pot fiyatları hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bebish

Üye
öncelikle merhabalar, oyunun başından beri olan bi sorundan bahsetmek istiyorum. biz bu oyunda neden potları pazardan almak zorundayız ve o npc neden var? 2. olarak yapılan bütün farmların pot parasına gittiğinin yönetim acaba farkında mı? hatta drop fiyatlarının düşmesiyle birlikte solo oyuncunun farmdan zarar etmesi diye bir gerçek var. bu sorunun bi an önce çözülmesi gerekiyor benim fikrim.. sizin görüşleriniz neler?

Pitou

Üye
Yönetim farkındamı derken npc deki pot fiyatlarını 2 defa zamlayan yönetimimi kast ettiniz?

Balıkları yok eden yönetimmi?

Dropları yerin dibine indiren yönetimmi?
Balıklara nerf gelmesi gerekiyordu. Seri seri minor basan Mage ve Warrior mu olur ? . Magenin toplam canı zaten 3k balık 3600 can dolduruyordu. Pvpde aşırı dengesizliklere yol açıyordu. Death valleyde kullanılmayan sadece pve alanlarında kullanılan özel balıklar yapılabilir ama ona bir şey diyemem.

presto_86

Üye
Balıklara nerf gelmesi gerekiyordu. Seri seri minor basan Mage ve Warrior mu olur ? . Magenin toplam canı zaten 3k balık 3600 can dolduruyordu. Pvpde aşırı dengesizliklere yol açıyordu. Death valleyde kullanılmayan sadece pve alanlarında kullanılan özel balıklar yapılabilir ama ona bir şey diyemem.
Evt güzel değinmişsiniz pk alanlarinda etkinliklerde kullanılmaması yerinde olmuş lakin farm için uygun olacağını düşünüyorum

Tanerrr

Üye
Balıklar eskı halıne gelmelı eskı hp lerı vermelı death walleyde basılmamalı. Magazada satılan potlar en fazla 5 tl olmalı zaten pot parasını karsılamıyor farm.Ekstra potcuyada koyulmalı gb degerıne gore fıyat

HeaveN

Üye
Hp balıklar zaten artık para etmiyor bazı balıklar 400hp veriyo sc gibi oda 100 düştü çoğu hp balık 10 saniye düştü can doldurmuyo bile.
Sadece craft balıklar iş görür artık.

priesttt

Üye
wariorün seri can basan skili var, balık ile alchemy aynı özellikleri veriyor. craft biraz daha özenli yapılabilirdi

MaRaKeSH

Üye
Nasılsa priestin restore skilleri açılacak balık konusu gereksiz bir konu, ahçılık için zaten gerekli olan bir meslek olduğu içinde ayrca gerekli bir konu. Ticaretini yapan arkadaşlar için zor bir durum olduğu da aşikar. Pitonun dediği gibi orantısız bir kullanım durumu vardı ve neflenmesi gerektiğinde de hem fikirim. Böle bir can doldurma modeli oyunun tabiatı ile bağdaşmıyor. tek popt basmadan nerdeyse adam canını fulluyebiliyor.

Zbam

Üye
Top tier farm slotları death valleydeyken balıklar death valleyde basılmasın diğer yerlerde eski haline gelsin demek saçma şu anki hali gayet iyi balıkların en iyi restore skilinden daha iyiydi sadece hayat çok kolaydı diye saçma şeyleri diretmek anlamsız bence

Stupendous

Üye
Selam

Sevgili Arkadaşlar,

Maatteessüf, ne pot fiyatları ile ilgili bir düzenleme yapılacağını ne de balıklara, "Farm" başlığı altında kullanılabilmesinin önünün açılacağını düşünüyorum. Bunlar bilinçli ve sistematik bir şekilde günümüze, şimdiki haline evrildi.

Saygılarımla,

priesttt

Üye
Selam

Sevgili Arkadaşlar,

Maatteessüf, ne pot fiyatları ile ilgili bir düzenleme yapılacağını ne de balıklara, "Farm" başlığı altında kullanılabilmesinin önünün açılacağını düşünüyorum. Bunlar bilinçli ve sistematik bir şekilde günümüze, şimdiki haline evrildi.

Saygılarımla,
şu formatta yazmayı bırak bro ya usersin başka bişe deil

Stupendous

Üye
şu formatta yazmayı bırak bro ya usersin başka bişe deil
Selam

Sevgili priesttt,

Dilediğimiz gibi yazmakta hür olduğumuzu sanıyordum oysaki ben. Bazı kısıtlamalar ve kıstaslar doğrultusunda düşüncelerimi ifade etmek için izine tabi olmak da ne bileyim şaşırttı beni doğrusu. Nereye müracaat etmem gerekiyor, bu şekilde kendimi ifade etmeme devam edebilmek için ?

Bir diğer husus, ben hiç bir zaman, hiç bir mesajımda, arkadaşlar; bu forumun üstünde bir sıfatla var oluyorum aranızda, sizlerden farklı bir mertebeye eriştim, farklı bir kulvarda varlığımı idame ettiriyorum gibi bir iddiam ya da düşüncem olmadı sizin maksadınıza göre. Yazı formatım, seçici lügatım ve hitap ederken ki üslubum ile, sizin beklentiniz gibi yazmak zaruriyetim de hiç olmadı, olmayacak da. İnsanların, kılık, kıyafet, din,dil, ırk, mezhep, köken, mütalaa ve türevlerini kapsayan her türlü farklılığı ile bir bütün olmayı öğrendiğiniz gün, bu tarz kaygılar ile var olmamayı seçeceksiniz. Sizleri alakadar etmeyen bir hususta, alıntı yaptığım şekilde bana dönüt sağlamanız, düşünce kalıpları içerisinde, haset beslediğiniz iddiasını güçlendirmektedir.

D.N= İletinize gelen beğeni sahibinin de sizinle içten içe aynı duygularla hareket ettiğini düşünüyorum. Zaten kendisi ile olan yazılı münakaşalarımızda, takındığı tavır ile bunu çok net belli etmişti. Ne diyeyim, üzülüyorum kendisi için.

Saygılarımla,

Jacques

Üye
Selam

Sevgili priesttt,

Dilediğimiz gibi yazmakta hür olduğumuzu sanıyordum oysaki ben. Bazı kısıtlamalar ve kıstaslar doğrultusunda düşüncelerimi ifade etmek için izine tabi olmak da ne bileyim şaşırttı beni doğrusu. Nereye müracaat etmem gerekiyor, bu şekilde kendimi ifade etmeme devam edebilmek için ?

Bir diğer husus, ben hiç bir zaman, hiç bir mesajımda, arkadaşlar; bu forumun üstünde bir sıfatla var oluyorum aranızda, sizlerden farklı bir mertebeye eriştim, farklı bir kulvarda varlığımı idame ettiriyorum gibi bir iddiam ya da düşüncem olmadı sizin maksadınıza göre. Yazı formatım, seçici lügatım ve hitap ederken ki üslubum ile, sizin beklentiniz gibi yazmak zaruriyetim de hiç olmadı, olmayacak da. İnsanların, kılık, kıyafet, din,dil, ırk, mezhep, köken, mütalaa ve türevlerini kapsayan her türlü farklılığı ile bir bütün olmayı öğrendiğiniz gün, bu tarz kaygılar ile var olmamayı seçeceksiniz. Sizleri alakadar etmeyen bir hususta, alıntı yaptığım şekilde bana dönüt sağlamanız, düşünce kalıpları içerisinde, haset beslediğiniz iddiasını güçlendirmektedir.

D.N= İletinize gelen beğeni sahibinin de sizinle içten içe aynı duygularla hareket ettiğini düşünüyorum. Zaten kendisi ile olan yazılı münakaşalarımızda, takındığı tavır ile bunu çok net belli etmişti. Ne diyeyim, üzülüyorum kendisi için.

Saygılarımla,
Kanka seni nasıl engellicez ya valla hayat enerjimi emcüklüyon ekşide ki gibi başlıkları engelle useri engelle tarzı bir şey de yok ki.

Slarent

Üye
Arkadaşlar bu konu hakkında belki yüzlerce konu açıldı, inanılmaz tepki topladı. Bazen konular polemikler nedeniyle silindi, çoğu zaman da görmezden gelindi.
İstediğiniz kadar isyan edebilirsiniz, görmezden gelindikten sonra bir sonu yok. Yönetim bu duruma asla el atmadı, atmıyor aksine herkesi pus'tan pot almaya yönlendiriyor. Oyunu 1 aydır aralıksız oynayıp, farm yapan arkadaşlar 1 ay'da pota ne kadar verdiğini hesaplarsa, savunan arkadaşların da pota ne kadar harcadığı ortaya çıkacaktır. Bunu şimdiden körü körüne savunuculara ithafen yazdım.

Yönetimden ekibin gelişmesi, unreal kısmında TR'de çalısan çok az insan olduğu bu sebeple zorlandıkları söylendi. Yurt dışı kaynaklı kur dolayısıyla çalısamadıkları da belirtildi. Elbet oyunun geliştirilmesi için bir fon gerekiyor ancak. Keşke kalan 2500 kişiyle pot üzerinden kazanç sağlamak yerine 10.000-20.000 kişiye ucuz yollu pus sağlayarak sürümden kazanarak yapsalardı. Eminim çok daha fazla gelir sağlanırdı, o pot 1.000 tane degil 3.000 olsa kimsenin sesi çıkmazdı, binlercesi şikayet etmeden alırdı.
Sırf karakterim hoş görünsün, kastığım karakterim gözüme hoş gelsin diyen herkes düşünmeden kostüm, kanat, pelerin alırdı. Ancak göze hitap etmesi için hiç bir işe yaramayan 3-4 parçaya bile suan 200-250 ayırmak gerekiyor.
Güncel RPG'lerin pus sistemlerinin gözden geçirilmesi gerekiyor. Rpg'de düşünülmesi gereken son şeyler olmalı (Pot, kostüm, kanat vesaire)
Yönetim bu tür konuları görmüyor. Bir umuttur görür diyerekten tekrar yazdım.
Bu arada oyunu sevmeme rağmen, bıraktım oynamıyorum. Erken erişim bitip, yeni bir sunucu gelene kadar da düşünmüyorum.
Umarım bu tür problemlerin hepsi çözülür. Farm atan potunu, alamadığı drobu, kaybettigi saatlerin karsılığını dert etmez.
İyi forumlar

Nodar

Üye
Selam

Sevgili priesttt,

Saygılarımla,
Bu tarz yazıları şirket içi mailleşmelerde kullanıyorum ben :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt