Oyunun Gidişatı ve Solo Oyuncular HK.

skaebneN

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle herkese iyi bayramlar. Forumda da konuşulduğu üzere bazı mekaniklerin SOLO oyuncuları aşırı zorladığını tartışıyoruz. Bununla ilgili olarak Ticket attım. ;

• Görevlerin EXP'ı az vermesinden,
  • Sadece yaratık keserek oyunun bu şekilde planlanıp sunulmasından,
  • Tek başına slot kesmenin bu kadar zor olmasından,
  • Slotların aşırı ve hızlı vurmasından,
  • HP,MP ve item dengesizliklerinden,

bu konuları içeren forum da yapılan tartışılan düşüncelerle uzun bir ticket atmıştım. Cevabı sizinle paylaşmak istiyorum. Benim gibi oyunu solo oynamaya çalışan arkadaşlar için. İyi forumlar.
Merhaba,

Oyun planlaması yaparken grup halinde hareket etmeyi hem yaratık keserek seviye atlamanızı hemde yaratıklardan çıkan droplar ile karakteriniz güçlendirmenizi amaçladık.Oyunun insanları birleştirdiğine birlikte daha keyifli vakit geçirdiğine inanıyoruz.Tek basına oynamak isteyen oyuncular içinde elbette b ve c planlarımız mevcut.Bunları yavaş yavaş oyun dengesini bozmadan oyuna ekleyeceğiz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Son düzenleme:

yelloha

Üye
Exp kasmayı fılan bıraktım ticaret + basıyorum yanarsa zaten komple bırakmam için Sebeb olucak. Okcu cöp olmuş kaç kere ticket actık gözle görülen bariz sorun var damage skiller De hep gerekli görüldüğünde düzenleme yapılır dendi

skaebneN

Üye
Exp kasmayı fılan bıraktım ticaret + basıyorum yanarsa zaten komple bırakmam için Sebeb olucak. Okcu cöp olmuş kaç kere ticket actık gözle görülen bariz sorun var damage skiller De hep gerekli görüldüğünde düzenleme yapılır dendi
Ben de okçu oynuyorum. Klan olarak okçu olup mageye dönenler çok oldu. Bu durumda gerekli görülürse aksiyon alınır denmişti.

FEROBERTOTV

Üye
Okçuda hasar çıkartması neredeyse imkansız . Okçu skilleriyle mob öldürmek neredeyse 2-3 dakikamı alırken asas skilleri ile 15 sn .

Zayk0

Üye
Şuanda bu konuyu düşünüyordum aklımda 1-2 itemim var satıp ara vereceğim. Solo oyuncu hiç bir şey yapamaz. Özellikle Battle priest isen mob kesemiyorsun melee ptye giriyorsun moblar saniyede 3 kere vuruyor haliyle çok yorucu oluyor. Oyun yönetimi oyundaki pri kıtlığını pri arayan ptlerden görebilir. Her şey sc'ye endexlenmiş durumda scsiz bir hiçsin moblar fazla vuruyor zor ölüyor. Kısaca solo oynayacaksanız hiç başlamayın yada bir süre bekleyin solo oyuncular için planlanan neymiş görelim.

skaebneN

Üye
Şuanda bu konuyu düşünüyordum aklımda 1-2 itemim var satıp ara vereceğim. Solo oyuncu hiç bir şey yapamaz. Özellikle Battle priest isen mob kesemiyorsun melee ptye giriyorsun moblar saniyede 3 kere vuruyor haliyle çok yorucu oluyor. Oyun yönetimi oyundaki pri kıtlığını pri arayan ptlerden görebilir. Her şey sc'ye endexlenmiş durumda scsiz bir hiçsin moblar fazla vuruyor zor ölüyor. Kısaca solo oynayacaksanız hiç başlamayın yada bir süre bekleyin solo oyuncular için planlanan neymiş görelim.
Adamlar da grup için planladık diyor zaten.

Mmomanyagı

Üye
Bu oyunla knight'ın kemik kadrosunu çekmek amaçlanmış fakat oyundakilerin bir çoğuyla konuştum hemen herkes knightta tutunamamış eski oyuncular. Bu kitle küçümsenmemeli, pvp server ve bizim gibi hal hatır meselesinden oyna dönenleri ellerinde tutamazlar bu kafayla. Knightla aynı mantıkta ilerliceksen gider onu oynarım(kesinlikle oynamam bu arada) seni oynamam için bana biraz sebep ver dimi.

Adv3NN

Üye
8 kişi party ile gelen exp ve gold fazla olmasıda komedi. adam dıyor ki tek oynuyorsan gold kasamazsın exp kasamazsın belkide dropda farmlama olayına 8 kişi daha cok drop alıyor olabilir bi acıklama görmedim bunlar benim şahsi gözlemlerim

skaebneN

Üye
8 kişi party ile gelen exp ve gold fazla olmasıda komedi. adam dıyor ki tek oynuyorsan gold kasamazsın exp kasamazsın belkide dropda farmlama olayına 8 kişi daha cok drop alıyor olabilir bi acıklama görmedim bunlar benim şahsi gözlemlerim
Sabahtan beri 3 saattir Satyr dönüyoruz 8 kişi hiç bir şey atmadı.

Şarapçıoğlu

Üye
MMORPG oyunu indirip solo oynayamadıkları için oyunu bırakmayı düşündüğünü belirten oyuncular... Hocam ilk başta neden indiriyorsun :D KO'da solo paramun dönüyordun da bizim mi haberimiz yoktu?

skaebneN

Üye
MMORPG oyunu indirip solo oynayamadıkları için oyunu bırakmayı düşündüğünü belirten oyuncular... Hocam ilk başta neden indiriyorsun :D KO'da solo paramun dönüyordun da bizim mi haberimiz yoktu?
Her oyun solo oynanabilir veya oynanabilmeli KO da oynamadım. İlk defa türkçe bir mmo oynuyorum. Daha solo oynanmayan başka bir oyun görmedim.

Zbam

Üye
Her oyun solo oynanabilir veya oynanabilmeli KO da oynamadım. İlk defa türkçe bir mmo oynuyorum. Daha solo oynanmayan başka bir oyun görmedim.
Tamamen katılıyorum. anlamadığım şey neden bu konuda olumlu veya olumsuz bir cevap olmadığı.

Zayk0

Üye
İroni yapıyorsun heralde ben ko da farm yapmak için neden paramun keseyim. Solo kesilen mobların listesini sende biliyorsundurda gelip burada boş yapmak için konuşuyorsun.

DenizBerat

Üye
51 level im. 44 level yaratık keserken 1 dakika zaman, 2hp pot, 2mp pot ve 20 ok harcıyorum okçu olarak. Gel de çık işin içinden. Boss mu kesiyoruz mob mu belli değil. Hele ki arada 7 level fark olmasına rağmen +5 yay ile.

Şarapçıoğlu

Üye
İroni yapıyorsun heralde ben ko da farm yapmak için neden paramun keseyim. Solo kesilen mobların listesini sende biliyorsundurda gelip burada boş yapmak için konuşuyorsun.
MMO oyunu solo oynamak istiyorsan yapabileceklerinin bir sınırı olacağını kabullenmelisin. Okuma-anlama çok önemli.

Gensuke

Üye
bu konuda muhtemelen bir gelişme olmayacak maalesef oyunu solo oynanmayacak bir şekilde kabul etmemiz gerekiyor

Arhedain

Üye
65 e char kasıp 30 level mob kesmek gibi bir sınır mı? Yoksa 56 level mobda bastığın potu karşılamayan bir farmdan mı bahsediyorsun bana örnek verebilirmisin 1 tane solo ne yapabilrim.
Party bulup exp kasmak sizin için neden bir sorun teşkil ediyor ? Asosyal misiniz kalabalık mı sevmiyorsunuz bu solo aşkı nedir ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt