skaebneN
Üye

Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle herkese iyi bayramlar. Forumda da konuşulduğu üzere bazı mekaniklerin SOLO oyuncuları aşırı zorladığını tartışıyoruz. Bununla ilgili olarak Ticket attım. ;
bu konuları içeren forum da yapılan tartışılan düşüncelerle uzun bir ticket atmıştım. Cevabı sizinle paylaşmak istiyorum. Benim gibi oyunu solo oynamaya çalışan arkadaşlar için. İyi forumlar.
Öncelikle herkese iyi bayramlar. Forumda da konuşulduğu üzere bazı mekaniklerin SOLO oyuncuları aşırı zorladığını tartışıyoruz. Bununla ilgili olarak Ticket attım. ;
- Görevlerin EXP'ı az vermesinden,
- Sadece yaratık keserek oyunun bu şekilde planlanıp sunulmasından,
- Tek başına slot kesmenin bu kadar zor olmasından,
- Slotların aşırı ve hızlı vurmasından,
- HP,MP ve item dengesizliklerinden,
bu konuları içeren forum da yapılan tartışılan düşüncelerle uzun bir ticket atmıştım. Cevabı sizinle paylaşmak istiyorum. Benim gibi oyunu solo oynamaya çalışan arkadaşlar için. İyi forumlar.
Merhaba,
Oyun planlaması yaparken grup halinde hareket etmeyi hem yaratık keserek seviye atlamanızı hemde yaratıklardan çıkan droplar ile karakteriniz güçlendirmenizi amaçladık.Oyunun insanları birleştirdiğine birlikte daha keyifli vakit geçirdiğine inanıyoruz.Tek basına oynamak isteyen oyuncular içinde elbette b ve c planlarımız mevcut.Bunları yavaş yavaş oyun dengesini bozmadan oyuna ekleyeceğiz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Son düzenleme: