Oyunun Gidişatı ve Solo Oyuncular HK.

Şarapçıoğlu

Üye
RoW resmi youtube hesabına gidip yayıncı arkadaşların yaptığı tanıtım ve soru cevap yayınlarına bakarsanız , oyunumuz klasik MMORPG ler gibi olmayacak solo oynayan insan çok geride kalmayacak, günlük , sezonluk görevler eventler olacak denilmişti. soulbound sistemi sayesinde solo oynayan adam üstüne item yapınca pvp de bileiyi olucak denilmişti. 2002 yapımı oyun gibi aynı mob 9.9 bilyar kere kesilecek denilmemişti.
Oyunun 1 günde geliştirilen bir şey olmadığını anlayabildiğinizde bu tarz saçma yorumlar yapmayı da bırakırsınız diye düşünüyorum. Gerçekten çok detaycı olmak gerekiyor ve yorucu bir iş.

xxxOLRICxxx

Üye
Söylediğiniz oyunları oynamıyorsunuz. Burada her her class bir diğerine ihtiyaç duyar.
Doğru ve bu oyunu, eğer saçmalamazsa oyun yönetimi, uzun ömürlü yapacak şey de bu tarafı. Ama şu anda solo toplayıcılık dışında oyuncuların yapabileceği pek bir şey yok. Oyuncuları birlikte oynamaya teşvik başka zorlama başka.

Oyunliga

Üye
Söylediğiniz oyunları oynamıyorsunuz. Burada her her class bir diğerine ihtiyaç duyar.
Haklısınız. lakin şunu atlıyorsunuz raid'ler büyük toplulularla yapılır zaten. Zindanlar'da genellikle bir çok sınıf kullanılır ve partinin amacı ortaya çıkar. ama dediğim gibi bunlar mmorpg'lerin endgame içerikleridir bu yüzden öyle olur. bizim burada konuştuğumuz şey daha farklı. Toplu okçu gidip sabahtan akşama kadar exp kasmak pek solo oyunculuk iş değil. Ve günümüz de en pahalı ve değerli şey zaman. :)

Ben oyunun parti sistemine karşı değilim ama her zaman gidip boşta parti bulmak zor oluyor. gelişimin daha hızlı olması ve biraz daha çeşitlendirmeli tek başına oyunda vakit geçirmek bazı oyuncular için daha eğlenceli.

Şarapçıoğlu

Üye
Haklısınız. lakin şunu atlıyorsunuz raid'ler büyük toplulularla yapılır zaten. Zindanlar'da genellikle bir çok sınıf kullanılır ve partinin amacı ortaya çıkar. ama dediğim gibi bunlar mmorpg'lerin endgame içerikleridir bu yüzden öyle olur. toplu okçu gidip sabahtan akşama kadar exp kasmak pek solo oyunculuk iş değil. Ve günümüz de en pahalı ve değerli şey zaman. :)

Ben oyunun parti sistemine karşı değilim ama her zaman gidip boşta parti bulmak zor oluyor. gelişimin daha hızlı olması ve biraz daha çeşitlendirmeli tek başına oyunda vakit geçirmek bazı oyuncular için daha eğlenceli.
Event'lar eklenebilir misal kıyasladıkları oyunda Forgetten Temple, Chaos etkinlikleri vardı. Ama solo oyuncu hiç bir zaman 7/24 party ile oynayan oyuncunun önüne geçmemeli bu da var. Dediğiniz gibi zaman değerli. Günde 10 saatini veriyorsa bir zahmet önde olsun.

Oyunliga

Üye
Event'lar eklenebilir misal kıyasladıkları oyunda Forgetten Temple, Chaos etkinlikleri vardı. Ama solo oyuncu hiç bir zaman 7/24 party ile oynayan oyuncunun önüne geçmemeli bu da var. Dediğiniz gibi zaman değerli. Günde 10 saatini veriyorsa bir zahmet önde olsun.
Ben o konuda size katılıyorum. daha çok oynayan öne geçmesin diyen yok. Ama zamanı kısıtlı olan insanlar için tek başına 4 ,5 saat geçirmek isteyen oyuncuyu da düşünmek zorundalar. Ayrıca zaten parayı vererek daha kolaydan pvp yapacak hale gelmek isteyen gelir. Ama biz oyuncu olarak oyunu eğlenmek için oynamak istiyoruz. şahsen ben öyleyim.

Event kavramı çok geniş ama onlar oyunda extra içeriklerdir. Genelde şuan ki %100 exp event falan gayet yeterli gibi düşünüyorum. :D

gold2123

Üye
60 lvl oldum oyunda solo farm olmadigi icin exp kasmayi biraktim suan balikcilik kasiyorum keske en bastan lvl yerine meslek kassaydim

bozok

Üye
5-3 kombosu yaparsan asastan 2 kat hızlı kesersin ama mana tüketimi de bir hayli fazla olacaktır
5 li ok 165 mana harcıyor ve seri skill olarak bu kadar mana harcamasına karşılık bu kadar az hasar çıkartması biraz saçma geliyor.

Adv3NN

Üye
oyuna gb eriticekleri bi sistem getırmelerı lasım ki gelen gold sayısını arttırabılsınler öyle yapamazlarsa dediginiz gibi farm işi tırt 3 saat bi slot döncen 4m kascanda oho ölek :D

Alkoer

Üye
Oyunun 1 günde geliştirilen bir şey olmadığını anlayabildiğinizde bu tarz saçma yorumlar yapmayı da bırakırsınız diye düşünüyorum. Gerçekten çok detaycı olmak gerekiyor ve yorucu bir iş.
dostum trollük mü yapıyorsun yoksa benmi anlatamıyorum ? 2020 de resmi kayıt yaptık oyuna. o zamandan beri takip ettiğim resmi hesabı anlatıyorum sana ne saçmalıyorsun 1 günde geliştiirlmiyor diye ? oyunun beta sı resmi versiyondan iyi. şuanki resmi sürüm çok daha eksik betadan. resmen oyunun söz verdikleri özelliklerini kesip atmışlar. oyunu şuanki hali ile yapıcaz deselerdi %90 oyuncu başlamazdı.

Şarapçıoğlu

Üye
dostum trollük mü yapıyorsun yoksa benmi anlatamıyorum ? 2020 de resmi kayıt yaptık oyuna. o zamandan beri takip ettiğim resmi hesabı anlatıyorum sana ne saçmalıyorsun 1 günde geliştiirlmiyor diye ? oyunun beta sı resmi versiyondan iyi. şuanki resmi sürüm çok daha eksik betadan. resmen oyunun söz verdikleri özelliklerini kesip atmışlar. oyunu şuanki hali ile yapıcaz deselerdi %90 oyuncu başlamazdı.
Anlayana laf anlatılır, sana anlatmıyorum.

anil

Üye

ESO'da 1100 level karakterim var. 1000 saat de oyun sürem vardır sanırım. Hiç kimseye muhtaç oldugumu hatırlamıyorum. Ha raid yapmak isteyen başkalarına ihtiyaç duyar ama adamlar solo oyuncuyu da öyle güzel düşünmüş ki, oyunun devasa içeriğinin yüzde 80-90'ina tek başına da erisebiliyorsun.

poxime

Üye
ESO'da 1100 level karakterim var. 1000 saat de oyun sürem vardır sanırım. Hiç kimseye muhtaç oldugumu hatırlamıyorum. Ha raid yapmak isteyen başkalarına ihtiyaç duyar ama adamlar solo oyuncuyu da öyle güzel düşünmüş ki, oyunun devasa içeriğinin yüzde 80-90'ina tek başına da erisebiliyorsun.
senelerce ko denen oyun iti ite kırdırma politası ile bu şahısları sömürdüğü için mmorpg diyince akıllarına bu geliyor yapcak bişi yok :) solo diyosun ben pt buluyorum diyor adam daha solo oynamak ne demek onu fikri anlamda benimseyememiş. en iyi item onda olacak en yüksek o olacak kafa bu. şartlar birbirine yakın olsun yetenekler ön planda olsun diyince pvp ye git diyor kafa ötesini almıyor. Gerçek yaşamında vasıfsız kendini vazgeçilmez hissedebileceği bu tarz yerlerde de oyuncağı elinden alınmasın diye tuzum var diyene hıyarım diye koştura koştura geliyor. Ne zaman oyun gelişssin diye fikir yazılsa düzenim bozulcak korkusu yaşayan dangalak damlıyor olay yerine.

Şarapçıoğlu

Üye
ESO değil Rise Online oynuyorsunuz. Okuma-anlama önemli.

algos12

Üye
Şu tuzu kurular yok mu boş yapanlar. Obje arkasından alan atmak gibi saçma bi durum var burda. Oyunun başında ki exp açığından yararlanıp adamlar 65 oldu. Şimdi de oyuna sonradan katılıp açığı görüp eleştiren adama yükleniyorlar. Kardeşim bir oyunda ekip te vardır solo da ben günün 4 saati oynuyorum nasıl ekip e hayat uydurucam. Hele ki ülkenin bu durumunda işssiz 4-5 velet gibi tüm günümü PC başında geçiremem. Ondan adamlar üstüne basa basa solo geliştirilmeli diyor. Solodan kasıt budur. Solo olan adam çalışan az vakti olan işsiz olmayan tayfadır. Death walleye gidiyorsun exp kasmak için 2 saat parti aramakla 2 saatte %1 %1 baskın yiyerek kastığın exp ile geçiyor. 65 sınırının olduğu bir oyunda eslant tabiri ile anılan map in sınırının 57 56 Lara çekilmesi şart insanlar kasmalı kasmalı ki başlangıçta o açıktan 65 lwl olan adamların karşısına çıkmalı

skaebneN

Üye
Şu tuzu kurular yok mu boş yapanlar. Obje arkasından alan atmak gibi saçma bi durum var burda. Oyunun başında ki exp açığından yararlanıp adamlar 65 oldu. Şimdi de oyuna sonradan katılıp açığı görüp eleştiren adama yükleniyorlar. Kardeşim bir oyunda ekip te vardır solo da ben günün 4 saati oynuyorum nasıl ekip e hayat uydurucam. Hele ki ülkenin bu durumunda işssiz 4-5 velet gibi tüm günümü PC başında geçiremem. Ondan adamlar üstüne basa basa solo geliştirilmeli diyor. Solodan kasıt budur. Solo olan adam çalışan az vakti olan işsiz olmayan tayfadır. Death walleye gidiyorsun exp kasmak için 2 saat parti aramakla 2 saatte %1 %1 baskın yiyerek kastığın exp ile geçiyor. 65 sınırının olduğu bir oyunda eslant tabiri ile anılan map in sınırının 57 56 Lara çekilmesi şart insanlar kasmalı kasmalı ki başlangıçta o açıktan 65 lwl olan adamların karşısına çıkmalı
56 mantıklı aslında. Ki 56'dan sonra kasılmak zorlaşıyor.

chatlax035

C
Party bulup exp kasmak sizin için neden bir sorun teşkil ediyor ? Asosyal misiniz kalabalık mı sevmiyorsunuz bu solo aşkı nedir ?
arkadaş exp ıcın konusmuyor farm için konusyor... Bende solo oyuncusuym exp ıcın exp partı rahatca bulabılıyorum. Amacımız tek basımıza da bu oyunda birseyler yapabılmek. Bir gruba baglı olmayı belkı ıstemıyoruzdur.

Refrej

Üye
MMORPG oyunu indirip solo oynayamadıkları için oyunu bırakmayı düşündüğünü belirten oyuncular... Hocam ilk başta neden indiriyorsun :D KO'da solo paramun dönüyordun da bizim mi haberimiz yoktu?
kardes sen her konu altında ınsanlara muhalefet ediyorsun herkeze ters cevap verıyosun yaşın bellıkı cok ufak yada burda soylemek ıstemıyorum herkezın kendı fıkrı kendı dusuncesı sana uymak zorunda degıl bos yorumlar yapma

Mello1993

Üye
8 kişi party ile gelen exp ve gold fazla olmasıda komedi. adam dıyor ki tek oynuyorsan gold kasamazsın exp kasamazsın belkide dropda farmlama olayına 8 kişi daha cok drop alıyor olabilir bi acıklama görmedim bunlar benim şahsi gözlemlerim
Diğer türlü de partye almazlardı

Şarapçıoğlu

Üye
kardes sen her konu altında ınsanlara muhalefet ediyorsun herkeze ters cevap verıyosun yaşın bellıkı cok ufak yada burda soylemek ıstemıyorum herkezın kendı fıkrı kendı dusuncesı sana uymak zorunda degıl bos yorumlar yapma
Senin düşüncene katılmıyorum diye beni susturamazsın, rahatsız oluyorsan CTRL + W tuş kombinasyonunu kullanabilirsin.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt