Oyun içi yükleme ekranındayım açtım ve yattım yaklaşık 1 saattır açılmıyor. Galiba açılsa da bilgisayarımın kaldıracağını şuan düşünmüyorum kasarak oynayabilirim
oyunu launcherdanmı yükledin yoksa rar dosyasını indirip o şekildemi yaptın kardeşim ?Donanımsal bir problem değil, silip tekrar kurdum düzeldi arkadaşlar. Aynı problemi yaşayanlar denesinler bir. Oyunun ilk setupını kuranlardanım, muhtemelen patchler atılırken dosyalarda bozulma oldu ondan dolayı crash yiyor oyun o esnada.
Ben 1 ay önce paylaşılan 18gb olan zipli dosyayı kurdumDonanımsal bir problem değil, silip tekrar kurdum düzeldi arkadaşlar. Aynı problemi yaşayanlar denesinler bir. Oyunun ilk setupını kuranlardanım, muhtemelen patchler atılırken dosyalarda bozulma oldu ondan dolayı crash yiyor oyun o esnada.
ana sitede 45 mblik "RiseOnlineSetupLite" düşük bir indirme linki var launcher diye bunu kurunca ne oluyorBugün indirdim ben tüm dosyalar yerine launcheri indirrdim
deniyorumana sitede 45 mblik "RiseOnlineSetupLite" düşük bir indirme linki var launcher diye bunu kurunca ne oluyor
ben dün oyunu sıfırdan rarlı 18gblik dosyayı yükledim üstüne en az 5gb lik patch attım temiz kurulum yaptım oyuna bile giremedim oyuna giriş ekranı dolmuyordeniyorum
edit : denedim aynı muhtemelen sil yükle ile düzelecek
HaklısınBi yetkili konu hakkında yardımcı olsa çok iyi olacak sanki
Ben silip yeniden yüklüyorum şuan %50 de bakalım ne olcakBi yetkili konu hakkında yardımcı olsa çok iyi olacak sanki