Oyun'da farklı sunucular olmalı mı ?

Tekitekurin

Üye
Sizce oyun tek bir dünya üzerinden, sunucu üzerinden mi ilerlemeli yoksa ilerleyen dönemlerde yeni sunuclar açılarak çeşitlendirilmeli mi?

Yabgu

Üye
Kesinlikle sunucu çeşitliliği olması gerektiğini düşünüyorum. Oyunun ilerleyen popülasyonunu hepimiz tahmin edebiliyoruz. Bütün slotların dolu olabileceği ya da oyun içi sıkıntıların ortaya çıkabileceği bir rise online düşünüyorum. Bu yüzden sunucu çeşitliliği kesinlikle olmalı arkadaşlar.

deccal

Üye
Sunucu kaçınılmaz bir durumdur; illaki olacak bence bu bir seçenek değil şart...

MrTwin

Üye
İlerleyen Dönemlerde Farklı sunucu açılmalı

BRAND

Üye
Guild Wars 2 benzeri bir sunucu sistemi olabilir. Herkes tek bir sunucu üzerinden oyuna erişiyor ancak World versus World etkinliğinde herkes bağlı olduğu sunucuyla beraber savaşıyor. Ya da, bildiğimiz standart sunucu sistemi olabilir. Stratejistlere kalmış bir şey. Ancak şunu da unutmamalı ki, GW2'nin sistemi gibi olursa ya da bir başka benzeri olursa, Türkiye'de ilk olacak.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Tek sunucu ve camp sistemi iyidir nerde çokluk orda ... ... olur

Vintair

Üye
Guild Wars 2 benzeri bir sunucu sistemi olabilir. Herkes tek bir sunucu üzerinden oyuna erişiyor ancak World versus World etkinliğinde herkes bağlı olduğu sunucuyla beraber savaşıyor. Ya da, bildiğimiz standart sunucu sistemi olabilir. Stratejistlere kalmış bir şey. Ancak şunu da unutmamalı ki, GW2'nin sistemi gibi olursa ya da bir başka benzeri olursa, Türkiye'de ilk olacak.
Server'lar arası savaş olabileceğini burhan bey bir sohbetinde bahsetmişti. Sezon sonu savaşları vb.

guney

Üye
Bence tek server ve kanallar olmali. Kanallara sinirlandirma getirilmeli ( 10 lvl, 50lvl, 80lvl, PVP gibi gibi). Benim arzum bu sekilde ama tabi cogunluk nasil isterse oyle olsun.

ert55

Üye
Farklı özelliklere sahip farklı sunucular olabilir. Ve belli kriter ve şartlarla karakterler sunucularını değiştirilebilmeli.

Siyah34

Üye
Farklı sunucular olacaktır muhakkak çünkü mmorpg oyunları da bilindiği gibi devasal haritalarda çok oyuncu olur ve bu sıkıntı sokar tüm oyuncuları bir arada koymak.

Jägermeister

Üye
yükselme ligi tarzımsı bi sunucu olsa; X seviye üstü, belirli bir süre oynama saati ve bütün görevleri tamamlama tarzı koşulları yaptığın gibi 2. sunucuya yükselse hesaplar... olmaz mı ? .((

LunasCar

Üye
Bunu şimdiden yorumlamak benim için gereksiz olur çünkü, server kapasiteleri ve online oyuncu ortalamasına göre yönetim gerekli olan hamleyi yapar

GRANDEKİNOKS

Üye
evet bu sistem çok mantıklı. Pve Ortak ama Pvp Ayrı olarak sunuluyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt