Selam
Sevgili priesttt,
Dilediğimiz gibi yazmakta hür olduğumuzu sanıyordum oysaki ben. Bazı kısıtlamalar ve kıstaslar doğrultusunda düşüncelerimi ifade etmek için izine tabi olmak da ne bileyim şaşırttı beni doğrusu. Nereye müracaat etmem gerekiyor, bu şekilde kendimi ifade etmeme devam edebilmek için ?
Bir diğer husus, ben hiç bir zaman, hiç bir mesajımda, arkadaşlar; bu forumun üstünde bir sıfatla var oluyorum aranızda, sizlerden farklı bir mertebeye eriştim, farklı bir kulvarda varlığımı idame ettiriyorum gibi bir iddiam ya da düşüncem olmadı sizin maksadınıza göre. Yazı formatım, seçici lügatım ve hitap ederken ki üslubum ile, sizin beklentiniz gibi yazmak zaruriyetim de hiç olmadı, olmayacak da. İnsanların, kılık, kıyafet, din,dil, ırk, mezhep, köken, mütalaa ve türevlerini kapsayan her türlü farklılığı ile bir bütün olmayı öğrendiğiniz gün, bu tarz kaygılar ile var olmamayı seçeceksiniz. Sizleri alakadar etmeyen bir hususta, alıntı yaptığım şekilde bana dönüt sağlamanız, düşünce kalıpları içerisinde, haset beslediğiniz iddiasını güçlendirmektedir.
D.N= İletinize gelen beğeni sahibinin de sizinle içten içe aynı duygularla hareket ettiğini düşünüyorum. Zaten kendisi ile olan yazılı münakaşalarımızda, takındığı tavır ile bunu çok net belli etmişti. Ne diyeyim, üzülüyorum kendisi için.
Saygılarımla,