
Özet Kısmını Okuyup Ondan Sonra Tekrar Yorum Yaparsaniz Sevinirim.

Son düzenleme:

dinopawcat

Üye
Özet :

1-)
Oyunda daha öncelikli yapılması gereken şeyler var iken. coğunlugun faydalanabilecegi maus klavye makro gibi yazılımların önene gecilecek zamanlamanın yanlış olduğu fikrindeyim.
2-) Görevlerin yeterli ve Düşük exp vermesinden çoğu oyuncunun şikayetçi olması
3-) Solo oyuncunun Mob keserken aşırı zorlanması ve karşılığını alamaması ( solo mob getirilebilir örnekleri diablo 3 . wow da vardır.)
4-) Gidişatın kesinlikle yanlış ve oyunda ciddi user kaybına yol açacağı uyarısı
6-) Oyun yöneticiler kitleyi yeterince tanımaya çalışmadıkları . Oyunculardan kopmaları
7-) Türkiyedeki bilgisayarların çok üstünde istenilen sistem özellikleri .
:cool: Türkiyedeki bilgisayar ne demek müşterin demek. müşterin userin demek.
userin bu oyuna rahatlıkla girebiliyormu bunun araştırılmasının yapılmaması yada umursanmaması.
üstelik yüksek sistemli oyun bilgisayarlarına sahip olanların bile pc sinin aşırı derecede güç tükettiğinden şikayetçi olması
9-) Oyunun Grafiklerinden Çok Oyunun Oynanabilecek En yüksek performans için Geliştirilmesi Gerektiği.

Bir oyuncu Sizce Ne ister ? .
Sanırım :

10-) İtem Dengesi İster
11-) Joblar arası denge ister.
12-) farm slotları ister.
13-) oyunun solo ve partili şekilde oynanabilecek seviyede olmasını ister
14-) exp kasarken yararlancak ufak yardımcı uygulamaları ister (kimi genie kimi mause kimi klavye ) çünkü exp kasmak aşırı dercede zor ve sıkıcı ve oyuncun hemde vakti yok.
15-) Gb satışı istemez!!! ( zenginleri ayrı tutuyorum ) Onlar üstüne alınmasın lütfen :D
16-) Oyun Vaat edilenin dışına çıkması.( PY2 Win) Gittikçe Fark açılıyor . UYARI !!!
17-) Gb ve item satışında çelişki. Hem yasak denilip hemde neredeyse tüm sitelerde kolayca nasıl ulaşılabiliniyor bunun için herhangi bir önlem varmı ?
1:cool: Exp kasmada neredeyse 20 yıl önceki eski ve sıkıcı metodların dayatılması
19-) Knight'ın userini çekelim kaybetmeyelim bize yeter korkusu Yüzünden Oyundaki köklü değişimlere girilememesi Ve Oyunun Gelişimine Engel olunması
20-) Knight Tecrübesi Olmayanların Ki bu kitle genelde bir çok Mmoprg oyunları oynadığını tahmin ederekten. Oyunun onlar için Pek Anlaşıldığını Ve Heyecan Verdiğini Düşünmüyorum.
20-) Her geçen Gün Yeni başlıyan userin azalması ve gelecekteki endişe ve uyarı ...
21-) Ekipsiz oyuncunun slotlarda ve oyundan dışlanması ve oyunun bu mekanizması solo oyuncuyu oyundan uzaklaştırması
22-) Önerilerin Yeterince Dikkate Alınmaması

Not: Herkes Herşeye Katılmak Zorunda Zaten değildir . Bunlar Benim Şahsi Görüşüm Ve Oyunda Hissettiğim eksiklier.
( Amaç oyunu kesinlikle kötülemek değildir malesef bu cümleyide kurmak zorunda hissettim ).
sebebi Eleştiriye Yada Fikirlere Yada düşüncelere Saygılı Olmayı Henüz Tam Öğrenemediğimizi düşünüyorum.
Halbuki Düşünceler Fikirler Eleştiriler İnsanı güçlendirir (saygı çerçevesi ve hakaret edici boyutta olmadığı sürece)

BiZ neden tartışamıyoruz yada fikirlerimizi birbirimize iletmekte bukadar zorlanıyoruz yada öfkeleniyoruz ?

Fikirleriniz Değerlidir Ama lütfen Önce okuyup analiiz edelim ve yanlış gördüğünüz maddeleri aşşağıda geliştirmek adına yorumda bulunabilir ve yeni maddeler ekliyebiliriz .
böyle olursa daha iyi olur dediğiniz. önerilerinizi lütfen yazın. Oyuna katkı verelim .

amaravolchkova

Üye
"* Çünkü Oyunu Yapan Yapımcılar Türkiyedeki kullanıcıların hangi pc ye sahip olduklarını araştırdılar ve türkiyedeki pc lerin sistemlerine göre ko tasarlandı."

Dostum sen tam olarak ne anlatıyorsun? Söylediklerinin küçük bir kısmına katılıyorum gerisi sadece saçmalık. Özellikle şu söylediğin mesajda hiçbir mantık yok. Şu dediğin dönemde çoğu insanın evinde bilgisayar bile yoktu. Olanlar da zaten neredeyse standart parçalardı. Türkiye'deki bilgisayarları araştırmışlar da ona göre tasarlamışlar. Oyun zaten japko olarak çıktı ve sana bilmediğin bir şey daha söyleyeyim, japko'ya Türklerin erişimi yok. Anca vpn tarzı şeylerle girilebiliyordu. Yani oradaki yapımcılar sence oyuna almayacağı insanların mı bilgisayarlarını araştırdılar? :) Yemin ederim sadece laf olsun diye konuşuyorsunuz başka bir şey değil.

TheUprising

Üye
"Çünkü Oyunu Yapan Yapımcılar Türkiyedeki kullanıcıların hangi pc ye sahip olduklarını araştırdılar ve türkiyedeki pc lerin sistemlerine göre ko tasarlandı. damağa göre lezzet ..." yazısından sonrasını okumadım, allah akıl fikir versin
- Tam olarak bunu okuduktan sonra , gülmeye başladım - birader konu açmadan önce aç bi bak bakalım istek şikayet kısmına git oraya boru gibi konu açmışım

Lazanyeah

Üye
Kim grafik istedi ki cümlesinden sonrasını okumadım. Bu yaklaşımda olan birinin eleştirisi de görüşü de çok dikkate alınacak cinsten değildir diye düşündüm. Grafik önemli değilse sizin için. Diğer oyunu oynayabilirsiniz ya da Metin2 sizi bekler.

Rhino

Üye
Bence mantıklı. 2 boyutlu yapabilirlerdi. KO'yu yapan ekip araştırdı ona göre yaptı oyunu. Bunlar da araştırsaydı tetris benzeri grafiklerde yapmaları gerektiğini bilirlerdi.
KO Dedigin Oyun 2003'te Neyse Hala Öyle Dev Güncelleme Diye Yayınladıkları Şeyde Bir Güncelleme Değildi Biraz Daha Açık Sözlü Olayın Bende Makinası Olamayan OYNAMASIN Sektöre Ayak Uyduramayan Oynamasın. Zaten Oyunun İstediği Sistemler Cok Büyük Paralar Değil O Yüzden Çok Gereksiz Yani

Refrej

Üye
altına imzamı atarım kim ne derse desin oyun tutmayacak belli cok az bi kitlesi olur DW şimdiden akşamları bile boşalmaya başladı pk atan azaldı adamda 20k lık sistem var mod geliyo diyoki sisteminiz düşük olabilir vs bu gibi modlar çalışanlarda varken yurumez fazla

ERHCA

Üye
Exp - Grafik - Para kasma ve bir kaç konuya daha katılıyorum. Özellikle paralar neden yarı yarıya düştü bırakın millet kassın parasını. Haa millet para kasıp sitelere sattı o mu dert oldu size ?? Ha eğer olduysa söyleyim o userin değil sizin hatanız buna engel olmak sizin elinizde. Oyun içi drop oranı düşürerek oyuncunun hevesini kırmak ap ayrı bir mevzu. Defalarca boss kesip 20k para düştüğünemi yanayım, Saatlerce Zombi gibi slot dönüp %10 kastığımamı. Hiç birimiz 17 yaşında delikanlı değiliz artık. Ailemiz işimiz vs var işten gelip 1-2 saat hanımdan izin koparıp oyun oynama peşindeyiz onda da saatlerce zombilik yapıyoruz. Oyunda heyecan bittiği an o oyunda biter. bkz.KO bilmem anlatabildim mi :)

dinopawcat

Üye
Kim grafik istedi ki cümlesinden sonrasını okumadım. Bu yaklaşımda olan birinin eleştirisi de görüşü de çok dikkate alınacak cinsten değildir diye düşündüm. Grafik önemli değilse sizin için. Diğer oyunu oynayabilirsiniz ya da Metin2 sizi bekler.
Anlatmak istediğim Grafikten Daha çok Önemli olan oyun akışkanlığına Ve daha düşük performanslı bilgisayarlarında güzel fps ile oyunu donmadan takılmamdan rahatca oynayabilmesi gerektiğini söylemeye calıstım.
görsellik göze hoş gelir tabiki gereklidir. ama oyunun akıskanlıgı daha önemlidir fps daha önemlidir die düsünüyorum.
grafik onemli degilse metin 2 bekler diyorsun. ko 2003 de cıktı sene 2022 . hangi grafikler millet oynuyor ?. millet apostlenin nasıl gorundugunemi bakıyor ?. yoksa ne item ne exp verdiginemi ? benim elestirimi ciddiye alıp almaman yada gorusumu cidddiye alıp almaman senin bilecegin birşey. ama gelipte burda saatlerce emek verilmis bir metnimi karalaman kötülemen hiç hoş olmamış. okadar madde içinde en ufak bir fikir bile belirtmemissin. direk beni metin 2 yada koya göndermissin :). benim derdim baska bir oyunda oynamak olsa. neden buraya konu acayım ? . gider orada oynar oradaki eksiklikleri düsündügüm şeyler hakkında fikirlerimi belirtirim. . illa birşeyler yazmak istediysen daha faydalı birşey yazabilirdin dostum benim.... bu zihniyetten vazgecin. birşeyi doğru bulmamak ayıp degil birşeyi bilmemek ayıp degil. birşeyden ders cıkarmak ayıp degil. birşeyde haklı yada haksız olmak ayıp degil. yeterki söyleneni once bi okuyup dartalım. sonradan cümleye baslıyalım ;). burda 50 madde hazırlamısım . Sonuc: begenmiyorsan git metin2 oyna. üzücü ...

Son düzenleme:

Alkoer

Üye
"* Çünkü Oyunu Yapan Yapımcılar Türkiyedeki kullanıcıların hangi pc ye sahip olduklarını araştırdılar ve türkiyedeki pc lerin sistemlerine göre ko tasarlandı."

Dostum sen tam olarak ne anlatıyorsun? Söylediklerinin küçük bir kısmına katılıyorum gerisi sadece saçmalık. Özellikle şu söylediğin mesajda hiçbir mantık yok. Şu dediğin dönemde çoğu insanın evinde bilgisayar bile yoktu. Olanlar da zaten neredeyse standart parçalardı. Türkiye'deki bilgisayarları araştırmışlar da ona göre tasarlamışlar. Oyun zaten japko olarak çıktı ve sana bilmediğin bir şey daha söyleyeyim, japko'ya Türklerin erişimi yok. Anca vpn tarzı şeylerle girilebiliyordu. Yani oradaki yapımcılar sence oyuna almayacağı insanların mı bilgisayarlarını araştırdılar? :) Yemin ederim sadece laf olsun diye konuşuyorsunuz başka bir şey değil.
Ne saçmalıyorsun dostum önce japko filan. 2002 de knight empire diye kore de çıkıyor. Japonya aynı usko gibi yayın hakkını alıp yayınlıyor oyunu. 2004 te usko çıkıyor bizim oynadığımız. Ayrıca japonun ne yaptığı beni zerre ilgilendirmiyor. Ülkemizde unreal engine 4 oyun oynayan pc sayısı çok değildir.

Delucia

Üye
yok sana oto bot şu saatde pt bulamıyorum gidin yatın işinize gidin sabah buralar dolu kardeş

Alkoer

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Ben şahsen grafik olarakta oynanış olarakta iyi bir oyun bekliyordum. Grafikler bence harika fakat oynanış 2002den kalma olmuş. Artık 38 yaşındayım bu kadar uzun oyun süresi gerektiren bir oyun bana göre değil. Baktım solo da oynanmıyor bu ay ki premium parası helal olsun önümüzdeki ay görüşmeyelim.

ridic

Üye
KO'da solo farm yapabiliyordum diyen varsa rüya görmüştür. Tek haklı olunan nokta görevlerin verdiği düşük xp ödülleri.
Küçük yardımcı programcıklar derken bu ne demek küçük koxpcuklar ya da geniecikler mi :D
Slot dönüp, farm yapmadan CZ gittiğinde gerçekten eğlenebilecek misin? Ben bu karaktere emek verdim ben bu hale getirdim diye? Komik komik fikirler değişik yani işte bu yüzden ciddiye alamıyorum forumdaki kullanıcıları..
Dostum ben k.o da 2 senedir solo farm atıyordum hyrdır nasıl atılmıyormuş? Rüya falan da görmedim yani. Solo oynayan yada oynamayan herkesin problemi gelen coin,drop ve exp in çok az gelmesi kapişş? anlamadıysan ingilizce de yazabilirim.

ODESZA

Üye
Bende 63 level im :) aynı zorlukları atlatmışız oyun içerisinde . Upgrade kısmı senin oynadığın bir kumardı o kısma bir şey diyemeyeceğim ama sen kendine ait kumarda bir çok şey söylemişsin :) neyse . Dropların düşürüldüğünün hepimiz farkındayız ama benim oyun içerisinde ki ekonomim her gün son hızda ilerlemekte. Ben çok olağan dışı bir şey yapmıyorum oyunda bir farm slotu belirliyoruz ve gidip günde 5 - 10 saat arası ona vuruyoruz çok canımız sıkılınca bu 5-10 saat arası 1 saat sc basıp pk atıyoruz :) sonra farma dönüyoruz gün sonunda düşen itemleri satıp pay ediyoruz. Ben hiç gb çekmedim kanka :) ben çok iyi bir oyuncuda değilim eğer ben 15-28 fps arası oyun deneyimim ile bir şeyler yapabiliyorsam bunu sizlerin de yapabiliyor olması lazım. Şanssız bir gün geçirdin diye tüm iyi günlerini suçlayamazsın dostum :) <3

Kanks sakin ol başka konuda bir abiye cevap veriyordum :) Çok kafaya takma hemen ilk olumsuz yorumda mentalin dağıldı :) Ayrıca yorumumda güzel şeylerden de bahsettim farkındaysan sadece benim tarzım böyle normalde de bu şekilde konuşuyorum o yüzden çok şey yapma :D

Ya hocam siz ve böyle bir grup insan çok güzel yazıyorsunuz. Anlatıyorsunuz. Kendinizce yorum getiriyorsunuz. Doğrusu yanlışı ayrı konulardır herkesin değerlendirme kıstasları farklı olabilir, ancak dikkatimi çeken konu şu; Sizin görüşlerinizin tersi konumda eleştiri yapıldığı zaman hemen hayır öyle değil, ben böyle yapıyorum, ben şöyle yaptım diyorsunuz. Yahu sizlerin eline geçen fırsatlar, oynadığın süreçte karşılaştığın kişi veya kişiler, ulaştığın başarımlar, edindiğin tecrübe vb. eylemleri senin dışındaki bir veya birden çok kişi ulaşamamış olabilir. Bu durum çok fazla sayıda etkenden kaynaklanmış olabilir.

En basitinden ben şu örneği vermek istiyorum. günde 5-10 saat mob kesiyoruz arada 1 saat pk dönüyoruz diyorsun. Ne kadar güzel oyun kurgunu sen bir yoluna koymuşsun, ancak ben henüz yapamadım. Günde değil 10 saat, yalnızca 2 veya 3 saat vakit ayırabiliyorum. Bu çerçevede senin edindiğin tüm birikime (oyun içi iletişim, oyun içi para, oyun içi seviye vb.) ulaşamamış olabilirim. Ulaşamadığım zaman ben hiçbir şeyi bilmiyorum, beceremiyorum veya yanlış değerlendirmelerde bulunuyor olmuyorum.

Şu metni yazıyor olmamda ki neden de şu; Oyun yöneticilerinin daha oyun açılmadan değindi konular vardı. İlk aklıma gelen Pre Alpha canlı yayınında bahsedilen "uzun süre oyun oynayan, vakit harcayabilen oyuncu ile günde sınırlı zaman harcayabilecek olan kişiler arasında uçurumlar olmayacak bir denge oluşturulacak. Daha fazla emek vakit harcayan oyuncu elbette daha önde olacak ancak büyük farklar oluşmamasını sağlayacağız" şeklinde bir söylemleri vardı. Cümle farklı kelimelerle kurgulanmış olabilir. İletilen mantalite bu idi. Gerçeğe dönüştü mü? Ne yazık ki Hayır. Bazı arkadaşlar oyun daha yeni azcık sabredin diyebilirler ki bence haklılık payları olabilir. Peki arada oluşan bu fark sınırlı çerçevede dengelenebilecek mi? Pek sanmıyorum. Bu paragrafta yazanlar herkes aynı şartlarda olacak veya eşit olacak demek değildir. Başlangıçtan şu ana kadar gelen süreçte oluşan uçurumun minimize edilmesi (yapılabildiği ölçüde, diğer daha fazla vakit ayırabilen oyuncuların çabalarını değersizleştirmeyecek çerçevede) için herhangi bir çalışma yapılmasını talep edilmesinden bahsediyorum. Şunlar bunlar yapılabilir vs. konularına girmeyeceğim. Yönetim Pre Alpha'da değindiyse elbet bir yol haritası kurgulamıştır. İcraatı görmeyi talep etmek ve bu konuda eleştiri gayet normaldir.

Ben çalışıyorum ayırabileceğim vakit sınırlı, bir kişi öğrencidir çok daha fazla vakit ayırabilir ne güzel. Peki ben oynayamadığım süreyi belirli oranda bir önceki paragrafta belirttiğim sınırlar çerçevesinde kazanabileceğim içeriklere ulaşabiliyor muyum?
Özetle ben ve benim gibi düşünen kişiler, bazı spesifik konularda söylenen sözlerin icraata dönüşmesini bekliyoruz. Olur, olmaz veya oyunu bırakır gider, bunlar kişilerin kendi tercihleridir. Ancak talep edilen bir konu sizlerin görüşlerine uymuyorsa, yanlış demek değildir. Belirli bir zümre bazı konularda bütünleşik hareket edebiliyor ve bu noktada başarıya ulaşabiliyorsa ne kadar güzel. Yapamayanlar da var ise ve oyun yönetimi belirli standartlar çerçevesinde oluşan dezavantajlara karşı sübvanse yapılabileceğini açıkladı ve yapmadıysa, kişiler bu konuda eleştirilerini ifade edebilir.

Yazdıklarımı doğrudan şahsınla değil senin ve seninle benzer bakış açılarına sahip diğer arkadaşlara yönelik olarak aktarmak istedim. Art niyet olmadığını bilmenizi isterim. :)

ODESZA

Üye
Exp - Grafik - Para kasma ve bir kaç konuya daha katılıyorum. Özellikle paralar neden yarı yarıya düştü bırakın millet kassın parasını. Haa millet para kasıp sitelere sattı o mu dert oldu size ?? Ha eğer olduysa söyleyim o userin değil sizin hatanız buna engel olmak sizin elinizde. Oyun içi drop oranı düşürerek oyuncunun hevesini kırmak ap ayrı bir mevzu. Defalarca boss kesip 20k para düştüğünemi yanayım, Saatlerce Zombi gibi slot dönüp %10 kastığımamı. Hiç birimiz 17 yaşında delikanlı değiliz artık. Ailemiz işimiz vs var işten gelip 1-2 saat hanımdan izin koparıp oyun oynama peşindeyiz onda da saatlerce zombilik yapıyoruz. Oyunda heyecan bittiği an o oyunda biter. bkz.KO bilmem anlatabildim mi :)

Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. MMORPG'nin doğasında daha çok vakit ayıran kişinin önde olması zaten bilinen bir yapı. Demografik gruplar içerisinde bazı kitlelerin sadece daha çok vakit ayırabilmesi sayesinde önde olması olağan ve kabul edilen bir gerçek. Bu grupların haricindeki bir örnek olarak siz ve benim gibi iş veya farklı nedenler ile ayırabildiği vakit sınırlı olan oyuncular için iyice keyifsiz bir ortama büründü. Level yükseltmeye çalışıyoruz akşam parti bulmak imkansıza yakın. Hadi bulamadık kendi başımıza mob keselim o çerçevede biraz oyun parası, biraz experience kazanalım mümkün değile yakın. Birçok kişi bu kısır döngüde kalmış durumda. Arkadaşların kaçırdığı şey, bunu başaran kişilerle ilgili bir problemimiz yok ki. Çeşitli nedenler ile bu eylemleri gerçekleştiremeyen oyuncular için neler yapılabilir, onun tartışmasını yapıyoruz, ancak iletişim kurmak oldukça güç.

amaravolchkova

Üye
Ne saçmalıyorsun dostum önce japko filan. 2002 de knight empire diye kore de çıkıyor. Japonya aynı usko gibi yayın hakkını alıp yayınlıyor oyunu. 2004 te usko çıkıyor bizim oynadığımız. Ayrıca japonun ne yaptığı beni zerre ilgilendirmiyor. Ülkemizde unreal engine 4 oyun oynayan pc sayısı çok değildir.
Koreko veya japko karıştırmış olabilirim sonuç olarak bizim oynadığımız olan ilk usko olmadığı kesin. Ben bunu ülkemizdeki bilgisayarları araştırdılar ettiler dedi diye söyledim. Koreko olsa da farklı değil oraya da erişim yoktu.

RajBhera

Üye
ya abi konuyu açarken çok uğraştın mı boş beleş işlerle uğraşmışsın malum oyunu oynamak istiyosan git oyna yada git pvp oyna

bekirdemirr92

Üye
Çaldığın vaktimi lütfen geri ver :D Güzel yanları da vardı eğlenceliydi okurken ama o kadar basit yazım hataları kendimi bıçaklamama sebep olacaktı neredeyse.

Kanka yazının çoğu kısmını casual oyunculara hitap ederek yazmışsın :) örn ; as full knka :) ben gidip tüm parti başkanlarına level imi ve class ımı içeren pm i bırakıyordum slotları gezerken veya başka bir şeyle ilgilenirken gel kanka slot boşaldı diye pm atıyorlardı bu çok iQ isteyen bir şey değil ama yapamamak gerçekten bir kusmuk olmakla eşdeğer.

Umarım dert yandığın şeylerin mantıklı kısımlarına el atarlar ve düzeltirler iyi forumlar
Yorumların mide bulandırıcı

Aspertuta

Üye
Bazı noktalarda arkadaşa katılıyorum. Oyunu duyurulduğundan beri bekleyip başlayanlardanım yalnız çabucak pes ettirdi oyun bana.

Öncelikle sistem eleştirisine pek katılmıyorum. Yıl 2022 tutup daha eski daha ilkel bir oyun motoruyla oyun tasarlarsanız hem oyuncuları çekmez, hem de ilerleyen yıllarda oyuna hiçbir şey katamazsınız, kısır kalır. Ben de yaşlı sistemimle 30-60 fps arası düşük ayarlarda 1080p oynuyordum, oyun bana devam etme güdüsünü verseydi biraz sistemi upgrade etme fikrim vardı. Zaten alfadan beri epey ilerleme kaydetti oyun bu açıdan, alfa oynarken fps droplar yüzünden soğumuştum şu an epey akıcı ve düzeltmeye devam edeceklerdir.

Gelelim neden bıraktığıma; yaş 38 arkadaşlar, ne vaktim var saatlerce slot dönmeye ne de sabrım. Ha şunu diyebilirsiniz ''armut piş ağzıma düş'' demeyin emek verin, lakin emek çileye dönüşüyorsa olmaz. Bizim solo beklentimiz oyunu profesyonel manada ciddiye alarak oynayan arkadaşlarla bir yarışa girmek değil ki zaten. Siz saatlerce slot dönüp bunun karşılığını oyun sonuna bizden hızlı ve item yapmış, paralı bir şekilde ulaşabilin zaten. Bizim en azından benim gibi olanların beklentisi günde 3-4 saat vakit ayırabildiğimiz şu oyunda parti falan bulamazsak görevlerle falan ilerleyebiliyor olma hissini alabilmek. Varsın 3-4 ayda 65 olayım ama olabileceğimi bileyim. Şu an görevi alıp gidiyorum slota moblar Muhammed Ali gibi vuruyorlar, üzerine 1-2 saatte kastığım tüm para da potlara gidiyor, Ee? Gidip görevi veriyorum harcadığım efora karşılık bir şeyde yok.... 34 level %45'de görevlerim bitti, 35 olsam yeni görevler açılacak; biraz parti bulabildim biraz solo debelendim durdum 35 olayım bari diye.

Solo görevler koy sürekli bizi ordan oraya koştur çok zor değil. Bu görevler parti ile yapılamasın exp'de az gelsin ama sürekli olsunlar, yani parti bulamayınca ben oyundan dışlanmış hissetmeyeyim. Belki parti kasmakta istemiyorum, yaşımdan dolayı genç arkadaşlarla düzgün iletişimde kuramayabilirim, çayımı kahvemi alıp sakin sakin bir yandan film izleyerek görev yapa yapa ilerleyeyim işte, çok bir şey mi istediğimiz?

Bu yapıcı bir eleştiriydi. Her şeye rağmen ekibi tebrik ederim şu ana kadar fena ilerlemiyor oyun. Az biraz bizim değindiğimiz sorunlara da yoğunlaşırlarsa zaten premium fiyatı da uygun her ay alırım onu da her şey bir yana destek olmak adına.

Herkese iyi oyunlar diliyorum, aranıza tekrar katılabilmek dileğiyle.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt